Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Debby, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Debby, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

    Naam: Debby
    Leeftijd: 23
    Uiterlijk: Nederlandse
    Kleur haar: Brunette
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: A
    Siliconen: Nee
    Piercing: Ja
    Tattoo's: Ja
    Looks … Debby Nederlandse 23 lentes 1.70m Bruin haar Blauw/groene ogen A-cup Borsten (echt) Slank postuur Wel tattoo’s en piercings Roken? Ja Talen … Nederlands Engels Bij juiste klik & hygiene bespreekbaar … Tongzoenen Franse massage Laten beffen Trio met 2 mannen Trio met 2e meisje Anaal bij Debby Masseren Lesbisch trio met 2e meisje ... Read more...

  • #2
    Debby, een slanke Nederlandse, kan zo een meisje uit je straat zijn. Leuk en lief, en lekkere sex met haar kunnen hebben, en ook goed tongzoenen erbij, ik vind Debby een uitstekende meid die haar best ook deed om er een leuke tijd van te maken. We begonnen ff onder de grote douche in die kamer met inloopdouche aan de achterzijde van het pand, kamer nr 3 als ik het goed onthouden heb. Strelen, opgeilen met lippen en tong, en daarna een overheerlijke pijpbeurt, en toen ie keihard was, zijn we gaan neuken in 2 standjes, en in doggy kwam ik uiteindelijk geil klaar.

    https://www.privehuishod.nl/debby/

    Comment


    • #3
      Vandaag afgesproken met een nieuwe schoonheid. Ik had haar tenminste nog niet eerder gezien. Foto's ontbreken nog op de site maar het is echt een heerlijk Nederlandse dame. Geen overdreven gedoe maar echt een leuke meid.Lekker slank lichaam met mooie kleine borsten. Afgesproken voor een half uurtje en het was een goed bestede tijd. Heerlijk begonnen met tongen en daarna heeft ze lekker goddelijk gepijpt. Ook de sex was lekker, eerst kwam ze bovenop me zitten en tenslotte heb ik het afgemaakt op z'n hondjes maar daar was geen houden meer aan. Kom zeker nog een keer terug.

      Comment


      • #4
        Ben vanavond eens bij House of Dreams geweest. En goede sex gehad met Debby. Superslanke Nederlandse met alles puur natuur. Lieve leuke meid en ze zoende heel lekker. Veder lekker geknuffeld en gesext en ook in voor een prima leuk praatje. Ik heb erg genoten van Debby

        Comment


        • #5
          Ze was nu ook lekker gebruind door de zon. En Debby heeft gewoon een erg lekker lichaam. Slanke en perfect strak kontje. En het was net als de vorige keer weer erg lekker qua tongzoenen en pijpen door haar. En ook de lekkere standjes tijdens het neuken, met vooral op zijn hondjes wat met haar lekkere kontje gewoon super is om te zien en te doen!

          Comment


          • #6
            Beste Debby,

            Hartelijk dank voor de tijd die wij samen hebben door gebracht, het was echt geweldig.

            Al vanaf het eerste moment dat jij je kwam voorstellen, kon ik niet meer voor een ander kiezen. Jij was het gewoon voor mij.
            Met je heerlijke lichaam en kontje moest ik wel voor jou kiezen. Wij hebben een heerlijke 45 minuten gehad en ik raad haar aan iedereen aan!

            Tot gauw!

            Comment


            • #7
              Vandaag zondag lekkere sex gehad in de avond bij House of Dreams in Amersfoort. Leuke sexy meid, zongerbuinde zachte huid, leuk koppie, en lekker sexy geil kontje als ik het zo mag schrijven. Lekkere tongzoenster ook en ook lekker naturel sexy lichaam en heel leuk in haar doen en laten. Ik heb zeker genoten van en met Debby, een frisse Hollandse vrolijke jonge twintiger. Heerlijk gepijpt door haar en ook in standjes lekker rustig en wilder geneukt, gewoon erg goede en lekkere sex ik kan het niet anders zeggen. Ik wil zeker voor haar terug!

              Comment


              • #8
                Ik had vannacht in de kou geen succes bij de ramen in Amsterdam dus onbevredigend vannacht zonder een bezoekje thuis gekomen, dus vanochtend extra geil wakker geworden. Nou vandaag wel geluk, want House of Dreams heeft een goede bezetting vandaag qua aantal dames. Heb denk 6 dames gezien bij voorstellen en Debby sprong er voor mij uit, mooi superslank meisje, leuk open vrolijk gezicht en aparte mooie ogen en een fantastisch kontje, wat ik later op de kamer aangekomen, beter kon bekijken en betasten natuurlijk

                Nog vanwege de kou lekker uur met jacuzzi genomen, Debby liet een in rood en hart vormige jacuzzi vol lopen en tijdens dat vollopen van het bad vreeen we al op het rode bankje, strelen, zoenen voelen, dat was al lekker opwindend en geil. En daarna nodigde Debby mij uit in het warme bad, wat een heerlijk luxe gevoel. We vreeen verder en Debby ging met haar lippen en tong verder over mijn lichaam, en ook tongzoenend en strelend gingen we verder. Ze trok zachtjes aan mijn pik. Daarna eruit , afdrogen en op bed ging Debby mij lekker pijpen met veel gevoel terwijl ze met haar vrije hand over mijn borstkas streelde. Daarna lekker geneukt in 3 standjes en klaargekomen, en omdat er nog wat tijd over was, heeft Debby mij nog heerlijk een after massage gegeven. Leuk sexy meisje dit! O ja, ze is volbloed Nederlands

                Comment


                • #9
                  Gisterenavond zag ik dat Debby aanwezig was bij House of Dreams en dat was mij de vorige keer zeer goed bevallen dus afspraak gemaakt, helaas zat ze al aardig volgeboekt dus kon nog een half uurtje zei de gastvrouw. Dat dus gedaan en weer geen spijt gehad. Half uurtje was misschien wat kort, maar goed dan hou ik weer geld over voor een volgende wip komende dagen. Debby was weer heerlijk, lekker tongzoenen, en lekkere sex, 2 standjes en lekker vrijen en gepijpt door haar. Ik vind haar echt sexy en lekker!

                  Comment


                  • #10
                    Paar weken geleden op bezoek bij Debby geweest.
                    Leuke dame en goede inzet.
                    Ziet er nog erg jong uit.
                    Goede relaxte date gehad en misschien bezoek ik haar vaker.

                    Comment


                    • #11
                      Afgelopen maandag een afspraak met Debby gehad. Wat een lekkere meid! Boven verwachting, zowel haar verschijning als de sex. Schitterend lijf, mooi slank en stevige kleine borsten en heerlijke mooie billen. Het zoenen was helemaal top, vol overgave, net als de sex. Het was ook super om haar mooie body te strelen en te bekijken. Ik houd van mooie billen en heb deze ook rustig kunnen bekijken en strelen terwijl ze op haar buik lag. En dan ook nog heerlijk intiem met haar geweest. Mijn dag, nee mijn week kon niet meer stuk. Denk nog steeds aan haar terug. Een ding weet ik zeker, het is niet de laatste keer geweest. Ik ben niet zo verslavings gevoelig, maar na deze ontmoeting begin ik wel te voelen hoe een verslaving kan zijn. Nou, er zijn ergere verslavingen. Mij hoor je niet klagen. Tot snel Debby.

                      Comment


                      • #12
                        Vorige week bij Debby geweest, in House of Dreams. Prima verzorgt en netjes. Vriendelijke ontvangst door de gastvrouw. Heel even in de kamer gewacht, en toen kwam Debby. Wat een heerlijke meid. Een lust voor het oog, zo'n mooi lichaam. Debby is ontzettend aardig en wil je graag naar de zin maken. Ik heb heerlijk genoten. Het zoenen is helemaal top net als de rest van onze activiteiten! Ik kom zeker nog eens terug bij Debby.

                        Comment


                        • #13
                          Debby staat op mij verlanglijstje! Goeie reacties

                          Comment


                          • #14
                            Deze Debby nu ook op 2 locaties, in Almere bij Privehuis Almere en in Amersfoort bij House of Dreams, zelfde eigenaar volgens mij

                            Comment


                            • #15
                              Debby is as zaterdag bij Privehuis La Cloche zag ik op de weekagenda https://www.privehuislacloche.nl/weekagenda/

                              Comment


                              • #16
                                Ik heb de mazzel gehad, Debby had een afspraak vanmiddag dus in Utrecht bij La Cloche, maar ze was vroeger binnen en zo konden we nog een snelle wil doen van 50 Euro voor 15 min, en dat was lekker en geil. Lief mooi Nederlands naturel meisje en ik ga de volgende x zeker weer maar dan langer!

                                Comment


                                • #17
                                  Debby komt binnenkort weer terug

                                  Lees meer hierover in onze advertentie: https://www.citygirl.nl/node/14739?p=37108#post37108

                                  Comment


                                  • #18
                                    ^Dat is er een om blij mee te zijn dat ze terug komt. Vroeger Debby een keer gehad, kon goed zoenen, slank, mooie kont, groot girl next door gehalte.
                                    Spoedig maar eens naar terug gaan dan 😀Zal tegen die tijd laten weten of ze het nog kan.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Ik ken Debby nog van een tijd geleden. Ik vond het toen heel jammer dat za naar Almere ging, (althans dat dacht ik) Wat super dat ze weer terug is. Ik ga haar zeker bezoeken. Het is een mooie jonge meid met een heerlijk lichaam. Lekker slank. Mooie borsten en billen een genot om haar te zien en te strelen. Zeker als ze op haar buik ligt, en zie hoe haar rug over gaat in haar mooie billen en slanke benen....Dat kan ik mij nog goed herinneren. En natuurlijk ook de heerlijke seks. Het wordt tijd dat ik mijn herinneringen weer ga ophalen!

                                      Comment


                                      • #20
                                        Nu nog de hamvraag, wanneer start ze daadwerkelijk?

                                        Comment


                                        • #21
                                          Debby komt terug zij staat heel lang op mijn verlanglijstje maar wanneer het maak mijn uit Amersfoort of Utrecht dus dan maar wachten tot er antwoord komt op de hamvraag

                                          Comment


                                          • #22
                                            Debby komt weer terug! Superslanke Nederlandse twintiger
                                            Morgen vrijdag in Amersfoort van 11.00-16.00 uur

                                            Wat een goed nieuws, Debby komt weer terug! Deze slanke Nederlandse twintiger is ruim een jaar weg geweest, een aantal recensies uit het verleden zijn nog terug te lezen.

                                            Debby is een echt mooi slank meisje, kleine stevige A-Cup borsten en lekkere billen. Op welke dagen en tijden ze nog meer aanwezig zal zijn, wordt vermeld in de week-agenda van House of Dreams

                                            Comment


                                            • #23
                                              Gaat deze dame nog vaker terugkomen? Ze was er dus een week terug, maar tegen de tijd dat ik dat las, was het al te laat, en nu zie ik haar al niet meer op de agenda verschijnen

                                              Comment


                                              • #24
                                                Speciaal voor Debby een account hier aangemaakt om mijn ervaring met haar te delen van vandaag. Ook al heb ik geen ervaring met DVPs tot nog toe; één ding weet ik zeker; dit is wel een toppertje. Bij HOD kan je overigens prima parkeren in de buurt. De ingang zit dan wel aan de hoofdstraat in de wijk, maar toen ik er kwam was het er erg rustig (einde ochtend). De gastvrouw leidde me naar één van de kamers en na even wachten kwam Debby binnen. Ik was wat zenuwachtig maar ze weet je prima op je gemak te stellen met haar rustige maar geïnteresseerde uitstraling en communicatie. Ongedwongen maar subtiel weet ze je te ontspannen met haar prettige stem en lieve uitstraling. De vragen die ze stelt zijn oprecht en innemend, ze wekt hiermee bij mij de indruk dat ze ook echt zo is van nature en geen 'rol' speelt. Na een ontspannende massage (ook hier heeft ze gevoel voor) en de nodige lachsalvo's (ze heeft ook nog eens humor!) begonnen we heerlijk te zoenen, maar ook hierin bouwde ze de spanning heel rustig op. Van lief, zacht en subtiel naar wild, heftig en intens. En weer terug, omg ik kan nu al geen genoeg van haar krijgen, dat belooft wat! Zo dacht m'n instrumentarium er ook over; hij was inmiddels de half harde fase ruimschoots gepasseerd ^^ Zelf kan ze ook intens genieten van het nodige vinger en likwerk. Ze werd goed nat en had al snel een orgasme (nee zo heftig trillend en schokkend is geen fake). Voor haar dus een 'happy beginning', toen was ik aan de beurt en dat heb ik geweten; wat is deze dame fantastisch met haar mond! Ik moest een paar keer hard aan gerimpelde oude vrouwen met spinnenwebben tussen de benen denken om te voorkomen dat ik gelijk explodeerde.. Maar ze hield dan ook wel op tijd op gelukkig, ook dat voelde ze dan weer goed aan. Even de rem erop en ik haar nog even masseren genietend van het mooie uitzicht; slank en welgevormd met een super lief en knap gezichtje. Mooi gevormde, kleine maar stevige borsten en een heerlijke strakke bilpartij. Daarna begon ze weer stevig aan m'n instrumentarium te zuigen en behoorlijk diep ook, nu hield ik het echt niet meer en was mijn hoogtepunt een kliederig feit, vol over haar borsten. Na wat geklets en gelach kwam bij mij de boel weer goed op stoom; condoom erom en nog even flink tekeer gaan in missionaris. Helaas was het uur inmiddels om, maar we hadden nog wel even zo door kunnen gaan.. Debby mocht je dit lezen; het was fantastisch, bedankt voor het fijne uur samen en ik kom graag nog een keer bij je terug, maar dan nog een half uur extra, zodat ronde twee ook helemaal afgemaakt kan worden <( ̄︶ ̄)↗

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Ik heb een hele fijne tijd gehad met Debby! Het was even een verrassing toen ik haar zag binnenkomen want ze had haar haren geblondeerd. Geen zorgen, ook met blond haar is ze een leuke meid om te zien! Mooi figuur en prachtige kleine borstjes, dat vind ik heel aantrekkelijk. En Debby heeft lichtblauwe ogen en daar kan ze heel ondeugend mee kijken! Begonnen met een massage, even elkaar leren kennen. Daarna missionaris en tot slot een hand job. Ik kijk terug op een gezellige en sexy tijd met Debby, echt een aanrader!

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X