Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Feline, Amersfoort

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Feline, Amersfoort

    Floor
    21 jaar
    Slank
    Nederlandse
    Blondine
    Blauwe ogen
    1.65-1.70m
    C-cup (echt)
    Geen tattoo's of piercings

    https://www.kinky.nl/advertenties/72...eline#overview

    Vandaag bij House of Dreams in Amersfoort verrast met een nieuw slank Nederlands meisje die nog niet op de website stond, was schijnbaar vandaag binnen gelopen en gebleven. Lieve leuke uitziende meid. Girl next door, alles puur natuur en nieuw in het vak. 21 lentes vertelde ze en ik heb een leuke lekkere 45 min met haar mogen doorbrengen. Tongzoenen er lekker bij genomen en verder genoten van haar sensualiteit en girlfriend experience sex. Ik ben met een glimlach van voldoening naar buiten gegaan

  • #2
    Ik had deze Floor nog nooit gezien en dus vandaag zondag wel

    Leuke Nederlandse twintiger en sexy. Met leuk dienstenpakketje dus ik zoende lekker even later met haar onder de grote douche, ze hebben daar 1 kleine kamer die voor 40% uit een douchecabine bestaat waar je dus met zijn tweetjes lekker met ruimte om je heen onder kan staan om van elkaar te genieten. Leuk spannend voorspel en weer eens wat anders, want mij lukt het thuis niet met mijn standaard douchecabine haha

    Maar goed sex heb ik thuis ook niet, dat haal ik buiten zolang het nog kan. En Floor ging lekker er in op, elkaar betasten en voelen met elkaas lippen aftasten. Vond dat erg opwindend. Op bed hebben we de geile opwinding verder gebruikt om via pijpen en neuken heerlijk naar het hoogtepunt toe te werken

    Comment


    • #3
      Natuurlijk was het nog voor de lockdown waar we nu weer voor de zoveelste keer in zitten en waar men in Den Haag maar geen genoeg van kan krijgen... was ik bij House of Dreams in Amersfoort en stelde Floor zich voor tijdens de voorstelronde van de dames die op dat moment beschikbaar waren. Floor zijn geen foto's van dus leuk en geluk dat ik haar via de voorstelronde zag want ze werkt geloof ik ook niet heel vaak, ca. 1x per week of zo?

      Floor is een mooie meid en ik nam tongzoenen in het extra pakket omdat ik een echte GFE liefhebber ben. En het werd ook een goede GFE kan ik zeggen. Ik had een goede klik met Floor en dat werd een lekkere vrijpartij met tongzoenen wat Floor lekker deed ook met overgaaf en op een lekkere sensuele manier. Dat vind ik heel belangrijk en hangt natuurlijk ook van klik met een dame af en haar kunde op dat gebied. Nu dat zit wel goed met haar. En ook de rest van de sex was lekker en vraagt voor een 2e bezoek Hopelijk wordt die lockdown niet verlengd, maar ja met die Kuijpers als arts als minister gaan we natuurlijk alle patienten zogenaamd redden en wordt het een hel van lockdowns vrees ik.

      Comment


      • #4
        Inmiddels ook een bezoekje aan floor gebracht had wel eens zin om een nieuwe dame te ervaren. Moet zeggen dat het me zeer goed bevallen is. ze is een jonge meid maar weet heel goed hoe het liefdesspel werkt. Daarnaast ziet ze er echt fantastisch uit! Ik had een halfuurtje met haar geboekt en dat ga ik binnenkort nog eens over doen met een lagere afspraak. Bedankt Floor!

        Comment


        • #5
          Eind van de dag toch ook nog een afspraak met Floor gehad, ik had blijkbaar nog energie. Floor is een mooie jonge meid, een echte GFE met haar zou ik elke avond wel willen eindigen, het is echt een plaatje.
          Bedankt Floor!

          Comment


          • #6
            Hoe kun je 2022 nou beter beginnen dan met het zoeken naar een nieuwe hobby!
            Een eerste keer is altijd spannend en je weet niet heel precies wat je kunt verwachten al helpt het wel om eerst goed de website te lezen waarin alles goed wordt uitgelegd.
            Na de positieve reviews gelezen te hebben kon ik met een gerust hart een afspraak hebben met Floor.
            Floor zou je buurmeisje kunnen zijn. Heel relaxt in de omgang en maakt duidelijk dat ze veel plezier heeft in haar beroep. Voor een GFE kun je bij Floor uitstekend terecht. Ze ziet er super mooi uit en laat je merken dat ze er veel zin in heeft. Ze neemt de leiding als je zegt dat je het best wel spannend vind. Ik kan haar voor 100% aanraden. Voor de eerste keer maar het standaard pakket genomen maar als ik nog een keer zou gaan dan ben ik benieuwd wat voor extra diensten ze aanbiedt. Kortom een droom die uitgekomen is! Bedankt voor de topervaring Floor!
            Last edited by Droomprinsje; 23-01-2022, 16:19.

            Comment


            • #7
              Ik had een paar zeer positieve ervaringen met Floor. Maar vandaag was het hem niet. Ze had last van een ontsteking waardoor TZ en PZC niet mogelijk was. Ik had een afspraak voor een uur maar ze vond dat lang omdat ze geen extra s kon doen.Ik heb het omgezet naar een half uur. Ze heeft me gepijpt en ze ging tegen de muur staan en heb haar lekker genomen.Ik kwam lekker klaar.Daarna nog een prettig gesprek gehad. Hopelijk is ze snel herstelt. Je kunt je wel afvragen of je gaat werken als je niet helemaal gezond bent …

              Comment


              • #8
                Floor was opeens extra aanwezig bij House of Dreams vandaag, dus direct gebeld met gastvrouw en een afspraak vastlgelegd want ze stond hoog op mijn to do list, en daar blijft ze na vanmiddag ook op staan voor een 2e bezoek in de toekomst. Want leuke meid, sexy en ook nog eens lekker actief in bed. Ik heb van Floor genoten van af het begin tot het einde. Ik geniet nu nog na en zal dat nog even nu doen met een whisky voor de open haard

                Comment


                • #9
                  Ik had zojuist mazzel tijdens voorstellen van de dames bij House of Dreams in Amersfoort. Floor stelde zich voor en die stond niet op de aanwezigheidslijst op de website toen ik van huis vertrok, nu wel zie ik, dus extra binnen gekomen zeker. En ik had haar recensies al gelezen en ze ziet er leuk en sexy uit. Donald was blij en heeft zich even lekker laten verwennen door deze Hollandse meid. Ze pijpte lekker geil en ook standjes neuken hield ze geen rem erop, al met al een goede ervaring die naar meer smaakt!

                  Comment


                  • #10
                    Floor was er gisteren plots extra en vandaag vrijdag ook las ik net, leuke meid, 1e keer bij haar was mij al goed bevallen. Nu meer brunette met roodachtig, blanke witte huis en mooie gezicht met open blik, beetje type alternatieve studente op een positieve manier bedoeld. Heerlijke gfe gehad met haar, lekker ontspannend en op het eind natuurlijk inspannend haha. Ja frissel lekkere twintiger waarmee het fijn vrijen is!

                    Comment


                    • #11
                      Bij Floor geweest. Wat een lieverdje is dat zeg. Lief en leuk gezicht. Lekker zoenen! Ga zeker nog een keer!

                      Comment


                      • #12
                        Een paar weken geleden had ik voor een uurtje geboekt met Beau, helaas wilde zij geen buitenlandse mannen ontvangen. Wat ik wel jammer vond, maar ik respecteer dit. Gelukkig was er een andere jonge meid waar ik mijn aandacht voor een tijdje op had, namelijk de mooie jonge Floor. Toevallig werkte ze diezelfde dag en nog toevalliger dat ze beschikbaar was. Na een korte ontmoeting, wist ik gelijk dat ik met haar het uur vol wilde maken. Ze is mooi, lief, relax en toen nog een beetje verlegen, maar dat vond ik juist heel leuk. Gelijk uurtje geboekt en we konden beginnen, natuurlijk de extra’s erbij genomen, wat voor mij altijd meer dan waard is. Ze was een heerlijke, relax, jonge meid waar je rustig over van alles en nog wat kon praten terwijl ze je heerlijk pijpt. En het pijpen deed ze zeer goed! Ik had een heerlijk ontspannende uurtje met haar en wie weet, kom ik weer eens terug. 😉

                        Comment


                        • #13
                          Floor is lekker meisje, jong en soort buurmeisje zonder fratsen. Ze tongzoent lekker en verder knuffelen en lekkere sex

                          Comment


                          • #14
                            Door alle positieve reacties een afspraak met Floor gemaakt. Half uur met TZ.
                            Hele lieve meid, daar ligt het niet aan. Maar op een of andere manier werkte het niet.
                            Kan gebeuren, er was geen klik qua sex.

                            Maar het is een hele lieve meid en hebben wel een heel leuk gesprek gehad.
                            Maar je komt natuurlijk voor de sex.

                            Misschien moet ik toch weer voor exotisch gaan.
                            Dat ligt mij beter 😎

                            Comment


                            • #15
                              Net terug van een trio met Anna-Sofie en Floor. Twee leuke en mooie dames. Ze stellen je op je gemak en er ontstaat een goede sfeer.
                              Anna-Sofie is een knappe jonge dame en is zoals eerder beschreven een wilde. Ze zit nog maar net in het vak en tast nog een beetje af met "bijzondere" wensen, maar is zeker een goede aanwinst voor House of Dreams. Ze checkt ook of je het lekker vind en dat stelt je gerust. Ze is fijn in de omgang en als ze binnenkomt heeft ze toch de wow-factor.
                              Qua trio is het gezellig en geil. Ze laten je absoluut niet merken dat je er voor betaald hebt. Het was gewoon alsof je net uit de kroeg komt en met twee meiden mee naar
                              ​​​​ huis bent gegaan

                              Comment


                              • #16
                                Net terug van een trio met Floor en Anna-Sofie. Twee leuke en mooie dames. Ze stellen je op je gemak en er ontstaat een goede sfeer.
                                Floor is net je onschuldige buurmeisje of mede-student. Ze is een lief en knap meisje. Ik gaf aan nerveus te zijn en dit was ook zichtbaar dus kwam ze even knuffelen. Ze heeft mooie borsten en een lekker kontje. Ze pijpt lekker en tast net als Anna-Sofie mijn wensen af.
                                Qua trio is het gezellig en geil. Ze laten je absoluut niet merken dat je er voor betaald hebt. Het was gewoon alsof je net uit de kroeg komt en met twee meiden mee naar​​​​ huis bent gegaan.

                                Herhalingsgevaar: 100%

                                Comment


                                • #17
                                  Ik zag op de site van La Cloche dat Floor vandaag bij hun in Utrecht is, dus ben daar heen gereden na maken afspraak, want ik kende Floor al van een eerdere keer bij House of Dreams. Lekkere 45 min gehad met deze girl next door type met weer lekker tongzoenen erbij En ja lekkere sex. Ready for the weekend, I am

                                  Comment


                                  • #18
                                    Blind date gehad met Floor. Mooi, lekker jong lijf, maar niet helemaal mijn type. Sex was prima, ze leek soms wat onzeker, maar mocht de pret niet drukken. Haar pijpwerk was heerlijk.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Zaterdag een afspraak bij Floor gehad

                                      floor wouw wat een vrouw mooier dat ik had durfen dromen
                                      g... sexy vriendelijk spraakzaam wel een betje zenuwachtig maar dat was dat ze er 2 werken uit was geweest
                                      ik heb haar heerlijk gebeft en toen was ze het kwijt
                                      de sex was heerlijk ze was lekker nat
                                      kortom Floor ik ga je vaker zien
                                      xxxx p

                                      Comment


                                      • #20
                                        Vandaag bij Floor in Utrecht geweest. Leuke lieve jonge meid! Lief koppie, nog jong en wat onervaren. Doet het werk nog niet heel lang. Inderdaad ontbreekt een bepaalde routine, dat vind ik juist fijn. Maakt prima contact. De sex is lekker puur en opwindend! Pijpt heerlijk, in standje 69 schitterend uitzicht!! Daarna lekker lang geneukt in verschillende standjes! Uitstekende date gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!
                                        Bedankt Floor!

                                        Comment


                                        • #21
                                          Afspraak met Floor is goed bevallen. Leuk dat ze ook in Utrecht komt. Leuke jonge meid die zorgt dat je een uitstekende date hebt. Mooi slank en lekkere billen om uiteindelijk in doggy van te genieten. Pijpen doet ze lekker lang en diep, heerlijk in standje 69! Kortom lekkere sex met deze jonge meid. Ik ga zeker op herhaling!
                                          Bedankt Floor.

                                          Comment


                                          • #22
                                            Was in de buurt en mijn geluk beproefd. Bij het voorstelrondje sprong Floor er voor mij echt uit. Dus met haar naar de kamer en ik ben niet teleurgesteld. In het begin even aftasten, en dat ging prima met een goede opwarmsessie. De orale vaardigheden van Floor zijn uitstekend, en daar heb ik dankbaar "gebruik" van gemaakt. Het is een lieve meid die het je echt naar de zin probeert te maken. Soms een tikje verlegen maar dat vind ik ook wel weer leuk eigenlijk. Dank Floor voor een fijn uurtje!

                                            Comment


                                            • #23
                                              Na een bezoekje bij Nicole in Almere door naar Floor.

                                              Telefonisch een uurtje geboekt inclusief hele pret pakket.

                                              Wat is ze leuk, lief, gezellig maar toch wel wat verlegen.

                                              De klik was aanwezig en de volgende afspraak staat al in de agenda.
                                              Absoluut een go

                                              Comment


                                              • #24
                                                Weer een fijne dag gehad nadat ik bij La Cloche had afgesproken om samen met Floor een uurtje te genieten.
                                                Dat is het zeker geweest, een heerlijk uurtje genieten van Floor en al haar fijne handelingen waarbij ik me steeds meer opgewonden zag raken.
                                                Wat een heerlijke jonge heer massage werd me daar opgevoerd zeg… moest me erg inhouden en het onderbreken om niet direct al mijn pijlen te verschieten.
                                                Daarom overgegaan om ook Floor eens intens te laten genieten. Daarbij was het geweldig om te zien dat haar hele lichaam er volledig van aan het genieten was, kronkelend, stotend, en samentrekkend onder en door de massage van mijn lippen, tong en vingers. Vervolgens nam ze het over door met haar mond, lippen en tong nogmaals mijn heerschap in opperste staat van alertheid te brengen. Waarna (met condoom) het tijd was om vervolgens heerlijk te neuken waarbij we uiteindelijk samen van een heerlijk orgasme konden genieten.
                                                Heerlijk bleven we elkaar daarna lekker verwennen en relaxen.

                                                Echt Floor is een kanjer in mijn ogen.
                                                En als je haar ook respectvol benaderd zal ze dit zeker positief beantwoorden met heel haar lichaam en mind.

                                                Dank je wel Floor voor wederom een geweldig uur samen.
                                                Heb er weer heel lang van kunnen nagenieten en doe dat nog steeds.
                                                Tot snel dan maar.

                                                Comment


                                                • #25
                                                  2 weken geleden een date gehad met floor. En lang getwijfeld om een recensie te schrijven. Niet op de persoon zelf want het is een hele leuke en mooie meid. Maar haar handelingen waren ver beneden pijl. Het pretpakket was 75 euro maar ik houd van tz, pzc en beffen dus al was het hoger dan ik bij een andere dame neerlegde wel voor betaald. TZ deed zij zonder de t en nadat ik aangaf dat ze best haar tong mocht gebruiken deed zijn dat.... voor 10 tellen. Ik ga geen dame forceren dus dacht ok dan niet. Pzc deed zij met weinig gevoel en het aftrekken deed ze alsof ze hem er echt vanaf wilde trekken. Ok ik ben bijna 50 en wellicht heeft zij liever jongere klanten maar qua hygiëne doe ik altijd mijn best om er fris uit te zien. Ik heb best een ontspannen uurtje belegd
                                                  beleefd maar voor mij niet voor herhaling vatbaar.

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X