Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Kim, Antwerpen, Vingerlingstraat 3

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Meesteres Kim, Antwerpen, Vingerlingstraat 3

    Naam: Meesteres Kim
    Leeftijd: 25-30
    Uiterlijk: Aziatisch
    Kleur haar: Zwart
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: C
    Siliconen: Ja
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Onbekend

  • #2
    Superslank, asian looks, maar Bulgaars, veel speeltjes, maar wat vlak in het spel, mooie meid, kon niet goed peilen of het glas wat ze daar had staan voor haar zelf een wijnglas of dat ook gevuld was met wijn, was wel geel/rose achtige inhoud en later op de avond. Haar uiteriijk heeft zeker iets geils en kinkies maar met wat timide tepelspel en anaal bij mij was het dan wel.

    Comment


    • #3
      Ze ziet er zeker erg mooi uit en kinky , ik ben er verscheidene keren bij geweest. Ik vond haar maar niks , ze neemt zeker geen initiatief om iets te doen en zoekt geen grenzen op . Ik moest haar alles zeggen wat ik wilde en hoe ze het moest doen .wel een mooie dame om bij te gaan , maar niet voor een kinky spel of soft sm sessie. Bij de eerste keer kan ik begrijpen dat ze u ee?n beetje moet leren kennen , maar na drie keren was er nog niks veranderd in het spel . Het zal voor mij geen volgende keer worden , maar voor mannen die graag afgetrokken worden door een mooie dame , is ze misschien geschikt, maar dan wel vrij duur voor deze handeling

      Comment


      • #4
        Ik ben vlak voor de lockdown bij haar geweest en zowaar een erg goed en verrassende spel. Ik moet wel zeggen dat ik voor de sessie duidelijk gesproken met haar heb over wat ik wel en niet leuk vond voor een sessie. En dat had ze goed begrepen want ik kreeg een geweldige sessie, met een combinatie van soft erotisch SM, met goede afwisseling waarbij Mrs. Kim duidelijk met plezier in haar ogen, mij gebruikte (tepels met nagels, tanden, tong. naaldhakken van haar zwarte laklaarzen), anaal (dildo en fisting), masturbatie onder toezicht, maar ook haar plezieren als befslaaf, haar tepels en borsten verwennen met mijn handen en tong.

        Dus ze kan het zeer zeker. Ik vond het zelfs 1 van de betere sessies die ik afgelopen jaar heb mogen meemaken.

        Comment


        • #5
          @moderator Mistress Kim staat nu op Vingerlingstraat 3

          Comment


          • #6
            Antwerpen eens verkend, wel eindje rijden, mooi veel aanbod, stonden ook veel dames vrij, dus ook recessie in Belgie? Mrs. Kim binnen geweest, mooie body deze Bulgaarse heel slank, licht atletisch, mooi zongebruind, geile zwarte laklaarzen en setje aan. Leuk kinky spel gespeeld waarbij ze met mijn tepels speelde ook met haar tong en tanden. Verder haar laarzen likken die ze ook met haar hakken nog even op mijn tepels zetten, onder toeziend ook mastubereren, strapon sex, beffen op commando en fisting. Knappe meid en iets afstandelijk maar ze heeft zeker skills en ze had wel plezier in het spel zag ik tussendoor.

            Comment


            • #7
              Originally posted by Ed Raket
              Ik val op Aziatische look dames, als ze ook gewone erotiek doet, doet ze dat en is ze ook weer aanwezig?
              ze doet geen intiem en is Bulgaarse maar ze heeft ietwat asian look,

              Comment


              • #8
                Ik ben nu 2x bij haar geweest, en ik vond haar best goed, vooral de 2e keer als ze je beter kent. Ik heb wel vooraf duidelijk gemaakt wat ik wilde zodat ze niet afwachtend moest gaan onderzoeken of op voorzichtig zou spelen, de meiden zijn natuurlijk geen paragnosten he?

                Goede stevige strap on neuk sessie door haar bij mij zowel liggend op mijn rug als in doggiestyle, bootwhoreshipping, whipping, en ook haar soms mogen teasen en pleasen, ze heeft een mooie licht getint slank of atletisch figuur maar wel vrouwelijk en petig. Mooie borsten en ook intrigerende ogen en uitstraling. Ook haar strap on moest ik pijpen en haar hoge hakken die ze 1 voor 1 op mijn tepels zette en mij dwingend gebood harder met mijn bovenlichaam op haar hakken met mijn tepels te drukken. Op einde goede fisting, ook opbouwend en afwisselend. Ja ik ben zeer te spreken over Mistress Kim

                Comment


                • #9
                  Iemand Mrs Kim nog gezien? Of alweer terug naar Bulgarije?

                  Comment


                  • #10
                    Weet niet of ze terug is naar homeland
                    maar afgelopen week 2x niemand zien staan op die plek

                    Comment


                    • #11
                      Ze liet mij weten komende week te komen als ze een geschikte kamer kan krijgen, dus de vraag is dan nog welke dagen en op welk adres qua straat, huis en raamnummer...

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Subbie View Post
                        Ze liet mij weten komende week te komen als ze een geschikte kamer kan krijgen, dus de vraag is dan nog welke dagen en op welk adres qua straat, huis en raamnummer...
                        Weet niet of zij in de dag of de nacht werkt, maar overdag is de bezetting niet optimaal en zijn er voldoende kamers vrij.

                        Comment


                        • #13
                          Ze werkte altijd in de avond nacht shift, maar ik heb haar deze week nog niet gesignaleerd.

                          Comment


                          • #14
                            Jammer want in de avond/nacht shift zijn er niet veel keuzes in Antwerpen qua mooie kinky ladies en Meesteressen? Of is er nog wat nieuws te melden op dat vlak daar?

                            Comment


                            • #15
                              haar mobiele nummer wat ze hier voor haar werk had is ook al lange tijd niet meer online geweest, ben bang dat ze gestopt is, althans in Belgie dan.

                              Comment

                              Working...
                              X