Kadomaand

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mistress Marilyn, Utrecht

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Mistress Marilyn, Utrecht

  Naam: Mistress Marilyn
  Leeftijd: 32
  Uiterlijk: Nederlandse
  Kleur haar: Blond
  Lichaamsbouw: Atletisch
  Cupmaat: B
  Siliconen: ?
  Piercing: ?
  Tattoo's: ?
  Ik ben een tantric dominatrix en geef met veel plezier sessies in mijn ruimte in Bilthoven.Tijdens een sessie word je door mij gedomineerd en kan je alle controle lo...

 • #2
  I had the first session with her this week. She looks indeed AMAZING. exactly like in the pictures! Her body is perfect and she smelled soooo good :-). She is exactly the type of woman I am attracted to. This was my first BDSM session ever so I had other ideas about how it would be but Mistress Marilyn guided me through it. It is not in a studio so the options to "do things" looked a bit limited but the session itself was very nice (she said she tried a studio but that set up did not work for her). She was gentle with me because it was my first time but was also strict when needed. I liked the session, I think I'll come back for more :-)

  Comment


  • #3
   Nieuw op dit forum. Leuk om deze meesteres hier tegen te komen. Ik ben onlangs bij haar geweest voor een sessie. Dat duurde even doordat ze vol zat, maar het was het wachten helemaal waard. Wat een geweldige ervaring! Het is een tantrische meesteres, waardoor het een hele diepe ervaring was. Ik voelde me een ander persoon toen ik de deur uitliep, super ontspannen en m'n lijf vol met seksuele energie. Heerlijk. Het gebruik van haar flogger en strapon waren voor mij de absolute hoogtepunten.

   Comment


   • #4
    Ik had via Whatsapp contact met haar, maar helaas doet ze geen CBT. Ondanks dat op haar Kinky advertentie wel Cock and Balls staat.

    Comment


    • #5
     Ik zie dat het is verplaatst.
     Ter aanvulling: geen siliconen, tattoo's of piercings (niks hiervan gezien in ieder geval).

     Comment


     • #6
      Ik zie behoorlijk wat 'tantric' voorbij komen de laatste tijd, maar kan er niet echt achter gekomen wat hier nu altijd mee wordt bedoeld. Kun je een tipje van de sluier oplichten waarom een dergelijke sessie nu dieper is dan een 'standaard' bdsm sessie? Ik hoef geen uitgebreide verhalen als je die niet wilt vertellen, maar wil graag begrijpen wat hier nu anders aan is.

      Comment


      • #7
       https://www.google.com/search?q=wat+...hrome&ie=UTF-8

       hier zie je verschillende uitleggen

       Comment


       • #8
        Originally posted by mats1980 View Post
        Ik zie behoorlijk wat 'tantric' voorbij komen de laatste tijd, maar kan er niet echt achter gekomen wat hier nu altijd mee wordt bedoeld. Kun je een tipje van de sluier oplichten waarom een dergelijke sessie nu dieper is dan een 'standaard' bdsm sessie? Ik hoef geen uitgebreide verhalen als je die niet wilt vertellen, maar wil graag begrijpen wat hier nu anders aan is.
        Het voelde niet als een lijstje dat werd afgewerkt maar als een natuurlijk spel, waarin mijn wensen zeker aan bod kwamen. Het voelde ook als een psychologisch spel; ik werd gezien in al mijn kwaliteiten en tekortkomingen en daarin flink uitgedaagd. En afgestraft als ik dat verdiende. Dat was soms confronterend maar zorgde wel voor die diepe overgave.
        Wat betreft het seksuele stuk; dit ging heel erg de diepte in. Veel tease and denial. Ik werd uitgedaagd niet voor de makkelijke weg te gaan (ejaculeren). Met als gevolg tintelingen en veel seksuele spanning door mijn hele lichaam. Nog een paar dagen na de sessie. Bijzondere ervaring en dorstig naar meer!

        Comment


        • #9
         Mrs. Marilyn is mijn eerste kennismaking met tantric domination, de combinatie van bdsm en tantra. Dat betekent dat een sessie bij haar bestaat uit een uitgebreid spel van teasen en pijn, maar afgestemd op de behoeften die jij hebt op dat moment. Ze voelt feilloos aan wat op dat moment nodig is om je gek te maken van verlangen, of de juiste discipline bij te brengen om dat af te remmen.Je merkt dat ze er zelf ook veel plezier aan beleeft (dan is ze zelfs aan het neuriƫn terwijl ze de flogger hanteert).

         Het tantra element houdt in dat de sessie niet gericht is op klaarkomen. Integendeel, het gaat om het opwekken van een seksuele energie, zonder dat die tot ontlading komt. Door je voortdurend te stimuleren en af te remmen, zonder orgasme. Daardoor vertrek je na een sessie helemaal opgeladen. Een ervaring die mij onbekend was, maar heel goed is bevallen.

         Comment


         • #10
          Thanks voor de toelichtingen over tantra. Ik moet daar misschien een keer een bezoekje aan wagen, al ben ik tot hop heden erg gesteld op een happy end met ontlading

          Comment

          Working...
          X