Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Denise, Antwerpen, Villa Tinto 4

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Meesteres Denise, Antwerpen, Villa Tinto 4

    Naam: Meesteres Denise
    Leeftijd: 20-25
    Uiterlijk: Oost-Europees
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercing: Onbekend
    Tattoo's: Onbekend

  • #2
    Deze donkerblonde Roemeense had een bekend gezicht, maar ik weet nog steeds niet van waar. Bij het raam heeft ze vaak lange zwarte laklaarzen en SM zwart setje aan. Ze kijkt niet altijd heel vrolijk, later vertelde ze aan mij omdat er heel veel vreemde gasten in de avond rond lopen. Echter bij binnenkomst was ze heel sympathiek en vriendelijk lachend. Combinatie van erotiek en SM was bespreekbaar, dus ik ging achter haar aan de trap op. Nette schone kamer, bed met kettingen, na hygiene zaken van ons beide, zette ze me staand vast met mijn polsen in de lederen polsboeien aan de kettingen boven mijn hoofd, aan het uiteinde van het bed. Blinddoek ging op, en ze ging me verfijnd teasen, met strelen, tong langs mijn tepels en oorlel, grrr, en ook knijpend in mijn tepels. Later zweepje erbij waarbij ze afwisselend streelde langs mijn hele lichaam en soms weer tikjes uitdelend. Poppers tussen door snuiven.

    ik werd los gemaakt en blinddoek mocht af, en zo gingen we verder, Denise trok me subtiel meer het SM spel in, waarbij masturbatieshow van mijn kant voor haar een onderdeel was en mijn tepels verder werden misbruikt. Op bed gelegen begon ze aan een facesitting zonder slipje, en later kreeg ik de opdracht haar heerlijke schone Meesteressenkutje te beffen waarbij zij mij anaal al met 1 en 2 vingers verkende.

    Even later klom ze van mij af en ging ze er goed voor zitten tussen mijn benen. En werd het anale verkennen uitgebreid tot een fisting, rustig, want ze heeft geen hele kleine handjes en een explosie deed niet lang op zich wachten. Al met al een zeer goede en interessante sessie met toekomstperspectief. Mrs. Denise zal vooral in de avond werken en ook soms op de dag, maar ging nu even op vakantie, en dat klopt ook want ik heb haar afgelopen week niet gezien. Ik wacht met smart.

    Comment


    • #3
      Uitstekende kinky lady in de nacht, zeer vriendelijk en heeft een kamer met kruis en kettingen boeien boven het bed. Ze geilde mij goed op om mijn zintuigen op verschillende manier te prikkelen, heel rustig en opbouwend en zwijgzaam. Op bed later volgende een half erotisch spel t/m een fisting, op een meer relaxte manier. Is zeker ok deze vriendelijke Roemeense

      Comment


      • #4
        🤔 ik heb deze dame niet meer gezien sinds de lockdown

        Comment


        • #5
          sinds meerdere lockdowns zelfs

          Comment

          Working...
          X