Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Chantal, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #26
    Met die heerlijke foto's op de website en goede reviews kon ik het ook niet laten om een keer met Chantal af te spreken. Het is werkelijk waar een parel. en wat een heerlijke echte Cup-E borsten. Die zou ik echt voor mezelf willen hebben de hele dag. Gelukkig kunnen we allemaal van haar genieten bij La Cloche!, Ze geeft een heerlijke GFE en dat is verslavend ze gooit haar lichaam en borsten goed in de strijd en ik kwam daardoor vrij snel klaar, maar wel heel heel goed!, ik ga gauw nog een keer met haar afspreken, ze is elke cent waard! Dankjewel Chantal!

    Comment


    • #27
      Toppertje en geniet ook intens mee. Prachtig en fris lichaam alle dagen dat ik bij der ben geweest! Aanrader

      Comment


      • #28
        Supermeid, ook inhoud en vooral dat lijf en borsten, en knap koppie met mooie ogen en mooie lingerie, zo zie en beleef ik het graag. Lekker sensueel zoenend en haar beffen is ook een pretervaring op zich. En dan die prachtige borsten mogen voelen, verwennen etc. Dat is ronduit een erotiserend onderdeel van alles zelf al de moeite waard. Maar het was gewoon een lekkere vrijpartij waarbij Chantal ook actief naar mij was qua verwennen en ik denk er nog met veel plezier aan terug en ga zeker snel weer, ff in de auto naar Utrecht maar dan wel voor 17 uur tegenwoordig met die slimme regels ons corona omt...

        Comment


        • #29
          Met de aankodiging van een lockdown vrijdag nog even met chantal geweest. Gelukkig was ik net op tijd met bellen want daarna zag ik op de site dat ze volgeboekt was!, en ik snap ook waarom, zij is wat mij betreft echt de topper in La Cloche. Ik heb heerlijk met haar gevreeen en ging met een blij gevoel de deur uit ik dacht laat die lockdown maar komen want dit was de perfecte afsluiter. ik wordt er nu nog steeds warm van. Gelukkig kwam het verlossende bericht dat La Cloche gewoon mag open blijven!, Ik werd er gelijk weer geil van en kijk nu alweer uit aan mijn volgende bezoekje aan Chantal!, wat niet lang meer zal duren. Heren geniet van deze dame en leg haar goed in de watten, je krijgt het er 200% voor terug!

          Comment


          • #30
            Vandaag in Utrecht bij Chantal geweest. Wat een topper! De foto's zijn zeker niet bewerkt!! Chantal heeft hele lekkere billen! Echte aanrader als je van mooie strakke slanke billen houdt! De rest mag er ook zeker zijn, maar ik was verkocht toen ik haar mooie foto's van haar billen zag! De sex was ook top! Heeft mij heerlijk diep en lang gepijpt. Het neuken gedaan in verschillende standjes. En natuurlijk dogy voor het laatst bewaard. Schitterend uitzicht terwijl ik het heerlijk af maakte! Het zoenen was ook lekker en vol. Chantal is een leuke spontane meid waar ik een leuke date mee heb gehad. Zeker niet de laatste keer!
            Bedankt Chantal.

            Comment


            • #31
              Begin van de maand was ik in de buurt van Utrecht en dacht laat ik begin van de ochtend eens bellen. Ik zag op de weekplanning dat deze beauty zou werken en had haar voor 45 min gereserveerd. Eenmaal binnengekomen liep ze 30 min uit en had ik wel 3 verschillende kamers gezien omdat ik me steeds moest verplaatsen.
              Daar kwam ze dan eindelijk. Eenmaal op de kamer hadden we een heerlijk vrijpartij samen. Deze dame heeft heerlijke borsten, een partij lekkere billen en een lief karakter.
              Ik wist dat ik op zeer korte termijn haar weer zou bezoeken. Thanks babe!

              Comment


              • #32
                Twee weken later ging ik weer ruim een uur rijden naar Utrecht. Uiteraard weer vroeg gebeld en gevraagd of Chantal ‘s middags nog vrij was. Deze keer was ze gelukkig wel op tijd. Eerlijk gezegd was de tweede keer veel intenser en leuker dan de eerste keer. Heerlijk sex gehad in diverse standjes en vervolgens een heerlijke massage gehad. Tijdens de massage ook leuk zitten kletsen. Toen zei ze dat ze door de kou een spier in haar schouders had verrekt. De rollen waren dus snel omgedraaid en de 45 min vlogen voorbij! Toppertje, tot snel weer!

                Comment


                • #33
                  Gisteren een afspraak gemaakt met deze mooie dame. Ik was de eerste voor die dag. Even moeten wachten maar dat was het meer dan waard. Prachtige borsten lief gezichtje en super lichaam. Heerlijke gf sex gehad. Daarna gaf ze mij een prima massage en hebben we heerlijk nagenoten en ook goed gesprek met haar gehad. Een topper. Herhalingsgevaar zeer groot , bedankt Chantal

                  Comment


                  • #34
                    Leuke lieve spontane meid met een heerlijk lichaam. Chantal is heel relaxed maakt het je graag naar de zin. Zoenen kan ze heel goed, zoenen maakt het compleet voor een GFE. En dat is ook zeker gelukt. De sex was erg fijn. Chantal pijpt echt heel goed niet even snel omdat het erbij hoort, maar gewoon lekker een tijdje goed pijpen. Het neuken met zo'n mooie jonge meid is gewoon een feest. In verschillende standjes geneukt en heerlijk klaargekomen terwijl ik achter haar zat met haar lekkere billen in mijn handen. Top!
                    Bedankt Chantal.

                    Comment


                    • #35
                      Chantal is echt een topper! Ze ziet er fantastisch uit, mooi slank lekker kontje en heerlijk grote borsten. Het koste mij geen moeite om in de juiste stemming te komen. Dat heeft zij ook gelijk gezien... Ja, het pijpen doet ze echt heel goed. Ik moest opletten dat het feest niet voortijdig aan een einde kwam want ik had nog meer plannen, en die kwamen uit...heerlijk in verschillende standjes geneukt met deze mooie jonge meid! Wat wil een man nog meer... Het zoenen was uitstekend, ook dat had ik niet willen missen. Ik ging met een tevreden gevoel naar huis en zal haar zeker nogmaals bezoeken.
                      Chantal bedankt.

                      Comment


                      • #36
                        Chantal.. wat moet je daar nog over schrijven, er is al zoveel over haar geschreven.

                        Vanmiddag, laatste uurtje voor sluiten, bij haar geweest.
                        ze is zelf qua lengte geen kleine dame, maar naast mij leek dat wel zo 😁

                        Ze heeft een super ontwapenende glimlach, en echt heel lief.
                        Het was wel een beetje onwennig, maar dat lag aan mij. Met geduld en een lieve lach van haar toch nog een gesprekje gehad tijdens de massage.

                        Daarnaast natuurlijk ook het intieme gedeelte.
                        voorspel was heerlijk, ze pijpt echt super lekker, en ben haar natuurlijk ook niet vergeten 😀
                        Intiem prima, neemt ook initiatief, en gelukkig was er nog tijd voor een ronde 2, aangezien ronde 1 veel te kort was 😉

                        Dank lieve dame, hopelijk tot nog een keer.

                        Comment


                        • #37
                          Op basis van de foto's een afspraak gemaakt met Chantal. Daar had ik geen spijt van, in het echt is ze nog mooier. Ik heb genoten van haar heerlijke lijf, wat is die meid mooi! De seks was heerlijk neuken met zo'n mooie meid is werkelijk fantastisch. En verslavend. Dat smaakt zeker naar meer, veel meer! Chantal is een echte aanrader. Ik ga haar zeker nog eens bezoeken, maar dan langer. Bij een eerste bezoek plan ik meestal niet gelijk een lange date. Toch eerst even kijken of het bevalt en er een klik is.
                          Tot snel Chantal.

                          Comment


                          • #38
                            Van de week weer zo'n momentje met wat ruimte in de agenda, zo gezegd zo gedaan naar Chantal gegaan!, Ze herkende me nog en sleurde me gelijk mee de kamer op. Na afrekenen gelijk vol tongzoenen en werd ik van mijn kleding ontdaan en snel de douche in geduwd, ze had er zo te zien zin in. Ik had niet lang nodig want ik was al flink hard geworden. daanra heeft ze me nog even goed op sterkte gebracht. Toen naar het bed, Ik merkte dat ik een van de eerste was, alles voelde super en goed strak aan. Gevraagd of ze nog open stond voor een trio want ik zag dat Kim binnekort ook weer af en toe bij La Cloche is!, dus dat wordt wel even geld sparen om knallend het jaar uit te gaan met deze topper. Bedankt Chantal!

                            Comment


                            • #39
                              Van de week weergeven bij Chantal geweest. Wat is het toch een topper, ze is echt mooi en lekker jong. Ze pijpt hemels MC, en haar neuken is een feest. Nadat ik het derde standje wilde beginnen hield ik het niet meer en kwam zalig klaar terwijl ik haar Diggy nam en dus fantastische kont vast hield. Heerlijk. Lieve Chantal, tot gauw!

                              Comment


                              • #40
                                Afgelopen gelukkig ook nog even een bezoek aan Chantal gebracht. Man wat een mooie dame blijft dit, werkelijk waar een fantastisch lichaam dat ze goed onderhoud en uitstekend weet in te zetten. Ik ga er denk ik de komende weken nog veel aan terug denken en hoop dat het allemaal niet te lang duurt. Chantal blijft toch wel een van mijn favorieten waar ik graag wat tijd voor vrij maak. Bedankt Chantal en hopelijk tot Snel!

                                Comment


                                • #41
                                  Afgelopen week bij Chantal geweest, maar goed ook want het gaat weer even duren voor de mogelijkheid er weer is.
                                  wat is Chantal toch een lekker ding. Heerlijk mooie borsten en fantastische lekker mooie heerlijke billen. Heerlijk om naar te kijken en fantastisch om aan te raken. Dan de sex, gewoon top!! Chantal laat zich heerlijk in verschillende standjes neuken. En pijpen doet ze gewoon lekker, en diep. Ook geil om te zien hoe ze naakt door de kamer loopt. Dan kijk ik natuurlijk naar haar mooie billen. Ja ik hoop dat de lockdown snel voorbij is.
                                  Chantal bedankt, fijne dagen en sterkte de komende tijd!

                                  Comment


                                  • #42
                                    Nog net voor de lockdown mogen genieten van deze heerlijke meid. Heerlijk in twee standjes geneukt en vroeger klaargekomen dan gehoopt. Maar het was een spetterende orgasme. Dank je lieverd, hopelijk tot gauw

                                    Comment


                                    • #43
                                      Wauw wat een knapperd! Chantal is gezegend met prachtige borsten, een heerlijk kontje, knap gezicht en een leuke persoonlijkheid. En ik voelde mij gezegend om met zo een mooie meid het bed te mogen delen. Extra bijbetaald voor tongzoenen en het was een heerlijke sensuele vrij-partij. Mijn handen en lippen hebben bijna elk plekje op haar lichaam wel beroerd en zij bij mij. Orale gedeelte was overheerlijk, kalm en sensueel. We hebben een paar standjes gedaan maar uiteindelijk in vertrouwd missionaris het afgemaakt. Och wat heerlijk.

                                      Dank je wel Chantal!

                                      Comment


                                      • #44
                                        Wat een lekker ding is Chantal! Een super mooi lichaam met lekkere borsten en billen. Wat wil een man nog meer, gewoon Chantal! Ze is lekker spontaan en gezellig. De seks was gewoon in een woord. TOP! Heerlijk zoenen, strelen en gepijpt worden tot vlak voor het hoogtepunt. Tot slot in diverse standjes geneukt en heerlijk klaargekomen. Het was top. En zeer voor herhaling vatbaar.
                                        Bedankt Chantal.

                                        Comment


                                        • #45
                                          Na mijn eerdere bezoek deze week, toevallig in de buurt van Utrecht en tijd over dus snel een afspraak kunnen maken met Chantal, toch echt wel de topper van LaCloche. Ze herkende me nog en we gingen al vrij snel over naar het bed en het echte werk. Ze blijft echt een verrukkelijk meisje en het is hemels om haar te zien kroelen en te zien genieten. Het was een kort maar krachtig halfuurtje en bij Chantal ga je altijd met een voldaan gevoel weer de deur uit. Ik hoop haar binnenkort nog vaker te kunnen bezoeken. Bedankt Chantal!

                                          Comment


                                          • #46
                                            14 januari het mog weer en gelijk maar de stoute schoenen aan getrokken. Smiddags moest ik wat ophalen in utrecht en had al wat zitten loeren op de site, mmmmhh toch bleef me oog op Chantal vallen. Gebeld en een afspraak gemaakt voor een uur, dit wordt helaas 3 kwartier doordat ik iets te laat was netjes gebeld dat ik iets later was en de afspraak zou veranderd worden naar 45 minuten. Maar heb toch de volle uur betaald , want afspraak is afspraak en in het echt toch lekkerder als de foto's ze is heerlijk lekker vrij en spontaan wat ze zegt doet ze ook en vol overgave. Ze geniet mits je het goed doet haha ze weet wat ze doet en een geile kop dat ze heeft als je der weet te raken DAMN. Ze kust heerlijk ze neukt fantastisch en ze pijpt geweldig. Na afloop nog ff kunnen ouwehoeren, maar 1 gevaar je als je der in der mooie ogen aankijkt . Je zou wel is zo verliefd op der kunnen worden, want FUCK WAT EEN MOOIE OGEN. Je gaat me cker nog terug zien topper en anders hoor ik jou vast wel mmmmhh x

                                            Comment


                                            • #47
                                              Vorige week weer bij Chantal geweest en dat was weer top! Genoten van haar geile lichaam, in het bijzonder van haar billen, wat zijn die toch lekker om te zien en aan te raken. En dan nog haar mooie volle borsten dat maakt het plaatje helemaal compleet! En dan kan ze ook nog lekker zoenen!! Heerlijk gepijpt door haar en haar daarna geneukt in verschillende standjes. Wederom weer een heerlijk hoogtepunt gehad! Wordt zeker vervolgd!
                                              bedankt Chantal!

                                              Comment


                                              • #48
                                                Wat een prachtige verschijning, en gewoon een heel prettig mens in de omgang die er gewoon een leuke date van maakt. Kijk, van positieve energie komen gewoon goede dingen. De sfeer zat er gelijk goed in en al teasend werd het steeds warmer op de kamer. Dank Chantal voor een fijn samenzijn, voor je inzet en je verleidelijke moves. Was na de date weer helemaal opgeladen en vol energie. Voor herhaling vatbaar.

                                                Comment


                                                • #49
                                                  Vanochtend eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt bij jouw Chantal. Om 10:30 uur werd ik netjes ontvangen door de gastvrouw en niet veel later verscheen jij daar voor me. Ik ben niet snel verlegen te krijgen, maar jij kreeg het voor elkaar bij mij. Jeetje, wat ben je zowel van binnen en van buiten een geweldige mooie en lieve vrouw. Met knikkende knieën stond ik daar in de kamer en vroeg je wat mijn wensen waren. Ik was er al snel uit om a full package te nemen, want ik wist eerlijk gezegd niet wat mij stond te wachten. Wel eens eerder een ervaring gehad en die waren niet zo fijn. Ik vertelde je nog dat ik zenuwachtig was en je stelde mij helemaal op mijn gemak. Na het wassen zijn we op het bed beland en wist je mij snel op het gemak te stellen. Daarna zijn we samen in bad geweest en niet veel later weer terug op bed. Dat was toch het fijnste. Ook even de tijd genomen om met elkaar te babbelen. Lieve Chantal, ik ga hier niet in verdere details treden, want dat vind ik niet respectvol. Een ding weet ik zeker, je hebt mij kunnen geven waar ik al heel lang naar verlangde. Namelijk de wederzijdse aandacht. Dankjewel hiervoor. Hoop je nog een keer te mogen ontmoeten.

                                                  Comment


                                                  • #50
                                                    Voor de lockdown nog even een bezoekje gebracht aan dit pareltje. Wat is het toch een schatje, zou haar in een doosje willen doen en bijles geven, elke dag. We hebben zalig geneukt ikn drie standjes, en daarna heeft ze me heerlijk zc klaar getrokken en ben op haar buikje gekomen.. Topper. Honderd procent herhalingsgevaar.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X