Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kimberly, Salon Temptation, Deventer, Staverenstraat 13B

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kimberly, Salon Temptation, Deventer, Staverenstraat 13B

    Naam: Kimberly
    Leeftijd: 25
    Uiterlijk: ?
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: F
    Siliconen: ?
    Piercing: ?
    Tattoo's: ?

    https://www.salontemptation.nl/dames/kimberly/

    Gisteren bij salon temptation geweest voor een bezoek aan Kimberly.
    om 10:35 of er een dame aanwezig was die een dominanz (soft SM) geeft. En die was er, Kimberly. Ik kon om 11:00 terecht. En dat heb ik geweten!!!
    bij binnenkomst netjes ontvangen door de gastvrouw en in een afgeschermd gedeelte wat te drinken gekregen en een flesje water, daar mocht ik wachten op Kimberly. Even later kwam Kimberly om de hoek, prachtige verschijning. Leuke spontane donkere meid van midden 20. Achter haar aan gelopen (mooi uiticht op haar billen) naar de kamer aan het einde van de gang. In de kamer besproken wat ik wel en niet wou.
    Even douchen en toen begon het.
    Ik kreeg gelijk een blinddoek om en moest op mijn buik op bed gaan liggen. Kimberly begon mij te plagen met haar nagels over mijn benen rug en onder mijn voeten. Al snel begon ze ook mijn sterretje te plagen. Ik voelde wat olie tussen mijn bilnaad en mijn sterretje werd heerlijk gemasserd. Een paar slagen met een sweepje volgde.
    toen moest ik op handen en knieën gaan zitten. Kont flink de lucht in en toen begon het. Mijn ballen en pik werden goed strak afgebonden met een lang touw, deze over mijn rug onder mijn oksel en een paar keer over buik en rug. Ook werden mijn voeten goes vast gezet zodat ik geen kant meer op kon.
    Daar zat ik dan geblinddoekt en vast gebonden met mijn kont omhoog. Een paar flinke tikken tegen mijn kont en ballen volgde. Toen pakte ze een kleine butplug of dildo en werd mijn kontje goed verwend ondertussen spelend met mijn keiharde pik. Na een tijdje kwam er een grotere dildo aan te pas, deze gleed makkelijk naar binnnen en ik werd lekker geneukt. Ondertussen speelde ze heerlijk met mijn pik en ballen deze waren nog steeds strak afgebonden. Na een tijdje gek te zijn gemaakt in mijn kont en spelend met mijn pik en ballen werden mijn voeten los gemaakt en moet ik me omdraaien op mijn rug. Ze begon weer met mijn pik te spelen en begon kusjes te geven op mijn boven benen. Toen begon ze aan mijn ballen te likken en te zuigen, ik werd helemaal gek. Nog steeds zat de dildo in mijn kont en ze begon me weer te neuken met de dildo. Na een tijdje kwam ik waanzinnig klaar.
    Kimberly het was geweldig. Als je van een beetje sm houd is kimberly zeker een aanrader.

  • #2
    Heeft Kimberly natuurlijke borsten ?

    Comment


    • #3
      Borsten waren wel groot. Denk niet natuurlijk. Maar heb hier niks van gemerkt😁😁

      Comment


      • #4
        Kimberley is een enorm spontane en vriendelijke dame. Ik heb zelf de massage genomen met eerst een half uur olie en dan een half uur water. Haar borsten zijn niet helemaal natuurlijk, maar wel heerlijk. Haar poesje ziet er ook heerlijk uit met grote schaamlippen. Wat enorm jammer dat je daar dan niet aan mag komen, ik zou er graag op sabbelen 😜. Zoals je merkt: Kimberley brengt je hoofd op hol tijdens de massage. De ontlading kwam uit mijn tenen en ik ging met een enorm voldaan gevoel de deur uit. Grote kans op herhaling!

        Comment

        Working...
        X