Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sky, Karin's Home, Rotterdam, Rochussenstraat 99A

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sky, Karin's Home, Rotterdam, Rochussenstraat 99A

    • Nederlandse
    • Geboortejaar 1996
    • 1.62m
    • Haarkleur: Rood
    • Groene ogen
    • A-cup Borsten
    • Slank postuur

  • #2
    Vandaag opnieuw langsgeweest bij het gezelligste privehuis van deze regio. Vriendelijke gastvrouwen, maar ook vriendelijke dames die hier werken. Altijd een correcte, vriendelijke en spontane behandeling. Toppers!

    Dan..... mijn eerste review hier op deze site voor de beeldschone Sky. Je kan het absoluut niet een een paar woorden omschrijven hoe fantastisch deze beeldschone, mooie, ultra vriendelijke en lieve deze dame is.

    Sky..
    Jij bent onbeschrijfelijk, jij bent verblindend, jij bent lief, jij bent..... en ga zo jog maar door en door en door en door. Als ik zeg dat ik zo heb gehaald van de lockdown, dan moet dit wel duidelijk zijn, toch?
    Ik zal het hier zeer zakelijk zakelijk beknopt omschrijven, maar jij weet wat je voor mij betekent. Daar hebben ze aan een paar terabyte aan data niet genoeg. Dat kan ook niet. Jij bent niet in een paar woorden te omschrijven, waar moet ik dan beginnen? Hoe lief je bent, hoe mooi je bent. Misschien wel dat je een aanwinst bent voor deze aardbol, moet genoeg zeggen. Ik denk dat er een wereldwijde pandemie zou zijn, als jij er niet zou zijn. Fijn dat je er bent en zie je dolgraag heel snel weer!

    Comment


    • #3
      Hallo lieve Sky,

      Ik ben blij dat ik je ontmoet heb. Je bent een geweldige meid. Je hebt een mooie uitstraling en bent heel lief en sexy. Ik zal je nooit meer vergeten. Wij hebben het leuk samen. Wij passen goed bij mekaar en hebben de grootste lol samen. In bad liggen met jou vind ik heerlijk. Als ik je zie ben ik in de wolken en je bent zo lief voor me. Ik vind het heerlijk om tegen je aan te liggen en te knuffelen. Met je mooie gezichtje. En ik vind het leuk om je te verwennen.

      Liefs Willem kusjes en een knuffel.

      Comment


      • #4
        Lieve lieve Sky en KH,

        Van de week weer even geweest bij het gezelligste, leukste en meest respectvolle privehuis van Europa. En zo is dat!
        Meer daarover apart in een review op Google.

        Maar dan Sky....
        Het is nu de 3e keer dat ik je ontmoet, maar wat is het een plezier, genot en feest om jou telkens te mogen knuffelen, omarmen en .....dat houden we voor onszelf.....
        Daar kan geen carnaval tegenop. Daar kan ook geen kamer in KH tegenop.
        Elke keer overtreffen we het moment.

        Mijn eerste ontmoeting was op mijn verjaardag. Ik heb in t verleden mooie cadeaus ontvangen, maar de laatste verjaardag..... Onbeschrijfelijk. Ik had je dit niet verteld, omdat ik mij op jou wilde concentreren. Dat blijft lastig, omdat je zo mooi bent in alle opzichten. Dank voor je aandacht voor mij, dat is één van mijn mooiste cadeaus en dat zal zo blijven. Alleen al het kijken in je ogen, daar moet je een goede hartritme voor hebben, zo zo zo beeldend waar je bloed alle kanten op stroomt. Ik ben nu dus 3 keer jarig geweest in bijna 4 maanden. Word ik nu vervroegd 65+ haha.

        Jij bent speciaal, zeker voor mij!!! Jij bent één en al vriendelijkheid en schoonheid (mooi). Jij bent letterlijk: BEELDSCHOON.
        Alles klopt dus gewoon.

        Vanaf onze laatste keer heb ik er een nieuw geluksgetal bij. Die vermoed jij vast wel en zal ik je bij de volgende keer vertellen.

        @beste lezer, het privehuis is ten top en een absolute aanrader en ook de dames. Altijd even vriendelijk, begroetend en respectvol. De moeite waard om er zeker een dagje-uit (lees feestje) van te maken.

        Tot snel en heel veel liefs........

        Comment


        • #5
          I am a young adult with a busy job and I come to Karin’s home every time I need to relieve the stress of work
          Karin’s home is the best in Rotterdam, cozy friendly and private (easy come easy go)
          Advice: text to book first and don’t be late.

          Today I had a date with Sky for the first time and it won’t be the last!
          Sky is different than other girls,If you are nice and respectful to her then making love with her feels so natural, passionate and spontaneous!
          she makes you lose yourself and surrender to your true sexual feeling! Half an hour with her felt like a lifetime
          She have a beautiful face with a sky blue eyes she and a tanned soft and tight skin of a young girl that you’ll enjoy passing your lips all over her body, she also smells good and clean!
          she left me speechless and happy!
          This Angel is different This angel is priceless!
          In my humble experience Sky is a must!

          Comment


          • #6
            Een van de nieuwe aanwinsten bij Karin's Home. Sky is echt een TOPPPER.

            Ik heb serieus een top uur gehad, van de 60 minuten zeker 50 met haar bezig geweest, en nog beter, zij met mij.

            Herhalingsgevaar is ZEER groot

            Comment


            • #7
              Topsex gehad met Sky, voelde me ff in de 7e sky hahaha. Sky wist mij snel uit te putten wat een geile wervelwind😃

              Comment


              • #8
                Mooie meid en geweldig uurtje met haar gehad met zelfs 2 orgasmes en dat is voor mij een prestatie kan ik zonder schaamte zeggen. Sky vrijt lekker van GFE tot porn, en met plezier, althans dat kwam zo op mij over. En ook nog eens sympathiek en leuk in omgang dus een compleet goed plaatje kan ik zeggen!

                Comment


                • #9
                  Deze recensie plaats ik zowel bij Sky als bij Kiki, aangezien het om een trio met beide dame's gaat:

                  Ok, ik moest nu eindelijk weer eens een keertje die mannendroom bij uitstek proberen: Trio met twee mooie vrouwen. Aan de hand van de bestaande recensies en de foto’s had ik gekozen voor Kiki en Sky.

                  Op vrijdag de 13e zouden ze allebei werken. Toevallig was ik een paar dagen eerder in de buurt en besloot even binnen te wippen om ter plekke de afspraak te maken. Bij binnenkomst werd ik meteen door een fraai gestroomlijnde, donkere dame (Candy, denk ik) heel voortvarend in de voorstelkamer gezet om met de aanwezige dames kennis te maken. Ik kreeg geen kans om te zeggen dat dit dus niet helemaal goed ging, maar och, ik zat naar mooie meiden te kijken, dus vooruit dan maar. De eerste die voorbij kwam bleek geen tijd te hebben en verdween dus weer snel, maar dit was nu juist één van de beoogde dames, Sky. Voor het eerst dat ik haar in levende lijve zag en ik wist dat ik de goede keuze had gemaakt. Na de aanwezige dames te hebben ontmoet kreeg ik de kans om mijn bedoelingen nader uit te leggen. De gastvrouw en de Sky kwamen erbij en de afspraak kon worden ingepland. Sky zag het wel zitten (Yes!) en ze dacht dat Kiki waarschijnlijk ook wel mee zou willen doen.

                  Op de afgesproken dag netjes iets te vroeg binnen en werd nog heel even in de gezellige huiskamer geparkeerd omdat de dames beiden bezig waren. Wat bleek? Ze hadden inmiddels ook voor mij al een trio, hun eerste. Ze waren dus al aan elkaar gewend en warm gedraaid. Kiki zag ik nu ook voor het eerst en wauw!

                  Op de kamer (de SM-kamer, niet helemaal mijn ding maar met Kiki en Sky had ik genoeg om mee te spelen) een beetje kennis gemaakt, even gewassen en naar mijn wensen gevraagd en extra’s afgerekend. Al snel gingen deze twee schoonheden stevig aan de slag. Het voelde een beetje alsof ik door twee beeldschone studentes vanuit de kroeg was ontvoerd naar hun huis om daar uitgewoond te worden. De sfeer was niet alleen ongelooflijk geil, het was duidelijk dat de meiden het goed met elkaar konden vinden en ze waren ook erg vrolijk. Veel van de spanning raakte ik dus vrij snel kwijt. Evenals mijn gevoel voor tijd overigens. Ik had voor anderhalf uur geboekt en tegen de tijd dat ik een beetje kans kreeg om om me heen te kijken bleek er al een uur voorbij. Ik heb niet eerder meegemaakt dat een uur zo moeiteloos en snel voorbij ging.

                  Al met al heerlijk van twee lekkere jonge meiden met een lekker lijf en mooi gezicht genoten, me geweldig laten verwennen, goddelijk lekker klaar gekomen en door de twee dames nog lekker gemasseerd. Vrijdag de 13e is vanaf nu mijn geluksdag.

                  Ondertussen vraag ik me wel af hoelang het nog zal duren voordat de blije grijns van mijn gezicht verdwijnt. Tegen de tijd dat dat gebeurt, ga ik maar weer eens met één van de twee of met allebei afspreken. Herhalingsgevaar is namelijk heel groot.

                  Comment


                  • #10
                    Enorme leuke meid en heerlijke GFE service, en alles netjes daar, met dit kut weer toch zeker naar mijn zin gehad en het weer ff kunnen vergeten, topmeid een aanrader

                    Comment

                    Working...
                    X