Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kinkygirl Monica, Den Haag, Geleenstraat 23 kamer 04

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kinkygirl Monica, Den Haag, Geleenstraat 23 kamer 04

    Monica
    Roemeense
    Blondine
    28 jaar
    1.75m
    Blauwe ogen
    C-cup Siliconen
    Slank/normaal postuur
    Engels sprekend

    https://www.kinky.nl/vrouwen/bdsm/de...5879684-monica & https://www.kinkydevils.nl/kinkygirl-monica/

    Deze kinkyygirl is voor het eerst in Nederland en wellicht door anderen al gezien via haar Onlyfanspagina zie https://onlyfans.com/perfectblonde en ze ontvangt nu in een schoon appartement in Den Haag, nabij de Geleenstraat, ook samen met haar (bekende) vriendin Mrs. July zie https://www.kinkydevils.nl/mrs-july/ en recensies via https://www.citygirl.nl/node/11018.

    Ik ben voor een trio gegaan, ik begreep van Mrs. July dat zij Monica kinkygames leerde dus in combinatie met erotiek en sex voor mij een spannend vooruitzicht. En zo geschiedde. Beide dames zijn goed op elkaar ingesteld en gingen duidelijk voor de fun en plezier dat kan je aan July altijd al over laten en nu in combi zag ik ook de interactie en blond en donkerharig is dan een leuke geile kinky combi

    Eerst opgeilen van mij aan beide kanten op het bed van mijn lichaam met tepels teasen met tong en tanden en vingers, ook teasen verder, voelen en zo gingen ze stap voor stap ook meer hun eigen weg. July zakte af en ging richting mijn pik aan de gang en ook even het kontgaatje verkennen hoe het daar zat zodat ze dat kon voorbereiden voor Monica wat later zou blijven. Ik mocht Monica's borsten en tepels met mijn mond en tong verwennen terwijl ik July beneden voelde dat ze bezig was, ook beide tussendoor geil oogcontact blijven zoekend met mij.

    Het draaide zich later even om, July kwam richting mijn hals en gezicht en keek samen met mij mij terwijl ze mijn hals likte en mijn oorlel likte en mijn tepels met haar vingers bewerkte, hoe Monica mij geil begon te pijpen. En zo werd het een geile sessie met sex, teasen, kinky games en SM, want het werd goed opgebouwd. Monica deed een voorbinddildo om en ik werd geboden mij om te draaien in doggie style terwijl Mrs. July met opgetrokken benen voor mij ging zitten en gebood mij haar te beffen, een geil idee, aan 2 kanten genot! Met de nodige poppers die ik van Mrs. July kreeg toegediend werd ik steeds harder en sneller geneukt door Monica. Daarna zou ik nog door Mrs. July gefist worden terwijl Monica met haar kutje op mijn mijn mond zat terwijl ik haar moest beffen en ik omhoog keek langs haar geile body en borsten naar haar gezicht en ook zo oogcontact had, terwijl ze met haar vingers/nagels mijn tepels bewerkte en ik mij zelf tot een explosie van een orgasme trok terwijl July mij geil en afwisselende fistte...

    Ik denk dat Mrs. July Monica tot een goede kinkygirl zal opleiden en voor de alleen sexliefhebbers is Monica ook nu al een geile aanwinst!

  • #2
    Wel een leuke geile kinky meid met geil strap on spel, maar ook opgeilen, sex, teasen etc. En fisting bij mij. Tepels wist ze ook raad mee.

    Comment


    • #3
      Nu dagelijks 12-22u Geleenstraat 23k4 den haag

      Comment


      • #4
        Topic verplaatst naar Raamprostitutie Den Haag.

        Comment


        • #5
          Webmaster
          Kan je nog het huisnr 23 toevoegen aan de topictitel?

          Comment


          • #6
            Monica is alweer vertrokken

            Comment


            • #7
              Dat klopt niet, zojuist gezien.

              Comment


              • #8
                vandaag haar laatste dag, dat had ze me er niet bijverteld

                Comment

                Working...
                X