Kadomaand

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Algemeen, Privehuizen / Clubs, Provincie Utrecht

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #51
  op adres dirk loogenstraat 3 amersfoort via google kom je La Femmes tegen (wat overigens een foutieve Franse spelling is )

  Comment


  • #52
   Originally posted by Johan Geluk View Post
   wat overigens een foutieve Franse spelling is
   Dat lijken ze zich inmiddels zelf ook gerealiseerd te hebben, want op de website schrijven ze nu 'La Femme': https://lafemmes.nl/. Nu alleen nog een ander domein 😉

   Comment


   • #53
    https://www.privehuisamersfoort.nl/

    Kijk aan, het gaat gebeuren!

    Comment


    • #54
     dat staat er al een paar maanden op wordt nu verbouwd en rond jaarwisseling open begreep ik

     Comment


     • #55
      Heren ik heb een vraag aan jullie!
      Van de laatst 5 afspraken bij een dame in een privehuis zijn er 4 geweest die afwezig waren toen ik aankwam, terwijl ze nog wel in de agenda van die dag stonden.

      Dat is balen voornamelijk omdat ik gemiddeld 4 a 5 uur onderweg ben met het OV. En laatst koste het mij mijn recensie prijs die dat weekend zou verlopen.

      Nu is mijn vraag aan jullie is dit normaal? heb ik gewoon pech? Of is het niet gebruikelijk om een dag van tevoren een reservering te maken?

      Comment


      • #56
       Normaal zou ik het niet noemen, maar het komt wel voor helaas. Dames die zeggen dat ze komen maar toch niet komen opdagen of veel te laat zijn of juist eerder weg gaan... Het is mij ook wel overkomen. Dan hebben ze de website nog niet aangepast en sta je daar voor niets. Ik wordt er ook geïrriteerd want afspraak is afspraak denk ik dan en mijn eerste reactie was dan om boos te worden op de gastvrouw, maar ja die kan er ook niks aan doen als een dame opeens niet komt.

       De situatie heeft er bij mij ook wel voor gezorgd dat ik dan met een andere dame op de gok naar de kamer ga en een fantastische ervaring heb. Dus soms wordt negatief dan toch nog positief.

       Maar 4 van de 5 keer waar jij het over hebt... Das wel echt extreme pech lijkt me.

       Comment


       • #57
        @Iaans, kun je ook aangeven waar dat geweest is ?

        Comment


        • #58
         Heb het 1x meegemaakt, en was later ook op de website bijgewerkt. Vaak zie je tussen 10 en 14 uur veel mutaties op de website. Dames die zich laat af of ziek melden of niets laten horen aan gastvrouw, lijkt me lastig werksn met die dames die vaak per dag leven. Nu in coronatijd ook nog wat lastiged met positief testen v dame of hun kind op school etc

         Comment


         • #59
          Bij house of dreams en Diane's secret .
          Ik doe dit niet vaak dus als ik een afspraak maak heb ik er goed over nagedacht. Dan is het lastig om snel iemand anders te kiezen.

          Het zou ook aan mij kunnen liggen maar ben 30 jaar niet al te lelijk en zorg er altijd voor dat ik goedverzorg ben. En de gastvrouw komt er direct mee met het nieuws.

          Comment


          • #60
           Hoi iedereen, ben nieuwe hier en ben de Utrechtse privé huizen een beetje aan het verkennen. Het valt me op dat er maar weinig recensies te vinden zijn van dames van Utrecht Prive aan de Vleutenseweg. Heeft dat een reden? Is dit huis een aanrader? Op de site staat dat er elke dag aardig wat dames aanwezig zijn. Graag jullie ervaringen.

           Comment


           • #61
            House of Dreams en La Cloche hebben al jaren een recensie aktie en reclame advertorials hier wat aantal klanten en recensies aanjaagt. Afgelopen jaren zijn o.a.. door lockdowns of teruglopende klandizie's privehuizen in de regio dicht gegaan of gestopt zoals Huize Mona, Amersfoort Prive, Huize Diane, Huize Monique etc.

            Utrecht Prive is er zeker nog wel en zie de meeste recensie topics op pagina 2 en 3 etc. staan, ff naar beneden scrollen. En als jij er geweest bent, kan jij ook weer mooi je ervarimg middels een recensie hier op Citygirl.nl met ons delen😉

            Comment


            • #62
             Amersfoort Prive maakt een doorstart in het oude pandje aan de Woestijgerweg. Op de site staan enkele leuke dames, ook een paar die we wel kennen van HoD.
             De opening gaat gepaard met aantrekkelijke prijzen, ik ga er zeker even kijken ;-) Iemand al ervaring?

             Comment


             • #63
              Wie zijn dan die dames van HoD ?

              Comment


              • #64
               gewoon dezelfde namen zie website en fotos

               Comment


               • #65
                Voor het eerst in tijden weer in House of Dreams geweest. Vond het er een gezellige bedoening. Kwam binnen in een beetje een chaotische situatie, twee halfnaakte vrouwen in de gang, je hoort mij zeker niet klagen, voegt toch toe aan de sfeer. Gastvrouw was correct en vriendelijk, kamer een beetje armoedig, zeker het beddengoed is aan vervanging toe. Het gezelschap maakte alles goed.

                Comment


                • #66

                 https://www.privehuislacloche.nl/nie...oeg-sponsorde/

                 Uit de oude doos: Hoe seksclub La Cloche een wielerploeg sponsorde


                 Op 19 augustus 2022 is Utrecht de startplaat van de Ronde van Spanje, de renners in de bekende ‘Vuelta’ komen ook vlak langs ons pand aan de Amsterdamsestraatweg 287D. Het deed ons terug denken aan een bijzonder stuk geschiedenis van La Cloche dat sponsor was van een profploeg in de jaren ’80.

                 De streken van een malafide wielrenner zorgden begin jaren tachtig voor een vroegtijdig einde van een kleurrijke Utrechtse profploeg met als hoofdsponsor de seksclub La Cloche. Ondertussen zijn we met nieuwe eigenaren als privehuis in 2018 is heropend. Hier volgt een reconstructie van Hetiskoers.nl.                 In februari 1982 tekent wielrenner André Gevers een profcontract bij de nieuw opgerichte Utrechtse wielerploeg La Cloche. Maar de inkt is amper droog als hij het ondertekende document weer inlevert: hij heeft ontdekt dat hoofdsponsor La Cloche een seksclub aan de Amsterdamsestraatweg in Utrecht is. ‘Men vertelde mij dat La Cloche een Heerlense beleggingsmaatschappij in onroerend goed was,’ verklaarde Gevers in de Telegraaf. ‘Het blijkt dus een maatschappij in roerend goed te zijn.’

                 Rijden voor een seksclub is tegen de principes van Gevers, die sinds een paar jaar Jehova’s Getuige is. ‘Het zou van weinig piëteit getuigen om via shirtreclame een seksclub nog meer klandizie te bezorgen,’ aldus de amateurwereldkampioen van 1975.

                 Op de ploegfoto dus geen Gevers, de beoogd kopman van de kleine profploeg. Net als collega Martin Havik kwam hij eerder uit voor de TI Raleighploeg. De andere renners luisteren naar minder bekende namen: Jos Schaap, Ben van den Heuvel, Wicher van der Hoef, Piet Hoevers, Steve Jennings, Johan van Dijk, Hennie van Lent en Rinus Smits.

                 Oostenrijk


                 Piet Hoevers is door Rinus Smits benaderd om bij La Cloche te komen rijden. Smits, afkomstig uit Maarssenbroek, was eerder pachter van de Rotterdamse nachtclub Babylon en weet nu sponsors te interesseren voor zijn profploeg. En renners, onder wie Hoevers, die in één klap profrenner is. ‘Ik kende Rinus al,’ blikt hij met ons terug, ‘we gingen altijd samen naar wedstrijden. We reden bij de liefhebbers – ik was een middelmatige coureur, blonk nergens echt in uit. Rinus vroeg me of het niet wat voor me was, rijden bij die profploeg. Ik leefde van een uitkering, maar ook met een baan had ik toen waarschijnlijk voor deze ploeg gekozen. Wielrennen was alles voor me.’

                 De ploeg wordt eind februari aan de pers gepresenteerd in Sporthal Bloemstede in Maarssenbroek. Daar is La Cloche-ploegleider Johnny Meijer de horeca-uitbater, vandaar. Driehonderd genodigden zijn getuige van de presentatie, een bondsofficial spreekt lovende woorden over de nieuwe ploeg. ‘Heel apart,’ aldus Hoevers. ‘Sta je daar ineens als prof in de schijnwerpers.’

                 De start is veelbelovend. La Cloche belegt begin maart een heus trainingskamp in Sonnenhof, het favoriete hotel van echtpaar Smits in het Oostenrijkse Sankt Johann. Om te trainen op de fiets en op de latten, en om elkaar beter te leren kennen. Ze bereiden zich er serieus voor op het wielerseizoen, herinnert Hoevers zich. ‘We deden verschillende duurtrainingen, vooral door te langlaufen. En af en toe gingen we fietsen; het was nat maar de wegen waren berijdbaar. We waren echt met de sport bezig.’

                 Behalve misschien Rinus Smits. Hoewel hij getrouwd is, legt hij het in het hotel in Sankt Johann aan met de wat naïeve serveerster Elisabeth. Hij wil zelfs met haar trouwen, vertelt hij haar, en hij belooft haar een mooie baan in Nederland. De serveerster gaat in op het voorstel, neemt in Oostenrijk ontslag en reist met de La Cloche-renners mee naar Nederland. Hoevers kijkt er niet van op. ‘Elisabeth liet zich door Rinus helemaal inpakken. Daar was-ie goed in. Had altijd prachtige verhalen. En: Rinus had altijd vriendinnen. Hij kende het meisje al van eerdere skivakanties.’                 Weeskind


                 In Nederland wordt duidelijk wat Smits’ bedoelingen zijn. Hij probeert de Oostenrijkse te slijten bij La Cloche. ‘Ik ken Rinus al jaren,’ aldus mede-eigenaresse Yvonne Boskoff in 1982. ‘Op 15 maart kwam hij ineens binnenvallen met een verhaal over een zielig meisje. Een weeskind, vertelde hij. Moeder was overleden aan kanker en haar vader had zich opgehangen. Tot overmaat van ramp werd ze nu uitgebuit in het Oostenrijkse hotel waar ze werkte. Volgens Rinus werkte ze daar negentig uur per week en moest ze slapen in een kast. Ze wilde per se naar Nederland en hier in een club gaan werken.’

                 Maar als Elisabeth twee dagen later bij La Cloche op de stoep staat, blijkt van interesse in sekswerk geen sprake. ‘Ze was in tranen,’ aldus Boskoff. ‘Rinus had haar gezegd: “Als je met een man naar bed moet denk je maar aan mij.” Ze was ten einde raad en ze zei dat ze het nooit zou kunnen opbrengen. Het leek me ook geen kind voor dit soort werk. Ik begreep dus dat ze helemaal niet uit eigen vrije wil kwam. Rinus had beloofd over drie maanden met haar te zullen trouwen, als ze een half jaar voor hem wilde werken.’

                 De La Cloche-eigenaresse is woest en probeert Smits te bereiken. Tevergeefs. Haar volgende telefoontje is naar de politie, om de man die namens La Cloche een profploeg begon aan te geven. Om te voorkomen dat Smits de vrouw elders als prostituee probeert aan te bieden, nemen de eigenaressen van La Cloche de serveerster onder hun hoede.

                 Vrouwenhandel

                 Ondertussen is de wielerploeg voor een tweede trainingskamp neergestreken in Loosdrecht. ‘Wij wisten van niks,’ vertelt Hoevers. ‘Totdat ik met Hennie van Lent terugkwam van een trainingsrondje en er een arrestatieteam stond. Rinus werd gearresteerd, zo kwamen we erachter.’

                 Smits wordt verdacht van vrouwenhandel en de serveerster wordt teruggebracht naar Oostenrijk. Smits’ vrouw Els verklaart aan Telegraaf-journalist Cees Koning dat ze ‘een gerust geweten’ heeft. Koning beschrijft dat ze tijdens het interview ‘half onderuit gezakt in een luie stoel’ zit, met ‘een pak filtersigaretten bij de hand’, terwijl ze ‘de ogen reinigt van één van haar drie katten’.

                 Voor la Cloche is de maat vol: de seksclub stopt als hoofdsponsor. Dat betekent meteen ook het einde van de ploeg, amper een maand nadat het team aan de pers en driehonderd genodigden is voorgesteld.

                 Een hard gelag voor de renners, zeker voor Hoevers, die geld in de ploeg stopte. ‘Ach, zo veel was het niet,’ vertelt hij vele jaren later. Erger vindt hij het gevoel belazerd te zijn door iemand die hij beschouwde als vriend. Hoevers, in 1982: ‘Het is onvoorstelbaar hoe we in de gladde praatjes van Rinus zijn getuimeld. Alles komt goed, zei hij altijd, ik regel dat wel. Nou dat hebben we gezien. Rinus heeft slechts toezeggingen gekregen. Niets heeft zwart op wit gestaan. Iedereen is voor z’n vlotte babbel en flair bezweken.’

                 Personen die Smits hebben gekend, maar niet met naam willen worden genoemd, bevestigen het beeld van een joviale man met praatjes. ‘Hij had altijd geld en was gul. Bij hem kon je altijd wat komen drinken en hij was de vrolijke noot als hij op bezoek was. Aardige vent, je kon altijd met hem lachen, een mooiprater.’ Maar ook: ‘Iemand die een pistool op zak had en die je niet tegen je moest hebben.’ En: ‘Hij had dames op de Wolphaertsbocht in Rotterdam.’

                 Vrachtwagen


                 Hoevers zoekt in het voorjaar van 1982 nog even naar nieuwe sponsors, tevergeefs. Gevolg: acht brodeloze renners en nog anderen die hun geld kwijt zijn. Hoevers: ‘Smits had blijkbaar her een der geld geleend. Duizenden guldens, exclusief de onbetaalde rekening van het hotel in Sankt Johann, zo’n 20.000 gulden.’

                 Kopman Martin Havik, de bekendste van het stel, vindt voor zichzelf een privésponsor. Voor de andere renners zit een profcontract er niet meer in. Met uitzondering van Smits zelf, die naar verluidt tijdens zijn zes weken detentie met de celdeur open mag trainen op een rollenbank. In 1983 rijdt hij nog even zonder sponsor bij de profs.

                 Na zijn kortstondige avontuur als profwielrenner verslijt Smits nog wat baantjes. Het huwelijk met Els houdt geen stand, met zijn partner Isa krijgt hij een zoon, met partner Grace een dochter.

                 Goed in z’n vel zit Smits op een gegeven moment niet meer. Volgens een bekende lijdt hij aan depressies.

                 Op 30 december 2002 neemt Rinus Smits vlak bij zijn woonplaats, het Drentse Gasselternijveenschemond, een niet meer terug te draaien besluit.

                 Een paar dagen erna meldt de politie in een getuigenoproep het volgende: ‘Vlak voor een parkeerplaats aan de Van Veelenweg in Gasselternijveen liep er plotseling en vlak voor een truck met oplegger een man naar het midden van de weg. De vrachtwagenbestuurder kon de man niet meer ontwijken. Het slachtoffer werd overreden en overleed ter plaatse.’

                 Comment


                 • #67
                  Mooi verhaal ! En nu komen de renners in de Vuelta op een paar honderd meter langs La Cloche. Hopelijk bezorgt het evenement de nodige spin off voor La Cloche.
                  Misschien op de hoek bij de Marnixlaan een bord plaatsen met een pijl erop en wat extra meisjes uit Amersfoort over laten komen?

                  Oeps, te laat! Ik dacht dat de renners morgen langs zouden komen maar ze rijden nu al…..
                  Last edited by Hazelnoot; 19-08-2022, 21:20.

                  Comment


                  • #68
                   Het was vandaag een ramp om in de stad te verplaatsen, laat staan binnen te komen, amper bussen, taxis die vastliepen etc.

                   Comment


                   • #69
                    Nou gellukig zijn veel reparatiewerkzaamheden in Utrecht en A12 bij de brug over het A Dam rijnkanaal al klaar of deels klaar dus veel minder problemen

                    Comment


                    • #70
                     Helaas worden werkzaamheden verdomd slecht aangegeven in Utrecht. Een aantal maanden geleden kon je aan het eind van de Biltstraat niet rechtsaf de Wittevrouwensingel op, maar dat zag ik pas toen ik er was. Ik moest naar La Cloche en werd helemaal weer teruggestuurd via de Maliebaan naar de Berenkuil. Nog recenter kwam ik vanaf het westelijk industriegebied, daar stond ook alles vast door wegwerkzaamheden. Na het volgen van de gele borden werden de weggetjes steeds smaller en kwam ik op een doodlopende weg terecht. Uiteindelijk kwam ik na veel billenknijpen en files voor verkeerslichten 1 minuut te laat op de Amsterdamsestraatweg aan. Gelukkig had ik 20 minuten speling aangehouden, anders had ik weer naar huis kunnen gaan.

                     Comment


                     • #71
                      La Cloche moet je simpel aanrijden via Marninxlaan langs oude Zandpad dus vanuit richting snelweg A27 of via A2 en dan vd andere kant wat verlengde van de Marninxlaand is

                      Comment


                      • #72
                       Ja dat doe ik ook altijd, maar ik moest eerst ergens anders zijn. Ik ken Utrecht prima, heb er lang geleden gestudeerd. Maar de wegaanwijzingen zijn hier gewoon erg beroerd.

                       Comment


                       • #73
                        Staat tegenwoordig allemaal online aangegeven. Dit soort dingen zijn in alle steden rommelig met al die borden.

                        Comment


                        • #74
                         Omdat mijn ervaring niet de bewuste dame, maar het handelen van het privéhuis (La Cloche in dit geval) betreft, lijkt dit de juiste plek om deze te delen:


                         Vandaag voor het eerst bij Madina geweest. Dat was een slechte ervaring. Dit lag niet zozeer aan Madina maar aan La Cloche.

                         Madina moest zich na de eerste kennismaking even klaarmaken (lakens en handdoeken pakken, naar het toilet). Het afspraakje begon al met al een kwartiertje later. Toen ze zover was mocht ik me even wassen. Ik kleedde me dus uit en waste me. Daarna betaalde ik €90,- voor haar pakket aan "extra's" en kletsten we zo'n tien minuten op het bed. Even praten en kennismaken vind ik sowieso prettig, maar zeker nu, omdat Madina wat gespannen leek en ik hoopte haar zo wat meer op haar gemak te stellen.

                         Na tien minuten gaf ik haar een zoentje op haar mond. Seksuele handelingen hadden al die tijd nog niet plaatsgevonden. Toen leek Madina plots mijn - nog niet erecte - geslacht op te merken, terwijl ik de gehele tijd met haar in de kamer naakt was. Madina gaf aan geen (penetratieve) seks met zo'n grote penis te kunnen hebben. Vanzelfsprekend respecteerde ik dat, en stelde voor dan het afspraakje te stoppen en de gastvrouw te vragen of er andere meisjes beschikbaar waren.

                         Zo geschiedde. Nadat ik uit de beschikbare meisjes een ander meisje gekozen had gaf de gastvrouw aan dat ik opnieuw €140,- voor een uurtje diende te betalen terwijl ik dus al €140,- voor een uurtje met Madina betaald had (waarvan dus 10 min. "gebruikt" waren, en niet drie kwartier zoals de gastvrouw ten onrechte stelde). Van de €90,- voor "extra's" was bovendien €20,- ingehouden terwijl ik welgeteld één kusje had gegeven. Die 10 minuten "inleidend" babbelen hadden me dus €160,- gekost!

                         Ik kan hier met mijn hoofd niet bij: vanaf het allereerste begin van het afspraakje kon de dame het formaat van mijn geslacht zien, pas na tien minuten kletsen zegt ze echter dat dit een probleem is, er heeft geen enkele seksuele handeling plaatsgevonden, en toch dien ik voor die tien minuten het volledige uurtarief (+ €20,-) te betalen.

                         Mijn ervaring bij La Cloche was tot dusver altijd positief: zowel t.a.v. de DVP's als de gastvrouwen. Met mijn wekelijkse bezoeken van een uur of langer, en standaard 10-20% fooi voor de dames, verwachtte ik dat die waardering wederzijds zou zijn. Dus niet. Als een organisatie (i.e. een privéhuis in dit geval) zo met mij omgaat dan is het voor mij ook over en uit en zien ze me nooit meer terug. Wel jammer, want alternatieven voor La Cloche zijn er in Utrecht niet: de twee andere privéhuizen in de regio vind ik zowel qua dames als sfeer erg onaantrekkelijk.

                         Comment


                         • #75
                          Theo2022 Naar aanleiding van uw klant en latere email vandaag hebben wij u een email gestuurd met gratis 1 uur van het huis met een dame naar uw keuze.

                          Met vriendelijke groet,

                          Team La Cloche

                          Comment

                          Working...
                          X