Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Stel jezelf voor!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #51
    Hallo Members.

    Ik ben HL. Was voorheen actief op de andere forum. Ben blij dat er alsnog recensies geschreven en gelezen kunnen worden.
    ik hou van alle soorten vrouwen maar naam zegt het al...ik heb een zwakte Hindoestaanse vrouwen.

    mocht ik weer nieuwe ervaringen meemaken...dan zal ik er uiteraard een recensie overschrijven.

    Comment


    • #52
      Welkom! Tip: Je mag ook recensies delen van ervaringen uit het verleden, daar hebben ze geen problemen mee hier volgens mij.

      Comment


      • #53
        Ik ben Dorus, ik wandel heel veel in Den Haag met name Doubletstraat.
        Ik ben werkzaam als taxichauffeur en als ik niet wandel ga ik magneetvissen of tv kijken met een hapje en drankje.

        Comment


        • #54
          O, hallo, ik had deze voorstelhoek over het hoofd gezien. Ik ben Zaadlans, what’s in a name 😊. Ik ben eind 40, woon in midden Nederland. Januari 2022 hier lid geworden, ik had wel een paar posts op Hookers, maar niet erg actief. Eigenlijk alleen veel lezen, en Kinky volgen om te zien wie er in de markt zijn. Sinds dit jaar probeer ik al mijn bezoeken hier vast te leggen.

          Ik ben 2014 pas begonnen met het bezoeken van DVPs. Dat waren eerst alleen shemales, en dan alleen thuisontvangst aangezien zij niet in huizen of clubs werken.

          Sinds vorig jaar bezoek ik ook DVP’s thuis en in privehuizen, vooral HOD. Vooral door dit forum met hier een aantal geroutineerde BDSM liefhebbers, heb ik de stap gewaagd om deze scene ook te verkennen. (Thanks Scuderia, fetishsex, frankkinky, RivieraMan en anderen!!👌👌👍👍)

          Als ik een recensie schrijf, mondt dat meestal uit in een geil verhaal dat best lang is, waarbij ik altijd wel zorg dat ik beschrijf hoe de DVP/meesteres/gastvrouw/… waren. Hopelijk blijft dit platform nog lang in de lucht en wordt het ook de soort dagboek). Nu na een paar maanden op dit platform ben ik erg te spreken over de sfeer, mag het wel wat drukker, zouden lezers iets meer likes op goede recensies kunnen geven en/of commentaar waardoor het meer levendig wordt. Voor de privehuizen die ik graag bezoek en BDSM is dit in ieder geval een perfecte plek.

          Let’s keep in touch, ciao!
          Last edited by Zaadlans; 02-04-2022, 13:21.

          Comment


          • #55
            Welkom en je schrijft mooie recensies!

            Comment


            • #56
              Hallo! Ik ben Joost, en vroeger ook wel eens wat getikt op Hookers in de tijden dat ik de raambuurten afstruinde op zoek naar een wekelijkse verlossing van mijn zaden. Tegenwoordig ga ik vaker naar clubs toe voor langere seksdates.

              Comment


              • #57
                Bedoel je met clubs echt clubs of ook of alleen privehuizen? En natuurlijk welkom hier

                Comment


                • #58
                  Ik ben de bimbolover de naam raad het al haha. Ik hou van slanke vrouwen met grote siliconen borsten, volle lippen en lang haar. Alle tips zijn welkom heren!!

                  Comment


                  • #59
                    Ik ben een levensgenieter en zzp er dus bepaalde vrijheid onderweg en prima inkomen en geen relatie of kinderen. Ik kom uit de provincie Utrecht maar kom ook elders door het land en Vlaanderen ook af en toe voor mijn werk. Dus links en rechts bezoek ik regelmatig dames van plezier.🙃

                    Ervaringen deel ik met jullie op dit positieve forum!

                    Comment


                    • #60
                      Ik ben Bob, 44 jaar en zelfstandig ondernemer (zzp'er) en wandel graag zo nu en dan bij qualitygirls met name ramen Den Haag, en vroeger Zandpad in Utrecht, en ik zoek ook wel fora als deze af via recensies voor mooie en goed werkende girls. Ben gescheiden en no kids, en hou verder van zeilen en fietsen.

                      Comment

                      Working...
                      X