Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Anastasia, Den Haag, Geleenstraat 86K3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Anastasia, Den Haag, Geleenstraat 86K3

    Naam: Anastasia (zwart naambordje in raam)
    Leeftijd: 27 - 30 jaar
    Uiterlijk: Oost-Europees
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercing: nvt
    Tattoo's: Ja

    https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o.../6270507-alice en https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o.../8538793-adele adverteert op internet nog onder 2 andere namen: Alice en Adele

    Ik weet even niet waar ik deze recensie moet plaatsen, want deze dame doet Kinky SM spel of vanilla sex, ontvangt (tijdens de lockdown) privé en doet tevens aan raamprostitutie in de Geleenstraat.

    In de Lockdown is het afkicken van Kinky bezoeken voor mij en daarom ging ik op kinky.nl opzoek naar een Dame die Kinky SM spel aanbiedt.
    Na meerdere dames te benaderd over de app bleken sommige dames meer dan honderd euro voor dertig minuten voor SM te vragen, dames spreken gebrekkig Engels of reageren helemaal niet.

    Adele reageerde wel en communiceert snel en makkelijk in het Engels, zij doet zonder problemen een kinky half uurtje voor honderd euro.
    Ik had Adele de vorige lockdown bezocht en zou haar voor uiterlijk en spel nog net een voldoende geven, dus dan maar naar haar toe.
    In de Geleenstraat zou ik haar niet snel bezoeken trouwens.
    Adele lijkt niet op de foto's en vreemd genoeg verschijnt op kinky.nl soms een profiel van (volgens mij) Anastasia en lijkt ze meer op die foto's.
    Ik dacht dat ze de vorige lockdown zichzelf Chloe noemde.

    Wel vervelend is dat ik na ruim veertig minuten in de auto naar Den Haag opeens het bericht kreeg dat ze 'busy' was, na wat aandringen kon ik gelukkig toch nog naar binnen.
    Ook vreemd toen ik vroeg tijdens de sessie, hoe lang hebben we nog, dat ze zei vier minuten, later bleek dat we op dat moment nog ruim tien minuten hadden.

    De kinky dingen deed ze verder voldoende.
    Meet Chloe! She’s one of our most recent Angels, and with a body like that, we think she has a very promising future. From her pert, all-natural breasts, to her beau...
    Last edited by Marcel_12345; 07-01-2022, 16:56.

  • #2
    Aardige meid, maar nog wat onervaren en niet echt spannend qua kinky spel voor mij.

    Comment


    • #3
      Ik bezocht haar voor gewone sex en ze is nu gewoon aanwezig. Vriendelijk maar ik miste toch een bepaalde energie en of geilheid. Dus ik zal haar niet vaker bezoeken. Ze ziet er wel leuk uit, maar ook niet superknap of zo.

      Comment


      • #4
        Vandaag na enig aarzelen deze dame bezocht. Goddelijke benen en billen trokken mij over de streep. Absoluut geen spijt. Het is inderdaad geen onverzadigbare nympho maar zij speelde het spel toch behoorlijk goed. Ik pijpte haar strapon en ze nam mij behoorlijk stevig. Ze dwong me op handen en knieen en liet me door de gang naar haar collega kruipen. Daar mocht ik voor het oog van de wereld haar nogmaals pijpen. Terug op de kamer een fantastische facesit (mijn god wat een billen) en mocht ik haar zowaar rimmen. Uuteindelijk in dikke slierten over mijn buik klaar gekomen. Half uurtje 100 euri, niks mis mee. Na afloop rustig wassen en kletsen ( ze heeft haar figuur oa te danken aan haar turnverleden.) Kortom: niet de meest bevlogen dame van de Geleen maar absoluut de moeite waard.

        Comment


        • #5
          ze heeft niet een strak lichaam of zo vind ik, ben er 1x geweest. Standaard neuken en pijpen. Was ok

          Comment

          Working...
          X