Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sara, Antwerpen, Schipperstraat 25-1

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Hello everyone, I want to thank you for the beautiful reviews but also for the ugly ones. Can happen that I have a bad day or a bad mood

    Comment


    • #27
      ik ken Sara al wat langer,van voor corona,en ik heb nog nooit geen spijt gehad of teleurgesteld ben door gegaan. Voor mij is en blijft ze een absoluut nr1 toppertje.En het kan wel zijn dat je sara om 21.30 een bezoek brengt dat het tempo wat lager is dan je zou verwachten,maar vergeet niet dat sara al van een uur of 11 aan het werk is en het normaal is dat ook zij vermoeid kan zijn

      Comment


      • #28
        Mooie meid en vriendelijk, ben voor halfuurtje gewone regular sex gegaan en dat was geen probleem, tijd werd netjes volgemaakt en ze geilde me goed op, mocht haar beffen en lekker gepijpt door haar en ook standjes geneukt. Voor mij prima tijdverdrijf geweest. Hygiene was top.

        Comment


        • #29
          Ken Sara vanaf haar begin periode in het SKW zo'n 4.5 jaar geleden.

          Ben zelf een Kinkster en liefhebber van Bdsm, niet zo van vanille sex.

          Sara is een jongedame die behalve zeer intelligent ook nog eens zeer mooi is, ondanks dat blijft zij gewoon zichzelf, ben onder de indruk van haar ontwikkeling als Domina. Bezoekjes aan haar zijn altijd lang, dan is er de tijd om een mooi spel op te zetten. Onze minimale speelduur is 2.5 uur maar soms ook veel langer.

          Tariefopbouw is glashelder, afspraken die wij hebben gemaakt zijn altijd nagekomen, hygiene is eveneens uitstekend in orde.

          Bij een 'carte blanche' heeft zij mij toch meermalen verrast met haar enorme creativiteit en veel talent. Zelf kan ze ook echt intens en zichtbaar genieten van een goed spel, haar ogen beginnen dan mysterieus te gloeien.

          Vanaf het moment dat we op de kamer komen ben ik echt de focus van al haar attentie. Naarmate ik haar langer leer kennen wordt het eigenlijk alleen maar leuker, spannender en ook steeds geiler. Je gaat toch elkaars gevoelige plekjes beter weten we beter te beroeren. Bij een kinky / Bdsm spel is die klik wel heel belangrijk, daarnaast een stuk heldere communicatie over wat iemand verwacht en een uitstekende Hygiene! Allemaal aanwezig.

          Over haar uiterlijk zijn de meesten het wel eens, daar staat toch echt een jonge vrouw met pit, maar het is ook een beauty met brains. Ben dermate content over het contact dat ik er graag wat uren reizen voor over heb, daarnaast heb ik genoeg ervaringen met andere dames, die bezoek ik dus ook niet omdat ik gewoon 100% tevreden ben over mijn afspraken met haar.

          Comment


          • #30
            yup she is back, en meer feller blond, lekker lichaam en lekkere sex met geile opteasing, ik vond het lekker om te sexen met Sara

            Comment


            • #31
              Ben ook eens naar Belgie gereden voor andere omgeving en aanbod. Was redelijk rustig qya mannen in de straat en aanbod dames wat ik zag op de dag. Maar wel genoeg en mooie dames. Deze Sara vond ik een prachtige uitstraling en body hebben wat ik zag, maar wel in SM kleding, en SM is niet mijn ding, dus bij het raam even vriendelijk gevraagd of gewone sex ook mogelijk was, en dat was ook mogelijk😃

              Dus ik naar binnen en op haar nette kamer ff opgefrist wat Sara ook deed, en 100 betaald. En toen Sara nog wat kleding uit deed zag ik hoe prachtig haar lichaam was van borsten, benen en billen. Ze geilde me lekker op met haar body en tong en toen wilde ik haar verwennen wat ook lekker was, daarna pijpte Sara mij goed waarna we lekker in 2 standjes neukten. Een top halfuurtje met goede sex met een vriendelijke knappe meid😃

              ze werkte tot ongeveer 20 uur begreep ik van haar. Ik stond na 35 minuten weer buiten.

              Comment


              • #32
                ik ken kinky Sara iets meer dan een jaar,
                van alle dames in de schippersstraat is zij wel de meest fijne en de meest correcte ! ze komst steeds haar beloftes na en zal altijd proberen jou de meest geile kinky tijd te geven die je maar kan bedenken!
                je moet wel duidelijk aangeven wat en hoe je het graag hebt ! ze is speels maar als meesteres ontziet ze niets! haar wil is wet !
                voor de liefhebbers van plas en poep sex is zij echt een aanrader... ze heeft een heerlijk kontgaatje dat erom vraagt uitgelikt te worden.. al dan niet na het toilet!
                voor en na de sessie is zij ook gewoon een hele aangename jonge dame waar je je goed bij voelt. gewoon een top meesteres, vrouw!!! ze staat bijna voor alles open!👍

                Comment


                • #33
                  Wat een heerlijk lekker wijf is Sara toch ook. Die grote siliconen tieten, lekker kontje, volle lippen. Echt een bimbo look. Ze pijpt lekker stevig en ging in hoog tempo over mn paal heen. Echt geil om te zien, met mn handen op haar dikke tieten ben ik lekker klaar gekomen

                  Comment


                  • #34
                    Ik loop wat achter met recensies dus zal voor Sara nog beschrijven hoe mijn bezoek bij haar was. Getriggerd door de verhalen die ik las maar vooral door haar uiterlijk (grote borsten en in zwart lak gekleed) werd ik aangetrokken door haar, ondanks dat er nog wat andere toppers stonden in de Schippersstraat.
                    Toen ik mijn zoveelste rondje liep en haar aan keek, keek ze me op een bepaalde manier aan waardoor mijn hart spontaan een tikje sneller begon te kloppen. Naar haar toe gelopen en na een kort gesprekje aan de deur (ik hou er eerlijk gezegd niet van om in het openbaar aan de deur met een dame te ouwenelen) snel naar binnen gegaan.
                    Afgesproken om een half uurtje te blijven met wat kinky anaal spel en seksuele handelingen. Toen ik mijn lul aan het wassen was stond ze al achter me en in de spiegel keek ik haar aan, op de manier waarop ze keek stroomde het bloed snel in mijn lul en dat zag ze dus klemde ze mijn lul stevig in haar hand en trok me zo mee naar haar bed. Daar duwde ze me op het bed en begon teasend met mijn lul te spelen. Ik hoopte dat ze daar snel mee zou stoppen want ik werd zo geil dat ik het idee had dat ik snel klaar zou komen maar alsof ze het aan voelde stopte ze. Alleen begon ze me te pijpen wat het niet makkelijker maakte voor me. Aangegeven en ze stopte en pakte een handschoentje om me met mijn kontje te bemoeien. Sara kwijt zich bijzonder goed van haar taak als het om een goeie kontmassage (is dat een woord eigenlijk?) gaat, vinger na vinger kwam binnen en terwijl ze mijn prostaat beroerde en begon te pijpen hield ik het niet meer en kwam keihard klaar in haar mondje (MET CONDOOM) terwijl ze me geil en teasend aan keek. Pfoe, dat was een tijd geleden dat ik zo intens klaar was gekomen en moest echt even bijkomen.
                    Gelukkig gaf Sara me de tijd dus na een minuut of 2 heb ik me gewassen, terwijl we een korte after talk hadden met wensen die ik heb waarop ze me vertelde dat ik maar snel terug moest komen.

                    Dat gaat zeker gebeuren!

                    Comment


                    • #35
                      Ik had een lijstje meegenomen vior dames in Antwerpen omdat ik daar een relatief nieuwe wandelaar ben zoals ze dat ook wel noemeb. Dus via recensies enkele dames die me aanspraken opgeschreven en ook van enkele dames met een online advertentie. Sara heeft beide en de fotos spraken al tot mijn verbeelding en die blijken met de praktijk te kloppen, alkeen zag ik nu ook haar gezicht erbij.

                      Mooie slanke dame, leuk gezicht en niet standaard, mooie body en gehuld in een zwarte lakbody en prachtige hoge zwarte laklaarzen. Ik was gelijk verkocht. Ik maakte relax kennis ze vroeg of ik uit Holland kwam, waar herkennen ze dat dan aan vraag ik mij af, en ik zag ook een glimlach verschijnen toen ik dat bevestigde. Dus schijnbaar was ik goedgekeurd. Achter haar aan de trap op was ook geen straf en boven op de kamer aangekomen kon ik me opfrissen en kreeg ik later een extra compliment dat ik schoon was en lekker ruikte, een belangrijk iets voor Sara denk ik want ik vroeg is dat bijzonder dan? Nou zei ze je wil niet weten hoeveel mannen niet schoon zijn of fris ruiken, ik vind dat onbegrijpelijk, en denk dat je als man wanneer je dat niet op orde hebt een mindere service krijgt waar ook weer wat voor te zeggen is. Wij willen toch ook een schone en frisse dame?

                      Kreeg een leuk spel between erotiek, fetishspel en soft elementen waarin Sara o.a. lekker met mijn tepels aan de gang ging en mijn kontgaatje. Ook moest ik haar op comando teasen met mijn handen en lippen en mocht ik haar even beffen waarbij zij bovenop zat en achterlangs haar rug met haar handen en vingers mijn tepels bewerkte. Ook later moest ik mijzelf aftrekken terwijl ze haar zwarte laarzen met hakken op mijn tepels zette en mij diep in de ogen aankeek.

                      Al met al een geslaagd bezoek en ik was ruim 30 minuten binnen voor 100 Euro😃

                      Comment


                      • #36
                        Je moet haar ook een beetje kennen, dan is Sara een prima meid, met goede looks en prima service, ik ga voor de erotiek en ik ben altijd vriendelijk en schoon dat weet ze ook en dan heb ik altijd een prima geil half uurtje met haar qua sex en teasen

                        Comment


                        • #37
                          Blijft een lekkere meid met lekkere sexservice, mits je wel een klik met haar hebt, en die heb ik gelukkig, en ze vindt een goede hygiene heel belangrijk, kan ik mij ook alles voorstellen. Vooral haar beffen vind ik heerlijk maar ook hoe ze met mijn tepels speelt en erop sabelt en haar geile manier van pijpen

                          Comment


                          • #38
                            Sara blijft een topper, elke sessie is er wel iets anders. Ze investeert veel in mooie nieuwe outfits en sex toys. Ik blijf meestal 2 uurtjes en we vervelen ons niet. Telkens luistert ze naar wet je wenst en Ziggy ze voor mooie hoogtepunten. Haar recente foto’s op Redlight zijn echt de moeite.

                            Comment


                            • #39
                              Deze schoonheid al enkele malen ontmoet: https://www.redlights.be/prive-ontva...antwerpen.html

                              zeer mooi meesteres die het Bdsm spel zeer goed kent en je als klant de juiste service geeft.
                              In haar kamer heeft ze de nodige toys liggen allerlei dildo’s, electro en een mooie fuckmachine. De nodige outfits heeft ze zeker ook.

                              Kinky Sara is iemand die goed luistert naar je wensen en ze telkens vervult.

                              top adres in Antwerpen Red light district
                              Hi! I am Sara, and are you going on a kinky adventure with me? ;-) I am a young Romanian (speak English very well), with arousing green

                              Comment


                              • #40
                                gewoon een leuke mooie meid die je prima behandelt als je schoon bent en haar ook respectvol behandelt, ze wordt soms wat stresserig van die types die van alles voor 50 Euro willen of fake dingen gaan schrijven zelfs uit haar eigen naam op een ander forum of over collegaatjes, en dat ze zo uitgespeeld worden tegen elkaar en ruzies ontstaan tussen dames die dus op leugens van een paar stomme lieden die daar lopen (wat Vlamingen en 1 Duitser) zijn gebasseerd en dus niet waar zijn. Sommige zielepoten hebben geen leven die mannetjes die daar lopen of onder invloed zijn van drugs en alcohol.

                                Ik had een goed half uur met veilige sex en teasen, en dat deed ze lekker. Goed te horen dat ze deze maand doorwerkt, dan is er nog wat leuk en appetijtelijk aanbod, want velen gaan op vakantie en er stond al veel leeg daar in het kwartier.

                                Comment


                                • #41
                                  Was nog maar eens bij haar, een echter topper, Sara. Ze is in voor alles van kinky tot normale sex. Voor mij is spanking en wat anaal spel het ideale voorspel tot pijpen, 69 en neuken. Zij is in al deze dingen heel goed en door haar prachtige lichaam is ze moeilijk te weerstaan. Steeds gehuld in mooie outfits en op haar kamer zijn er veel toys voorzien.

                                  Comment


                                  • #42
                                    Afgelopen zondag voor de eerste keer bezocht. En zeker niet de laatste keer. Al enorme fan van mrs Vernice en Bulgaarse Sindy in NL bezoek ik weinig anderen en schrijf ik ook weinig. Maar voor Sara maak ik graag een uitzondering. Langzaam maakte ze m’n ledematen vast en zetten ze me blinddoek op . Tegelijkertijd bespeelde ze m’n pik en tepels lekker met haar handen en haar nog heerlijkere lippen en niet te vergeten tanden. Met af en toe een snuifje poppers ging het steeds een beetje venijniger en geiler. Ik hoor de het heerlijke geluid vn handschoentjes die aangaan en merk dat ze me losmaakt en voel als vanzelf m’n benen uit elkaar gaan. Ik voel de eerste vingers m’n slavenkut makkelijk binnengaan. Een kreun ontsnapt. Ze doet m’n blinddoek af en ik zie een geile blik in haar ogen: “you are experienced😄. En dan komt langzaam haar hele hand naar binnen. Ze maakt afwisselend een fist en gaat dieper. Ze heeft talent en voor een eerste keer weet ze direct mijn vertrouwen te winnen. Ze fist me steeds harder en dieper! Dan even rust en gaat ze me verder verwennen met haar mond. Nu wil zij genieten en mag ik haar beffen. Heerlijk vochtig en zacht moedigt ze me aan m’n tong diep binnen te laten dringen. Als ze het genoeg vindt maakt ze m’n pik nog harder en schuift ze er een condoom overheen. Ik voel m’n pik heerlijk binnenglijden en weet al dat dit niet lang vol te houden is. Maar net voordat ik kom glijdt ze van me af. Ze laat een grote dildo m’n slavenkut binnengaan. Heerlijk die kop die je uitrekt. Ze gooit olie op m’n pik. Ze laat me nog een paar keer bijna komen totdat het niet meer te houden is. M’n zaad spuit op haar borsten. Ik ben leeg maar voldaan en kom langzaam weer in het heden. Ik heb er een derde favo bij!
                                    En wat is ze aardig en leuk! Tot een volgende keer😄

                                    Comment


                                    • #43
                                      Was nog maar eens bij haar, een echter topper, Sara. Ze is in voor alles van kinky tot normale sex. Ze luistert goed naar wat je wilt of niet wilt. Haar mooie, sexy lichaam, doet de rest. Stevige spanking, anaal spel om dan over te gaan tot 69, en neuken in verschillende standjes. Kan moeilijk bij haar passeren zonder binnen te gaan, een aanrader.

                                      Comment


                                      • #44
                                        Vandaag de eerste keer bij deze Kinky Sara geweest en ... Ze is inderdaad een Top Lady. Gedurende 2 u liet Ze me alle hoeken van de kamer zien. Top service op elk vlak , BDSM in vele aspecten beheerst Ze reeds meer dan behoorlijk : cbt, tepeltorture, flogging, bastinado , ... en vooral teasen doet Ze als de beste. Gelukkig halfweg na een eerste intens hoogtepunt een deugddoende massage gekregen zodat ik terug klaar was voor een 2de ronde. Ze heeft ook plezier in hetgeen Ze doet, wordt graag intensief gebeft.
                                        Daarnaast ook een zeer vlotte babbel, een zeer propere kamer en super hygiëne .
                                        Het gevaar voor herhaling is dus zeer groot.

                                        Comment


                                        • #45
                                          knappe schone meid, met kinky outfit en laarzen, en haar haar nu spierwit, heb relaxte erotische kink fetish game gehad met haar met combi van kinky games en erotische handelingen van Sara bij mij en ik bij haar. Zeker de lekker en spannend en voor herhaling vatbaar

                                          Comment


                                          • #46
                                            Sara is een schatje en voor mij de nummer 1. Niemand anders heeft zo een prachtige borsten.

                                            Comment


                                            • #47
                                              Ben geweest blijft een mooie meid met tophygiene. Was lekker en geil half uur. Gewoon goed🙃

                                              Comment


                                              • #48
                                                ik ben hier beginnend schrijver maar vroeger heel veel op andere sites geschreven .
                                                Sara is heel moeilijk te doorgronden ,ene keer goede service ,andere keer heel flauw ...
                                                Ook ik had een afspraak gemaakt en stond voor gesloten deur .
                                                Op sms geen antwoord en is al sinds dinsdag onbereikbaar .
                                                Op dit ogenblik is SKW voor zeer veel meisjes een triestige bedoening .
                                                Ik denk dat enkel Melissa en Beatrice goed "draaien " (ik moet steeds enkele dagen op voorhand afspraak maken .

                                                Comment


                                                • #49
                                                  Originally posted by szn

                                                  ook reeds 2x meegemaakt... alle begrip dat ze niet kan werken of geen zin heeft of van thuis werkt, maar een berichtje sturen lijkt me maar een kleine moeite...

                                                  Welkom bij de club!
                                                  Ik heb ook al meermaals voor een gesloten deur gestaan als ik een afspraak had gemaakt, en nooit een berichtje ontvangen voor haar afwezigheid.

                                                  Maar eigenlijk, wees maar blij. Eenmaal zonder afspraak bij Sara binnen geweest voor een uurtje.
                                                  En dit was echt het slechtste dat ik tot hiertoe heb mogen ervaren.
                                                  Ze beheerst wel de kunst om je, je direct op uw gemak te voelen bij haar eens je binnen bent,
                                                  maar dit is ook het enige positieve, dat ik bij haar ervaren heb.


                                                  Om het, maar kort samen te vatten,
                                                  Alles op automatische piloot, haastwerk en geen beleving te vinden.
                                                  Maar ergens had ik het wel moeten weten, als je al respectloos ben, door meerdere malen, je afspraken niet te voldaan, zal dit wel in het beestje zitten, zoals m'n zegt.
                                                  En helaas heb ik dit ook kunnen ondervinden.

                                                  Herhalingsgevaar:0% ondanks dat deze meid een grote lekkere kont heeft, maakt dit niet alles goed.

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    Ik kom al jaren bij Sara en het is iedere keer opnieuw een feest. Zij weet exact wat ik nodig heb en ik heb nog nooit een negatieve ervaring met haar gehad. Ik begrijp echt niet wat sommigen hier over haar schrijven. Voor mij is ze de absolute top !

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X