Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Laura, Den Haag, Geleenstraat 23 kamer 02

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Laura, Den Haag, Geleenstraat 23 kamer 02

    Naam: Laura
    Leeftijd: 29-32
    Uiterlijk: Roemeense
    1.70m
    Kleur haar: Donkerbruin
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: C (sili)
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Ja

    https://www.sexguide.nl/laura-690012

  • #2
    Ik had Laura ooit gezien en toen via Stella voor deel trio mee laten komen. Vriendelijke rustige langbenige Roemeense dame met lange haren. Zeer sensueel ingesteld, gebruikt haar ogen, tanden, vingers en body goed als ze over je heen kronkelt op bed. Ze weet je in een flow te brengen op die manier. Het is opwindend, lekker, geilmakend. En ze heeft als je daar voor in bent ook op een natuurlijke manier nog wel gevoel voor een kinky touch, zoals harder spelen met je tepels, of anaal met haar vingers of vuist je gebruiken. Ook beffen is bij haar lekker en ze weet ook via de spiegel te spelen, wel op een klein kamertje beneden. Sex is gewoon erg goed, en ik bezoek haar toch regelmatig ondanks dat ik die kleine kamers niks vindt. met Laura heb ik daar eigenlijk geen last van. Ze werkt in de avond, raam links van de trap/rolluik naar de slaapappartementen van enkele dames daar boven in het pand Geleenstraat 23 op de hoek.

    Comment


    • #3
      Ik ben bij haar geweest, had een soort visnetboday aan en mooie grote borsten, mooie donkere ogen en lang haar. Hele vriendelijke en lekkere meid die me snel in vervoering bracht met veel strelingen, teasen maar ook goede neuk en pijp aktie, ze werkt overdags en avond vertelde ze mij

      Comment


      • #4
        Het was heel rustig qua mannen in de Geleenstraat. Ik kwam bij Laura uit, mooie lange vrouw, goede billen en mooie grote borsten. Op bed maakte ze me gek met haar tong en tanden, en manier van over mij heen wrijven met haar lichaam en strelen, Erg goede pijpster en ook on top neukte ze mij geil terwijl die lekkere tieten voor mijn ogen heen en weer gingen. Heb haar kutje ook lekker kunnen beffen, een zeer goede raamdame van rond de 30 schat ik. Ook fijn sfeermuziek had ze op staan, erotisch en kreeg een cola aangeboden

        Comment


        • #5
          Ik heb Laura nu ook leren kennen, bij het raam valt ze wat minder op door donkere licht, maar het is een fijne en mooie vrouw met mooie body en borsten! Heeft kleine kamer beneden maar daar weet zij wel raad mee, ik was snel in haar macht en energie een soort fijne erotische flow die ze geeft. En ik heb ontzettend genoten van sex en vooral sensueel spel op een hele fijne intieme manier. Ik ben zeer te spreken over deze donkerharige dame!

          Comment


          • #6
            Heren, Is deze Laura ook overdag werkzaam of enkel in de avonduren?

            Comment


            • #7
              avondshift

              Comment


              • #8
                Laatst bij Laura geweest. Gekozen voor een kinky sessie met soft sm. Ik vond haar wat afstandelijk. Niet echt connectie met haar en volgens mij is ze ook een stuk aangekomen. Ik mocht niet aan haar borsten zitten tijdens de sessie. Ze nam niet veel initiatief. Hygiëne was goed. Kamertje wat klein en leeg maar ze wil geen sm kamer huren.
                ik kies de volgende keer liever voor 1 van de toppers uit het pand…😉

                Comment


                • #9
                  Goede service en zeer sensueel teasingspel en naast gewone sex ook steeds meer behept in kinky games en soft SM

                  Comment


                  • #10
                    Zeer mooie mysterieuze dame. Zeer bedreven in kinky spel, kan uitstekend fisten . Ook qua hardere SM schiet ze als een komeet omhoog. Grote twinkeling in haar ogen toen ze n zak doorboorde met naalden. Na een dubbel anale fisting, waarbij ook wat vriendinnen meededen kwam ik heftig klaar , terwjl zij haar kamerdeur helemaal open had staan . Topper in wording

                    Comment


                    • #11
                      Geen sm fratsen aan mijn lijf, deze dame heeft iets stylish en kan goed teasen en geilen mooie vrouwelijke body wat ze daarbij goed inzet. Oogcontact en sext met veel gevoel. Ja Laura gaat me vaker zien.

                      Comment


                      • #12
                        Correcte intelligente goed uitziende jongedame met goede service. Die er een lekkere tijd van maakte. Heerlijke vrouwelijke heupen en mooie volle borsten, sensualiteit heeft Laura zeker.

                        Comment


                        • #13
                          Aardige meid, goede service, intelligent en service van top teasing , sex tot SM

                          Comment


                          • #14
                            Dit is een klasse dame en tegenwoordig ook meer allround van sex/erotiek tot soft kinky games als hardere SM, dat leren ze daar in het mooiste raampand van Nederland wel van elkaar. Laura draait momenteel avondshifts en zal rond einde van deze maand of begin van maart even vertrekken voor een welverdiende vakantie

                            Comment


                            • #15
                              Deze dame is veranderd, alleen niet ten goede, service was de laatste tijd minder aan het worden en dat blijkt niet eenmalig. Ongeïnteresseerd, te arrogant geworden ten opzichte van wat ze kan . Vroeger best een leuke tijd gehad, nu niet meet. Geen herhaling meer in de toekomst

                              Comment


                              • #16
                                Zondag bij Laura aanbeland voor denk al de 4e of 5e keer, voor mij een super aardige kinky dame.
                                Ze weet me goed te teasen eerst met een striptease en dan met haar borsten en mooie body.
                                Geeft een goede mix van SM en kinky, en kijkt niet op de klok.
                                Gaat nu even voor 4 weken op vakantie maar komt weer terug.

                                Comment


                                • #17
                                  Gisteren een heerlijke sessie gehad met Laura …in een trio met July.
                                  zie hiervoor mijn schrijfsel “ Superintens ! “

                                  Naam: July Leeftijd: 25-30 jaar Uiterlijk: Oost-Europees Kleur haar: Zwart Lichaamsbouw: Slank Cupmaat: C Siliconen: Onbekend Piercing: Ja In de Geleenstraat zag ik al meerdere malen een SM dame staan met lang zwart haar, en slanke body en volle borsten. Zwart naambordje, en in het raam links van het schuine kant van het pand

                                  Comment


                                  • #18

                                    Ik heb deze dame 2 weken geleden in de avond bezocht.
                                    Ik was een dagje in het Haagsche voor mijn werk en liep einde middag al een paar rondjes maar de bezetting was die dag werkelijk dramatisch. Ik wil niet blijven hangen in de “vroeger was het allemaal beter” gedachte want daar kopen we nou eenmaal niets meer voor maar toch, ik telde maximaal 50 dames waarbij ik er door geen een getriggerd werd.
                                    Ik was er toch dus besloten eerst een hapje te eten om daarna de avondshift te bekijken en na een paar rondjes stond ik op punt om met volle zak naar huis te gaan tot ik Laura zag staan.
                                    Normaal val ik iets meer op de slanke dames maar op de een of andere manier (of gewoon pure geilheid) werd ik getriggerd door Laura, dus even gevraagd of ze ook laarzen had (had ik al gelezen maar ik wilde toch zekerheid) en die had ze dus gelijk naar binnen gegaan.
                                    Afgesproken om een half uurtje te blijven (100E).
                                    Ze heeft mooie rode laklaarzen, iets te lage hak voor mij, word persoonlijk geiler van een hele hoge maar goed, Laura zag er lekker uit dus het spel kon beginnen.
                                    Ik werd na mijn wasje geblinddoekt op bed gelegd waarna Laura begon te teasen. Lekker met haar handen over mijn lichaam en af en toe mijn lul masserend.
                                    Af en toe voelde ik haar tong op mijn inmiddels keihard geworden lul en na een tijdje ging de blinddoek af en begon ze me vol overgave te pijpen.
                                    De blow job van Laura is uitstekend, ze geniet er zelf ook van lijkt wel en na een minuut of 10 kwam ze bovenop me zitten en begon ze aan de rodeo, ook prima.
                                    Na een tijdje gevraagd of ze het met de mond en hand af wilde maken wat ze vakkundig deed, ik kwam spetterend klaar en het bezoekje was meer dan geslaagd te noemen.
                                    Laura kun je denk ik ook inschakelen voor de wat meer kinky handelingen. Wel jammer dat de kamer daar niet helemaal op uitgerust is.
                                    Als ik nog is in een kinky bui ben zou ik persoonlijk wel opteren voor een SM kamer die je in het pand hebt.
                                    Al met al prima bevallen, ik zal er nog wel is terug komen.
                                    Last edited by Broodpoot; 23-05-2023, 12:08.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Fijne meid die lekkere tieten over mijn lichaam liet glijden tijdens een geil teasend voorspel. En daarna een voortreffelijke blowjob, en ook lekker geneukt. serieus professionele goede meid in de juiste benaming

                                      Comment


                                      • #20
                                        Ook nog pas geweest, kwaliteit en goede sex en teasing.

                                        Comment


                                        • #21
                                          Gisteren stond ze vrij en omdat ze kwaliteit geeft en ik wel een klik met jaar heb naar binnen gegaan en een fijne 45 min met Laura gehad.

                                          Comment


                                          • #22
                                            goede tijd gehad met deze Laura, ruim half uur, voor 100 op basis veilige sex, neuken en pijpen en ze teast heel opwindend moet ik zeggen

                                            Comment


                                            • #23
                                              Laura zat vanavond op 23k2

                                              Comment


                                              • #24
                                                Originally posted by RedlightLover View Post
                                                Laura zat vanavond op 23k2
                                                Laura is er alleen morgen nog daarna lang op vakantie.

                                                Comment

                                                Working...
                                                X