Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Vraag over pijpen zonder condoom

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Vraag over pijpen zonder condoom

    Hoe gebruikelijk is het dat mannen vragen om PZC? Vragen jullie er zelf om of kiezen jullie altijd voor volledig veilige seks? (pijpen en neuken met condoom)

    Ik heb onlangs voor het eerst een DVP bezocht in een privehuis en als extra gekozen voor PZC. Nu twijfel ik achteraf of dat wel slim was. Ik weet dat er risico's zijn op het oplopen van een SOA maar in mijn gedachten is de kans daarop bij orale seks erg klein. Bijna alle dames lijken PZC aan te bieden, vandaar dat ik mij afvraag hoe gevaarlijk dit is.

  • #2
    zie https://www.citygirl.nl/node/27581

    Comment


    • #3
      Originally posted by Gast View Post
      Dank voor de link 👍, ik zag dat topic pas nadat ik deze post maakte.Ik heb de vraag ook daar inmiddels gesteld. Echter ben ik nogsteeds benieuwd naar de ervaringen/keuzes van anderen op dit forum wat betreft PZC.

      Comment


      • #4
        https://www.condoom-anoniem.nl/veelg...-condoom/#gref

        https://onedayclinic.nl/risicos-pijpen-zonder-condoom/

        https://www.soaaids.nl/nl/heb-ik-soa...en-soa-krijgen

        Qua ervaringen met dames is het persoonlijk, wat jij lekker vindt en wat een dame dan gedaan heeft, dat zal voor ieder anders zijn.

        Comment


        • #5
          Als het even kan, dan kies ik wel voor pijpen zonder condoom. Vind dat echt een fijnere ervaring. Niet iedere dvp vind het leuk als je het vraagt, maar er zijn er veel die het wel doen eventueel tegen extra betaling.

          Comment


          • #6
            dat klopt en vragen staat vrij, dan hoor je of het kan en wat het extra kost, er zijn ook dames die het aan klant vragen ze het willen

            Comment


            • #7
              Het is ook een vorm van upselling inderdaad, vaak 20-30 euro extra ofzo en dan doen de meeste dames het wel. Heb bij verschillende dames ook wel eens meegemaakt dat ze er naar vroegen, ik niet wilde bijbetalen en dat ze het dan alsnog deden. Sommigen vinden het niet lekker om het condoom in de mond te hebben blijkbaar en doen het dan liever zonder.

              Comment


              • #8
                ik hoor steeds vaker 50 extra bij ramen of privehuizen en clubs, en de catagorie die 20 vraagt is er nog amper, 30 misschien nog een groepje...

                Comment


                • #9
                  Als aparte extra vind ik het meestal te duur (€50), maar vaak is het ook onderdeel van het 'pretpakket' en dan is het het geld vaak wel waard. Maar als een dame heel veel spuug gebruikt dan vind ik de meerwaarde beperkt, ik wil graag haar lippen goed voelen. Ik ben overigens nog nooit in de mond van een dvp klaargekomen en dat willen de meeste ook niet (en ik wil haar daarna ook nog kunnen zoenen ).

                  Comment


                  • #10
                    Het wordt vooral bij privehuizen aangeboden waar ook meer Nederlandse meiden werken, en in saubaclubs is het vaak standaard, maar dan kan er weer een vorm van dwang achter zitten.

                    Comment


                    • #11
                      Even iets grappigs tussen alle ellende in de wereld. Kreeg een folder in de bus met de tekst : *Welke krant neem jij bij de hand in deze bijzondere tijd?* Elf kranten worden aangeboden waaronder de krant PZC. De bezoekers van DVP weten wel wat deze afkorting betekent. Maar in dit geval is het de krant Provinciale Zeeuwse Courant.

                      ​​​​​​

                      Comment

                      Working...
                      X