Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rose, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Rose, Privéhuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    Naam: Rose
    Leeftijd: 28-30
    Uiterlijk: Caribisch
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: B
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Ja

    https://www.privehuislacloche.nl/kika

    Rose is een mooie jonge dame. Slanke dame met prachtige kleinere borsten en stevige billen. Helaas bij mij niet echt de klik die ik fijn vind. Voorspel en seks is wel echt goed, heel opbouwend en verleidend. Alleen de laatste minuten waren wat stiller. Ik ben zelf niet echt een starter van een gesprek, maar zij dus ook niet echt. Misschien dat zij een beetje moet inkomen nog in het vak, lijkt mij dit nog niet heel lang te doen namelijk. Zeker hele leuke dame als je je woordje mee hebt, of juist erg van stilte houdt. Hoop later nog wel eens een afspraakje te maken.

  • #2
    Zojuist weer geweest was ff saai in de lockdown. Rose een mooie knappe slanke donkere twintiger dus een exotische girl. Fijne meid en lekker gesext met haar met een voortreffelijke blowjob van haar kant (ja andersom kan natuurlijk niet haha), en lekker afwisselend geneukt qua tempo maar ook qua posities. En een na massage met de tijd die over was en lekker gedoucht, ik ben weer het mannetje voor dit weekeinde

    Comment


    • #3
      Vanmiddag in Utrecht bij privehuis La Cloche geweest, was lekker druk, goed te zien voor deze lang gesloten branche in de afgelopen 2 jaren door lockdowns Rose stelde zich onder andere voor en vond ik een mooie verschijning. Een echte bountygirl met prachtig slank en vrouwelijk lichaam en mooie lach met een goede energie die op mij af kwam dus mijn keuze was snel gemaakt. Geld betaald aan de gastvrouw en hup naar de kamer. Nou dat is met Rose geen straf kan ik vertellen.

      Tongzoenen extra genomen en dat was een welkome aanvulling op het gehele erotische samenzijn met Rose. En dan die lekkere ronde volle billen van haar, dat was op het einde met neuken in doggie ook natuurlijk niet versmaden! Al met al vind ik Rose een zeer leuke en knappe meid met goede sexbeleving.

      Comment


      • #4
        Ik heb vandaag een fijne ervaring gehad met Rose. Een knappe meid, en pfoe wat een prachtig zandloper figuur. De foto's liegen daar niet over. Een relaxte meid, jong nog, niet heel spraakzaam maar wel gewoon vriendelijk. Ook wel fijn, soms krijg je zo een spraakwaterval en dat komt de sfeer niet altijd te goede voor mij. Ze heeft wel een interessante uitstraling vond ik, snap wel wat eerdere schrijver zegt over 'een goede energie'.

        Beetje extra bijgelegd en een lekkere vrijpartij gehad. Lekker zoenen, ze heeft mooie lippen, haar frisse kutje gebeft en in standje 69 pijpte ze me heerlijk. Aan haar reactie dacht ik te merken dat ze het zeker niet erg vond hoe ik likte.

        In drie standjes hebben we het uiteindelijk afgemaakt. De Grande Finale in doggy was een lust voor het oog en ik kwam dan ook lekker klaar. Prima meid hoor Rose!

        Comment


        • #5
          Ik had een heel leuke date met Rose. Met haar uiterlijk is niets mis. Ze heeft een killerbody. Ik zag geen centimeter vet op haar buik met een perfecte kont. De seks was geweldig. Ze weet wat ze met dat sexy lichaam moet doen om je af te krijgen. Ze was zeer attent en ik was helemaal tevreden. Ga het zelf proberen. Als je er ooit van gedroomd hebt om te genieten van een pure chocoladeprinses, dan is dit een geweldige kans.

          Comment


          • #6
            Na het rond browsen naar foto’s ben ik naar La Cloche geweest. Ik was eigenlijk benieuwd maar Romy maar ze was volgeboekt, de mooie dame Rose sprak mij het meeste aan. Na een drankje gedaan te hebben zijn we begonnen heerlijk voorspel, de sex was minder. Misschien kwam dit doordat ik de klik miste.

            Verder een hele mooie dame en zou deze ook aan andere aanraden.

            Comment


            • #7
              mooie meid rose, ze heeft een heerlijke figuur, ik moet zeggen dat ik de beste ervaring met haar heb gehad, toen we de kamer binnenkwamen, hebben we eerst gedoucht, ze begon me te pijpen daarma naar bed en praatten we over veel dingen, ik zag dat in paar recensies staat dat ze beetje stil is maar bij mij was totaal niet we hadden echt een klik en toen gingen we verder ze neukte me heel hard daarna haar favoriete staandje doggy oef, ik vond het erg leuk met roosje, zeker aanraden ze weet wat ze doet 😍👌

              Comment


              • #8
                Erg naar mijn zin gehad met Rose. Knappe meid met heerlijk lichaam. De date was erg geslaagd. Pijpen doet ze echt goed. En neuken in verschillende standjes vol passie! En natuurlijk het laatste standje in doggy met heerlijk uitzicht op haar fantastische billen. Lieve, spontane meid met perfect lichaam. Aanrader als je een billenman bent! En dat ben ik. Bof ik even!

                Comment


                • #9
                  Na mijn 1e goede ervaring met deze slanke beauty, nu vorige week weer geweest. Mooie body en hele lieve sensuele meid die ook geil en ondeugende trekjes heeft tijdens de sex die met haar hemels en overheerlijk is

                  Comment


                  • #10
                    Gisteren een afspraak gehad met Rose! Was een goede date. Rose is nog een beetje verlegen in het contract (ze doet het werk sinds een paar maanden), maar tijdens de sex is daar helemaal niets van te merken!!! Rose pijpt zeer passievol!!! Ik moest uitkijken dat het feest niet gelijk voorbij was. Ze pijpt diep, lang en vol passie. Dat geldt ook voor de sex die we daarna hadden. Ze neemt behoorlijk initiatief en zorgt dat je het naar de zin hebt. Ook het zoenen is vol passie. Absoluut niet de verlegen Rose bij de kennismaking. Perfecte body, mooi slank met heerlijke billen! Natuurlijk enorm genoten van doggy! Feestje! Zeker een aanrader.
                    Bedankt Rose!

                    Comment


                    • #11
                      De sex was heel lekker. Tijdens het uitkleden en gezellig babbelen kreeg ik al zin om met rosee te vrijen. Heerlijke lichaam mooie kont geneukt in verschillende standjes.Echt TOP!! En zeker voor herhaling . Ook na de sex nog even gepraat omdat er nog wat tijd over was. Ze is super knap, en zeker Aanrader!!!
                      bedankt rose😍

                      Comment


                      • #12
                        Rose is een heerlijke meid. Lekker lijf, mooie billen en borsten. Ze weet je goed in de juiste stemming te brengen. Pijpt meer dan goed! En neuken in diverse standjes is super! Daarnaast ook nog lekker spontaan en gezellig. Prima GFE. Ik zou zeggen, heren ga lekker met haar daten! Een aanrader. Ik kom zeker terug.

                        Comment


                        • #13
                          Dit is echt een mooie meid zeg, beetje stille wateren diepe gronden. Ik val normaal niet direct op donkere dames, maar toen Rose zich voorstelde was ik echt onder de indruk en heb toch al aardig wat dames gezien en gehad qua erotiek. Ik koos dus voor haar en betaalde de gezellige gastvrouw (vandaag die vollere blonde ) en toen kwam Rose me ophalen met setje schone handdoeken en mijn frisdrankje en togen we naar de kamer waar ik mij snel even kon douchen, en even tongzoenen als extra er bij genomen en betaald aan haar en toen kon het erotische spel tussen Rose en mij beginnen en dat was zeer opwindend.

                          Rose streelde me fijn, zoende lekker ook over mijn lichaam en ik bij haar, ik ontdeed haar van haar lingerie BH en een fraaie naturel B c-up kwamen vrij. Ik mocht haar borsten zachtjes kussen en haar tepels zachtjes met mijn lippen en zachte zuigtechniek verwennen waarbij ik haar tepels harder voelde worden. En zo gingen we vrijend verder op bed, en werd het een fantastish erotisch uurtje waar ik nog langer van had kunnen genieten, maar ik moet in deze tijden ook even op mijn financieen letten, en natuurlijk zal ik voor Rose zeker terug keren. Heerlijke mooie jonge exotische twintiger die ook lief en sensueel is met zeker een ondeugende geile rand Rose, mocht je dit lezen, ik vond je heerlijk en hoop je deze maand nog een keer te kunnen bezoeken!

                          Comment


                          • #14
                            Rose is een bloedmooie jonge dame!!!! In het contact misschien nog een beetje onwennig, tijdens de sex niets van te merken!!!!!!!! Echt groot verschil. Ze weet je goed geil te krijgen. Jemig!! Pijpen doet ze zo heftig en vol overgave dat ik haar op gegeven moment heb gestopt omdat ik graag in haar klaar wilde komen en niet tijdens het pijpen. En ook toen ze op mij zat ging ze goed te keer. Ik hoefde niets te doen alleen maar te genieten. En ook daar dacht ik, maar wisselen naar het volgende standje, anders is het al klaar. Toen missionaris zodat ik het tempo kon bepalen. Tot slot los gegaan op doggy. En met die schitterende billen (echt zo mooi) was het snel gedaan. Het condoom was snel vol. Echt zo top allemaal! Flinke aanrader!
                            Bedankt Rose!

                            Comment


                            • #15
                              Ruim een week geleden was het dat ik bij Privehuis La Cloche in Utrecht binnen liep. Ik woon zelf net buiten Utrecht en kom dan bij verschillende privehuizen in die regio en soms daarbuiten als ik voor mijn werk ergens elders in de buurt ben en tijd heb. Verder bezoek ik soms een raambuurt.

                              Rose is een mooie slanke exotische twintiger met goed uiterlijk, ik vind haar aantrekkelijk en alles van moedertje natuur zoals ze dat noemen. Mooi lange slanke benen, heerlijke billen en leuk knap gezicht en ze is ook heel relaxt en aardig, ik vermoed dat ze van de Antillen oorspronkelijk komt. Ze tongzoent lekker en ik heb haar lippen en tong over mijn lichaam gevoeld wat opwindend is en ook haar blowjobskills zijn van zeer goed niveau. En daarna in missionaris standje geneukt, en kwam ik al heerlijk aan mijn gerief, en de tijd die over was kreeg ik nog een aftertalk/massage. Verder alles goed verzorgd daar. Schone kamers en vriendelijke duidelijke gastvrouw en de deur staat open dus je staat direct binnen

                              Comment


                              • #16
                                Leuke sexy meid. Goed uitziend ook en ging er ook voor in positieve zin. Ik had een lekkere date met haar kan ik met een voldane glimlach zeggen.

                                Comment


                                • #17
                                  Mooie meid rose ,Vorige week geweest voor 2 hele geile uurtjes bij roze heb echt weer genoten van de geile sex met de hoop je weer snel te zien dikke knuffel en een hele dikke kus ,zeker een aanrader toppertje

                                  Comment


                                  • #18
                                    Ik hoor goede verhalen over Rose. Ik heb zin in haar door ieders verhalen. Ik ben een nette man van 58 jaar. Is leeftijd een bezwaar voor Rose?

                                    Comment


                                    • #19
                                      Rose stond al een tijdje op m'n lijst om te bezoeken. Helaas lukte het steeds niet om een afspraak te maken. Op Goede Vrijdag stond ze op de agenda en gebeld met de aardige gastvrouw.
                                      Rose was aanwezig en ik kon haar voor een uur boeken. Zou het dan toch een hele goede vrijdag worden?!

                                      Bij La Cloche aangekomen moest ik even wachten op de voorstelkamer. Toen Rose zich eenmaal voorstelde, smolt ik gelijk weg.
                                      Wat een prachtige verschijning! Ik vind de foto's al prachtig op de site en in het echt is ze nog veel mooier!

                                      Op de kamer de extra's doorgenomen. Ze had alleen zoenen en beffen in haar pakket. Deze extra's wilde ik ook nemen, het wordt een hele goede vrijdag!

                                      Het viel me gelijk op dat Rose heel hygiënisch is en daar goed mee bezig is. Heel belangrijk. Ik hou daar zelf ook van.
                                      Na het wassen op bed beland en tease-de ze me de zevende hemel in. Ze is een genot om naar te kijken en ze weet heel goed hoe ze met haar handen me in vervoering kan brengen. Een combinatie made in heaven!

                                      Ik wilde haar dolgraag beffen en vroeg haar om op haar rug te gaan liggen. Ik heb haar vol passie lange tijd gebeft en had met gemak het volle uur kunnen volmaken. Ze genoot er zo van en ikzelf natuurlijk ook.

                                      Daarna pijpte Rose mij met overgave. Deepthroath doet ze ook nog. Wat een powervrouw!

                                      Daarna heerlijk geneukt en inderdaad: Bewaar doggy voor het laatst. De aanblik op die stevige billen, haar prachtige lichaam deed me snel komen.

                                      Rose, wat ben jij een heerlijke vrouw!
                                      Ik kom je zeker nog een keer bezoeken!

                                      Het was een zeer Goede Vrijdag met jou!
                                      Tot snel!
                                      ​​​​​

                                      Comment


                                      • #20
                                        Heerlijke meid dito body.exotische schoonheid die mij goed naar de zin probeerde te maken

                                        Comment


                                        • #21
                                          Ik ben weer eens bij Rose geweest, en weer bevallen , sterker nog was nog beter misschien omdat we elkaar nu beter kenden. Heerlijke vrijpartij met sensualiteit en steeds meer geilheid, ook tongzoen is heerlijk en de standjes en heerlijke blowjob die Rose mij gaf

                                          Comment


                                          • #22
                                            Heerlijke lieve leuke mooie donkere vrouw.
                                            Ze is heel lief
                                            Heerlijk deepthroath gepijpt.
                                            Daarna neuken en dat was heerlijk.
                                            Ze zoent heerlijk en ze is heel geil
                                            Ik moest een paar keer goed rustig aan doen om niet gelijk te komen

                                            Het was een heerlijk half uurtje en het gaat nu geen jaren duren voordat ik weer ga.
                                            Een nieuwe afspraak met mooie meid roosje is er zeker weten in. Wat een heerlijke vrouw! Zeker aanraden

                                            Comment


                                            • #23
                                              Roosje roosje ik ben gek op jou. Mooie figuur als een model mooie ogen je bent perfect roosje Natuurlijk had ik al zoveel goede recensies over haar gelezen, dus moest het er een keer van komen. Ze moest echt wel goed zijn en ook ik ben zeker niet teleurgesteld.Altijd heerlijk relax waar je jezelf bij kan zijn. In de eerste instantie was ik nerveus maar dit verdween meteen toch ze de kamer binnenkwam lopen met een mooie zwarte lingerie .Het spel beheerst ze uitstekend en tijdens het wasje begon ze me al lekker op te warmen. Ze is heel hygiënisch en dat hou ik ervan
                                              Het spel beheerst ze uitstekend en tijdens het wasje begon ze me al lekker op te warmen.

                                              Nadat we de extra's hadden besproken begon rose met een heerlijke pijp beurt, en lekker gevingerd Daarna ben ik te weten gekomen door deze geile meid . GFE
                                              De herhaling is bijzonder hoog. Ik zeg mannen ga roosje bezoeken
                                              😍🤤

                                              Comment


                                              • #24
                                                Ik had een date met Rose en het zal niet de laatste zijn
                                                Rose is anders dan andere meisjes. Als je aardig en respectvol tegen haar bent.voelt de liefde met haar zo natuurlijk, gepassioneerd en spontaan
                                                ze laat je jezelf verliezen en je overgeven aan je ware seksuele gevoel! Een half uur met haar voelde als een heel leven
                                                Ze heeft een prachtig gezicht, zachte en strakke huid van een jong meisje waar je met plezier je lippen over haar hele lichaam zult laten glijden, ze ruikt ook nog eens lekker en schoon!
                                                ze liet me sprakeloos en blij achter! Lekker sex gehad.
                                                In mijn bescheiden ervaring is roos een must! Dankjewel rosseje

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Deze mooie exotische meid Rose weer eens bezocht in Utrecht bij La Cloche. En dat is weer meer dan uitstekend bevallen kan ik zeggen. Sensualiteit en aandacht horen bij haar. Een lekkere vrijpartij intens en met alles er op en er aan kan ik zeggen. Alsof je met je favoriete sexy buurmeisje vrijt in de goede zin van het woord.😉

                                                  Ik heb weer intens en volop genoten tenminste🙂

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X