Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Selina, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Mijn bezoek aan Selina was top. Een dame die luistert naar wensen van de klant en probeert aan de wensen te voldoen. Was een heerlijk uurtje. Ook het lekker kletsen na afloop is altijd fijn. Creëert een leuke band. Groot herhalingsgevaar

    Comment


    • #27
      Vorige week op bezoek geweest bij Selina. Voorheen niet direct op afgegaan, maar door de 'nieuwe' foto's (die ik nog niet had gezien) toch besloten om te gaan. Geen spijt van gehad. Leuke vlotte dame die het erg naar je zin maakt! Ze is vrolijk en is een mooie verschijning. Herhalingsgevaar is dan ook groot. Bedankt voor de leuke date Selina!

      Comment


      • #28
        Paar maanden terug voor her eerst bij selina geweest toen ik op zoek was naar een massage. Uiteindelijk een heerlijk massage gehad met als afsluiting een blowjob zc. Selina bedankt!

        Comment


        • #29
          Mijn eerste wip in het nieuwe jaar maakte Donald met Selina, 45 minuten, ff 5 minuutjes wachten op en kamer vanwege de drukte en daar gingen we. Was zo'n lekker uurtje en vrijpartij dat ik aan het einde merkte dat ik mijn sinasje niet eens had aangeraakt, maar die had ik wel nodig na de lekkere inspanning met Selina. Lieve vrouw is dat!

          Comment


          • #30
            Vanmiddag een halfuurtje bij Selina geweest. Was niet mijn 1e keer met haar en ook niet de laatste keer. Het is een erg lieve dame die gezellig Babelt wat extra's genomen en heerlijk van elkaar genoten. Ondanks dat de kleine wapenstok niet op oorlogssterkte wilde komen toch heerlijk genoten van je aandacht en warmte. Selina bedankt voor nu volgende keer hopelijk weer het complete pakket ❤️

            Comment


            • #31
              Na mijn vorige zeer goed bevallen afspraak met Lucia wilde ik bij HOD nog een keer een iets rijpere dame proberen. Thuis de foto's bekeken en Seline leek mij wel een wat. Dus naar HOD in de hoop dat Seline beschikbaar zou zijn. Tijdens het voorstellen kwam Seline voorbij was en ze zag er erg aantrekkelijk uit. Dus Seline geboekt voor een half uur. Op de kamer aangekomen was Seline knuffelig en dat bevoel mij wel dus samen onder de douche waar ze mij lekker waste. Toen ze de diverse aanbood zat daar ook zoenen bij. Maar gezien het aantal mensen met griep en stijgen van de Corona heb ik daar niet voor gekozen. Ik heb dat ook netjes aan haar uitgelegd dat ik eigenlijk altijd wel kies voor zoenen maar gezien het aantal griepgevalletjes nu maar eventjes niet. Ik heb geen griep maar ik weet niet hoeveel mannen jij vandaag gezoent hebt met het risico dat ik daar verkouden of griep van krijg vindt ik het niet waard. Schijnbaar beviel haar dit niet zo dat ik geen extra's wilde want op bed aangekomen was het bijna plichtmatig aan mijn lul trekken. Niets erotisch meer aan.
              Toen die hard was wilde ze eigenlijk dat ik doggy style deed maar ik houdt van misionaris. Lekker naar de borsten kijken terwijl je een dame neukt. Maar Seline wilde maar 2 minuten missionaris en mocht zeker niet erg dichtbij komen ivm "de griep". 5 minuten ervoor wilde ze nog zoenen voor extra geld. Wat een afknapper was dat. Het sexen was daarna ook passieloos.
              Uiteindelijk ben ik naast haar gaan liggen en heeft ze mij met condoom afgetrokken tot ik klaar kwam.
              Herhalingsgevaar bij Seline is dus voor mij nul.

              Comment


              • #32
                Selina is weer aanwezig bij ons in Amersfoort. Ze appte ons dat ze vandaag komt van 14.00-20.00 uur. En ze is ook op andere dagen deze week aanwezig, check de week-agenda voor de laatste info.

                Comment


                • #33
                  Leuke vrouw, iets rijper, en heel lief. Selina is ook heel zorgzaam en goed in een geweldige vrijpartij kan ik nu ook beamen

                  Comment


                  • #34
                    Leuke vrouw, rustig in omgang en heel relaxt en ervaren. Leuke 45 minuten erotiek met Selina gehad. En lekker voor en na kunnen douchen🙃

                    Comment


                    • #35
                      vandaag bij Selina geweest, wat een prachtige en lieve vrouw!
                      stelt je helemaal op je gemak en behandeld je als was je haar vriend, als afsluiting elkaar nog even lekker gemasseerd, wat ze zelf ook erg fijn vond.

                      Comment


                      • #36
                        net met dit regenweer ff bij HOD geweest en leuke sextijd gehad met Selina, lieve vrouw en lekker qua vrijen en sex, niks mis mee

                        Comment


                        • #37
                          Dit was me 2de keer bij House of Dreams en het blijft een bijzonder leuk huis vol mooie/sexy natte dromen.

                          Belde aan en de lieve huisvrouw deed vol warmte de deur open ze stelt je lekker op je gemak en is een echte lieve dame. Werd in een kamer gezet en werd voorgesteld aan de aanwezige dames (geen afspraak gemaakt) en mijn oog viel gelijk op de mooie Selina wauw wat een knapperd. Na de zakelijke afhandeling werd ik lief meegenomen door Selina na een mooie verzorgde kamer kan niks anders zeggen dat het huis en de kamers prima in orde zijn andere huize kunnen er wat van leren vind ik.

                          Op de kamer stelt Selina je gelijk op je gemak en is super lief ik wist natuurlijk niet hoe het precies werkte hier gezien ik pas 1x eerder bij House of Dreams was geweest maar ze nam vriendelijk de tijd om me allea uit te leggen terwijl ze mij waste mmmm ik heb niet veel gehoord uiteindelijk was afgeleid zoals u misschien wel begrijpt....

                          Ging lekker op bed liggen en zij kwam naast me er bij pfff wat een prachtige dame is het zeg. Begonnen lekker te zoenen en elkaar te ontdekken. Toen gingen we voor 69 wat onwijs lekker was ze kan echt super goed pijpen zelf op tempo dat ik haar likte was heerlijk zo lekker dat ik al klaarkwam. Gelukkig vond ze dsr niet erg en mocht ik na een korte massage nog een keer wat als me muziek in horen klonk. Ik ging op me buik liggen en zijn begon zachtjes met haar handen over me rug te gaan alles begon te tintelen ik droomde helemaal weg tijdens de massage. Me jongeheer vond het super want al na een paar minuten stond hij rechtop. Ik draaide me om ze deed de condoom om en begon weer heerlijk zacht te pijpen maar nu wilde ik haar nog meer dus liet haar reverse cowgirl zitten en nam er heerlijk daarna nog lekker doggy en missionaris om het af te maken pfff wat een hete date was dit zeg. Selina geeft echt een GFE!!!

                          Selina onwijs bedankt het was heerlijk en dankuwel House of Dreams voor de mooie nette locatie waar dit mogelijk is en nog een bedankje voor de gastvrouw zij is super en heel respectvol waardeer dat enorm.

                          Selina heeft een heel groot herharlings gevaar mannen, jullie zijn gewaarschuwd.... hihi

                          X Beertjebotje

                          Comment


                          • #38
                            Afgelopen maandag ben ik weer eens langs geweest bij House of Dreams (HoD) in Amersfoort. Normaal check ik altijd van tevoren de site https://www.privehuishod.nl/. Maar dit keer was ik benieuwd uit hoeveel dames ik kon kiezen en hoe de aanwezige dames er in het echt uitzien. Vaak lijken de foto’s mooier dan de realiteit op de websites van privehuizen dus ik wilde dit keer echt zonder verwachtingen op bezoek.

                            De locatie is goed te bereiken en de ingang om de hoek van het pand is discreet. Parkeergelegenheid genoeg, dus dat is nooit een probleem. Eenmaal aangebeld wordt je vriendelijk verwelkomt door de gastvrouw en mag je plaatsnemen in een kamer waar de meiden zich aan je gaan voorstellen. Het pand van binnen ziet er schoon en verzorgd uit. Ook erg fijn. Er waren op dat moment voldoende dames aanwezig rond een uur of 18:00u.

                            Één voor één stelde de dames zich aan me voor. De één nog verleidelijker dan de ander. Hierdoor voelde ik me gelijk welkom en op m’n gemak. Dit heb ik overigens bij elke bezoek aan HoD. Selina sprong er uit voor mij. Spaanse looks en een prachtlichaam met rondingen waar je u tegen zegt. Als billenman werd ik getriggered door haar, op het oog, zachte billen. De keuze was gemaakt.


                            Ze pakte m’n hand en nam me mee naar de kamer. We spraken wat extra’s af zoals pijpen zonder condoom. Ik kleedde me uit en Selina begon met een sensuele wasbeurt van m’n pik. Dit was al voorspel op zich. Ik ging op bed liggen en Selina begon met sensueel te pijpen. Met veel gevoel doet ze dat. Lekker rustig, zodat je van elke kleinste beweging geniet. Ik kneep haar zachtjes in haar rug en ze gaf aan dat ze dat lekker vond. Neem dit mee als tip mannen!

                            ik kon niet wachten om haar te beffen en we gingen door met standje 69. Er ontstond echt een synergie en ik merkte dat Selina er ook echt van genoot. Toch wilde ik haar nog uitgebreid beffen en legde haar op haar rug. Ik begon teasend, zachtjes en bouwde het rustig op en voordat ik het wist kwam ze in m’n gezicht klaar terwijl ze zachtjes haar prachtige borsten streelde. Die borsten jonge, ik kon er niet van afblijven.

                            Ne was het tijd om de sessie af te maken met een lekkere neukbeurt. Ik was zo geil dat ik binnen no-time kon komen. Maar ik wilde volop van haar genieten dus deden we nog wat verschillende standjes, zodat we optimaal konden genieten van elkaars lichaam

                            Toen ik bijna kwam haalde ik m’n pik uit haar en ze trok snel m’n condoom eraf. Ze pakte een flinke dot glijmiddel en begon me af te trekken totdat ik keihard spuitend klaar kwam. Al trillend en naschokkkend gaf ik haar een laatste kus. Wat een genot was dit potje sex!

                            Daarna nog lekker de tijd genomen om me nog even goed te wassen, zodat ik weer fris en fruitig het pand kon verlaten. Ze vroeg of ik de volgende keer wat langer kon blijven. Lijkt me een goed plan. 110% voor herhaling vatbaar. Ik vermoed dat het niet lang gaat duren voordat ik weer een bezoekje aan HoD breng.

                            See you soon Selina!

                            -xXx- De Bef God


                            #grotenatuurlijkeborsten #ccup #europees #pijpenzondercondoom #pzc #gfe #girlfriendexperience #curvy #houseofdreams #hod #amersfoort #selina #groteborsten #krullen #krullenbos #mooievoeten #grotetieten #goldenshower #echteborsten #zachteborsten #zachtekont #zachtebillen #natuurlijkeschoonheid #voluptueus #spaanse #europees #privehuishod #blank #donkerhaar #spreektnederlands #nederlandstalig #milf

                            Comment


                            • #39
                              Vorige week zondag een uur met deze mooie dame mogen spelen super lekker lichaam met heerlijke borsten
                              En een lekker kontje waar ze graag in geknepen wil worden
                              tongen was wat minder voor de rest prima date

                              Comment


                              • #40
                                Toen Selina binnen kwam gaf zij mij een drankje. Vervolgens vroeg ze of ik mijn handel wilde wassen. Terwijl ik mijn handen waste begin ze uitgebreid mijn pik te wassen. Ze had gevraagd of ik iets extra's wilde. Ik nam pzc en zoenen.

                                Selina vroeg of ik in bed wilde liggen en begon mij te zoenen. Vervolgens stelde ze voor of ik haar wilde insmeren met olie terwijl ik rustig gepijpt werd.

                                Selina gaf aan dat ze geknepen wilde worden. Ik stond ervoor open om dat uit te proberen. In het begin kneep ik te hard.
                                Zij leerde mij geduldig hoe ik moest knijpen zonder haar pijn te doen. Ik kende mijn eigen kracht niet. Later begon ik het door te krijgen.

                                Voor ongeveer 45 min had zij mij gepijpt terwijl ik haar rug, billen, benen en nek kneep. Hoe beter ik kneep hoe geiler ik werd gepijpt. Ik had nog nooit z'n lekker met de benen en billen gespeeld. Ik moet toegeven dat zij een lenige vrouw is. Selina heeft z'n lekkere kont dat ik overweeg om een billenman te worden.

                                Daarna stelde Selina voor om in een X positie te gaan neuken. Vervolgens missionaris, cowgirl en tot slot doggy.
                                Tijdens de sex was ze zo geil geworden van mijn kneepkunsten dat mijn pik er makkelijk in ging zonder glijmiddel. Ik had haar kutje niet eens hoeven aan te raken. Selina is een vrouw die echt weet wat ze wilt.

                                We hadden daarna een kort gesprek gehad.
                                Ze moest om mijn verhalen lachen.
                                Normaal schrijf ik geen lange reviews, maar
                                mijn ervaring met Selina was zo speciaal dat ik het moest delen. Selina gaf ook aan dat ik een hele speciale ervaring was. Ik vroeg waarom. Ze vertelde dat ze mijn knijpkunsten zo fijn vond dat ze mijn bezoek nooit zal vergeten.

                                Alleen zou ik afraden om tongzoenen erbij te nemen, omdat ik alleen bij haar onderlip kon komen. Ik kon niet bij haar bovenlip. Daarom vroeg ik of ze iets met haar hoofd wilde zakken. Het resulteerde dat ik naar adem moest happen. Verder was ik uiterst tevreden.

                                Selina is zeker een aanrader, omdat ze mij tijdens de sex het kunst van knijpen heeft geleerd. Ik ben daardoor een ervaring rijker. Tot slot gaf ze aan dat ik altijd welkom ben. Dat vond ik fijn om te horen.
                                Last edited by popoclub; 22-08-2023, 19:44.

                                Comment


                                • #41
                                  Selina is zo lekker stuk! Ik ben helemaal weg van haar. Overgehaald door de mooie foto's van haar. Nu kan ik vertellen in het echt is ze super mooi. Haar billen en borsten zijn zo mooi en zacht. Zoenen vond ik heel fijn en het pijpen heeft mij al een half orgasme gekost. Ik dacht laat ik het gebeuren of grijp ik in om te voorkomen. Dat laatste gedaan omdat ik heel veel zin had om haar te neuken. Wat een feest was deze date! En het smaakt naar meer, veel meer! Een aanrader!
                                  Bedankt Selina!

                                  Comment


                                  • #42
                                    Gisteren weer bij HOD geweest. Hier was ik een paar keer eerder bij een andere dame geweest. Dit was een hele positieve ervaring en daarom kwam ik ook terug.

                                    Het was een keurig netjes ontvangst door de gastvrouw. Het gaat allemaal erg gemoedelijk. Via de website van House of Dreams en een leuk advies had ik mijn oog laten vallen op Selina. Na telefonisch contact bleek Selina beschikbaar te zijn. De afspraak gemaakt en naar House of Dreams gereden.

                                    Daar aangekomen heb ik kennis gemaakt met Selina.
                                    Selina zag er heel mooi en verzorgd uit. Op de kamer was het gezellig, spannend en ontspannen. Ze was vriendelijk, fris en erg toegankelijk. Kortom het was weer een geslaagd feestje. Dankjewel lieve Selina

                                    Comment


                                    • #43
                                      Woow bij selina geweest wat was dit een heerlijke ervaring. Ik genoot van de tijd met jou! Ga snel weer een keer afspreken

                                      Comment


                                      • #44
                                        Weer het gezellige mooie House of Dreams bezocht. Welkom geheten door de altijd vriendelijk en opgewekte gastvrouw. Ik had dit keer gekozen voor de prachtige Selina. Een mooie dame met heerlijke billen borsten en een heerlijk zachte huid. Uiteraard wat extra’s genomen. Selina is erg toegankelijk en bijna alles is bespreekbaar. Heerlijk van haar lichaam kunnen genieten en de sex langzaam opgebouwd Selina kan geweldig fijn pijpen en standje 69 met haar is een genot. Ik heb genoten van haar lekkere schone poes. Het geheel natuurlijk met een paar heerlijke standjes afgemaakt. Ik heb geweldig genoten en ben met een voldaan gevoel weer huiswaarts gegaan. Een bezoek aan Selina is een genot.

                                        Comment


                                        • #45
                                          Prijswinnaar!
                                          Allereerst mijn dank voor het beschikbaar stellen van de prijs. Dat is dus echt geen scam. Ik win zelden iets en was dus blij verrast tot de prijswinnaars te horen. De 4e prijs is een half uur met één van de dames en dat op kosten van citygirl, hoe mooi kan je het hebben? Ik was niet eerder in de gelegenheid om mijn prijs te verzilveren, maar wilde die kans natuurlijk niet aan mij laten voorbijgaan. Dat kon gisteren pas. Helaas was Lola er niet, maar niet (te veel) getreurd er zijn altijd nog andere lieve, sexy en mooie dames. Omdat ik zelf zo blij verrast was met deze prijs, wilde ik de dames ook verrassen en iets voor hen meenemen. Er waren enkele dames wel heel enthusiast (die widen iets meer nemen dan eigenlijk de bedoeling was) en het dreigde iets uit de hand te lopen, maar de gastvrouw wist alles in goede banen te leiden zodat er ook iets over bleef voor de andere dames. Ik denk dan maar dat ik ze er een plezier mee gedaan heb.

                                          Gastvrouw Kim is en TOPPER
                                          Voordat ik naar HOD afreisde had ik 's-morgens gebeld om even een en ander af te stemmen. Ik kreeg gastvrouw Kim aan de lijn, die gelijk al heel vriendelijk was en meedacht hoe we dit het beste konden regelen. Ze gaf aan dat het op de donderdag vaak druk is en dat ik dan het beste rond 4 uur kon komen. Zogezegd, zo gedaan. Ik was wat vroeger, maar dat bleek geen enkel probleem. De vaste bezoekers van HOD weten het wel; je belt aan, wacht even en dan doet de gastvrouw open. Echt, wat een leuke en hartelijke vrouw. Ze gaf aan het leuk te vinden dat ik de dames iets wilde geven. Natuurlijk wide ik graag dat ze zelf ook iets zou krijgen. Daar was ze best terughoudend in, maar stemde na mijn aandringen toch toe. Ik ben altijd erg nerveus, maar haar kalmte en rust straalde op mij af. Dus hoewel deze recensie uiteindelijk over Seline moet gaan wil ik hier ook een lans breken voor deze gastvrouw; wat een topper. Regelde alles zo rustig ondanks af en toe de hectiek van een nieuwe of vertrekkende gast. Als ik haar zou moeten waarderen dan zeker een dikke 10! Soms lees ik wel dat er eens iets niet helemaal loopt als de schrijver hoopte of verwachtte of dat er iets misging; dat kan natuurlijk altijd gebeuren, maar dan wordt het soms (te) breed uitgemeten. Misschien gebeurt dat minder als het allemaal goed gaat, omdat we dat blijkbaar nu eenmaal verwachten. Daarom wil ik het hier toch maar even vermelden: Kim je bent een topper; heel fijn hoe jij alles regelt en zorgt dat alles op rolletjes loopt.

                                          Seline een fijne ervaring
                                          Toevallig kwam Seline net vrij en kwam zich even voorstellen. Ik was gelijk verkocht. Ze had een lange blauwe jurk aan met openingen op de juiste plaatsen en een split tot aan haar heup. Wauw...wat een mooie verschijning. Voeg daarbij prachtig lang ravenzwart haar en een gulle lach en het plaatje is compleet. Toen ze die jurk uit deed bleek dat ze geen slipje aan had en onthulde ze een prachtig lichaam met alle rondingen op de juiste plaatsen. En haar borsten zijn echt fenomenaal, prachtig. Precies passend bij de rest van haar lichaam en bouw en precies hoe ik het mooi vind. Echt ze is een lust voor het oog, maar ook voor de tastzin. Haar lichaam is heerlijk zacht en haar billen voelen ook heerlijk zacht aan.
                                          Ze is goedlachs en heel vriendelijk in de omgang. Je praat makkelijk met haar. Het is alsof je haar al jaren kent. Het voelt op de een of andere manier vertrouwd. Ze wist heel goed om te gaan met mijn zenuwen, dat was zo verdwenen. Ze heeft ook een heel leuk accent. Maar ik was natuurlijk niet gekomen om alleen te praten.
                                          Na de hygiene handelingen, wat op zich al aangenaam was, kwamen we op bed terecht. Ze zoent verrukkelijk. Het is echt en vol overgave. Passievol, erotisch en goed reagerend op de ander. Ook geeft ze aan wat ze prettig vindt. Ze zegt dat gewoon: "Jaaaa, dat is lekker". Dat is fijn, zeker als je zo nerveus en onzeker bent als ik.
                                          Zoals ik al aangaf ze heeft precies de borsten waar ik op val, dus daar wilde ik wel graag mee spelen. Jammer was dat ze aangaf dat ik rustig aan moest doen omdat ze erg gevoelig waren. Dat kan natuurlijk altijd en ik begrijp ook dat het voor de dame dan een minder prettige ervaring is als je daar te intens mee bezig bent, maar jammer was het wel.
                                          Na wat gevreeën te hebben draaide ze zich om, zat naast me op bed met haar rug naar me toe om mij te pijpen. Dat is ook een heel fijne ervaring. Ze doet dat goed en met veel variatie. Helaas kon ik haar door haar positie niet goed aan het werk zien. Ik ben erg visueel ingesteld en had graag naar haar verrichtingen gekeken. Ik kon alleen haar rug strelen en haar heerlijke billen. Echt, wat zijn die zacht en fijn.
                                          Nadat ze mij zo verwend had, wilde ik dat natuurlijk ook graag bij haar doen. Wat ik bijzonder fijn vond is dat ze ook nu weer liet merken wat ze daarbij prettig vond en op momenten ook zichzelf streelde; dat was heerlijk om naar te kijken.
                                          Wat me ook opviel was dat we maar een half uur hadden, maar dat niets gehaast leek. Ze heeft geen moment op de klok gekeken (of ik heb het natuurlijk niet gemerkt). Maar tijd leek haar niet echt te interesseren. Dat droeg echt bij aan een goed en ontspannen gevoel. Niets werd snel afgewerkt of voelde gehaast. Er was echt veel aandacht voor mij en ze heeft er alles aan gedaan om het mij naar de zin te maken. Al met al voor mij een echte GFE.
                                          Ook naderhand was er tijd voor een leuk en open gesprek. Echt een gezellige hartelijke vrouw. Ik kan haar dan ook zeker aanraden! Ze heeft mij echt een heel fijne ervaring bezorgd.
                                          Seline heel hartelijk bedankt daarvoor, je bent lief en mooi zowel qua lichaam als karakter.

                                          Comment


                                          • #46
                                            Onlangs bij deze prachtige en lieve dame geweest.
                                            Ik kan er veel over schrijven, maar ga het zelf maar eens ervaren.
                                            Selina, bedankt !!

                                            Comment


                                            • #47
                                              Zo het is al laat maar vandaag (officieel gisteren) bij seline geweest van te voren even een afspraak gemaakt. wat blijft jij een sensueel mooie dame... je gfe is echt zo super.. heerlijk pijpen en dan jou lekker beffen was een feest en je gaf aan dit zelf ook super te vinden. Daarna nog wat verschillende standjes gedaan en heerlijk bij je klaar gekomen. Ik voelde me op mijn gemak bij je. Dank je wel

                                              Comment


                                              • #48
                                                Ik was ff bij House of Dreams, wel lekker parkeren en gratis en gemoedelijke sfeer en best wat dames om uit te kiezen, en ik koos voor Selina. Aardige rustige meid, meelevend en prettig gezelschap. Sensueel en rustig voorspel wat steeds een tandje hoger ging en uiteindelijk een uitstekende vrij en sekspartij met haar gehad en een na massage voor de tijd die we nog over hadden. Ja ik heb het zeer naar mijn zin gehad met haar.

                                                Comment


                                                • #49
                                                  De nieuwe foto's van Selina zien er fantastische uit. Ik wordt geil als ik naar naar kijk.

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    Selina is een schitterende dame om te zien. Toen ik achter haar aan liep naar de kamer dacht ik dat zit wel goed! Ik heb erg van haar genoten zowel van haar heerlijke mooie lichaam als van haar enthousiasme. Het was gelijk vertrouwd. En de sex was top! Heerlijk om via de spiegels alles van alle kanten te zien. Heel geil om tijdens doggy in de spiegels te kijken, dat vind ik super geil om te zien. Herhaling is 100%.
                                                    Super bedankt Selina!

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X