Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Andrea, Lovely Prive, Rotterdam, Claes de Vrieslaan 17

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Andrea, Lovely Prive, Rotterdam, Claes de Vrieslaan 17

    Naam: Andrea
    Leeftijd: 27
    Uiterlijk: Europees
    Kleur haar: ?
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: D
    Siliconen: ?
    Piercing: ?
    Tattoo's: ?

    https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o...2421881-andrea
    https://www.lovelyprive.com/dames/sharol/

    Net voor de vorige lockdown een afspraak gehad met Andrea. Op basis van de foto’s en informatie die was weergegeven in de advertentie, ging ik er heen met hoge verwachtingen. Toen ze me kwam halen, dacht ik dat gaat een leuk uurtje worden met zijn 2e. Eenmaal op de kamer gaf ze aan dat ze niet aan zoenen doet. Dit terwijl dit toch echt in de advertentie op kinky en op de site van Lovely Privé staat als opties. Dit was dus een enorme tegenvaller. Eenmaal op bed heeft ze me de eerste keer met condoom klaar gepijpt, dit was goed maar niets speciaals. Eenmaal toen we daarna op bed lagen, begon ze telkens aan haar E-smoker. Dit was een enorme afknapper en toen was mijn zin al vrij snel verdwenen en lukte de 2e ronde ook niet meer, ook al probeerde ze dit wel. Al met al was dit een tegenvallende afspraak.

  • #2
    Ah ja, bekend verhaal. Bij mij gaf ze meerdere keren aan dat ze moe was. Geen wonder, want ze werkte toen (tijdje terug is dat) zeven dagen per week volle bak. Als ik 80 uur per week draai ben ik moe en heb ik er ook geen zin meer in. Dus geen verrassing dat er weinig aan was met haar.

    Nu ze maar halve dagen kan werken, zou dat anders kunnen zijn, maar blijkbaar zit er nu ook nog weinig enthousiasme in. Jammer.

    Comment


    • #3
      Inmiddels 3 keer bij lovely prive geweest maar ik heb daag geen geluk. Eerste ervaring was negatief met Angelina.

      De 2 keer was vlak voor de lock-down met charlottte volgens de website een dame met een uitgebreid diensten pakket. Hier was niet veel van te merken en ook de foto's zijn van een jaar of 10 geleden. En op de website wordt gemeld "heren pas op, ze is mooier dan op de foto's 😂

      Maar dan nu Andrea het lijkt wel of ze tegen haar zin het werk doet. Een echte GFE kan je wel vergeten dat is volgens de website haar specialiteit.

      Ik hou het even voor gezien in Rotterdam met het bezoek aan een DVP. Kijken of ik meer geluk heb in de regio Den Haag / Leiden

      Comment

      Working...
      X