Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Dina, Salon 261, Alphen ad Rijn, Eikenlaan 261

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Dina, Salon 261, Alphen ad Rijn, Eikenlaan 261

    Naam: Dina
    Leeftijd: 30
    Uiterlijk: Iets Aziatisch, zeker niet Mediterraans
    Kleur haar: zwart
    Lichaamsbouw: slank
    Cupmaat: D
    Tattoo's: Ja

    https://www.salon261.nl/alphen/info.php?id=Dina

    Dina vormt voor mij het dieptepunt van het jaar 2021. Afspreken met haar ging vrij vlot, maar dat is dan ook het enige positieve dat ik over haar kan melden. Ze ziet er op zich best aardig uit, maar ik heb ze mooier gezien.
    Het echte probleem was de 'service' of liever: het gebrek daar aan. Eindeloos masseren, wegdraaien als je haar wilt aanraken, haar borsten heb ik nauwelijks gezien laat staan aangeraakt. Uitgebreid douchen voor en na, meer dan nodig is voor de hygiene. De bekende tijdrek-trucjes. Ik twijfelde zelfs of zij inderdaad de Dina van de advertentie was (ze had destijds nog andere foto's). Met een strikvraag kon ik vaststellen dat zij inderdaad naar alle waarschijnlijkheid de Dina was. Zij heeft namelijk eerder gewerkt bij Dianes Secret en Rendez Vous Prive en had veel lovende recensies. Die tijd lijkt voorbij te zijn.

    De les die ik geleerd heb is meer mijn intuïtie te vertrouwen. Ik had haar namelijk eerder bij een voorstelrondje gezien en toen maakte ze een gehaaste en ongeïnteresseerde indruk. Daarom koos ik haar destijds niet uit. Later hoorde ik goede verhalen van haar en heb het toch maar geprobeerd, met deze deceptie tot gevolg.
    Misschien heeft een ander meer geluk en lag het op de één of andere manier aan mij. Maar dit is in elk geval mijn ervaring.

  • #2
    Topic is opgeschoond en gaat voor nu op slot.

    Comment


    • #3
      Topic weer geopend en graag alleen inhoudelijke recensies over de dame in kwestie, dank.

      Comment


      • #4
        Ben er geweest, ga er niet lang bij stil staan, het was aardig maar niet het gewenste niveau wat ik zoek. Alles gewoontjes, en ze is aardig, maar ik miste klik en passie, maar dat hoeft niet perse aan haar te liggen natuurlijk.

        Comment

        Working...
        X