Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Jasmine, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Jasmine, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    • Jasmine
    • Mediterraanse
    • 22 lentes
    • 1.60m
    • Zwart haar
    • Bruine ogen
    • B-Cup (echt)
    • Slank postuur
    https://www.privehuislacloche.nl/jasmine/

    Net ff bij La Cloche voor de verandering geweest omdat ik toch in de stad moest wezen. Begreep dat Jasmine vandaag nieuw was bij La Cloche. Marokkaans meisje (ontvangt alleen Nederlandse mannen), klein van stuk, nog wat naief en speels. Ze had aparte lichte ogen, en verder geen tattoo's of piercings op haar slanke body. Beetje schoolgirl typje. Lief meisje en ze pijpte mij lekker en ook lekker geneukt in 2 standjes. Ik had maar een half uurtje tijd

  • #2
    Net laat in de ochtend 30 minuten ochtend wip gedaan met deze nieuwe petit Mocro girl Jasmine genaamd bij Privehuis La Cloche. Aparte mooie ogen. Lekker fij, jonge babbelmeid maar gaf goede blowjob en lekker geneukt in 2 standjes. Leuke geile wip voor tussendoor

    Comment


    • #3
      Jasmin lekker jong lolita achtig meisje met alles puur natuur en leuk gezicht. lekker mee kunnen sexen met standjes, goede blowjob en befbeurt. Niks mis mee

      Comment


      • #4
        Een heerlijke jonge meid, de date van een uurtje was wat mij betreft veel te kort. Het is echt een genot dat alles aan haar lichaam naturel en in perfecte proporties is.

        Comment


        • #5
          Hele leuk driekwartier gehad met deze Mediterraanse. Ze was wat later dan afgesproken, maar dat was niet haar schuld. Ze was het wachten meer dan waard. Jasmine zit niet om een praatje verlegen en kletst je de oren van de kop, maar vergeet ook het fysieke werk niet.
          Prachtig jong en naturel lijf zonder tatoeages of piercings. Heerlijk kutje dat zich als een nauwsluitende handschoen om je lid vouwt. Kan flink wat hebben in verschillende posities en kwam bij de tweede ronde ook zelf klaar. Pijpen doet ze verdienstelijk maar wil vooral hard doorgeneukt worden, zo kreeg ik het idee.

          Comment


          • #6
            Bij het voorstellen sprong Jasmine er voor mij uit. Ze keek een beetje ondeugend. Op weg naar de kamer had ik al mooi uitzicht op haar mooie figuurtje. Jasmine maakt makkelijk contact en weet goed te teasen. Altijd leuk als er gelijk al wat pit in de date zit. De stemming was prettig, relaxed en opwindend. Ondanks haar petite gestalte is ze tot grote daden in staat, want gas geven kan ze. En door haar lenigheid zijn heel wat creatieve standje mogelijk. Dank Jasmine voor de fijne date. Heb genoten van je inzet en de energie die je geeft.

            Comment


            • #7
              Jasmine, mooie slanke fijn gebouwde jonge dame. Ze is lekker spontaan, maakt makkelijk contact waardoor gelijk het ijs gebroken was. En in bed is ze zeker even spontaan. Neemt initiatief, pijpt lekker, en neuken met haar is top! In verschillende standjes, met als laatste doggy. Was goede date, zeker voor herhaling vatbaar.
              Bedankt Jasmine.

              Comment


              • #8
                Op 24-02 voor de eerste keer langs geweest bij La Cloche en voorgesteld aan Jasmine.
                Wat een leuke, vrolijke meid & spring in het veld, dus meteen voor 45 minuten bij haar gekozen
                Bovendien vind ik het ook echt een mooie meid met een mooi kleurtje.
                Kleinere maar mooie borsten, een heerlijk kontje, en alles zag er heerlijk strak uit

                Wat volgde was een heerlijk vrij partij, waar ze fantastisch rekening mee hield met wat ik aan gaf.
                Zo vind ik het prettig om het rustig aan te doen, en ze zorgde daardoor dat het echt 45 heerlijk ontspannende minuten waren.
                Begonnen met overal strelen, overal kussen en langzaam vingeren en zij mij aftrekken en daarna gepijpt en geneukt.
                Op een gegeven moment ook doggy gedaan, waarbij je uitzicht heb op haar strakke mooie kont
                Klaargekomen terwijl ze op me zat me te bereiden als een rodeo stier.

                Alles bij elkaar echt een aanrader, zowel qua sex als contact.


                Comment


                • #9
                  Leuke spontane meid is Jasmine. Ze heeft een mooi lichaam, echt perfect. Ook de date was perfect. Heerlijk met haar sex gehad. Alles naar wens, pijpen was uitstekend en met zo'n mooie meid mogen neuken is gewoonweg een feest! Heerlijk verschillende standjes gedaan. Voldaan weer de deur uit. Zeker kom ik weer terug bij haar. Aanrader als je van mooi slank en fijn gebouwd houdt. TOP!
                  Bedankt Jasmine

                  Comment


                  • #10
                    Vandaag eens afgesproken met Jasmine. Recensies gelezen en foto’s bekeken. Het allereerste wat op valt als ze de kamer binnen komt, is haar prachtige verschijning. Slank, kleine strakke borsten en een mooi rond kontje. Vervolgens is het een lieve spontane meid met een vlotte babbel.

                    De extra’s besproken (pijpen zonder en beffen) en we konden aan de slag. En aan de slag is niet te veel gezegd. Wat een energie en wat een overgave. Jasmine gaat er helemaal voor. Niets is haar te gek.
                    Ik heb haar prachtige kutje gebeft en haar heerlijk gevingerd. Ze werd letterlijk kleddernat en genoot er zichtbaar van.

                    Hierna is het heerlijk afgemaakt in haar strakke kontje.

                    Naast de twee toppers Romy en Roxy, is er een nieuwe topper bij La Cloche te vinden, namelijk Jasmine.

                    Comment


                    • #11
                      Ik had een geweldige date met Jasmine. De tijd vloog voorbij. Leuk uitziende meid die weet hoe ze je gelukkig kan maken. Kwam naast me zitten op bed. Vroeg wat ik wilde. Aangegeven wat ik wilde. Geen probleem. Bovenop bereed ze me. Toen ik doggy wilde gaf ze. Klaar met missionaris en ik vertrok compleet voor de rest van de dag, om de een of andere reden liedjes uit Aladdin te zingen. Het perfecte meisje als je van kleine, dunne meisjes houdt.

                      Comment


                      • #12
                        Vanmiddag in Utrecht bij Jasmine geweest. Gezellige spontane meid. Je hoeft niet bang te zijn dat er ongemakkelijke stiltes vallen...Ze is gezellig aanwezig en kletst je de oren van het hoofd. Tot we beginnen natuurlijk, dan is ze vol passie bezig om het je naar de zin te maken. Ze is super slank, postuur beetje vergelijkbaar met Romy in Utrecht of Melissa in Amersfoort. Helaas is Melissa zeer weinig aanwezig. Heerlijk om te genieten van haar heerlijke body. De sex was uitstekend. Pijpen doet ze fantastisch ook niet even omdat het erbij hoort. maar lekker lang en uitgebreid. Neuken in meerdere standjes en tot slot in doggy geëindigd met een heerlijk hoogtepunt. Kortom uitstekende date gehad. Aanrader hoor!
                        Bedankt Jasmine.
                        Last edited by Genieten; 23-03-2022, 19:40.

                        Comment


                        • #13
                          Onlangs heerlijk genoten met deze slanke beauty! Ik ben nog steeds onder de indruk van haar pijpkwaliteiten. De sex was overigens ook geweldig! In verschillende standjes genoten tot ik heerlijk klaarkwam. Absoluut voor herhaling vatbaar!

                          Comment


                          • #14
                            Leuke gezellige meid. Lekker spontaan dat vind ik wel aantrekkelijk. Maakt makkelijk contact, dus geen ongemakkelijke stiltes. En wat de sex betreft....top! Heeft een super slanke body. Heerlijke kleine mooie ronden billen. Haar lilicham eerst helemaal verkend (nadat ik haar bh en slipje bij haar heb uitgedaan) geen plekje overgeslagen.... Daarna heeft ze mij heerlijk gepijpt, dat doet ze super. Daarna lekker geneukt in verschillende standjes. Tussendoor nog even gepijpt. En uiteindelijk een heerlijk hoogtepunt beleeft terwijl ik achter haar zat. Was een perfecte date.
                            Bedankt!

                            Comment


                            • #15
                              Ik had vrijdag voor het eerst een afspaakje van 45 min met Jasmine. Wat een ondekking.Ze is sociaal,,grappig en heeft een leuke babbel.en de sex met haar is super.Jamine heeft een mediterraanse achtergrond.. Ze is klein maar fijn. Gekozen voor PZC dat doet ze vol overgave . Wat een topper.Jasmine bedankt.Woody komt zeker een keer terug...

                              Comment


                              • #16
                                Een waarschuwing Jasmine is verslavend. Ik ben vandaag weer een half uurtje bij Jasmine geweest.Wederom La Cloche blij verlaten. Jasmine is geweldig .Ik kijk nu al uit naar de volgende ontmoeting..
                                Last edited by Woody; 28-03-2022, 13:32.

                                Comment


                                • #17
                                  Zo net bij Jasmine geweest. Was weer geweldig. Ik snap niet dat dit 23-jarige meisje niet volgeboekt zit. Ze is mooi en de seks is top. Weer lekker gepijpt, gebeft en geneukt. Kortom een heerlijk uurtje. Zij en Romy en Roxy staan gewoon aan de top.

                                  Comment


                                  • #18
                                    Jasmine is een super lekker ding. Ook lekker spontaan. Ik was al eerder bij haar geweest en wist toen al dat het niet de laatste keer zou zijn. En nu weer een top date! Heerlijk gepijpt door haar. Dat deed ze met passie. Ik moest uitkijken dat het hoogtepunt niet voortijdig kwam. En het neuken met haar is heerlijk. Zo'n mooie jonge meid waarmee je mag sexen is een feest! Het zal niet de laatste keer zijn!
                                    Bedankt voor deze date Jasmine!

                                    Comment


                                    • #19
                                      Wat een heerlijk lekker ding is Jasmine.
                                      Bloedjegeil, pijpt super, wordt echt kletsnat en neuken met haar is buitenaards.
                                      Moest mijn best doen om niet te komen tijdens het neuken, dat overkomt me amper meer.

                                      Alles triple A bij Jasmine. 🙏

                                      Comment


                                      • #20
                                        Wat heb ik een heerlijk uurtje met Jasmine beleefd. Een schatje, soms een beetje verlegen. Tegelijkertijd ook stoute heerlijke sex, geweldig pijpen en zoenen.
                                        Het was genieten en het uur vloog met haar voorbij. Ik kom zeker weer terug 😊

                                        Comment


                                        • #21
                                          Heerlijke spontane lieve meid die Jasmine. En wat kan ze lekker sexen. Helemaal top, pijpt lekker en neuken met haar is top! Heerlijk slank en schitterend kontje. Natuurlijk doggy als laatste tbewaard terwijl ik haar billen lekker vast had. Hmmm wat heb ik genoten.
                                          Bedankt Jasmine.

                                          Comment


                                          • #22
                                            Na een tijdje afwezig te zijn geweest maar weer eens een bezoekje gebracht aan LC voor een date met Jasmine.

                                            Jasmine is een vrolijke, mooie en gezellige meid!
                                            De sex is prima maar persoonlijk vind ik dat ik teveel heb betaald (voor de extra's) in combinatie voor wat ik er voor kreeg (let wel: mijn mening).
                                            Pijpen: prima, zoenen: matig, grotendeels haar gevingerd.
                                            Deels ligt dat aan mijn onervarenheid maar denk ik ook een klein beetje aan Jasmine die dit niet aanvoelde bij mij.

                                            Wat mij betreft geen herhaling omdat de chemie ontbrak en dat is geen schande want LC heeft nog genoeg andere leuke dames waarvan
                                            er nog een paar op mijn lijstje staan

                                            Comment


                                            • #23
                                              Jasmine werkt niet meer bij La Cloche

                                              Comment


                                              • #24
                                                Originally posted by Webmaster2 View Post
                                                Jasmine werkt niet meer bij La Cloche
                                                Daar was ik jammer genoeg ook achter.
                                                Is bekend waar ze heen is, of is ze compleet gestopt?

                                                Ik vond het namelijk echt geweldig met haar.

                                                Comment


                                                • #25
                                                  misschien terugscrollen en link naar haar advertentie op kinky aanklikken?

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X