Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Zoë, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Zoë, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    • Zoë
    • 21 lentes
    • Nederlandse
    • 1.54m
    • Blond haar
    • Blauwe ogen
    • B-Cup borsten
    • Normaal postuur
    Gisteren op de bonnefooi bij La Cloche binnen gestapt en Zoë stelde haarzelf voor. Knappe meid, klein van stuk, mooi haar en vooral toen ze omdraaide om na het voorstellen weg te lopen.... Wat een heerlijk kontje!

    Heb een lekker half uurtje met deze knapperd beleefd en in doggystyle kwam ik heerlijk klaar. Wat een billen als ze zo voorovergebogen zit, echt lekker.
    Looks … Zoë 21 lentes Nederlandse 1.54m Blond haar Blauwe ogen B-Cup borsten Normaal postuur Tattoo’s en piercings Roken? Nee Talen … Nederlands Engels Bij juiste klik & hygiëne bespreekbaar … Intiem Franse massage (pijpen) Deepthroat pijpen Tongzoenen Laten beffen Trio met 2e meisje Lesbi trio met 2e meisje Anaal bij klant Goldenshower bij klant ... Read more...

  • #2
    Ik werd ook zeker aangetrokken door die heerlijk volle billen. Afgelopen zaterdag dan toch maar de stoute schoenen aangetrokken en een afspraakje gemaakt. Inderdaad een knap meisje en top verzorgd.
    Ze weet goed de spanning op te bouwen met de juiste aanrakingen. Heb ook een uitmuntend half-uurtje met haar gehad. Ik ga haar binnenkort toch maar denk ik wat langer bezoeken. Bedankt Zoë!

    Comment


    • #3
      Ook ik heb een prima half uurtje met Zoë doorgebracht. Ze heeft fantastische billen, haar borsten vond ik dan wel weer wat minder aanwezig. Maar door haar totaal uitstraling kwam mijn slurf al snel omhoog en daar weet Zoë zeker wel raad mee. Het werd heerlijke sex, ze voelt zo strak aan dat het al snel tot een hoogtepunt kwam. De communicatie is wat minder waardoor het voor mij meer een tussendoortje blijft, ik zou niet snel een uur met haar boeken. Maar het was zeker niet het laatste half uurtje met haar!!

      Comment


      • #4
        Zojuist een bezoek gebracht aan Zoë. Prima uurtje gehad. Allereerst is Zoë een mooie dame. Jeugdig koppie, mooie ronde vormen, zonder dat ze dik is. In het begin was het wat aftasten. We kenden elkaar niet en ze was wat terughoudend. Na een minuut of tien beginnen we beiden wat te ontdooien en was het verder heerlijk. Ze is teder, streelt heerlijk. Heeft mij grandioos gepijpt, zonder CD. Daarna haar heerlijk gebeft. Ze gaf vooraf aan dat klaarkomen er wellicht niet in zat. Tijdens het beffen merkte ik een verandering en bleek ze toch gekomen te zijn. Vervolgens heeft ze mij heerlijk bereden waarbij ze precies aanvoelde wat ik lekker vond. Ze kwam daarbij helemaal los op de manier die ik lekker vind. Kortom, in het beginnen ze wat terughoudend maar wanneer je haar met respect behandeld heb je een geweldig uurtje.

        prijs voor de extra’s (pijpen zonder en beffen) is hoger dan bij de andere dames maar dat is zoals het is.

        Comment


        • #5
          Weet iemand wanneer Zoë weer terug komt? Ze is op vakantie zag ik op de agenda staan maar staat niet bij tot wanneer

          Comment


          • #6
            Kwestie van wachten dat dit weekend de nieuwe weekagenda online komt op hun site.

            Comment


            • #7
              Zoe is een lekker ding met volle billen en is geil om daar tegen aan te ketsen. Verder gewoon een geile wip met alles erop en er aan qua sex, dus lekker ongeremd en geil. Die gaat mij vaker zien!

              Comment


              • #8
                Wat een leuke Hollandse meid is Zoë. Ze heeft een mooi lichaam, mooie rondingen, borsten, billen zijn in het echt nog mooier. Ze heeft mooie volle borsten, en heeft lekkere mooie gladde, zachte, en mooi strak gevormde billen. Ze is lekker spontaan en hartelijk. Leuk ongedwongen gesprekje en de extra's besproken. De sex was top! Pijpen doet ze werkelijk echt heel, heel, goed. Met condoom is het al wat minder gevoelig dan zonder, maar wat ze met je ballen doet tijdens het pijpen is echt fenomenaal! Zoenen is sensueel en zacht. Heerlijk zachte lippen en heerlijk om met haar te tongen. Echt heel vol en lekker
                Helemaal top! En neuken met haar is fantastisch! Op het einde doggy met een heerlijk hoogtepunt. Mijn donderdagmiddag is helemaal geslaagd. Zeker een aanrader!!!!
                Bedankt Zoë.

                Comment


                • #9
                  Van de week naar binnen gelopen bij LaCloche, en gekozen voor Zoe, ze had wel wat spannends en ik zeker klein van stuk, maar wel echt een verrukkelijke dame. Ik heb een heerlijk halfuurtje gehad met d'r. Ik kom graag nog eens bij d'r terug en daar verheugde ze zich op zij ze, ik had gelijk een goede klik met haar. Ze vraagt wel wat meer voor de extra's maar dat doet ze dan ook vol overgave. Tot snel Zoe.

                  Comment


                  • #10
                    Ik heb heerlijk genoten van deze topper. Je zou niet zeggen dat ze begin 20 is gezien haar volwassen manier van omgaan met klanten. Het is heerlijk om te zien (en te voelen) hoe ze je pijpt. Haar magische handen strelen je ballen daarbij waardoor het nog intenser aanvoelt!
                    Na een heerlijke pijpbeurt hebben we lekker doggy afgemaakt, waarbij ik hard tegen haar prachtige billen kon ketsen. Een date voor herhaling vatbaar.

                    Comment


                    • #11
                      Laatst ook maar eens een uurtje bij Zoe geweest, wat een lekkere meid is dit toch, ik gelijk maar wat extra's genomen en daar heb ik uitermate van genoten. Het fijne van dat ze wat kleiner is dat je echt leuke standjes met haar kan doen en dat hebben we ook gedaan!, het is wel echt een dame van de GFE en niet van het hardere werk. Ik kom graag nog een keer bij haar terug en hoop dat zei er ook zo over denkt. Bedankt Zoe en tot snel!

                      Comment


                      • #12
                        Vandaag een bezoekje gebracht aan deze kleine mooie en liefe dame en vond het pijp werk echt lekker en de sex was top alleen het kussen was wat minder zoals sommige hadden beschreven heb ook een leuk gesprek gehad met de en de date vond ik top dikke kus

                        Comment


                        • #13
                          Deze meid is echt een toppertje! Leuke enthousiaste en spontane meid. Gelijk al een glimlach op mijn gezicht toen de deur open ging en ze mij hartelijk begroette. Op de kamer gelijk ontspannen sfeer. Extra's besproken en toen lekker op bed verder gegaan. Haar lichaam is prachtig. Schitterende billen, mooi, vol en strak. Haar borsten zijn ook mooi vol en stevig! Met mooie piercing door haar tepels. Heerlijk postuur geil om te zien hoe zij zich ontdeed van haar lingerie en naakt door de kamer loopt. Daar kijk ik graag naar, te weten dat ik straks lekker met haar ga vrijen. En dat was top. Heerlijke sex, zoenen, pijpen en neuk was top!! Heerlijk verschillende standjes gedaan. Op het einde....natuurlijk doggy!!! Kan niet anders om zo te eindigen met haar lekkere billen in mijn handen en heerlijk diep in haar natte kutje neuken! Wat heb ik genoten van deze lieve geile meid. Absoluut voor herhaling vatbaar!
                          Bedankt Zoë.

                          Comment


                          • #14
                            Afgelopen week geile date gehad met zoë. Lekker geil lijf, jong en strak lijf. Lekker om met haar seks te hebben. Vooral haar kontje is erg lekker strak en rond. Heerlijk om lekker vast te pakken tijdens doggy! Leuk spontaan type die je graag naar de zin maakt. Aanrader deze mooie Hollandse mooi dame! Wat een lekker lijf! De date was top! En zeker voor herhaling vatbaar en helemaal als je een billen liefhebber bent zoals ik. Ik was al om toen ik haar foto's zag op de site.
                            Bedankt Zoë.

                            Comment


                            • #15
                              Laatst nog bij Zoe geweest en echt wat een lekkerding is ze. Haar billen zijn echt heerlijk om naar te kijken en dat was zeker een meespelende rede waarom ik haar doggy nam. Haar gezichtje is ook erg knap en lief. Pijpen was ook heel lekker.
                              al met al weer een geslaagde ervaring bij La Cloche

                              Comment


                              • #16
                                Vorige week bij Zoë geweest n.a.l. van de mooie foto's op de site. Vooral haar billen haalde mij over om met haar af te spreken. Daar had ik geen spijt van. Wat een gezellige, leuke spontane en vooral knappe meid is ze. De sex is werkelijk heel lekker met haar. Ze heeft een heerlijk lichaam, zacht en mooie volle borsten en lekkere billen. Natuurlijk wist ik van te voren al met welk standje ik zou eindigen, en dat is ook gebeurd. Heerlijk doggy met schitterend uitzicht op haar billen! Ik ben weer vol energie weggegaan. Ik ga zeker nog een keer voor de herhaling!

                                Comment


                                • #17
                                  Vandaag gewoon op de gok langs gegaan.Mijn keuze viel op Zoe een kleine leuke gezellige meid die weet hoe ze moet pijpen zeg!! Terwijl ik haar lekker aan het beffen was, was zij bezig met mijn jonge heer waar bij ze af en toe haar mond stil hield maar wel de spanning erop hield. Nadat ze zelf klaargekomen was klom ze boven op me om het vakkundig afvte maken.

                                  Ik heb heerlijk genoten
                                  DANK JE ZOE!

                                  Comment


                                  • #18
                                    Zoë is een heel mooie Hollandse meid. Mooie volle ronden borsten en lekker strak kontje. Het is echt een toppertje om te zien. En niet alleen om te zien....de seks is geweldig lekker. Ze pijpt lekker diep en laat je bijna naar een hoogtepunt komen. Het neuken met haar is heel geil. En heeft geresulteerd in een enorm hoogtepunt. Het was even op adem komen, vol passie gaat ze ervoor. Aanrader deze lekkere jonge Hollandse meid!

                                    Comment


                                    • #19
                                      Tijd vliegt als je plezier hebt. Soms heb je veel geluk en is het super leuk. Dit was het geval bij Zoë. Leuke meid en leuke ervaring. Ze weet precies wat ze moet doen om je gelukkig te maken. Meestal moet je gewoon een blind date maken en gewoon proberen het beste van je geile zelf te maken. Soms vind je een leuke prijs. Waar wacht je op?

                                      Comment


                                      • #20
                                        Vandaag bij Zoe geweest, leuke lieve lekkere meid, Hollandse en blond en lekkere volle ronde billen. genoten van haar, en ook goede sex van girlfirend experience tot lichte geile porno. Ik vind het een goed meisje!

                                        Comment


                                        • #21
                                          Ik zie het meisje met de mooiste billen niet meer, waar is ze gebeleven? Ze is verslavend, inderdaad is haar pretpakket iets duurder maar daar is de prestatie ook naar.

                                          Comment


                                          • #22
                                            Gestopt wellicht? Dit vak doen ze niet eeuwig

                                            Comment

                                            Working...
                                            X