Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dana, Antwerpen, Schippersstraat 21-2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dana, Antwerpen, Schippersstraat 21-2

    Naam: Dana
    Leeftijd: ca.30
    Uiterlijk: Roemeens
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: C
    Siliconen: Ja



    Ik heb deze kinky verschijning een klein weekje geleden bezocht.
    En ik beklaag het me geen moment, prachtig porno lichaam, vriendelijk, neemt rustig de tijd, geen pressie erop, ''een natuurtalent''

    Had gevraagd voor een halfuurtje kinky seks en dit volledig kunnen ondergaan.

    Kortom, een aanradertje, en dat merk ik bij diverse wandelingen, want ze is vaak bezet.
    Ik ben alvast onder de indruk, en zal Dana snel terug bezoeken.

  • #2
    Voor mij is het misschien al weer 2 jaar geleden dat ik haar bezocht heb, en toen meerdere malen kort (half uur sessies), wat prima was. Hygiene in orde, spannende kinky achtige kamer. Zie haar tegenwoordig in fraaie SM kleding staan met dito laarzen en hoorde van 2 wandelbroeders dat haar SM garderobe en skills qua spel ook verbeterd en uitgebreid is. Dus dat is ook een positieve ontwikkeling.

    Comment


    • #3
      Mijn recensie uit het topic van Selena,:

      Na een paar rondjes in de avond wist ik al dat het Selena zou worden, ooit een trio mee gedaan met Melissa in hun toenmalige gezamenlijke kamer maar verder altijd verder aan voorbij gelopen. Ik vind wel dat ze er vreselijk lekker uit ziet, mooie sili borsten, slank, leuk koppie en die laarzen maken het helemaal af.
      Had wat geld op zak, was geil en wist dat ik hierna toch nergens meer naar binnen zou gaan dus direct 200 neergelegd voor een uur en afgesproken dat ik het aan haar over liet maar wel lekker teasen, kinky en duidelijk aangegeven dat ik die rode laarzen wel supergeil vond (hint hint).
      Selena nam het heft in handen en ik kreeg een blinddoek om. Hoorde wat geluiden van omkleden en dat er wat laarzen aangedaan werden en al snel kwam ze tegen me rijden en begon ze te teasen, ik werd een partij geil, niet normaal.
      Toen moest ik op bed liggen, de handboeien om en ze begon me langzaam te pijpen, kut, goed mijn best doen om niet te snel klaar te komen maar alsof ze het wist nam ze al snel gas terug.
      Op dat moment kreeg ik het idee om Dana er bij te halen, nooit aan gedacht om naar binnen te stappen maar ik had ergens gelezen dat ze ook hoge rode laarzen had dus aangegeven bij Selena of ze Dana er misschien bij kon halen, geen probleem en een gesprekje in het Roemeens volgde waarna ik - met de blinddoek om - moest wachten tot Dana arriveerde.
      Dana begon het spel gelijk mee te doen wisselend pijpen door de dames en de blinddoek mocht af waarna ik kon genieten van die geile lichamen met laarzen, wat een genot. Tijd geleden alweer dat ik me zo voelde.
      Het spel werd verlegd naar anaal spel, vingers en kleine dildo werden gebruikt en ik werd alleen maar geiler en geiler.
      Na een klein uur werd ik vakkundig door Selena klaargetrokken, man was een ontlading en wat een top bezoekje. Kost je 300 maar dan heb je ook wel wat. Ach, ik had door de lockdown wat wandelgeld uitgespaard dus heb het er nu van genomen.

      Daar gaat nog wel een vervolg van komen.

      Dana was dus onderdeel van het spel en deed niet onder voor Selena, ik hou persoonlijk van nog grotere borsten maar Dana kan in de toekomst nog wel een bezoekje verwachten van me, leuke meid en met die rode laarzen ziet het er supergeil uit en met dat lichaam is verder helemaal niets mis mee.

      Comment


      • #4
        Inmiddels na lange tijd weer eens binnen geweest bij Dana en dat is mij zeer goed bevallen. Ze is iets afgevallen waardoor ze nu een zeer sexy en geile zonbank gebruinde body heeft met mooie geile rond C cup? borsten. Ook door ander of minder gebruik van make up vind ik haar gezicht ook knapper en in hoge zwarte laarzen en kinky setje ziet ze er gewoon erg kinky en geil uit. Ook dat mooie strakke ronde kontje is een pareltje.

        Op mijn verzoek speelde ze een geil erotisch kinky spel met afwisseling waar bij ze haar geile body goed gebruikte. Nippleplay met tong, tanden en nagels was een terugkomend iets in de sessie, verder haar op commando beffen en tepels verwennen, masturberen, strelen, kijken en fisting bij mij passeerde de revue😃

        Ik ga zeker nu sneller bij haar terug omdat haar spel en looks verbeterd zijn en we ook zeker een klik hadden wat ook belangrijk is🙃

        Comment


        • #5
          Dana is inmiddels slank en sterk gegroeid in haar kinkyspel met ook voldoende toys en fetiskleding en laarzen. Werkt momenteel overdags ook dit weekeinde.

          Sexy goodlooking verschijning en ook erotisch kinky spel met sex etc mogelijk. Zeker aan te raden voor de liefhebbers

          Comment


          • #6
            Dana is echt op alle fronten beter geworden, strakkere geile sexy body, minder make up (of anders) wat haar ook knappe maakt en in het kinky SM spel meer mogelijkheden en ook veel toys en fetish kleding. Ze speelt een intens geil kinky spel met mij met fetish play erin zoals haar laarzen maar ook sex of erotiek mogelijk wat een spel compleet maakt naast kinky SM elements als tepelspel, anaalspel, dirty words, masturberen etc.Ze draait momenteel dagshifts tot 20 uur en dan hangt haar naambordje ook in het raam.

            Comment


            • #7
              Onlangs tijdens een bliksembezoekje aan het SKW voor de 2e keer bij deze dame naar binnen gestapt.
              Hoewel mijn directe voorkeur bij Melissa ligt (onder het mom je weet wat je krijgt) kreeg ik steeds meer het gevoel dat ik wat andere dames wil uitproberen op kinky gebied. Met Dana had ik al is ervaring opgedaan tijdens een trio met Selena en dat smaakt naar meer dus toen ik haar zag staan snel naar binnen gegaan. Nu geopteerd voor een uurtje 1 op 1 en ik heb me niet beklaagd. Allereerst trok ze haar rode laarzen aan met die torenhoge hakken, dat wist ze nog en o o wat ziet dat er gelijk geil uit, de toon was gezet.
              Ik ben geen hardcore SM liefhebber (hoewel sommige dames iets in me naar boven brengen, zie topic van Kianna waar ik ook nog iets moet schrijven), de combi kinky met seks bevalt me prima, en Dana begon met de blinddoek bij me aan te brengen en mijn ballen af te binden. Daarna wat tease werk en ik kreeg al snel een knetterharde erectie. Ik hoorde hoe ze het handschoentje aan trok en mijn kont met eerst 1 en daarna meerdere vingers begon te verwennen. Dat doet ze erg vakkundig en hoewel fisten er bij mij niet in zit deed ze erg goed haar best.
              Tussendoor wat pijpwerk waarna de blinddoek af ging en ze vroeg of ik ook nog wilde neuken maar ik had me inmiddels dusdanig ondergedompeld in het kinkywerk dat ze van mij door mocht gaan met teasen en verwennen van mijn prostaat.
              Al snel hield ik het niet meer en kwam klaar waarna ik dacht dat we pas een half uur bezig waren geweest maar nee, ik was reeds een uur binnen, tijd vliegt zullen we maar zeggen.
              Dana staat echt in mijn lijstje nu, de pest is dat er inmiddels een aantal dames staan in dat lijstje en om die allen af te werken moet in ipv maandelijks nu wekelijks naar het SKW en dat trekt mijn salaris niet, even wachten dus maar maar een dikke duim voor Dana, zowel qua seks als persoon.

              Comment


              • #8
                Deze leuke meid trekt mij wel, maar door SM outfit ben ik wat angstig dat het kinky en SM is, of is ze ook in voor gewone sex? Die laarzen vind ik wel altijd iets hebben ook tijdens normale sex lijkt me dat wel opwindend.

                Comment


                • #9
                  Volgens mij is gewone sex ook mogelijk hoor, vraag het haar zou ik zeggen. Het is een vriendelijke dame dus bang hoef je niet te zijn voor haar

                  Comment


                  • #10
                    Weer een goede sessie met deze intelligente kinky blonde schoonheid gehad. Lekkere combi van kinky en erotiek waar ze ook goed haar mooie body naakte gebruikte, met alleen haar hoge zwarte veterlaklaarzen nog aan. Blijft voor mij momenteel 1 van de knappe kinky toppers in het SKW

                    Comment


                    • #11
                      Hmm, krijg weer zin om hier weer is een keertje langs te gaan. In september heb ik hopelijk weer wat tijd, tegen die tijd is het ook weer wat eerder donker wat voor mij de wandelbeleving alleen maat leuker maakt.

                      Comment


                      • #12
                        Nieuwsgierig door de vele goede berichten heb ik Dana eens opgezocht.
                        Inderdaad wat een prachtige meid is dit! Mooi, lekker, spannend lijf, geile lekkere uitstraling en bovendien een leuk en aardig mens!
                        Ik ben zelden een spontanere meid met zoveel sexuele fantasieën tegengekomen, deze dame weet van wanten.
                        Een halfuurtje tiptop verwend door deze kanjer!
                        Wat een lekkertje is dit zeg!
                        Dana is een topdame, ik kom zeker terug!

                        Comment


                        • #13
                          Gekopieerde recensie van mijn bezoek aan Selena aangezien dit een trio was met Dana:

                          Vorige week eindelijk weer is in staat om naar het SKW af te zakken.
                          Ik had wat geld opgespaard en was in een relaxte bui dus had me voorgenomen om is uitgebreid een goede sessie te beleven indien ik ergens naar binnen zou stappen.
                          Je komt aan en je waant je gelijk weer in de snoepwinkel. Ik moet wel zeggen dat ik het een stuk rustiger vond (Zowel dames als wandelaars) dan het in het verleden was maar ik denk dat Corona daar debet aan is. Zowel in de saunaclubs als de wandelgebieden is het een stuk minder dan het vroeger was maar goed, ik ben een ouwe lul en vroeger was alles beter 😉.
                          Na een paar rondjes gelopen te hebben zag ik zowel Selena als Dana en hoewel Melissa er ook weer geweldig uit zag toch mijn keuze gemaakt voor Selena.
                          Zoals gezegd, ik voelde me relaxed dus geboekt voor een uurtje en na een kwartiertje gevraagd of ze Dana er bij wilde halen, dus die kwam snel aangelopen met haar geile rode laarzen die Selena inmiddels ook aan had gedaan.
                          Vastgeboeid op bed en een blinddoek om en de dames begonnen me heerlijk te teasen en af en toe voelde ik de lak van de laarzen op mijn lichaam terwijl ze mijn keiharde lul zachtjes masseerden.
                          Onderwijl duwde Selena 3 vingers in mijn kont en masseerde ze mijn prostaat en ik moest me al snel inhouden om niet te komen.
                          Ik mocht naar hartenlust de borsten van de dames likken en ze kronkelden over mijn lichaam alsof het een lieve lust was.
                          De blinddoek ging af en ik kon de dames diep in hun ogen kijken terwijl ze verder gingen met het teasen over mijn lichaam, ik werd bijkans gek van geilheid.
                          Enfin, na een uur trokken ze me naar een hoogtepunt en ik ben zelden zo hard klaargekomen, erg intens hoor. Wederom een geweldige ervaring maar goed, het kost ook wel wat.
                          Gelukkig dat ik niet om de hoek woon want anders zou ik een flink probleem krijgen qua financiën maar ik heb me wel voorgenomen om volgende maand weer terug te gaan.

                          Comment


                          • #14
                            Topsessie gehad, knappe meid, ook vriendelijk en geil en goed in fetishspel met erotiek erbij en in top lak outfit in rood laarzen en setje. Ze valt niet 123 op bij haar raam met naambordje maar ze is absoluut top op kinky sm fetish gebied!

                            Comment


                            • #15
                              Kan ik 100 % beamen, is trouwens één van de mooiste meiden in skw.

                              Comment


                              • #16
                                Inderdaad, soms zijn er niet veel woorden nodig om een topper te omschrijven!
                                Pure klasse deze dame!

                                Comment


                                • #17
                                  Misschien voor de meer kinky en SM en fetish liefhebbers goed te weten dat Dana ook nog een recensie topic heeft in SM rubriek , zie hier https://www.citygirl.nl/node/53515

                                  ps in rode laklaarzen en laksetje heeft ze nog meer een kinky uitstraling dan in het zwart wat ook geweldig staat, wat ze meestal bij het raam aanheeft. Je loopt er zo voorbij omdat haar raam iets naar achteren ligt en het licht niet zo goed op haar schijnt, maar ga maar eens goed kijken of kort vragen bij haar raam dan zie je haar schoonheid en uitstraling en als je met haar praat ook haar intelligentie en professionele correcte positieve houding.

                                  Comment


                                  • #18
                                    Eigenlijk was ik terug op weg naar m'n auto na enkele rondjes te hebben gewandeld in het schipperskwartier, want de bezetting was heel matig en de aanwezige dames zaten verveeld achter hun raam te staren. Ook waren er weinig wandelaars in de straten en dat maakte dat er totaal geen sfeer was op deze grijze dag. Tot ik deze knappe verschijning, volledig in een rode kinky set zag glimlachen.
                                    Verbluft door haar knappe en sexy uitstraling, ben ik zonder aarzelen bij haar binnengegaan.
                                    Uiterst aangename kennismaking, en eens Dana naakt op bed was met enkel haar laarzen, haar benen stilletjes opende met zicht op haar mooi kale kutje, haar prachtige grote borsten in de hand nam en mij uitnodigde om de pret te beginnen. Ja, daar word ik gek van.
                                    De kinky vrijpartij die daarop volgde, was zeker memorabel!
                                    Kort samengevat, hier kom ik snel terug!

                                    Comment


                                    • #19
                                      Dana was ik vorige week voor geile sex met een soft kinky randje. Is een topdame met lekker lichaam , borsten en billen. Ze verwacht binnenkort ook gouden laklaarzen te ontvangen voor de fetish liefhebbers.😀

                                      Comment


                                      • #20
                                        Onlangs weer eindelijk naar het prachtige SKW kunnen gaan, was alweer een tijdje geleden dus in de middag aangekomen, later dan ik gehoopt had (verkeer wordt met de week drukker rond Antwerpen) maar als je de SS in loopt is het altijd weer een feestje. Ik kom nog wel is in Den Haag maar daar is de bezetting redelijk mager en hoewel de tijden in Antwerpen ook ooit beter waren is de bezetting nog altijd prima te noemen, er zit altijd wel wat.
                                        Ik had Dana al op mijn lijstje staan en ik zag dat ze vrij stond, ze zag er weer om door een ringetje halen uit met haar hoge zwarte laklaarzen en na een rondje stond ze plots met gouden laarzen waarbij ze gemeen naar me lachte, wetende dat ik voor de bijl ga en idd, even later stond ik binnen voor een uurtje verwennerij.

                                        Ik werd vast gebonden op het bed en geblinddoekt waarna ik haar rond hoorde lopen en ze zich in een ander setje en laarzen hees, erg geil terwijl je daar weerloos ligt. Af en toe streelde ze mijn lul die inmiddels keihard was geworden.
                                        Opeens begon ze me teasend te pijpen, de blinddoek ging af en ze ging verder met teasen met een handschoentje aan verdween er een vinger in mijn kont en langzaam gingen er steeds meer vingers in mijn kont. Ik kan niet zoveel hebben maar ze bouwde het prima op tot er 4 vingers in zaten en ze begon mijn prostaat te bewerken waardoor ik het steeds moeilijker kreeg om niet te komen.
                                        Uiteindelijk begon ze me verder te pijpen en kwam ik knallend klaar.
                                        Fantastisch uurtje en nog even nagebabbeld, Dana komt wat timide over maar ik vind het een prachtdame waar je ook een prima gesprekje mee kunt hebben.
                                        Ik kom zeker terug en herhalingsgevaar is dus aanwezig.

                                        kom zeker terug en herhalingsgevaar is dus aanwezig.

                                        Comment


                                        • #21
                                          Ik kom zeker terug en herhalingsgevaar is dus aanwezig.

                                          kom zeker terug en herhalingsgevaar is dus aanwezig.
                                          Je was blijkbaar onder de indruk van haar uitstekende prestaties.
                                          En begrijpelijk!
                                          Dana is een klasse kinky lady en elke keer dat ik Dana bezoek, weet ze op een originele en spontane manier haar kunsten te brengen.
                                          Om nog te zwijgen van haar prachtige body, heerlijke grote borsten en haar zijde zacht kutje, dat ze graag laat beffen.
                                          Topdame!

                                          Comment


                                          • #22
                                            Zijn er ergens foto’s van haar te vinden?

                                            Comment


                                            • #23
                                              nee maar geloof me haar looks zijn zeer goed en ze speelt een geil kinky spel, doe haar de groeten!

                                              Comment


                                              • #24
                                                Ben voor spannend half uurtje geweest , sex, pijpen en beffen en dat is met Dana ook mogelijjk en van goed geil niveau☺️

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Ze is veel bezet maar is ook een toppertje, heb weer eens top geil half uurtje met haar gehad, ze weet me snel gek te maken😜

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X