Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lucia, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lucia, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

    Naam: Lucia
    Leeftijd: 37
    Uiterlijk: Latina
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Ja


    Eens voor wat rijper gekozen en dan kan je het verschil qua geilheid/intensiteit met jongere dames vaak goed merken. Lucia is een goed verzorgde vrouw met mooi lichaam. Slank volle borsten, schat zo'n C cup en die waren echt. Lekker tongzoenen wat Lucia vol deed en goede geile sex, omgeremd waar niets op aan te merken was en kreeg tijdens de overigens uitstekende pijpbeurt ook nog kort een deepthroat daarin en toen er nog tijd over was, geen gehaast maar lekker een goede massage na, zodat de tijd netjes werd volgemaakt.

    Staan ook foto's online van haar via https://www.privehuishod.nl/lucia/

  • #2
    Afgelopen maandag bij House of Dreams een date met de nieuwe Lucia gehad. Een mooie, rijpere Latina met een slank lichaam en een lief gezichtje. Drie kwartier betaald en als extra: pzc, zoenen en beffen. Deze dame is heerlijk rustig, maar vol passie en overgave. Het was een zeer relaxte date, en na 45 minuten ging ik super ontspannen de deur weer uit. Ik heb van haar genoten en mijn lijstje met toppers wordt steeds langer.

    Comment


    • #3
      Ik zag dat er vandaag een topbezetting was bij House of Dreams, en ik had een relaxt dagje en droog buiten en wilde eens wat nieuws proberen, dus de stoute schoenen aangetrokken en naar Amersfoort gereden. Er kwam een hele stoet dames voorbij en ik koos nu eens voor een rijpere dame, een zeer vriendelijk en goed uitziende Latina dame Lucia genaamd. En rijpere dames geven vaak zeer goede sex, en dat bleek in dit geval ook. Latina dames staan ook bekend om de top inzet.

      Lekkere standjes gedaan en goed en met gevoel door haar gepijpt, terwijl ze mijn lichaam streelde en ook lekker tongzoenen tussendoor, dat had ik er bij genomen als extra dienst. Ja gewoon erg goed deze Lucia!

      Comment


      • #4
        Ja hoor, Lucia was gelukkig weer terug van een lange vakantie, dus snel afgesproken bij House of Dreams. Weer voor 45 minuten gekozen, met wat extra's. Was vorige keer best goed bevallen, maar moest zo lang wachten door haar vakantie. Weer een relaxte, geile tijd gehad met haar op de kamer. Deze dame weet echt hoe ze je verwennen moet! Ik kom snel weer bij haar.

        Comment


        • #5
          die Lucia is er me eentje, geil ervaren en in voor een goede sexpartij, dus dat is weer een geil feestje geweest met deze sexy Latina lady. Echt helemaal niks mis mee. pijpen, neuken, beffen, zoenen, en vol er tegen aan! Ben zeer leeg terug gekomen

          Comment


          • #6
            Gisteren bij House of Dreams een afspraak gemaakt bij Lucia. Vorige keer was zeer goed bevallen. Het was weer een superheet halfuurtje en deze geile, Latina Milf maakte mij helemaal gek. Blijft een toppertje en een favorietje.

            Comment


            • #7
              Twee weken terug bij Lucia geweest. Heb haar in het verleden elke keer gemist want kan me haar niet herinneren van de vorige voorstelrondes. Lucia ziet er goed uit en er is ook leuk mee te kletsen maar uiteindelijk gaat het niet om kletsen. Gelukkig stelt Lucia op dat andere vlak niet teleur :-) gekozen voor half uur incl. pijpen zonder. Ze begon met een erotische massage en ging langzaam over tot pijpen.

              Het is bij pijpen gebleven want dat deed ze zo opwindend dat ik niet wilde dat ze stopte. Erg lekker klaargekomen en Lucia gaat mij zeker vaker terugzien.

              Comment


              • #8
                Lieve dame met veel ervaring, doet niet moeilijk, was een erg ontspannen en fijn uurtje. Lucia neemt haar tijd voor mij en heeft mij zeker goed verwend. Mooi figuur en een ervaren Latina vrouw die weet waarmee ze bezig is, en dat geeft sexueel toch altijd weer ff meer en een andere lading dan een jonge meid die nog niet alle kneepjes van het vak kent.

                Comment


                • #9
                  Ik ben afgelopen week meerdere keren naar HOD geweest omdat er gewoon te veel keus was. Maandag heb ik uiteindelijk voor 45 minuten Lucia gekozen.
                  Jongens, dit is een aanrader voor iedereen. Ze is zo goed in het verleiden, dat het erg lastig is om niet binnen 5 minuten al klaar te komen. Na uiteindelijk verschillende standjes gedaan te hebben en meerdere pauzes genomen te hebben, ben ik heerlijk klaar gekomen.

                  Achteraf ben ik met een lekker gevoel weer naar huis gegaan. Thnx Lucia!

                  Comment


                  • #10
                    Gisteren voor het eerst een bezoek gebracht aan een meisje van plezier. Bij aankomst kon ik prima de auto kwijt en ging met knikken de knieen naar de voordeur. Dit is trouwens erg discreet. De gast vrouw bracht me naar een kamertje en 2 minuten later kwam Lucia binnen. Wat een verschijning zeg! Waarna de gastvrouw weer kwam met de mededeling dat alleen Lucia vrij was voor een half uur en daar maakte ik uiteraard gebruik van. Lucia haalde mij op met een drankje en gingen naar een andere kamer. Hier gaf ik aan dat het nieuw voor mij was en vroeg wat ik wel en niet mocht doen. Ze nam hier echt de tijd voor en gaf aan dat wij een leuk half uurtje gaan beleven ( niks aan gelogen ) Ik verwen ook graag een vrouw dus hadden we ook wat extra's afgesproken. Na betaald en de hygiënische handelingen gedaan te hebben gingen we in bed liggen. Wat hier gebeurde hou ik voor mijzelf maar kan wel zeggen dat ik snel op mijn gemak was en we een fijn en lekker half uurtje heb beleeft. Ze heeft een vlotte babbel en heeft mij ook nog gemasseerd.

                    Lucia, bedankt voor deze nieuwe ervaring. Ik heb zeker genoten.

                    Comment


                    • #11
                      Had een afspraak met Kim gemaakt maar helaas dubbel geboekt door de gastvrouw. Geen probleem, kan natuurlijk een keer gebeuren. Lucia was nog beschikbaar en dat beviel prima. Lucia stelt je snel op je gemak en heeft veel ervaring. Prima half uurtje.

                      Comment


                      • #12
                        Lucia is een hele aardig vrouw. Ik kon goed moet haar praten en ik merkte dat ze ook echt naar me luisterde. Ik vertelde wat mijn voorkeuren zijn en hoefde het daarna niet meer te herhalen. Zij kan erg goed pijpen en masseren. Zij heeft mij ook nieuwe standjes geleerd wat ik erg kon waarderen.

                        Comment


                        • #13
                          Vandaag bij Lucia geweest, zij sprong er bij het kennismaken echt tussenuit. Geen schreeuwerige tattoos of overdreven makeup. Een all natural schoonheid, mooie borsten met heerlijke harde tepels en een keurig plukje schaamhaar. Dat vind ik altijd zo mooi. En wat een heerlijke vrouw om lekker mee te knuffelen, strelen, te verwennen. Echt genieten. Als zij begint met pijpen weet je niet wat er gebeurd, super!! Uiteindelijk heerlijk rustig naar een hoogtepunt gevreeën. Lucia sloot het af met een heerlijke massage en een leuk babbeltje. Dit vraagt om een vervolg!!

                          Comment


                          • #14
                            Vanmorgen vroeg in de ochtend gelijk bij Lucia geweest, het was weer een fantastisch uurtje!! Lucia is buitengewoon gezellig en lief. Niet opdringerig of druk, niet alleen maar gefocust op klaarkomen. Nee, heerlijk rustig liggen knuffelen, genoten van de meest geweldige pijpbeurt ooit. Ik geloof niet dat er iemand is die mij hier meer plezier bij geeft dan deze dame. Een heerlijk vervolg op de vorige keer, en hopelijk nog lang niet de laatste keer! Lucia, bedankt!!

                            Comment


                            • #15
                              Vandaag voor de zoveelste keer bij Lucia geweest.Wat een heerlijke bezoekjes zijn dat toch atijd.
                              Ik heb nog nooit een post gemaakt maar voor een vrouw als Lucia maak ik een uitzondering.
                              Wil je een heerlijk sexuele tijd met een mooie vrouw die oprecht is dan zou ik zeker haar eens gaan bezoeken.
                              Ik kan iig nu al niet meer wachten.

                              Comment


                              • #16
                                Lucia, heeelijke vrouw. Rijpere slanke en nog goed uitziende Zuid Amerikaanse. Ik ben qua service v Lucia ook eens met de voorgsande reacties hier

                                Comment


                                • #17
                                  Oh Lucia, mi amor zoals jij het zegt. Wat een heerlijke tijd heb ik weer gehad met deze prachtige, lieve en gevoelige Colombiaanse. Heerlijk hoe zij je echt aanvoelt, luistert naar wat je lekker vindt. Heerlijk om ook haar te masseren, zacht te strelen. Ze heeft zo'n heerlijk zacht en lief lichaam. Een echte super lieve vrouw!! Niet zo'n porno-topper maar een echte GFE lieverd. Lucia, tot snel!!!

                                  Comment


                                  • #18
                                    Eindelijk!! We mogen weer!!
                                    Vanmorgen gelijk weer een afspraak gemaakt met Lucia. En het was weer heerlijk. Ze kwam stralend binnen en bleef stralen een uur lang. Heerlijk knuffelen, strelen, zachtjes verwennen en dan langzaam toewerken naar meer sexuele handelingen. Haar eerst lekker verwend en na wat nazuchtend knuffelwerk ging Lucia aan de slag. Heerlijk pijpen en vrijen tot ik het niet meer hield. Daarna nog een heerlijk babbeltje en een fantastische massage.

                                    Een bezoekje aan Lucia is veel meer dan sex, het is een heerlijk uurtje vrijen en knuffelen waarna je weer helemaal blij de deur uitgaat.

                                    Mi amor, tot snel!!

                                    Comment


                                    • #19
                                      vorige week weer een bezoek gebracht aan House of Dreams. Dit keer gekozen voor Lucia, een zeer goede keuze.
                                      House of Dreams is goed te bereiken. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de directe omgeving.
                                      Ik heb van tevoren gebeld en gevraagd wie er beschikbaar waren. Lucia was onder andere beschikbaar en daar dus voor gekozen.
                                      De entree kun je vrij anoniem bereiken. Door het hek en dan de deur opzoeken. Je bent uit het zicht van de straat.

                                      De gastdame liet mij binnen en "parkeerdeZ mij even in een ruimte.
                                      Ik kreeg een glaasje drinken aangeboden en nadat ik de financiële deel had afgerond kwam ik in een ruimte waar even later ook Lucia kwam.

                                      Lucia is een mooie dame, en ziet er leuk uit. Zij heeft een mooi pretpakket en daar dus ook gebruik van gemaakt (pijpen zonder, tongzoenen en beffen).
                                      Zij deed voor mij het wasje bij de wasbak en toen konden wij echt los gaan.

                                      Zij is niet afwachtend, diverse standjes komen langs. Een zeer aangenaam uur doorgemaakt met haar. Lekker ontspannend vrijen.

                                      Zij sloot het bezoek af met een heerlijke massage.

                                      Kans op herhaling is zeker aanwezig.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Vorige week weer bij deze lieve vrouw geweest. Het blijft elke keer weer een feestje om het jurkje uit te zien gaan. Haar mooie tepels en heerlijke ronde billen zorgen voor een directe reactie bij mij. Lucia helpt je vlot uit je shorts en dan even wassen. Dat is op zich al een feestje. Op het bed heerlijk knuffelen, zoenen, voelen en strelen. Na haar lekker gebeft te hebben word ik op mijn rug gelegd. Lucia weet precies wat ik lekker vind en haar tong gaat over mijn ballen, mijn harde pik en dan verdwijnt alles in haar mondje. Heerlijk met een hoofdletter H!! Na het intieme deel is het condoom gevuld en mag ik op mijn buik. Een heerlijk massage volgt en tenslotte een lekkere warme vochtige handdoek om de olie te verwijderen. Je voelt je dan weer helemaal herboren. Nog een kus op haar tepels en mond en de werkdag kan weer beginnen!
                                        Lucia, tot snel!

                                        Comment


                                        • #21
                                          Eindelijk ben ik in de gelegenheid geweest Lucia te bezoeken.
                                          Ze stond al langer op m'n denkbeeldige lijstje maar het kwam er steeds niet van.
                                          Wat een heerlijke vrouw deze Colombiaanse schoonheid.
                                          Er is al veel over haar geschreven dus wat moet ik er aan toevoegen?
                                          Bezoek haar, verwen haar en geniet. Ik weet zeker dat ze ook jou zal verwennen waar ze zelf ook plezier in heeft.
                                          Een groot herhalingsgevaar is aanwezig.

                                          Comment


                                          • #22
                                            Vorige week bij deze leuke vrouw geweest. Het was een leuk feestje om haar jurk uit te zien gaan. Haar mooie looks bracht mij op tot leuke standjes. Na dat ze me een heerlijk voorspel te hebben gehad. Heeft ze me op verschillende cowgirl standjes genomen waardoor we uit eindelijk op de rug belande. Waarna we tot een hoogte punt bereikten. Na afloop ga ze me een heerlijke massage.
                                            Lucia is zeker de moeite Waard om langs te gaan!

                                            Comment


                                            • #23
                                              Ik had geen afspraak gemaakt. Twee dames werden aan mij voorgesteld waaronder Lucia. Ik had een half uur geboekt, omdat ik wist dat het voldoende was. Ik had alleen als extraatje pijpen zonder condoom genomen. Ik had niet gedacht dat ze me zo goed kon pijpen. Ik had me nog nooit zo goed gevoeld. Wat ik vooral top vind is de voorbereiden. Voordat ze me begon te pijen deed ze alvast een condoompje open. Daardoor was de sex heel soepel verlopen. Dat gaf mij een idee dat ze goed voorbereid was. Dat gaf mij een idee dat ze weet waar ze mee bezig is.Lucia ik had een heerlijke tijd met jou gehad. Bedankt.😁

                                              Comment


                                              • #24
                                                Fantastische drie kwartier gehad deze morgen. Met Lucia afgesproken. Ik kende haar nog niet maar totaal geen spijt. WWat een lieve, mooie, aardige en vooral kundig. Deze dame weet je te verwennen, echt te gek. Pijpen een 10 plus en ook andere gevoelige plekjes weet zij te vinden. Kortom TOPPER.

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Afgelopen week weer eens na lange tijd bij Lucia langsgegaan. Was al zo lang geleden dat we allebei geen actieve herinnering hadden van onze vorige ontmoeting.
                                                  Dit veranderde snel toen ze mij, na wat eerste plaagstootjes begon te pijpen. Geloof me een pijpbeurt van deze dame vergeet je nooit meer!!

                                                  Daarna in verschillende standjes ons tweetjes naar verdere hoogtes gebracht en fantastisch in doggy-style klaargekomen.
                                                  Hierna nog even lekker gemasseerd door Lucia en toen waren de 45 minuten helaas al weer om.

                                                  Het was weer een super ervaring met deze dame. Ga echt proberen om mij toch weer iets eeerder te melden voor een volgende date.

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X