Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ilona, Diane's Secret, Den Haag, Laan van NOI 200a

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ilona, Diane's Secret, Den Haag, Laan van NOI 200a

    Ilona
    Hongaarse
    22 lentes
    Brunette
    1.70m
    A-cup
    Slank

    https://www.ds-girls.nl/dame/?girlName=ilona

    Ff bij Diane's Secret in het Haagse binnen gewipt en voor dit naturel oostblok dame met kleine borsten, mooi figuurtje gekozen. Lekkere sex mee gehad in het half uurtje, standjes neuken, pijpen en beffen, niets mis mee.

  • #2
    Afgelopen weekend bij Ilona op bezoek geweest. Ze heeft haar borsten laten vergroten, van een A naar een mooie C. En voelen best lekker aan kan ik uit ervaring zeggen!!

    Echt een leuke meid, lief en knap. Zo een mooi gezicht en superslank. In het Engels lekker gebabbeld met elkaar tijdens de hygienische plichtplegingen, en daarna op het bed. Een beetje zoenen, voelen en heb ik haar prachtige kutje lang gebeft. Je weet het maar nooit, maar dacht echt dat ze klaarkwam. Zo voelde en proefde het in ieder geval haha.

    Daarna heeft ze mij lekker gepijpt, en neukte ze mij en ik haar en ben ik lekker klaargekomen met uitzicht op haar mooie ogen en borsten.

    Comment


    • #3
      Op de site van DS staat dat ze een B cup heeft , ik schatte ook een kleine C, en mooi gedaan, en leuke lekkere meid, en geil qua sex. Lekker gezoend en ik heb haar ook lekker gebeft en zij mij goed en geil gepijpt waarna het tijd werd voor de nodige sex aktie, dus neuken, en dat ging erg lekker met haar, ja leuke meid!

      Comment


      • #4
        Deze knapperd weer bezocht, ze zei me nog te herkennen en dat bleek wel want ze wist nog dat ik erg geniet van beffen. Ze heeft mij lekker mn gang laten gaan en pakte mijn hoofd af en toe lekker vast om mij naar haar meest gevoelige plekjes te leiden. Wat een genot toch zo'n lekker ding kreunend en schokkend te zien.

        Ze pijpte mij geil en met mijn handen op haar stevige siliconen kwam ik toch erg lekker klaar terwijl ze boven op me zat.

        Thank you Ilona, see you soon!!

        Comment

        Working...
        X