Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Jiulia, Antwerpen, Verversrui 13-4

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Jiulia, Antwerpen, Verversrui 13-4

    Naam: Jiulia
    Leeftijd: 27-30
    Uiterlijk: Roemeens
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: D
    Siliconen: Ja
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Ja

    Ik loop langs en zie haar, wow, ze lacht naar me,

    ik hou het niet meer, ik naar binnen,

    was ik er nog maar.

  • #2
    Haar naam spel je anders heeft ze me laten zien, maar moet ik ff opzoeken, dan noem ik het later hier. Ik heb een topervaring met haar gehad. Combi van soft kinky,geilheid, erotiek en nog massage tussendoor omdat ik nog herstellende ben van ziekenhuisopname.

    Prachtig geil lichaam, slank maar ook met de juisfe krachtigheid in haar benen en billen en mooie volle borsten. Knap gezicht met geile en positieve bitchy uitstraling en prachtige lichte ogen.

    Goede hygiene, ze waste zich extra uitgebreid waar ik bij was. Zeer veel passie, geilheid en inzet en energie in haar spel. En ook open minded voor ideetjes. Ik heb zelfs de tijd verlengd zo goed vond ik haar we hadden ook duidelijk een goede klik tijdens de sessie.

    Ze werkt mef name overdags maar pakt ook regelmatig avondshift mee. Wisselt dan van raam 13-1 en 13-3. Vaak geel achtig setje aan en de langste dame van wat er dan staat. 1 van betere ervaringen in Antwerpen🙃

    Comment


    • #3
      Ik was in de Nederlandse lockdown een keer in dit Schipperskwartier gaan kijken, ben normaal meer een privehuizenbezoeker, maar soms ook ramen en dat thuisontvangst vind ik maar niks. Was best wat aanbod in Antwerpen en aan de beschrijving te zien van deze dame (ik verstond haar naam als Julia, maar goed zal in Roemeens wel andere spelling zijn dus), ben ik bij haar binnen geweest want ook de andere dames die er toen stonden waren donkerharig.

      Ik kwam in een grappige kamer soort bioscoop setting met klapstoeltjes naar het grote bed in een nis met spiegelwand gericht en een SM kruis links aan de muur. Mooie dame en nog belangrijker een dame met iniatief en aktie. Ze maakte me gek met haar oogcontact, dichtbij komen van haar gezicht, aanrakingen en lippen op mijn lichaam. Lekkere volle billen maar wel slank/normaal postuur, erg vrouwelijk en ze had spannende ogen. Goede blowjob (a naturel), beffen was heerlijk en geil neuken in standjes waar ze ook behoorlijk actief geil in mee deed. Ik vond haar ook vriendelijk en de tijd vol makend. Het is dat het in Antwerpen is, maar mocht ik beetje die kant op moeten dan ga ik haar nog eens opzoeken, want ze is het zeker waard hoor

      Comment


      • #4
        Momenteel 1 van mijn favoriete dames samen met Miruna uit Den Haag. Zeer gepassioneerd en aktief, en mooie sterke meid met krachtige uitstraling en karakter sex is geil en ze heeft ook goede kinky skills. Laatste x op mijn verzoek zwarte laklaarzen aangedaan voor extra kinky games., een ware topdame!

        Comment


        • #5
          Meer dan uitstekende dame en skills met lekkere body en uidagend ogen en gezicht. Eentje die er geen gras over laat groeien, en ik ben een gewone sex man, en dat doet ze ook meer dan goed. Verleiden en opgeilen is van zeer hoog niveau en verder doet ze niet moeilijk en wast ze zich zelf waar je bij bent. Haar pijpen was een groot genot, en ook neuken was intens met geil uitzicht via de grote achterwandspiegel.

          Comment


          • #6
            Had haar wel vaak zien staan maar om 1 of andere reden nooit bezocht totdat ik de goede recensies hier las, en die zijn waar. Klassemeid met inzet en geile body en ogen, ze neukt heerlijk en haar beffen is ook lekker en haar pijp kunst is top ook zonder bespreek voor meerprijs voor de liefhebbers. Verder ook leuk in omgang en geen domme meid, en dat is ook wat waard vind ik.

            Comment


            • #7
              Dit is inderdaad een topper. Lekker geil lijf en gezicht en ook een meid met inhoud. En die weet wat sex is met veel inzet, en variatie. Verleiden, teasen, geilmakend, een heerlijke vrouw die je gek maakt van genot en ook goed voor haar zelf zorgt. En prachtige spannende ogen. Jammer dat ze niet in Nederland zit dan denk ik dat ik er wekelijks zat bij haar. Maar voor mij nu wel een reden om iets vaker per jaar naar Antwerpen te rijden

              Comment


              • #8
                Ik trof Jiulia in de avond wat ik wel fijn vond qua vrije tijd die ik dan meer heb. Weer vriendelijke en hartelijke ontvangst en ze heeft een lekkere killerbody, een vrouw met alles er op en er aan. En ze heeft een powerwoman uitstraling. En gaat er ook helemaal voor. Een sexmachine op de juiste manier zonder remmingen en ruimdenkend en onderzoekend wat je opwindt, ze neemt je echt meer op avontuur en laat je daarna los en sta je even beduusd buiten maar zeer voldaan! Ik was nu op een mooie kamer boven met een gaaf bed wat hing aan vaste stalen kettingen alleen de spiegel die er schuin boven hing zag je weinig in of ik moet het verkeerde standje hebben gedaan Dat zou kunnen. Dame vraagt ook attent of je wat wil drinken en is ook een leuke geinteresseerd praat en luisterdame. Gewoon erg goed dus.

                Comment


                • #9
                  Weet iemand wat haar werktijden zijn en heeft ze een speciale vrije dag want ik loop haar telkens mis, en heb geen telefoonnummer van haar ?

                  Comment


                  • #10
                    Ze zit er vrijwel iedere dag overdag en avond tot ca. 02 uur. Ben benieuwd naar je recensie! ze neemt wel avond dinerpauze en is vaak bezet en of langere sessie klanten

                    Comment


                    • #11
                      Voor mij is Jiulia momenteel een vastigheidje. Haar skills, uitstraling, service en gevarieerde inhoud van sessies zijn geweldig! Daarnaast straalt ze sex en kink uit. En ook nog een intelligente dame die zich goed in je inleeft. En ze is ook nog eens heel aardig.

                      Comment


                      • #12
                        Ik had hier al wat gelezen over Julia maar op de een of andere manier trof ik haar nooit (of, eerlijk is eerlijk, had ik al andere dames op mijn lijstje staan) maar toen ik onlangs een bezoekje had gedaan aan Maya en ik geen keus kon maken omdat een paar van mijn vast dames niet aanwezig danwel bezet waren stond Julia plots vrij voor haar raam.
                        Dat kwam prima uit want nu kon ik is uit eigen ervaring ondervinden of de lovende verhalen terecht zijn. Afgesproken voor een half uur dus snel naar binnen en achter haar – prachtige kont – aangelopen naar haar kamer. Je kunt wel zien dat de dame ook furore aan het maken is in het kinky wereldje, de nodige apparatuur en hulpmiddelen zijn aanwezig, ik zak ook nog laarzen staan maar zo waar had ik daar geen zin in, Julia op haar hoge hakken was voor mij al voldoende
                        😊.
                        Ze vroeg waar mijn interesse lag, of ik wellicht ook wat kinky seks wilde maar dat hoefde voor mij niet perse, op wat spelen met mijn prostaat na ben ik een beetje saai geworden, zal de leeftijd wel zijn, seks is voldoende voor me haha.
                        Ik kon gaan liggen en Julia ontpopte zich tot een ware vamp waarbij ze lekker over me heen kwam met haar – geweldig lekkere – lichaam, mijn hemel wat werd ik geil van haar.
                        Wat kan ik verder zeggen, na een lekkere pijpbeurt (was net of ze zonder condoom begon zo zat ze te teasen maar bijna ongemerkt zat het condoom er toch omheen) vroeg ze of ik haar wilde neuken, nou ja vooruit dan maar en helaas hield ik het maar 1 standje vol want ik kwam na een paar minuten al klaar. Pfoeh, ik heb een aardig lijstje in het SKW maar Julia staat daar nu wel met stip in de hoogste regionen. Zo zie je maar dat dames die druk bezet zijn in de regel kwaliteit leveren, wat een topbezoek.

                        Comment


                        • #13
                          Eindelijk eens bij Jiulia binnengeraakt en van haar uitmuntende service gebruik mogen maken. Echt een porno /kinky beleving van het hoogste niveau. Zij neemt de hygiëne in een hoog aanzien. Na opgefrist te hebben, en lekker op bed liggend, eerst laten verassen door haar, waarbij ze zich van haar leuke kant laat zien, wat een killerbody, lekker strak in vel, en niet te vergeten haar enorme siliconen.

                          Ze weet je dan zo erotisch te verwennen, echt top, erg uitdagend teasen, en dan over tot de daad, en geen half werk. Ze wil graag dat je haar ook goed verwent, lekker uitgebreid gebeft, en op meerdere sexstandjes goed meegedaan. Echt had ik haar maar eerder leren kennen, wat een sex ervaring, gauw weer bij haar langs.

                          Comment


                          • #14
                            Klassemeid met veel sexuitstraling en ook goed gehumeurd, geinteresseerd en voldoende intelligente bagage en voor een zeer goede werkattitude. Met haar ogen en geilmakende lijf weet ze me snel in opperste staat van opwinding te brengen. En of het nu om het pijpen, beffen, neuken, teasen, uitdagen gaat, alles is top en lekker met Jiulia. En ja ze is populair maar ze werkt lange dagen overdag en tot in de nacht en het is best rustig qua klanten in het Schipperskwartier dat je haar altijd wel kan aantreffen.

                            Comment


                            • #15
                              Kan er iemand mij vertellen wat de mogelijkheden zijn bij haar ? Sounding, tepelklemmen, strapon, .....

                              Comment


                              • #16
                                Ik ben niet van de SM, ze heeft het niet echt in zicht staan maar wel wat in een kast, begreep wel dat ze klemmetjes had en voorbinddildo en zwarte laarzen zie ik ook. Sounding is toch met die metalen staafjes... weet ik niet of ze dat heeft, misschien bij het raam even vragen? Ze is heel aardig en correct.

                                Comment


                                • #17
                                  Originally posted by Cas View Post
                                  Kan er iemand mij vertellen wat de mogelijkheden zijn bij haar ? Sounding, tepelklemmen, strapon, .....
                                  Sounding nog niet de rest wel en op verzoek heeft ze ook zwarte laarzen en of kinkykleding, dat draagt ze nooit bij het raam

                                  Comment


                                  • #18
                                    Ja ze is inderdaad terug met iets nieuwe haarlook, iets donkerder met wat lights erin, maakt haar nog krachtiger, en lekker zongebruind en ook haar energie weer als vanouds, ik heb een geweldige geile 45 min met haar beleefd met veel geile sex en teasing. Ze is zeker 1 van de toppers van het SKW voor mij.

                                    Comment


                                    • #19
                                      Jiulia doet voor de liefhebbers ook aan wrestling/worstelen, dat vindt ze geweldig leuk om te doen

                                      Comment


                                      • #20
                                        Inderdaad klassemeid die ook niet iedereen binnen laat. Prachtige spannende ogen en lekker pornlichaam met grote zachte borsten en billen. Haar tong voel ik nog en goede hygiene en geile sex😃

                                        Comment


                                        • #21
                                          Getipt door frankkinky, deze prachtige leuke dame bezocht. Prachtige ogen en intelligente zeer vriendelijke meid. Ik heb mij zeker vermaakt met haar, een dame die haar vak verstaat en alle aandacht voor je heeft

                                          Comment


                                          • #22
                                            Absolute topdame met geile uutstraling en lijf. Waste zich waar ik bij was. Ze neukt en pijpt zalig en ook met haar tong gevarieerd over mijn tepels. Beffen was helemaal top. Lekkere kont en volle tieten!

                                            Comment


                                            • #23
                                              Yup , weer heerlijk geil uurtje gehad met standjes, blowjob, geil teasen en beffen voor 200, en blikje cola van haar als service😃

                                              Comment


                                              • #24
                                                Onlangs 1 van mijn beste sessies met Jiulia gehad in de avond/nacht. Ik was in vorm en Jiulia was ook duidelijk in topvorm, dat zie je direct aan haar ogen en manier van praten. Ze speelde met veel intensiteit en kinky energie en heeft me enorm afgeneukt in missionaris en vooral in doggie style voor de passpiegel naast het bed, met een grote dikke zwarte strap on dildo die ik eerst geil voor haar moest pijpen.

                                                Verder wist me supergeil op te geilen met teasen met haar geile body, oogcontact, haar grote borsten en voelde ik haar nagels, tanden, lippen, tong op mijn tepels en mijn lichaam. Een soort van Miruna (Den Haag) passie maar dan in haar eigen stijl, maar wel van hoog niveau en met veel plezier kon ik merken bij haar. En natuurlijk moest ik haar op commando beffen waarvoor ze altijd eerst netjes ff wast.

                                                En ook geil pijpen en Jiulia geil on top neuken toen ze voelde en zag dat mijn goed geschapen lul keihard en in vorm was (mede door Sildalist 120 mg erectie pil ), het was een top tijd van 2 uren. Met een grote smile van oor tot oor verdween ik in de nacht door het rare dronken allochtone volk richting mijn auto en heb ik nog 1 uur en 20 min nagenoten tijdens de terugrit en mij netjes bij haar gemeld dat ik veilig thuis was om haar een goede nacht toe te wensen wat ze mij ook deed. Jiulia is 1 van de beste raamdames in het gehele SKW durf ik te zeggen

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Ja ook weer ff geweest, absolute topmeid in vele opzichten, en zeer vrouwelijk en geil dier

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X