Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lauren, Privehuis Dreamgirls, Oude Stationsweg 43, Bergen op Zoom

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Lauren, Privehuis Dreamgirls, Oude Stationsweg 43, Bergen op Zoom

    Naam: Lauren
    Leeftijd: 20 - 25
    Lengte: 1.65 - 1.75
    Uiterlijk: Nederlands
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercing: Ja

  • #2
    Wat een betoverend mooi meisje! Ik had Lauren al een tijdje op het oog, maar de gelegenheid had zich nog niet voorgedaan. En nu dus wel! Ze is nog mooier dan op de foto's, ik had een goede klik met haar. We begonnen zoenend en strelend en per minuut werd het intenser, zij aan mijn pik trekkend en ik beroerde haar kale kutje. We gingen verder in een standje 69, ze heeft een heerlijk fris kutje. Ze pijpte mij echt lekker en ging soms even deepthroat. Ik was bloedjegeil en heb daarna in doggy wat flinke stoten uitgedeelt ;-) Ik wilde nog niet klaarkomen, dus toen weer even iets relaxter naast elkaar liggend en zoenend. Toen ging ik over in missionaris en heb ik het condoom flink volgespoten, uit mn tenen kwam het!

    Echt een toppertje dit, zeer de moeite waard!

    Comment


    • #3
      Ook ik ben bij deze Lauren geweest, wat een heerlijk wijffie zeg! Haar kontje is echt prachtig. Die heb ik dan ook op meerdere momenten goed mogen voelen. Ze heeft lekker boven op me gereden waarbij ik haar kont stevig vasthield en uiteindelijk van achter heb ik het afgemaakt met mn handen over haar billen.

      Tot snel Lauren! X

      Comment


      • #4
        Dame is helaas gestopt. Ik heb ook een geslaagde ontmoeting met haar gehad in april 2019. Mocht ze toch nog ergens opduiken, laat het weten! Ik zou graag nog eens bij haar langs gaan.

        Comment


        • #5
          Dame is definitief gestopt, je kent het wel, relatie, toekomst... het fantasiewereldje stopt een x

          Comment


          • #6


            Vandaag donderdag 16 januari is onze Lauren weer aanwezig vanaf 18.00 uur!

            Comment


            • #7
              Wat een vreugde, Lauren is er weer! Na het bericht dat ze er gisteren was, ben ik gelijk naar Bergen op Zoom getogen. Het is echt een prachtig meisje en oh zo lekker opwindend!

              Als ik mijn eerste recensie over haar zo terug lees, dan was het eigenlijk weer een herhaling daarvan. Wat een heerlijkheid!

              Comment


              • #8
                Bezoek is van iets langer geleden.

                Mooie sportieve jonge dame. Je kunt goed aan haar zien dat ze goed voor haar lichaam zorgt, zo strak als zij er uit ziet zijn er niet zo heel veel. Mooie stevige B-cup. Ook een mooie stem, moeilijk te omschrijven, maar de toon van haar stem en de manier waarop ze praat dragen bij aan een GFE-beleving.

                Volop inzet, ook wel chaotisch. Ik heb haar uitgebreid gebeft, dat is bij haar ook prettig om te doen, vond ik. Cowgirlen is ze erg goed, ze ging flink te keer en dat ondanks een knieblessure!

                Bij elkaar een uur met haar geweest voor E180 (wv E50 voor PZC).

                Comment


                • #9
                  Het was een spannende dag vandaag. Voor het eerst naar een privehuis..
                  Vooraf eerst even langs gereden en de eerste deur stond open. Dat is wel prettig omdat je dan direct niet meer in het zicht staat. Bij de 2de deur aangebeld en binnen gelaten. Een viertal vrouwen waren in de "huiskamer". De sfeer was prima en ontspannen. Ik had vooraf gebeld, omdat ik graag met Lauren wilde afspreken. Een hele vriendelijke dame met een heel mooi verzorgd lijf. Van het huis een cola gekregen en dat was wel nodig, want mijn mond was zo droog als een noot van de spanning. De dames reageerde heel relaxed en wenste ons veel plezier.

                  Eenmaal op de kamer stelde Lauren mij nog verder op mijn gemak met een gesprekje. Vervolgens mocht ik mijzelf opfrissen in de douche. Lauren was inmiddels uitgekleed op bed gaan liggen. Een paar voorzichtige kussen verder heb ik haar mooie borsten met mijn tong verwend. Vervolgens heb ik haar uitgebreid gelikt. Ze is heel fris en genoot zelf ook van ons 'samenzijn'.

                  Het was een ontspannen half uur met Lauren en ook bij Dreamgirls. Een leuke schone zaak met mooie verzorgde meiden.

                  Ik kan iedereen Dreamgirls aanraden.

                  Comment


                  • #10
                    Ik ben verrast dat er niet meer over Lauren wordt geschreven. Want wat een heerlijk toppertje deze Lauren! Wat een heerlijk slank lijf en prachtige stevige borsten. Zo mooi gevormd. Knappe meid.

                    We hebben lekker gevreeën, tongen, haar tepels gelikt en haar ook lekker gebeft. Later in standje 69 op die manier verder gegaan, pijpen doet ze lekker. Ze heeft een geweldige conditie, ze heeft mij heerlijk bereden voor langere tijd. Heerlijk hijgend, mijn handen die niet konden kiezen tussen het vasthouden van haar billen of haar borsten haha.

                    Ze reed mij naar een knallend hoogtepunt, tijdens het uithijgen nog even een lekkere tongzoen.

                    Comment


                    • #11
                      Zeer goede dame en ook haar voorkomen is goed. Lekkere vrijster in bed met verleidingsskills en ook gepassioneerde manier van tongzoenen wat je niet overal op dat level krijgt. Ook een dame met inhoud en verder een goede sexbeleving wat ook zeker naar meer smaakte. En voor mij is dit adres best goed bereikbaar en ook netjes van binnen qua kamers en sfeer en ook correcte leiding en ontvangst.

                      Comment


                      • #12
                        Al meerdere keren met Lauren afgesproken en iedere keer weer een heerlijke date! Ze is geen standaard dame, maar echt een typetje.
                        Als je ze met respect behandeld, heb je een geweldige ervaring. Dreamgirls is sowieso een goed adres, waar Lauren ook thuishoort.

                        ​​​​Ze wordt graag verwend, als je dat doet, krijg je ook alles terug. Hoop dat ze voorlopig geen afscheid neemt!

                        Tot snel!

                        Comment


                        • #13
                          Nouw wat een beleving met Lauren super mooie body mooi kontje en echte lekkere borsten.en een super lekkere poesje.
                          echt super nice.En de sfeer bij Dream Girls is ook super relaxed echt een aanrader😃😃😃

                          Comment


                          • #14
                            Nu 2 keer bij Lauren geweest, en de 3de keer gaat ook snel komen.(herhalingsgevaar: voor mij erg groot)
                            Na haar foto's gezien te hebben was mijn intresse gewekt. Wat een super mooie billen. Niet dat de rest van haar lichaam minder is. Bij de eerste ontmoeting was ik blij verrast ze was nog mooier dan de foto's. Waar ik al snel achter kwam ze is ook leuk en spontaan is dat zie je niet op de foto's. Kortweg een super GFE. Ze klets ook lekker. Lauren stelt je echt op je gemak en de tijd vliegt als je bij haar bent.
                            Wat en hoe we elkaar verwend hebben blijft tussen Lauren en mij.
                            Maar in 1 woord ze is Hemels. en de 2de was nog beter.

                            Comment


                            • #15
                              Ik heb een heel ander beeld, ik ben pas geleden geweest. Ik vond haar erg brutaal dit verpeste enorm de sfeer. Echt veel praten en veel tijdrekken over vanalles. Lauren is mijn slechtste ervaring die ik heb gehad zal zeker nooit meer terug gaan naar haar. De diensten die werden uitgevoerd waren erg matig veel praten en verplaatsen wegkijken. Gewoon zonde van tijd en geld. jammer

                              Comment


                              • #16
                                Lauren is een top vrouw

                                Een vlotte babbel ze staat voor heel veel dingen open als je het maar op een nette manier vraagt. Ik heb heel veel lelijke recensies gelezen maar volgens mij klopt hier niet alles van. En als iemand een slechte ervaring met een dame heeft dan zijn er nog andere dames en hoef je niet zo lauren in de grond te drukken. Je moet blij zijn dat je überhaupt met haar naar de kamer mag gaan. Ze is een spiegelbeeld van de klant ik kom al een jaar bij haar en heb het naar me zin en geen klachten. Het is altijd van 2 kanten. Voor mij blijft zij een topvrouw. Iedereen ervaart het op zijn eigen manier . En als iemand iets slechts heeft ervaren dan zal hij dat wel verdiend hebben.

                                Comment


                                • #17
                                  Lauren top wijfie!

                                  Ik ben nu 3 keer geweest de tijd vliegt als je binnen bent. Het klikt tussen ons schijnbaar. Voor mij een genot in iedergeval. Hoop dat snel onze agenda's matchen zodat ik haar weer te ontmoeten.

                                  Ik lees ook mindere of slechte recessie. Het zal dan wel niet klikken of is ze niet wat je zoekt. Voor mij een topper en ook voor andere lees ik wel.

                                  Maarja niet iedereen is zo te vrede. En als je een keer een slechte ervaring heb. Hoe vaak moet daar over blijven klagen. Lijkt mij onnodig en overbodig.

                                  Comment


                                  • #18
                                    Dit is inderdaad een geweldige dame, laatst weer eens geweest met haar, en opnieuw erg genoten, top 3 ervaring voor mij van afgelopen jaar!

                                    Comment


                                    • #19
                                      Ben een tijd terug ook bij haar geweest. Helaas geen klik tussen ons. Maar is gewoon een hele mooie dame met een groot herhalingsgevaar als je wel een klik hebt.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Ik heb van de week weer een plezierig uur beleefd met Lauren, elke keer als ik die foto's zie van haar lekkere kontje krijg ik weer zin. En nu kwam het goed uit dat ik kon en zij aanwezig was. Het was weer hemels, ik heb haar lang in doggy genomen en dat was echt genieten. Maar de finish met haar bovenop was nog lekkerder met uitzicht op dat knappe koppie spoot ik het condoom helemaal vol.

                                        Comment

                                        Working...
                                        X