Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dutchgangbang, Wieringerwerf

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dutchgangbang, Wieringerwerf

    Ik ben een vaste bezoeker van de Dutchgangbang tijdens Monique’s nympho night in de sfeervolle boerderij in Wieringerwerf. Tijdens de nympho night lopen er altijd minstens 20 vriendinnen van Monique rond die zich heerlijk willen laten verwennen. Je moet vooraf reserveren via de website waarna je via de mail een uitnodiging ontvangt. Er is voldoende parkeergelegenheid rond de boerderij. Bij binnenkomst zit Monique achter de balie, reken je af en krijg je een kluissleutel. Daarna haal je een handdoek en wordt je ( als je voor de eerste keer komt) geïnformeerd door een vriendin van Monique over de gang van zaken. Daarna kan je je omkleden en je spullen in de kluis opbergen, je kluissleutel kan je afgeven aan de bar. Hierna ga ik douchen, neem een sauna of Turks stoombad en ga even rustig een drankje doen aan de bar. Er is een willekeur van dames aanwezig en ik kan zeggen voor elk wat wils, jong, oud, dik of dun. Zolang je de dames met respect behandeld krijg je dat dubbel en dwars terug. Er zijn talloze verschillende kamers oa de Koeienkamer, Junglekamer en kooikamer, maar eigenlijk kan er overal geneukt worden, zelfs aan de bar. Condooms en handdoeken zijn er in overvloed en halverwege de avond is er een heerlijk buffet voor de hongerige mens. Ik ben al heel vaak op de nympho avond geweest en iedere keer verbaas ik mij erover hoe geil de dames zijn. Ik heb een hoog libido dus ik kom op zo’n avond ongelofelijk goed aan mijn trekken. Heb het zelfs al een paar keer meegemaakt dat we na afloop van de avond nog een dame hebben verwend met een aantal mannen op een hotelkamer of parking in de buurt. Ook heb ik aan de nympho night een sexvriendin overgehouden die mij eens in de twee weken vraagt om bij haar thuis te komen. Ik kijk alweer reikhalzend uit naar de volgende gangbang.

    https://dutchgangbang.nl
    De Nymphonight is een gangbang waar altijd minimaal 25 onverzadigbare amateur meiden zich lekker laten gaan. Kom jij ons lekker nemen.
    Je moet spuiten anders kan je niet komen.

  • #2
    Hoi mr mister alles ok ? Hier wil ik nog steeds naar toe gaan en ik heb dit nog nooit meegemaakt. Vind het denk nog te spannend. Hoe loopt iedereen er bij. Omdat je het over omkleden hebt. Loop je in een handoek om je heen of badjas ofzow ? Graag hoor ik het wel gr

    Comment


    • #3
      indomen . Je bent vrij om rond te lopen in wat je wilt, ik heb meestal mijn boxer aan of loop naakt rond met handdoek ( deze zijn er in overvloed ). Je omkleden kan bij de lockers en het sleuteltje van je locker lever je achter de bar in. Maar als je gaat krijg je een goede uitleg van Monique of één van haar vriendinnen. Absolute aanrader, je moet gewoon gaan en genieten.
      Je moet spuiten anders kan je niet komen.

      Comment


      • #4
        DAnk je voor je info

        Comment


        • #5
          Dit zou een fantasie kunnen doen uitkomen maar ik vind de stap zetten echt heel heel erg spannend. Ik raak van de gedachten om deel te nemen onwijs opgewonden maar ik durt tot heden nog niet.

          Comment


          • #6
            He hallo,

            ben van plan hier binnen afzienbaretijd m'n eerste bezoek aan te gaan brengen! Aangezien ik nog nooit aan een dergelijke evenement heb deelgenomen hoor ik graag nog wat tip en tricks om mn eerste x zo aangenaam mogelijk te maken.

            Het is toch een heel avontuur om zo in je eentje de sprong te wagen met alleen maar onbekende mensen om je heen...

            Comment


            • #7
              Hey LG1987,

              Ik weet niet of je ondertussen al een keer geweest bent maar als tip kan ik je meegeven, gewoon doen. Ik ben ook wel is geweest, alleen. Het was idd wel erg spannend maar je raakt zo met mensen aan de praat en iedereen is heel vriendelijk en geil 😋.
              Maar zoals eerdere berichten ook al omschrijven, elke avond is anders. Ik heb er leuke avonden gehad maar ook minder leuke en dan bedoel ik ook minder leuke dus geen slechte.

              ik moet ook maar weer is een keer gaan 🤔

              Comment


              • #8
                Ik ben ook geweest. Het is er gemoedelijk en ja je kan echt lekker seks hebben. Ik ben lekker een paar keer afgetrokken, gepijpt enzovoort. Het enige nadeel vond ik het parkeren.. Maar dat maakt de seks meer dan goed. Het is jammer dat het zo ver weg is voor mij anders zou ik iedere maand gaan... wat een feest is het daar..

                Comment


                • #9
                  Ik ben van plan binnenkort te gaan, ben het al een tijd van plan maar vind het retespannend..Ik lees dat de sfeer gemoedelijk is, ook voor onervaren nieuwkomers? sjaakderidder wat was er met betrekking tot het parkeren dan precies? En helpt het dan om op tijd voor de poort te staan? Ik ben heel benieuwd hoe het mij zal bevallen zo’n avondje, we gaan het beleven…:-)

                  Comment


                  • #10
                    RickGron1969 Ik ben nu ook een 2de keer geweest. Het helpt inderdaad om op tijd te zijn. Dan parkeer je op het terrein en kan je weg wanneer jij dat wil. Anders wordt je begeleid naar een parkeergelegenheid iets verder weg en met een busje naar de club gebracht. Als je naar huis wil moet je wachten op dat busje. Het vertrekt regelmatig maar toch.. ik vond het lastig dat ik de tijd in de gaten moest houden. Overigens moet ik ook eerlijk vertellen dat er sprake is van een mannenoverschot. Zodra een vrouw iets wil lopen er meerdere mannen als een hond achteraan. Als je introvert bent dan is het toch wat lastiger voor je..

                    Comment


                    • #11
                      Zijn er ook glory holes in de boerderij, kan iemand aangeven hoe de boerderij van Monique er van binnen uit ziet, soorten kamers en speelruimtes. Ik ga waarschijnlijk in november eens een kijkje nemen.

                      Comment


                      • #12
                        Gisteren naar de Nympho Night geweest. Het is natuurlijk mijn indruk, maar vond het behoorlijk tegenvallen. Ten eerste is denk ik 90% van de vrouwen begeleid door een partner/echtgenoot, die er bij blijft als een of andere bewaker. Dat doet de opwinding en spontaniteit geen goed. Verder zijn de dames niet de meest opwindende types, voor mij dan. En het grootste minpunt is wel de verhouding mannen/dames. Als een vrouw bezig is, staan er minstens 10 mannen bij "te wachten". De verzorging is prima met snacks en broodjes en onbeperkt drank. Maar een keer ervaren, weer een kruisje op de bucketlist, maar geen herhaling.

                        Comment

                        Working...
                        X