Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Luna, Enschede

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Luna, Enschede

    Naam: Luna
    Leeftijd: 28 zegt ze in advertentie maar denk rond 35
    Uiterlijk: Latina
    Kleur haar: Bruin
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: D
    Siliconen: Ja
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Nee

    Lekker figuurtje met flinke D-Cup tieten met een beetje hulp van siliconen, slanke taille en goeie kont. Ze is wel wat ouder dan ze zegt te zijn maar ja dat zeggen ze allemaal haha. Pijpen deed ze lekker en best lang ook, nog even geil tussen haar tieten gegaan en daarna in de drie bekende standjes (zij on-top, missionaris en doggy) heb ik het condoom lekker volgespoten.

    De woning waar ze ontvangt is een beetje out-datet, maar daar voel je niks van hahaha
    and enjoy beautiful moments with you. I like to play and I’m very experienced in this Our time together will be passionate, instens, intimate, and I want to get the ...

  • #2
    Ik heb Luna weer een bezoekje gebracht vorige week, ze zat nu in Arnhem. Ze zegt wel weer naar Enschede terug te komen en dat hoop ik wel, want hoewel het wel een lekker wijf is vond ik het wel echt te ver rijden.

    Ze pijpte me lekker zonder condoom en met veel olie deze keer heeft ze op mijn verzoek lang mijn pik tussen haar tieten genomen. Hmm wat een heerlijk gevoel en prachtig uitzicht! We hebben nog even omgedraaid waarbij ik haar tieten geneukt heb. Daarna olie van m'n pik verwijderd en condoom omgedaan en in haar warme grotje gegaan terwijl ze haar benen op mijn schouders legde waardoor ik heerlijk diep kon stoten. Die grote tieten heen en weer schuddend, hmm heerlijk! Vlak voordat ik voelde dat ik ging klaarkomen stopte ik om van standje te wisselen. Zij ging in cowgirl boven op me en bereed me naar mijn heerlijke hoogtepunt!

    Comment

    Working...
    X