Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Yasmina, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Yasmina, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

    Naam: Yasmina
    Leeftijd: 21
    Uiterlijk: Arabisch
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: E
    Siliconen: Nee
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Nee


    Gisteren zag ik foto's van deze Yasmina op de website van House of Dreams, ze heeft een geweldige kont op de foto's en dat deed mijn broek strak trekken in het kruis haha :-)

    Yasmina heeft fantastische curves. Ze is zeker niet dik, maar echt grote borsten en grote billen. Een echte zandloper. Het is een vrolijke meid waar je best een goed gesprek mee kan voeren. Maar okay, daar kwam ik natuurlijk niet voor! Afgesproken dat ik iets extra zou betalen voor tongzoenen, want dat maakt de date compleet vind ik.

    Ze heeft me heerlijk opgegeild door over mijn naakte lichaam te glijden, ze zoent lekker en ook pijpen deed opwindend. Tussendoor mn pik tussen haar grote borsten laten glijden, pfoe heerlijk! Ik stond nu al op knallen. Had ik misschien een uur moeten boeken ipv een half uur? Dan had ik misschien voor 2x klaarkomen kunnen gaan.

    Toch maar even gevraagd om iets rustiger aan te doen, waarbij ze wat minder pikgericht mij erotisch verwend heeft.

    Daarna overgegaan naar het neuken, in cowgirl reed ze langzaam over mn pik heen, haar tieten in mn gezicht en mijn handen op haar volle kont. Heerlijk!

    Ik heb de finisht bereikt in doggy, wat een fantastische billen heeft ze.

    Heerlijk heerlijk heerlijk! Voldaan weer naar huis toe gegaan.
    Looks … Yasmina Arabische/Spaanse 21 lentes 1.60m Brunette Groene ogen E-cup Borsten (echt) Normaal postuur Wel piercings/geen tattoo’s Roken? Nee Talen … Nederlands Engels Bij juiste klik & hygiene bespreekbaar … Tongzoenen Franse massage Deepthroat pijpen Russisch (tussen de borsten) Laten beffen Trio met 2e meisje Golden shower bij klant Trio met 2 mannen Anaal ... Read more...

  • #2
    Toppertje dit, lekkere volle kont en grote tieten en mooi geil gezichtje en lekker gewillig. Heeft ook nog in Amersfoort prive gewerkt als Souhaila. Lekkere geile sex, standjes, tongen, neuken met, pijpen, helemaal dik in orde deze chick!

    Comment


    • #3
      In de afgelopen maanden heb ik met veel genoegen verschillende dames bezocht bij House of Dreams in Amersfoort. Vandaag had ik voor de eerste keer afgesproken met Yasmina. De eerste kennismaking kan soms wat ongemakkelijk zijn omdat je elkaar niet kent, maar daar was met Yasmina geen sprake van.Ze is een sprankelende jonge frivole en slimme meid, gekleed in een verleidelijk doorzichtige babydoll met een gezellige babbel. Je voelt je gelijk op je gemak. na de kennismaking en uitwisseling van wensen en mogelijkheden kon de pret beginnen. Gelegen op het grote bed schoof Yasmina verleidelijk over mij heen om naast mij plaats te nemen om vervolgens heerlijk te zoenen. Voor mij stond de tijd even stil, wat was dat lekker. Haar mooie grote borsten (puur natuur) sprongen een beetje uit de babydoll en riepen er gewoon om om gekust en verwend te worden. Na deze verwennerij was het de beurt aan Yasmina en begon zij mij te plagen en teasend te pijpen. grote ogen keken mij ondertussen stout aan. Wat een feestje.

      Na de pijpronde was het weer mijn beurt en mocht ik Yasmina lekker beffen. In een rustig tempo probeerde ik Yasmina op temperatuur te rkijgen. Aan het gekreun te horen lukte dat aardig en vervolgens mocht ik zachtjes over haar clitje wrijven, wat ze ook kon waarderen. Ik zat op mijn knieen en ondertussen pijpte zij mij weer en trok ze mij heerlijk relaxed af. De sfeer zat er goed in.

      Na een kreunend orgasme werden de pijpskills van Yasmina weer ingezet. Met moeite kon ik een hoogtepunt vermijden. Na een korte pauze was het tijd voor de finale. Condoomtijd en verschillende standjes. Eerst Yasmina bovenop, zodat ik haar goed kon aankijken en haar borsten kon verwennen. Haar grote oorringen wiebelden in het ritme heen en weer. Het tempo werd opgevoerd en haar gewicht voelde zalig aan.Lekker strak en ritmisch. De afsluiting was op zijn hondjes. Wat een prachtige volle kont heeft Yasmna. Een kont met houvast en een kont waar ik mijn ogen niet vanaf kon houden.Het duurde dan ook niet lang voordat ik knetterend klaarkwam.

      Toen ik weer op aarde was hebben we nog heerlijk gezoend en gezellig gekletst, voordat ik volledig ontspannen naar huis reed. Wat een feest was de afspraak met deze dame. De agenda is alweer gepakt voor de volgende afspraak.
      Last edited by Rudolph; 30-11-2019, 21:31.

      Comment


      • #4
        Dit is wel een geile Mocro donder hoor, mooie krullen, volle ronde sexy ass, en megatieten waar mee ik lekker aan de gang kon. En Yasmina is niet vies van een geil potje sex, volgens mij genoot ze zelf ook volop en anders kan ze het mooi en realtisch spelen, mij maakte het tenminste extra geil dus ik had een wereldwip met haar. Gewoon geile sex met lekker tongzoenen, beffen, neuken en pijpen. Ik heb het zeker naar mijn zin gehad!

        Comment


        • #5
          Beste Yasmina,

          Hartelijk dank voor de tijd die wij samen hebben door gebracht, het was echt geweldig.

          Al vanaf het eerste moment dat jij je kwam voorstellen, kon ik niet meer voor een ander kiezen. Jij was het gewoon voor mij.
          Met je heerlijke lichaam en kontje moest ik wel voor jou kiezen. Wij hebben een heerlijke 45 minuten gehad en ik raad haar aan iedereen aan!

          Tot gauw!

          Comment


          • #6
            Gisteren voor het eerst bij de beeldschone Yasmina geweest en als het aan mij ligt niet voor het laatst! Voor elk bezoek ben ik altijd behoorlijk zenuwachtig en daarom kies ik vaak voor de iets ervarener vrouwen, met het idee dat zij mij makkelijk op mijn gemak kunnen stellen. Ik had echter al tijden de foto's van Yasmina voorbij zien komen en ik wist dat ik haar een keer moest bezoeken. Op de dag van de betaalde liefde (hoe toepasselijk en ook nog eens 10 euro korting!) eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt met deze meid.

            Zodra Yasmina de kamer kwam binnen lopen wist ik dat ik de goede keus had gemaakt, want wow wat een knappe Spaanse/Marokkaanse meid is dit zeg! Ze had een weinig verhullend pakje aan waar haar borsten bijna uitvielen, net als mijn ogen trouwens Na het afrekenen van de extra's eerst even rustig op de bank kennis gemaakt en wederom bleek dat ik voor niets zo zenuwachtig was. Yasmina is naast een mooie meid ook gewoon iemand waarmee je rustig een babbeltje kan maken en ze heeft nog humor ook! Langzaam belandden we op het bed waar we eerst elkaars lichamen langzaam verkenden, lekker zoenend. Hierna bevrijdde ze haar mooie borsten en schudde die plagerig heen en weer voor mijn gezicht, waardoor ik die even kon verwennen. Hierna begon de echte pret met een intense pijpbeurt waarbij ze mij lekker aan bleef keken, dit doet ze uitstekend. Tussen een paar intieme standjes door haar ook nog mogen vingeren voordat ik op zijn hondjes mijn kruit verspeelde!

            Yasmina is echt een bloedmooie vrouw, met die donkere krullen, intens groene ogen, grote natuurlijke borsten (borstenfanaat dat ik ben!) en stiekem toch ook wel heerlijke kont! Daarnaast is het gewoon een hele toffe en leuke meid om mee te praten, Yasmina, bedankt voor deze afspraak!

            Comment


            • #7
              Onlangs weer een geile neukpartij met deze wilde Marokkaanse gehad , met die lekkere grote tieten en mooie ondeugende ogen. Ze pijpte mijn lul alsof haar leven er af hing

              Comment


              • #8
                Op basis van foto's en recensies een afspraak gemaakt bij Yasmina. Zij is een mooie, spontane jonge dame met een vlotte babbel. Nadat we met elkaar kennis hebben gemaakt en zij haar extra's had verteld gingen wij samen douchen dat was al erg prettig op deze manier konden we elkaar een beetje aftasten door elkaar in te zepen.


                Na het douchen lagen wij op bed en begonnen we te tongzoenen. Dat kan ze erg goed ik kwam al aardig in de stemming mede omdat ik daarna haar ging vingeren. Ik vind dat altijd een mooi gezicht als de dame geniet en klaar komt. Vervolgens was het haar beurt om mij te verwennen door mij te pzc dat was een genot Yasmina is geweldig hierin binnen de korte keren stond mijn jongeheer als een paal boven water. Het condoom ging erom heen. Zij kwam bovenop mij zitten en wat een mooi uitzicht had ik dat mooie gezicht met die lange krullen en die grote borsten, ik pakte haar billen met beide handen vast kort daarna kwam de ontlading. Yasmina is geweldig in bed maar ook leuk in de omgang en een goed gesprekspartner. Ik heb er weer een favoriet bij TOP.

                Comment


                • #9
                  Vandaag zaterdag Yasmina ontmoet, heerlijke volle en vrouwelijke jonge Marokkaanse. Ondeugende ogen en lekkere grote tieten. Tongzoenen erbij genomen. En ik heb gewoon heerlijke sex gehad. In het begin checkte ze wel subtiel of in schoon was en mijn hygiene in de mond ok was, toen dat het geval was begon ze snel heftiger te tongen en kreeg ik een geile sexpartij, waarbij ik ook hemels en geil gepijpt werd door Yasmina. En ook het neuken in meerdere standjes was heerlijk. We hadden het zo naar ons zin dat we de tijd vergaten en de gastvrouw ruim na de 45 minuten tijd die ik betaald had op de deur klopte dat de tijd al voorbij was

                  Comment


                  • #10
                    Mijn bezoek aan Yasmina is er eentje waar ik met plezier naar terug kijk. Haar foto's met mooie curves maakte mij zeer nieuwsgierig. Mooie volle borsten en fraaie billen. En de foto's kwamen overeen met de werkelijkheid toen ik er afgelopen weekend binnen stapte! Met haar mooie ogen keek ze mij vriendelijk en verleidelijk aan.

                    Een prettige jongedame met mooi haar, een meid waar een leuk gesprek me te voeren is, maar daar kwam ik niet voor natuurlijk.

                    We hebben er een fijne vrijpartij van gemaakt, haar zachte mooie lichaam dicht tegen mij aan terwijl we tongzoenden. Mijn handen die haar heerlijke billen vastpakten.

                    Ze verschoof het orale feestje van de mond langzaamaan meer naar het zuiden... Waar ze eerst mijn jongeheer tussen haar grote borsten liet glijden om daarna haar pijpkunsten te gebruiken. Ze deed het fantastisch, zonder volgas naar een hoogtepunt te werken, maar heel prettig. Het oogcontact dat ze maakt tussendoor is heel opwindend.

                    Daarna weer even gevreeën en getongt en ging ze bovenop mij zitten en in cowgirl bereed ze mij heerlijk. Waar moest ik mijn handen laten? Haar heerlijke billen die omhoog en naar beneden gingen of haar flinke borsten die heen en weer schudden bij elke beweging van haar. Ik had misschien nog wel van standje willen wisselen, maar het was te lekker en te fijn dus ik spoorde haar aan om op deze manier mij te laten klaarkomen!

                    Yasmina is een heerlijke topmeid!

                    Comment


                    • #11
                      ​Bij binnenkomst moest ik een behoorlijk tijdje (eigenlijk te lang) wachten in een kamertje. Er kwamen goede herinneringen naar boven van eerdere bezoeken met andere dames

                      Toen was het tijd voor Yasmina.

                      Vrolijke dame die weet wat ze wil en duidelijk uitlegt wat er allemaal mogelijk is. Niet echt doorgevraagd en het maar gewoon laten gebeuren.

                      Zo'n eerste keer vind ik altijd minder prettig maar dat lag zeker niet aan Yasmina die deed haar best.

                      Eerst wat friemelen, zoenen en toen pakte ze mijn heft in handen. Dat deed ze goed en later ging ze er ook nog op zitten, helemaal goed.

                      Doggystyle was geweldig en dat vond zij ook en liet ze duidelijk merken

                      Lekkere ontspannen date gehad met een lekker ding, wie weet tot de volgende keer!​

                      Comment


                      • #12
                        Afgelopen weekend met dit geile ding kunnen stoeien. Mocroflavour met lekkere echte giga tieten. Yasmina maakte er een vrolijk geil feestje van en voor haar pijpkunsten zijn van hoog niveau, maar ook lekker kunnen ketsen met haar. Niks mis mee!

                        Comment

                        Working...
                        X