Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sylvie, Antwerpen, Vingerlingstraat 7-3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sylvie, Antwerpen, Vingerlingstraat 7-3

    Naam: Sylvie
    Leeftijd: 30-35
    Uiterlijk: Oost-Europees
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Mollig
    Cupmaat: E+
    Siliconen: Nee


    Sylvie is een mooie dame met de grootste naturelle boobs van het SKW.
    Geeft in een ontspannen sfeer een perfecte service .Zeer vriendelijke dame die goed weet wat haar natuurlijke troeven zijn en deze op een geile manier weet te gebruiken. On top is Sylvie echt op haar best en ook haar pijpkunsten zijn van een hoog niveau. Russisch eindigen tussen deze heerlijke zachte borsten is gewoon heerlijk! Sylvie is geen klokkijkster en geeft voor de standaard prijs een geweldige sensuele en geile service.
    Deze topper werkt in de dag.

  • #2
    Inderdaad een dame met echt lekkere grote borsten, goeie kont en een leuke vrouw. Ik klikte wel met haar en konden nog wat lachen over al die Nederlandse toeristen die naar Antwerpen komen tijdens de lockdown. Ook ik was er schuldig aan

    Ze was wel erg professioneel qua hygiƫnische handelingen. Op zich is dat prima, maar vond dat ze iets te veel tijd bezig was met papiertjes, desinfectie en weet ik veel wat.

    Ze zette haar lichaam goed in, met haar volle borsten over mijn lichaam gegaan, kleine Pietertje er heerlijk tussen. Pijpen deed ze lekker en neuken met haar on top was heerlijk, wat een uitzicht! In dat standje kwam ik dan ook klaar. Iets sneller dan ik had gewild, maar ja dat is haar niet aan te rekenen.

    Comment

    Working...
    X