Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Selene, Den Haag, Geleenstraat 23 kamer 02

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Selene, Den Haag, Geleenstraat 23 kamer 02

    Naam: Selene
    Leeftijd: 27
    Uiterlijk: Zuid-Amerikaans
    Kleur haar: ?
    Lichaamsbouw: ?
    Cupmaat: D
    Siliconen: Ja
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Ja

    Ik zag paar dagen geleden ineens een nieuw meisje, toen ik terugliep na een afspraak. Erg mooi meisje en ik keerde om voor een praatje. Leuk, perfect Engels, Selene. Congo/ Brazilië mix 😋 toen ik vandaag afspraak had met Stella (heerlijk als altijd) hebben we haar erbij gevraagd voor trio. Zo en dat was goed zeg! Ze is knap, mooi lichaam maar vooral erg leuk. Speelt heel goed in op het spel, lekker kinky. De dames hebben mij heerlijk onder handen genomen. Strelen, Selene kuste me heerlijk nat in nek, oren en tepels. Fijn anaalspel, golden shower met dubbele straal en nog veel meer. Selene is echt een aanwinst voor de straat. Selene: 27 jaar, mooi lichaam met zeer natuurlijk uitziende siliconenborsten Cup D. Mooie tattoos, geen piercings. Ik ga snel terug. Ze heeft nu een gewone kamer beneden, wil (zoals meer meisjes) graag een grotere kamer. Ik hoop snel weer een trio met Stella en haar te doen want hun klik is ook prima!

  • #2
    Ik heb weer een heerlijke sessie met Selene gehad. Wederom toen ik bij Stella was en we haar erbij vroegen. Ik vertel even vooral over Selene omdat ze nieuw is en jullie over Stella al het nodige weten….Ze zag er prachtig uit in een leren jurkje zonder slip. Deed haar haar in een staart en zag er oogverblindend uit. Ze zei me op bed te gaan liggen en teasde me door met haar handen over mijn hele lijf te gaan, waardoor ik al snel geil en keihard werd. Ze liet mijn pik nog even met rust. Lukte me bij m’n oren, nek en tepels. Spuugde op en in m’n mond terwijl ze me indringend aankeek en poppers aanbood. Ze gebruikte een condoom als cockring om ballen pik en begon bij mij kontgaatje te strelen en stak er paar vingers in. Heeft daarna “gewinkeld” in de voorraad bij Stella en kwam terug met aantal grote ballen die ze vervolgens heerlijk één voor één inbracht. Daarna hetzelfde met een forse dildo, waarmee ze me doggy nam terwijl ik Stella befte die voor me lag op haar rug. Ze maakte me gek, ook met opwindende taal, tussendoor dansen waarbij ze haar mooie lichaam toont. Teveel om op te noemen en ik deel niet alle details. Zij en Stella streelden elkaar ook nog terwijl ik moest toekijken. In goed Engels kan Selene je heerlijk opgeilen door te zeggen wat ze met je wil doen. Komt niet hard over, maar je doet wel wat ze wil.

    ze overweegt een grotere kamer te nemen maar dat hangt er wel vanaf hoe druk ze het gaat krijgen. Ik ga zeker terug, ik heb vaak trio’s gedaan met Stella en andere meisjes, zo snel als Selene in het spel opgaat heb ik niet vaak gezien. Aanrader. Ze vindt het goed als ik haar nummer gericht deel met anderen dus stuur een privé bericht als je afspraak wilt maken en haar nummer wilt. Zeker een aanrader, ik hoop dat ze het druk genoeg heeft en hier blijft!

    Comment


    • #3
      Webmaster ik zie dat ik verkeerde raamnr heb vermeld, moet zijn 1, op de hoek waar eerst mrs July stond

      Comment


      • #4
        Webmaster
        Svp het kamernr wijzigen in k1.

        Comment


        • #5
          @webmaster: overige gegevens: kleur haar zwart. Lichaamsbouw normaal. En Selene heeft tongpiercing

          Comment


          • #6
            Een latina woman, normaal postuur maar wel goeduitziend?

            Comment


            • #7
              That’s it Ramenloper. Niet superslank, zeker niet mollig. Mooi figuur, heerlijke natuurlijk aanvoelende D cup borsten. Moeder is Braziliaans en vader Congolees. Mooie meid, knap gezicht en goed figuur

              Comment


              • #8
                Heeft ze er niet eerder gewerkt en toen ook met Stella, die had denk voor de corona crisis kort een klik met een donkere girl, die sprak wel nederlands en was niet op haar mondje gevallen

                Comment


                • #9
                  Geen idee over wie dit gaat

                  Comment


                  • #10
                    Ze werkt er allang niet meer.

                    Comment

                    Working...
                    X