Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ilse, Privehuis Almere, Josephine Bakerstraat 29

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ilse, Privehuis Almere, Josephine Bakerstraat 29

    Naam: Ilse
    Leeftijd: 31
    Uiterlijk: Nederlandse
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: C
    Siliconen: Onbekend
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Ja

    Gisterenmiddag voor het eerst Ilse bezocht aan de Josephine Bakerstraat. Wat in de kamer is gebeurd, blijft in de kamer...

    Ilse ontvangt in Almere en Eindhoven. Ze is een mooie vrouw, met diverse tattoos en piercings. Ik had een heerlijke GFE die zeker voor herhaling vatbaar is! Absoluut een 5 sterren ervaring. Dat geldt trouwens ook voor het huis zelf.

    Op haar eigen site en op kinky vind je alle informatie incl haar agenda.

    https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o...re/541789-ilse

    https://www.privehuisalmere.nl/ilse/

    http://yourshotofwhiskey.nl/

  • #2
    Ilse is een zeer prettige verschijning en een zeer leuke date. Haar foto's zijn echt, wel eventjes geleden, maar die borsten en haar gezicht met die stralende lach en stralende ogen: Wow! Ik had even geen woorden toen ik haar zag.
    Ilse is een hartelijke dame en een professional. Intelligent, open en zelfbewust. Ze schrijft dat ze mee gaat in je energie en daar is niets van gelogen, ze richt zich helemaal op jou en zorgt ervoor dat jij een goede tijd hebt en dat jouw wensen vervuld zijn. Voor mij geen GFE en dat voelde ze goed aan, het is ook niet wat ik wilde. Ik ga richting 50, weinig ervaring, geen conditie en een flinke buik. Ze nam alle tijd voor me en overdreef niet met nep geil te doen. Ik had me geen betere date kunnen voorstellen.
    Voor mij 100% herhalingsgevaar.

    Comment


    • #3
      Eindelijk ben ik in de gelegenheid geweest een afspraak met Ilse te maken.
      Wat een prachtige vrouw, mooi figuur, niet dun maar gewoon lekker. Heerlijke borsten, lekkere billen en een dito koppie met geile oogjes die je lachend aankijken.
      Mooie tattoo's op diverse plaatsen die haar niet misstaan.
      Heerlijke seks, het uurtje vloog voorbij.
      Groot herhalingsgevaar.

      Comment


      • #4
        Vanmiddag eindelijk eens bij Ilse geweest, wauw wat een prachtdame, wat een verschijning. Je hebt dames met foto's waarvan je denkt nee totaal niet, je hebt dames met foto's waarvan je denkt... Jaa een jaar of 10 geleden misschien en je hebt Ilse, de foto's verhullen al een prachtige dame, maar in werkelijk is het een schoonheid.
        bij binnenkomst eerst wat gedronken en het financiële gedeelte afgerond en al snel belanden we op bed.
        Het uur ging eigenlijk ook veel te snel voorbij, Ilse pijpt je heerlijk met condoom, ze zoent heerlijk, heeft een heerlijk fris kutje, ze waardeert het dat je haar goed verwent en intiem is super fijn.
        Herhalingsgevaar; zo snel mogelijk weer, heel groot.
        ​​

        Comment


        • #5
          Lieve Ilse,
          Na je een paar keer bezocht te hebben in Almere, wat ik al erg fijn vond, heb ik deze keer gebruik gemaakt van één van jouw specials. De Manhattan Special. En special was het. Wauw! We hebben lekker de tijd kunnen nemen voor elkaar zonder 'gehaast' en ook lekker kunnen genieten van samen lekker kletsen, een drankje, een hapje, ontspannen samen in bad en natuurlijk lekker vrijen met elkaar (en dat kan je als geen ander). Door dat er voor al die zaken echt de tijd is is dit voor mij de echte Girlfriend Experience. Had ik al gezegd dat je lekker kan zoenen? Bij deze. Ilse ik ben blij dat je dit nu ook aanbiedt, het is echt een type date wat echt bij je past. Je gaat mij nog zeker terug zien in "Manhattan".
          xxx

          Comment


          • #6
            Had op donderdag 17 juni een afspraak met meesteres ilse, na twee afzeggingen van haar kant.. zij was wat afstandelijk maar begon al heel snel losser te worden.
            Ik had een tease and denial gevraagd en kreeg deze ook.. in principe had ik het wel beter verwacht maar goed het was over het algemeen een kleine voldoende.
            Bij de meeste meesteressen is wederzijds aanraken niet toegestaan maar bij ilse was dit wel ok. mocht zelfs de dominante rol innemen.
            Zij ging voorover gebogen met de bips naar boven geschoven om eens goed hard aan te pakken met de vlakke hand en kleine munchie.
            Na een goed halfuurtje tekeer te zijn gegaan, gaf ze aan dat ze graag weer de dominante rol wou innemen.
            Helaas had ik een andere voorstel en ging meteen massage wand haar clit eens goed bewerken, aan het geluid te horen genoot ze enorm van.
            Wel gaf zij aan dat het gevoelig werd, op dat moment stopte ik ook.
            Vervolgens nog samen gingen douchen en waarbij zij mij nog een keer had gepijpt (zc) en knipoogde heel lief naar de daad was voldaan.
            Heerlijk nog even gepraat en een glaasje whiskey gedronken en namen toen afscheid van elkaar.

            Bedankt ilse u bent een topper. het wachten was het waard.

            Comment


            • #7
              Gisteren opnieuw op bezoek geweest bij Ilse. Zag op de website dat Ilse er was en had het geluk dat ze nog tijd voor me had. Opnieuw een hele fijne date gehad, een uur lang genoten. Zeker voor herhaling vatbaar.

              Comment


              • #8
                Ergens eind augustus voor het eerst bij Ilse geweest, had veel gelezen over haar en ze stond al een lange tijd op mijn lijstje. Ik wist dat het goed zou zijn.. Ik was een beetje 'verlegen' en gespannen maar toen ik haar zag was alles weg.. wow.. wat een verschijning, ze mooi en vooral lekker. Heerlijk lichaam, lekker vol. Vooral haar kontje.. oh oh oh! Volgende keer anaal, ik moet wel. Zoenen en intiem was ook zo goed. We hebben een uur lang van elkaar genoten. Kon echt niet genoeg krijgen van haar, probeer al een tijdje weer een afspraak in te plannen maar ze was op vakantie en helaas zijn de dagen in Almere meestal volgeboekt. Maar ik ga zeker weer, 100%. Voor mij zeker top 5.

                Comment


                • #9
                  Dit was voor mij een goede ervaring, goede dame en skills en ook met intellectuele bagage. Totaalplaatje klopte in ieder geval. Duim omhoog!

                  Comment

                  Working...
                  X