Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Zoe, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Zoe, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

    Naam: Zoe
    Leeftijd: 26
    Uiterlijk: Nederlandse
    Kleur haar: Rood
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: E
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Nee
    Looks … Nederlandse 26 lentes 1.67m Rood haar Groene ogen E-cup Borsten (echt) Normaal postuur Geen tattoo’s, geen piercings Roken? Nee Talen … Nederlands Engels Bij juiste klik & hygiene bespreekbaar … Tongzoenen Laten beffen Trio met 2 mannen Trio met 2e meisje Anaal bij klant Goldenshower bij klant Masseren Lesbisch trio met 2e meisje ... Read more...

  • #2
    Eigenlijk wilde ik weer met Jamie afspreken, want die heeft echt grote borsten, maar gisteren lukt het niet meer om een afspraak met haar te maken.. Wel zou deze Zoe er zijn, met een Cup E echte borsten. Nou dat leek mij ook wel wat en het is mij niet tegen gevallen hoor!

    Het is een leuke Nederlandse meid met mooi haar en sexy groene ogen. Samen uitkleden en ik kon al niet van haar borsten afblijven, het is echt een mooi paar volle tieten. Vrijend en zoenend lagen we op bed, waarbij ik haar tepels zachtjes gelikt heb en ook wat verder naar beneden met mijn tong verkent heb :-)

    Daarna draaide we de rollen om en ging zijn met haar tong op verkenning uit. Langzaam gleed ze met haar borsten over mijn lijf naar beneden terwijl ze kusjes gaf op mijn borst, buik, bovenbenen... Ze wist me goed te teasen, deed snel het condoom om mn pik en begon mij lekker te pijpen. Echt heel lekker, af en toe keek ze me geil aan.

    Ze klom vervolgens boven op mij, waarbij ze haar heerlijke Cup E in mn gezicht duwde en we af en toe een lekkere tongzoen uitwisselde. De finish was in missionaris, waarbij ze haar tieten lekker tegen elkaar drukte. Het duurde dan ook niet lang voordat ik een heerlijk orgasme beleefde! Daarna samen even opgefrist en met een grote glimlach ging Jonny weer de deur uit!

    De Cup J van Jamie is echt fantastisch, maar Zoe is ook niet te versmaden... even gaan sparen voor een trio met deze twee big tit babes :-)

    Comment


    • #3
      Kennis gemaakt met Zoe. Volgens een nieuwe aanwinst voor House of Dreams. Mooie roodharige vrouw met prachtige grote borsten. Tijdens het voorstel rondje was de keuze snel gemaakt. De verhalen over roodharige vrouwen zijn er genoeg maar op de een of andere manier heb ik daar nooit een ervaring mee gehad. Tot nu toe. Ik kan er vertellen dat het klopt. Ze kunnen zoenen. Ook de rest was prima in orde. Heb een lekker half uurtje gehad en kom zeker terug bij Zoe.

      Comment

      Working...
      X