Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Barbara, House of Dreams, Amersfoort, Soesterweg 271

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Ik heb een zwak voor zuidamerikaanse dertigers en veertigers met grote borsten. Als er bij de voorstelronde zo'n vrouw bij zit dan is mijn keuze meestal snel gemaakt. Zo ook een paar weken terug. Ik koos voor Barbara, niet voor het eerst. Deepthroat erbij, maar me vooral laten masseren. Dat doet ze uitstekend, ik voelde mijn hele lichaam ontspannen, tot ik me ging inspannen. Het pijpen is echt vakwerk bij haar. Altijd met, ik wil me geen zorgen hoeven maken. Een uur is altijd een mooie tijd, soms neem ik een half uur erbij, hangt er ook vanaf hoeveel ik die maand in Amersfoort of Utrecht langs ben geweest. Het uur met Barbara ging wel snel voorbij, maar ik had die dag niet genoeg contant bij me om bij te boeken, en pinnen wilde ik niet. Maar Barbara en ik gaan nog wel meer van elkaar zien, daar twijfel ik niet aan.

    Comment


    • #27
      Vandaag het fijne en mooie House of Dreams weer bezocht. Om het nieuwe jaar maar goed te beginnen. Dit keer gekozen voor een andere topper en wel Barbara. Een leuke gezellige en mooie dame. Haar foto’s komen goed overeen. Met Barbara kun je alles overleggen. Ze heeft onze sessie heerlijk opgebouwd. Wederzijds genoten van onze orale kwaliteiten. Het geheel afgesloten met een paar heerlijke standjes. Kortom het was weer genieten. Ze zien mij spoedig weer terug bij dit huis. Het blijft lastig om te kiezen tussen al die mooie dames. Barbara komt zeker op mijn lijstje om nog eens te bezoeken. Barbara nogmaals bedankt dat

      Comment


      • #28
        Deze vrouw blijft mij verbazen (in positieve zin). Al een paar keer bij haar geweest en het blijft steeds beter worden. Als je een klik met haar hebt, is er geen betere keuze.

        Comment


        • #29
          Laatst heb ik Barbara bezocht bij HOD. Lieve vriendelijke vrouw. Pijpen was heerlijk, doggy ook en kwam heerlijk klaar. Ze heeft mooie billen en borsten.
          tongzoenen vond ik wat flauwtjes en ik had voor het eerst dat het uur lang duurde. Het leek wel dat alles met de handrem erop ging. Maar het lag misschien ook wel aan mij en hadden we beide de klik niet.

          Comment


          • #30
            Afgelopen zaterdag de maand juni en het weekend goed begonnen door weer eens een bezoekje te brengen aan Amersfoort, aan het huis van mijn dromen. Want eerlijk is eerlijk, wie wil er nou niet een huis vol met knappe vrouwen? Barbara stond al een lange tijd op mijn radar, maar tegen de tijd dat ik ging bellen voor een afspraak was ze of al bezet of niet aanwezig. Zaterdagochtend werd ik uitgerust wakker en belde direct richting Amersfoort en jawel, Barbara was beschikbaar! Snel onder de douche gesprongen en de auto ingestapt.

            Na het afrekenen met de gastvrouw kwam Barbara al snel de kamer opgelopen, ik vind dat toch nog steeds een spannend moment als je voor het eerst de dame gaat ontmoeten. Je gaat af op de foto's op de website en de recensies hier, maar je weet bijna nooit hoe ze er precies uit ziet (het gezicht is logischerwijs niet te zien op de website) en of je een klik hebt met de dame. Soms heb je na een paar minuten al in de gaten dat je geen klik hebt en hoewel de dame er vaak goed uit ziet is de date toch wat minder. Gelukkig heb je ook vrouwen zoals Barbara die alle ongemakkelijkheid zo wegnemen en je op je gemak stellen en je binnen no-time het gevoel geven dat je haar al tijden kent. Gewoon in haar doen en laten, alles ging soepeltjes en ze had er ook gewoon zin in!

            De extra's afgerekend en gewassen en vervolgens kon de pret echt beginnen op het bed. Barbara heeft een schitterende haardos en gelukkig knoopte ze die niet op, maar liet ze gewoon alles zoals ze ook op de foto staat, mooi! Over het intieme gedeelte kan ik kort zijn, letterlijk en figuurlijk :') Meestal duurt het even voordat ik een hoogtepunt heb bereikt en vaak bereik ik dat handmatig, al dan niet door de dame. Maar met Barbara voelde het gewoon fijn en nadat ze een prima pijpbeurt had gegeven en mij had bereden ging ze liggen voor de missionarishouding. Dit was optimaal genieten en langzaam maar zeker voelde ik dat het helemaal goed zou komen. Een paar zoenen tussendoor en ze vouwde haar borsten vlak voor mijn gezicht samen en ik kon het niet meer houden!

            Sneller dan verwacht was het intieme gedeelte over, maar het was het fijnste in tijden! Tijd was nog niet voorbij en ipv direct te willen wassen en omkleden heeft Barbara nog een prima massage gegeven terwijl we over van alles en nog wat hebben gepraat. Daarna tijdens het douchen merkte ik zelfs dat ik weer opgewonden begon te raken, terwijl ik normaal wat langer nodig heb om weer paraat te staan. Volgende keer ga ik langer met Barbara de kamer op en wie weet wat ik dan allemaal mag beleven, ik heb nog genoeg om over te fantaseren

            Het is altijd lastig te beschrijven hoe zo'n afspraakje nou echt was, maar er was voor mijn gevoel gewoon een klik waardoor het een hele fijne ochtend was in Amersfoort, een perfect begin van een zonnige zaterdag in juni! Barbara, bedankt voor de fijne ochtend!

            Comment


            • #31
              Afgelopen zaterdag weer de stoute schoenen aangetrokken en een afspraakje met Barbara gemaakt, dit keer voor een uurtje zodat we wat meer de tijd hadden. Dit keer hoef ik Barbara niet uitgebreid te beschrijven, dat heb ik vorige keer al gedaan. Toch was ik weer blij verrast toen ze de kamer op kwam lopen in een sexy outfit en mij direct omhelsde, dat is wat je noemt een warm welkom!

              Na het afrekenen van de extra's verder gegaan met knuffelen en zoenen en na het wassen snel op het bed belandt. Barbara kwam naast mij liggen en al zoenend zakte ze af naar beneden. Het orale gedeelte was weer meer dan uitstekend en op de een of andere manier brengt Barbara al snel mijn hoofd op hol. Ze vroeg of ik twee keer klaar kon komen en dat had ik eigenlijk nog niet eerder geprobeerd met een dame. We besloten het gewoon te proberen en een paar minuten later kon ik het al niet meer houden, het was gewoon te goed! Daarna even lekker gedoucht en gaan liggen voor een massage, stiekem toch zenuwachtig of er beneden uberhaubt nog wel iets zou gebeuren. Tot mijn vreugde gebeurde dat na het omdraaien op het bed in no-time, met dank aan Barbara natuurlijk. Het is lastig te beschrijven hoe dat voelt, maar ik kan je zeggen, het voelt goed! Nog een complete tweede ronde kunnen afwerken in diverse standjes en hoewel een tweede hoogtepunt helaas niet lukte was het echt genieten!

              Naast alle intieme actie ook gewoon lekker kunnen praten met Barbara over van alles en nog wat, het voelt gewoon goed! Aan het eind van de afspraak weer even fijn kunnen douchen en met een zoen weer afscheid kunnen nemen van Barbara. Dit was een prima begin- en eind van de maand juni op deze manier!

              Comment


              • #32
                Als eerste kennismaking een half uurtje geboekt met deze schoonheid. Mooie volle borsten met geile tepels, super om mee te spelen. Verder een lekker fris kutje en goeie pijpskils. Gewoon een lekkere meid om mee te stoeien en kroelen. Met een lekker gevoel en een kus afscheid genomen.

                Comment


                • #33
                  Vandaag mijn heerlijke en gezellige privehuis House of Dreams weer bezocht. Had een afspraak met Fabienne maar zij was helaas verhinderd. Maar dat is geen probleem bij dit huis is altijd keuze van mooie lieftallige dames te over. Dit keer gekozen voor Barbara was mij de vorige keer ook prima bevallen. Een mooie goed verzorgde dame met mooie volle borsten waar je volop van mag genieten. Haar orale kunsten zijn voortreffelijk en standje 69 is een genot met haar. Met een paar fijne standjes het geheel heerlijk en voldaan afgesloten. Ik heb genoten en volgens mij Barbara ook

                  Comment


                  • #34
                    Ik kan niet anders zeggen dan dat ik altijd heerlijke dates heb gehad met Barbara . Altijd vol passie en energie. Een echte GFE. Wellicht bezoek ik haar nog wel eens binnenkort ☺️☺️☺️

                    Comment


                    • #35
                      Ik was vandaag eindelijk een keer op een zaterdag in de buurt van HoD en daarom direct een afspraak geregeld met Barbara.
                      Deze dame stond al een hele tijd op mijn verlanglijst maar omdat ze alleen op zaterdag aanwezig is heeft het erg lang geduurd voordat ik van haar kon genieten. Veel te lang bleek na mijn uur met haar.

                      Haar foto's op de website vind ik super sexy dus ik was heel nieuwsgierig naar het hele plaatje.
                      Barbara is een mooie Braziliaanse met een grote bos haar, prachtige volle borsten, en heerlijke kont. En vanwege een maandje vakantie in Brazilië was nog duidelijk te zien hoe Barbara haar bikini had gedragen; heerlijk sexy.

                      Ze heeft het uur heerlijk opgebouwd en ging vooral tijdens het pijpen helemaal los. Ik wil zelf ook graag de dame verwennen maar daar kwam ik deze keer helemaal niet aan toe. Veel strelen, zoenen, en een paar heerlijke standjes later was mijn uur alweer voorbij.
                      Omdat ik niet haar laatste klant was kon ik er niet nog een half uur bijboeken. Maar dat maak ik de volgende keer wel goed. Want herhalingsgevaar bij deze prachtige dame is zeker 100%.

                      Comment


                      • #36
                        Vandaag in de middag een bezoekje aan House of Dreams gebracht.
                        Als ik in de buurt ben "wip" ik toch altijd weer even langs.
                        Het was best druk, veel dames waren al bezet of gereserveerd.
                        Maar Barbara was wel beschikbaar, lucky me 😊
                        Vriendelijke dame, wel iets voller dan wat ik normaal gewend ben, maar kwa inzet heb ik daar niets van gemerkt.
                        Alles is de revue gepasseerd, en ik heb mij kostelijk vermaakt.
                        Mooie grote borsten om mee te spelen, dikke kont, mooie bruin gekleurde huid.
                        Ik denk wel dat er een herhaling in zit de volgende keer.

                        Comment


                        • #37
                          In één woord: TOPPERTJE

                          Comment


                          • #38
                            Ook ik heb eindelijk met Barbara kunnen afspreken.
                            Zonder reservering naar HOD gereden. En tijdens het voorstelrondje voor Barbara gekozen.
                            Mooie sterke iets vollere vrouw, maar alles in proportie.
                            Ze doet alles met overgave, en probeerde mij een heerlijke tijd te geven.
                            Ze is lief en haar inzet is erg goed.
                            Ik ga zeker nog eens terug naar Barbara.

                            Comment


                            • #39
                              Haar een paar weken geleden bezocht. Mooie vrouw met lekkere borsten en een lekkere kont. Ze praat gezellig en neemt de tijd voor je. Mooie tijd met haar gehad.

                              Comment


                              • #40
                                Afgelopen weekend HoD weer eens bezocht, en weer voor Barbara gekozen! Ontzettend lieve, en vooral ook mooie vrouw.
                                Was weer meteen op m’n gemak, net zoals de vorige keer.

                                Gelukkig is dat niet iets wat lastig is bij Barbara!
                                Ze gaat me zeker vaker terugzien!

                                Comment


                                • #41
                                  Ik kan voorgaande recensie helemaal beamen, echt een leuke dame. Gezellige meid die Barbara met veel energie. Praat leuk maar doet nog veel meer! Ze zet haar volle lichaam helemaal in, echt lekker vrijen en genieten van elkaar. Pijpen deed ze heerlijk, lekker stevig op zijn tijd. Ben uiteindelijk van achter klaar gekomen met flinke stoten tegen haar grote billen aan.

                                  Comment


                                  • #42
                                    Na het winnen van de maandactie, besloot ik deze maand nog eens een bezoekje aan HoD te brengen. Toen ik van de week zag dat Barbara op zaterdag beschikbaar was, was de keuze snel gemaakt.

                                    Gereserveerd bij de gastvrouw, die overigens altijd zeer vriendelijk is in mijn ervaring, en op naar Amersfoort!

                                    Eenmaal in de kamer aangekomen, hoefde ik niet lang op Barbara te wachten. Het is toch altijd wel even uitkijken dat je mond niet open valt.. Met een prachtige uitstraling is het echt een verschijning die binnenkomt!

                                    We hebben het weer enorm gezellig gehad, en de tijd vloog voorbij. Barbara, als je dit leest, bedankt voor de fijne tijd! En tot snel weer!

                                    Comment


                                    • #43
                                      Met Barbara een tijdje geleden, een heerlijke half uur doorgebracht. Pzc en daarna condoom erom en lekker van achteren doggy harde en intens stoten klaarkomen. Achteraf half uur is kort maar heerlijk genoten.

                                      Comment


                                      • #44
                                        Barbara is een zwoele dame met een lekker lijf en heerlijke borsten. Naast de geile sex waar de vonken vanaf vliegen is ook een gezellig gesprek mogelijk.
                                        Pijpen doet ze geweldig en lekker diep. En daarna doggy tegen die heerlijke billen.

                                        Comment


                                        • #45
                                          Gisteren zaterdag ff leuke wip gehad met Barbara die er goed uitzag, goed zon gebruind en lekker wellusitg lijf en hele vriendelijke dame. En natuurlijk lekkere sex, Donald heeft weer genoten!

                                          Comment

                                          Working...
                                          X