Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lucy, Almere

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lucy, Almere

    Naam: Lucy
    Leeftijd: 40-45
    Uiterlijk: Zuid-Amerikaanse
    Kleur haar: Donkerblond
    Lichaamsbouw: Volslank
    Cupmaat: H
    Siliconen: Nee

    https://www.kinky.nl/vrouwen/prive-o...-lucy#overview

    Leuke dame met geweldig grote borsten. Ze zegt zelf in haar advertentie dat het een H-Cup is en dat geloof ik graag. Ze niet dik, maar wel mollig/volslank. Dat is iets anders dan wat ze in de advertentie zet maar dat is voor mij geen probleem.

    Lucy is zo'n typische Latina, niet op haar mondje gevallen maar warme persoonlijkheid en gezellig. Ai papi dit en papi dat. Ze weet haar borsten echt goed te gebruiken, ze ging over mijn hele lichaam en kleine Pietertje heeft lang tussen haar borsten gezeten op mijn verzoek. Eerst zat ik op de rand van het bed en zat zij op de grond en ging ze met een beetje olie over mijn pik heen met haar borsten. Daarna is ze op bed gaan liggen en zijn we in standje 69 terecht gekomen. Ze is lekker fris en ik likte haar graag terwijl ze mij zonder condoom pijpte. Heerlijk!

    Daarna geneukt, waarbij ze lekker meedeed en ik mijn kruit bijna verschoot toen ze bovenop mij zat. Ik had extra bijbetaald om over haar borsten klaar te komen en gelukkig stopte ze net op tijd. Condoom af, weer beetje olie tussen haar borsten en ze hield ze stevig tegen elkaar terwijl ik haar borsten neukte en lekker klaarkwam. Wat een heerlijke vrouw!

  • #2
    Ik ben ook laatst bij deze dame geweest op locatie Almere. Voor mij was het een bezoek om snelste vergeten. Inderdaad mooie borsten, maar deze dame doet er alles aan om snel afscheid te nemen

    Comment

    Working...
    X