Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sammy, Karin's Home, Rotterdam, Rochussenstraat 99a

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Sammy, Karin's Home, Rotterdam, Rochussenstraat 99a

    Naam: Sammy
    Leeftijd: 22
    Uiterlijk: nederlands
    Kleur haar: brunette
    Lichaamsbouw: slank
    Cupmaat: A
    Siliconen: nee
    Piercing: nee
    Tattoo's: nee

    https://www.karins-home.nl/sammy/

    Op goed geluk deze meid bezocht en ik werd niet teleurgesteld! Na bij binnenkomst welkom geheten te worden met een drankje door de gastvrouw liep mij een dromerig meisje tegemoet met een heerlijk strak en jong lichaampje. Na de plichtplegingen op de kamer begon ze gelijk heerlijk voluit te tongzoenen, terwijl haar hand over mijn lichaam gleed. Ik ga niet in verdere details treden, maar ze leek oprecht van de seks te genieten en ze kan verbazingwekkend onverwachts uit de hoek komen achter zo’n lieve onschuldige uitstraling.

    Wellicht komt het omdat ze nog vrij nieuw is in het vak, maar het is fijn om te merken dat er nog geen routine in is gesleten. Na afloop hadden we nog fijn geknuffeld en een goed gesprek over allerlei zaken in het leven dat helaas voortijdig afgekapt moest worden. De tijd glijdt heel snel voorbij met deze verborgen parel.

  • #2
    Vandaag ook weer eindelijk even in een privehuis kunnen genieten en dan is Karin's Home een prima adresje in de randstad. Sammy werd het, superslank, alles puur natuur. Voortreffelijke tongzoenster wat al een feestje op zich was voor mijn beleving want een goede tongzoenster kan de sex verder al doen vergeten of onbelangrijker maken in mijn ogen

    Ik had een fijn gevoel met haar, een hele naturel manier van vrijen alsof het een vriendinnetje van je is. Dus een super girlfriend experience en die beginnen zeldzaam te worden in Nederland, dus Sammy van Karin's Home heeft zeker indruk op mij gemaakt en hoop haar vaker te gaan bezoeken als ik in het Rotterdamse of in de buurt ben. Privehuis is daar verder goed geregeld kan ik ook steeds beamen, fijne sfeer ook en alles duidelijk en netjes geregeld.

    Comment


    • #3
      Afgelopen week ook eens een bezoekje aan deze dame gebracht. We hadden een hele fijne klik. Ze doet haar werk vol overgave en dat is ook niet altijd evident in dit vak. Ze heeft een weelderige bos haar, maar daar houd ik wel van Na de seks hebben we nog over van alles en nog wat gepraat. Ze was oprecht geïnteresseerd in wat ik te vertellen had. Een uitstekende girlfriend experience!

      Comment


      • #4
        Afgelopen woensdag Sammy eens bezocht,heel vriendelijk ontvangst en super hygienisch.
        Eenmaal op de kamer ....wat een killer body,zo lief en fijn mooi meisje en vrijen alsof het je vriendin is echte GFE.
        Eerst effe douchen en dan het bed op,ben direct tussen haar mooie beentjes gedoken...man wat een mooie bos haar op dat poesje heerlijk,heb haar lekker uitgebreid gelikt en plots begon ze wat te kronkelen en haar beentjes dicht te knijpen en voelde ik haar sapjes in mijn mond stromen en kwam ze klaar,dan nog wat in 69 verder gedaan( wat een uitzicht op kontje en poesje) en heeft ze mij lekker zonder rubbertje (optie) gepijpt.Daarna nog in 2 verschillende standjes intiem geweest en lekker klaargekomen!! Enig minpuntje vond ik dat ze bij het intieme wat veel glijmiddel gebruikt .Volgende keer blijf ik zeker langer om nog meer te ontdekken van deze parel.Toppertje!!

        Comment


        • #5
          Vandaag bij dit heel slanke meisje Sammy genaamd geweest bij Karin's Home in Rotterdam, en dat was een lekker samenzijn kan ik jullie vertellen, met goede sex en aandacht van haar. Ook douchen mogelijk, wat ik prettig vind. Is ook een fijn en schoon privehuis

          Comment


          • #6
            Na 35 jaar wachten en zoeken eindelijk een vrouw gevonden met schaamhaar en okselhaar. En wat voor een vrouw en wat voor een heerlijke bos schaamhaar en okselhaar. Super! Ik heb er echt intens van genoten. Wie is die vrouw? Haar naam is Sammy, een mooie open dame met een super innemende lach en echt een heerlijk lichaam. Alles er op en er aan, natuurlijk en super zacht ☺.
            Ze toon interesse in jou als persoon en dat is heel prettig. Ook de seks met haar is echt heel fijn. Alsof ze je al jaren kent. Ik heb in ieder geval in jaren niet zo spontaan een keiharde stijve gehad en intens en heftig klaargekomen! Ze is echt een kanjer
            Tot slot is de kamer mooi, ruim en schoon. Er is veel aandacht voor hygiëne en wordt ook heel serieus genomen. Ze is echt een aanrader en hoop snel weer bij haar te zijn.

            Comment


            • #7
              Zo een leuke jongedame en dan nog met een beetje haar boven haar flamoes en onder haar oksels... Waar vind je ze nog? Nou in Rotterdam dus!! Heb heerlijk van je genoten Sammy, dank je wel!

              Comment

              Working...
              X