Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Elena, Antwerpen, Schippersstraat 23-1

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Elena, Antwerpen, Schippersstraat 23-1

    Naam: Elena
    Leeftijd: 20-25
    Uiterlijk: Oost-Europees
    Kleur haar: Bruin
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: B
    Siliconen: Nee
    Piercing: Onbekend
    Tattoo's: Onbekend

  • #2
    Amai, in de avond/nacht shift deze slanke twintiger gespot, ben in de war met kaartje over raamnummers van Schippersstraat 21 en 23, want in het echt heeft dat pand veel meer ramen dan op het plattegrondje vermeld staan en dat zie ik ook terug in de nummering van kamers bij andere recensietopics van dames. Ik vermoed dat het 21-5 was, ze stond in een venster wat meer naar de straatkant en links van een strengere iets oudere blonde Meesteres die streng keek en in een zwart SM pak gehuld was.

    Half lang bruin/donker blond haar, slank figuurtje, zachte hangende B cup borstjes. Soort van wit slipje met een streepje of zo erin verwerkt, hoge hakken, bij het venster iets bitchie uitstraling, maar bij binnenkomst bleek Elena een hele lieve vrolijke meid die prettig kennis maakte. De lift in naar boven ruime kamer met wasgelegenheid heel diep rechts de kamer in met nog 2 deuren (leken wel toiletten kunnen ook kasten geweest zijn) en voorbij een inspringend muurtje waar een standaard SM houten zwarte kruis aan de muur was gemaakt. Mooi ruim bed met stevig matras en iets hoger bed ook direct bij de deur bij binnenkomst links.

    Ik wist even niet wat ik moest verwachten van haar, zag verder geen toys etc en ze waste zich deed alles uit en was heel relaxt en vroeg beetje wat ik lekker vond. En omdat ze heel aardig, leuk en lief was haar met het gewone werk laten beginnen, mij pijpen, teasen en dat deed ze op een hele fijne lekkere manier, intiem en langdurig, ik had 100 Euro betaald bij binnenkomst. Zeer lange en goede sensuele pijpbeurt van haar, waarbij ze ook haar handen over mijn lichaam streelde en even later ook mijn tepels zocht omdat ik dat had aangegeven. En ook ging Elena dit schatje op een hele sensuele manier met haar lippen en tong over mijn lichaam, kusjes geven op mijn lichaam en toen verrukkelijk aan mijn tepels zuigen en op een hele lekker en afwisselende sensuele manier, terwijl ik met mijn pik speelde. De ballen vergat ze ook niet toen ze merkte dat ik heen proper was en ik had mij natuurlijk ook nog uitgebreid gewassen waar ze bij was.

    Daarna mocht ik haar verwennen, mooi schoon geschoren poesje met iets uitpuilende lipjes en dat liet ze gewillig en steeds intenser door mij likken/beffen. Terwijl ze boven op zat, hing, en ook weer met haar hand over mijn borstkast streelde en mijn tepels zachtjes bekneep. Ze werd nat, en het was gewoon erg lekker en intiem. Geen overgedreven gekreun etc. Toen weer verder met sex en omdat ze ook met haar vinger onder mijn balzak voorzichtig kietelde en even langs mijn bilnaad ging, dacht ik mm, misschien is ze ook wel in voor daar wat spelerij, wat ik haar eerder niet durfde te vragen omdat het zo'n lief meisje was. Nu dat was geen probleem, ik betaalde bij zodat we heel relaxt de tijd hadden, en ben ook zeker langer dan die 45 min binnen geweest, maar goed dat kan je niet nauwkeurig invullen op het recensieformulier. Spelender wijs bracht ze een vinger binnen en zonder haast speelde ze terwijl mijn ballen met haar tong ook verwend werd. En ze probeerde hoever ze kon gaan en schijnbaar omdat ze het zo relaxt deed kwam ze tot 4 vingers wat een heel geil gevoel ga, het werd een soort anale massage. Het was een beetje warm op de kamer, dus daarna heb ik het met de hand afgemaakt terwijl ze weer naast me lag en ook deels boven mij hing en met haar tong en soms tanden mijn tepels verwende. Daarna nog rustig de tijd nemend voor een nagesprekje. Hele fijne dame qua persoon ook.

    Ik wil zeker naar haar terug deze Elena

    Comment


    • #3
      Weer een fijne ervaring met dit schatje gehad, relaxt met de tijd en ook een lekkere ontspanningsmassage geven, ook bij het pijpen mij lekker opgegeild met ballen liggen en in mijn liestreek, dat is erg opwindend.

      Comment


      • #4
        Deze lieverd is ook terug en is geen klokkijkster. Sensueel en gepassioneerd in teasen wat ze goed doet met veel gevoel met haar tong over mijn gehele lichaam en met ook extra aandacht voor mijn tepels, hals, oorlel. En ook lekkere sex, met een kinky touch (anaal bij mij) en nog een rustige rug massage als naspel na mijn orgasme.

        Comment


        • #5
          Is het soms deze Elena? https://www.redlights.be/prive-ontva...ena-kinky.html

          Comment


          • #6
            link doet het niet? maar zie haar looks op post 1 en vergelijk die met haar advertentie profiel

            Comment


            • #7
              Originally posted by frankkinky View Post
              link doet het niet? maar zie haar looks op post 1 en vergelijk die met haar advertentie profiel
              Dit is toch de Elena die vroeger met Melissa op SS 18 werkte ?

              Als reactie op vorige posr link werkt momenteel wel, maar we zijn ondertussen 4 manad later dan vorig bericht, dus link waarschijnlijk, hersteld ondertussen.

              Comment


              • #8
                Originally posted by alberto View Post
                nee die is het duidelijk niet, Elena van dit topic heeft bruin haar en heeft een kleiner kontje, en staat op 23-1 en de Elena van de foto/advertentie staat op 23-5 dus laatste raam van zelfde pand nr

                Comment


                • #9
                  Lief toppertje voor soort gfe ervaring, maar ze doet ook gerust mee op een kinky handeling, subtiel maar met gevoel

                  Comment


                  • #10
                    Ook eens geprobeerd , had haar wel eens zien staan in de avond met name, lief gezicht en goed figuurtje. Met bovenstaande recensies in mijn gedachte nu naar binnen gelopen en inderdaad allervriendelijkst lief meisje, we gingen zelfs met de lift omhoog, wat grappig

                    Een soort knuffel GFE sex met haar gehad, close, zachtjes, teasen en ze kwam met haar lippen speels bij de mijne en ook verder goed over mijn lichaam en ballen, wat ik heerlijk vind. Haar lekker gebeft en ze was fris (had ook op de bidet vooraf gewassen) en kreeg nog even de indruk dat ze echt genoot door haar nat worden en schokken over haar lichaam op het einde, maar laat dat voor de fake zijn dat maakt mij niet veel uit, ik had een leuke tijd met Elena, en daar gaat het uiteindelijk om. Ook om voor terug te komen

                    Comment


                    • #11
                      Lieve meid trof ik in de avond, en met de lift intern naar boven naar haar kamer met douchegelegenheid. Ze geeft een soort van girlfriend experience met lekkere massage, lekker teasen met haar tong en lippen en zoentjes op lichaam en lippen met af en toe speels haar tong even tegen de jouwe aan. Heerlijke blowjob waarbij ze de ballen meenam en met haar tong best uitgebreid daar rond ging, natuurlijk wel omdat ik heel schoon was en geschoren en daar bij haar onder haar zicht ook weer alles extra schoon gewassen had.

                      Haar beffen liet ik ook niet aan mij voorbij gaan en had wel de indruk dat ze op haar manier daar ook van genoot, ze werd ook echt vochtig en trilde en schokte ongecontroleerd toen ik een tijdje bezig was. Waarna ze even rust wilde om vervolgens over te gaan op opnieuw pijpen zodat ie goed hard was om vervolgens te gaan neuken, en dat ook op een intense intieme manier in elkaar verstrengeld. Bijzondere en goede ervaring heb ik dus met deze Elena in de avond nacht shift.

                      Comment


                      • #12
                        Ook terug van vakantie🙃

                        Comment


                        • #13
                          tijdje niet bij haar geweest en nu spijt van want was Elena weer lekker en lekkere mix van een girlfriend experience met soft kinky. Een heerlijk strak slank lichaam en alles naturel. De manier waarop zij je lichaam kust en je ballen likt en met haar lippen en tong sensueel over je heen gaan ook in je nek, bij je oorlel en op je tepels, is echt geweldig. En ze pijpt echt top. Ook anaal bij jou als klant bouwt ze subtiel op tot een fisting op een hele lekkere manier. Haar beffen is heerlijk en daar geniet ze ook intens van. En zeer lieve vriendelijke en lieve goedlachse meid. Het is een schatje

                          Comment


                          • #14
                            Dit is toch wel een lekkertje in de avond, lekkee naturel lijf en top inzet en ook extras mogelijk. Lief meisje met zeker zeer ondeugende randjes😜

                            Comment


                            • #15
                              Deze leuke meid heeft uiteindelijk toch mijn aandacht getrokken en ben ik binnen geweest. Ze heeft me verrast en denk ik bij mezelf waarom ben ik nu pas binnen geweest?
                              Conclusie is dat ik er graag nog een paar binnen zal gaan.

                              Comment


                              • #16
                                Verrassend dit keer in het zwart gekleed, en misschien wel 1 van mijn beste sessies met haar gehad, met een massage, penismassage, pijpen, beffen, nipleplay, en geile goed opgebouwde fisting en veel passie.

                                Comment

                                Working...
                                X