Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Cindy, Geleenstraat 76, Den Haag

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • #26
  (ook geplaatst bij Stella)

  Beste Medewandelaars,

  soms heb je gewoon mazzel, ik was gisteren in de Geleenstraat en zag Cindy staan en appte of ze tijd had, over een half uurtje ok , ik wacht wel. dus op het gemak nog maar eens door de straat gelopen..
  Kom ik voorbij pand 23 en wie staat daar in het raam "kinkygirl Stella", gevraagd aan haar of ze zin had om een spel te doen met Cindy, het antwoord was ok,
  en van het een kwam het ander, de dames kennen elkaar en spreken dezelfde taal waar ik niets van begrijp ;-). dus wat de dames bekokstoofd hadden daar had ik geen weet van, maar ik heb het geweten,
  Snel en vakkundig werd ik geboeid, met een blinddoek werd ik "blind"gemaakt. .
  Stella teasing met nagels en lijf, en Cindy me opwarmen in het kruis, de dames deden een voorbinddildo om en namen me te grazen van 2 kanten, eerst Cindy, dan Stella, de Blinddoek ging af en Aangezien Cindy een kleinere om had, kwam Stella het al gauw overnemen, en ze kan het deze dame

  Pfff, Cindy vertelde me even terloops dat Stella kleinere handjes had, nou dat heb ik geweten, Heel easy schoof haar hand naar binnen, ze doet het erg goed op gevoel. Vervolgens kaarsvet, facesitting, sounding, ballcrusher. de dames hadden er plezier in en dat was te voelen. Echt een top ervaring!
  Aangezien Cindy me lezen kan wist ze me al heel snel naar een hoogtepunt te krijgen.
  Gewoon Toppertjes beiden!
  Last edited by Creative Spirit; 09-10-2022, 14:13.

  Comment


  • #27
   Inmiddels ben ik weer een paar keer bij Cindy geweest de afgelopen periode. Ik vind haar spel echt heel goed. Ze speelt echt letterlijk met je, kijkt wat je wilt en kan hebben en gaat daar mee aan de slag. De manier waarop ze je aankijkt met lust en spot in haar ogen is gekmakend. Ze heeft ook bijzondere toys: twee neukmachines waarvan één op een stoel, echt heel geil. Terwijl je daarmee gek gemaakt wordt heeft zij haar handen vrij om andere dingen te doen. Maar ook andere speeltjes zoals een strapon waarbij er ook een dildo bij haar naar binnen gaat zijn heel opwindend. Trio met Stella, one on one met haar, allemaal zeer verslavend!

   Comment


   • #28
    Van de week liep ik in afwachting van mijn afspraak met Stella en Miruna door de straat en zag Ik Cindy weer een keer staan voor het raam op no. 76. Dat gebeurd niet vaak, want altijd bezet. Jaren, jaren geleden toen ze nog op no. 23 werkte een paar keer heerlijke trio’s met meesteres Marina en haar mee gemaakt. Bijzonder intrigerende vrouw, misschien binnenkort eindelijk weer een keer.

    Comment


    • #29
     Originally posted by Sana View Post
     Van de week liep ik in afwachting van mijn afspraak met Stella en Miruna door de straat en zag Ik Cindy weer een keer staan voor het raam op no. 76. Dat gebeurd niet vaak, want altijd bezet. Jaren, jaren geleden toen ze nog op no. 23 werkte een paar keer heerlijke trio’s met meesteres Marina en haar mee gemaakt. Bijzonder intrigerende vrouw, misschien binnenkort eindelijk weer een keer.
     Ik zag haar paar dagen terug weer even staan. En in het raam eronder Bridget. Er kwam weer een geile herinnering boven van jaren geleden. Ik was bij Mrs. Marina aan het spelen en wilde extra kink erbij. Marina had wat geregeld. Ik werd als sissy aangekleed en opgemaakt en heerlijk opgerekt. Daarna moest ik met Marina mee door het huis en ik moest me melden bij de keuken. Daar zaten Cindy en Bridget te wachten met allebei een zweep in hun handen. Ze waren zeer enthousiast over mijn outfit en ik moest in de gang staan. Daar werd een dildo op de deur geplakt, die ik moest pijpen, terwijl Cindy en Bridget mijn kont met hun zweep te grazen namen. Heerlijk.
     vervolgens moest ik achter drie mooie in lak gehulde vrouwen aan lopen. De trappen op naar de kamer van Cindy. Daar mocht ik plaatsnemen in de gynostoel. Ze gingen met zijn drieën heerlijk te keer. Tepelspel, dildo pijpen en heel veel anaal spel. Alle drie hebben ze me gefist. De absolute beloning was een glas champagne van alle drie, die ik moest drinken terwijl ze me fisten. Daarna gingen Marina en ik terug naar haar eigen kamer om de middag af te maken.

     Comment


     • #30
      Vorige week weer een fantastische sessie met Cindy gehad. Nadat ik me opgefrist had werd ik direct hard aangepakt. Na een paar knietjes in mijn ballen werden de simpele maar uiterst pijnlijke klemmen met tandjes op mijn tepels gezet. Daarna de ballen in de crusher en nog meer torture. Cindy ging even weg en kwam later met de ballbuster terug. Deze heeft een plaat met scherpe pinnen en werden mijn ballen weer maximaal geplet. Toen was het tijd dat ik mijn pijpkunsten zou laten zien. Met een masker werd ik naar het raam van bridget gebracht en moest voor het open gordijn haar grote strapon pijpen. Nadat ik goed door geneukt was in mijn keel , vond ze het tijd om mij ook daar in het raam met haar strapon te nemen. Weer boven op de kamer starte ze met een fisting tot voorbij haar elleboog. Na dit alles werd het tijd dat ik een keer dubbel anaal genomen zou worden. Helaas lukt het niet om iemand van straat te plukken hiervoor. We besloten om voor de finale om Nina erbij te halen.Cindy had ook een aantal gebruikte condooms meegenomen Beide dames namen me met groot olezier dubbel anaal. Hierna nog door beiden diep gefist en ook dubbel gefist. De condooms werden over mijn hoofd geleegd en in mijn gezicht werd gesmeerd. Daarna mocht ik klaarkomen waarbij letterlijk mijn zaad uit mijn ballen werd geschopt. Uitgeput weer opgefrist waarbij ik mijn gezicht niet mocht schoonmaken werd ik naar buiten gestuurd en moest een rondje lopen in de straat voordat ik weg mocht gaan. Al met al een zeer geslaagde sessie zoals in vroegere tijden

      Comment


      • #31
       Bulgaarse Cindy & Anthony, the beautiful black man.

       Jarenlang heb ik de dames in de rode ramenstraten van Den Haag, Utrecht en Antwerpen bezocht. Daarbij werd ik gedreven door een zekere seksuele honger die vanuit twee kanten van mijn lichaam, mijn hoofd en mijn voeten, leek samen te komen in mijn maag. Met in mijn maag een spanningsgevoel van onderdanigheid en geiligheid was ik toendertijd heel gretig op zoek naar sensuele ranke slanke jonge dames met een dominante uitstraling. In mijn dromen was ik een slet waarop de mooie wellustige dominante dames zich eens heerlijk konden uitleven. Uiteindelijk is er voor mij na al die jaren en uit al die sessies één kinky lady in mijn hoofd achtergebleven en dat is Bulgaarse Cindy.

       Bulgaarse Cindy, zo noemden de wandelaars haar destijds op hookers punt nl en zo noem ik haar nog steeds, want bij die naam horen de mooie wellustige herinneringen die ik aan haar heb. Het zijn herinneringen die ik koester.

       Herinneringen kunnen mooi zijn en kun je koesteren, maar gelukkig is Bulgaarse Cindy nog steeds te bezoeken en dat heb ik van de week dan ook weer gedaan. Cindy, die mij door en door kent, zette voor een sessie een zeer geil programma in elkaar waarmee zij mij weer wist te verrassen.

       Dit keer passeerde een aantal mooie charmante kinky dames uit huis nummer 74 / 76 de revue waarover ik misschien later nog zal schrijven, maar het meest indrukwekkende van deze sessie was wellicht Anthony, de beautiful black man. Of was dat dan toch Bulgaarse Cindy zelf?

       Eerder deze sessie was ik al geneukt door Cindy’s neukmachine op diverse frequenties, maar daarna namelijk ook nog door Bulgaarse Cindy zelf. Zij neukte mij met een voorbinddildo op dezelfde stoel waarbij zij deze zo voor de wandspiegel had gezet dat ik zo de dildo heen en weer zag gaan in mijn kontje…

       Ja, wat een beelden! Cindy’s sensuele glimlach met haar fascinerende ogen boven mij… De op haar neuktempo bungelende borsten boven mij… En dan het beeld van de in mijn kontje heen en weer gaande voorbinddildo als ik even opzij keek. Wat een fantastische scène om naar te kijken. Wat geil om dat alles bijna tegelijkertijd in beeld te zien!

       En wat kan Bulgaarse Cindy neuken!!! Wat voor een gevoel heeft zij daarvoor met zo’n strapon tussen haar benen!!! De souplesse in haar heupen, het aanvoelen van het juiste neuktempo, het afwisselen van het neuktempo op het voor jouw gevoel juiste moment….Ik ken Cindy al jaren maar voor mij blijven haar kinky talent, haar kinky kwaliteiten en haar kinky prestaties verbazingwekkend, maar vooral ook heel erg geil!

       En dan, alsof de sessie nog niet goed genoeg is, laat Cindy op een gegeven moment ook nog een heel mooi gebouwde zwarte man haar SM-kamer binnen komen… Met de beautiful Anthony had ik al eerder kennisgemaakt en ook met zijn mooie 22 centimeter, maar dat was inmiddels al weer jaren geleden in Cindy’s toenmalige SM-kamer in pand nummer 23. Als ik tijdens een sessie soms tussendoor lag bij te komen op bed, blikten Bulgaarse Cindy en ik wel eens terug naar de mooie geile sessies die we gehad hadden in de afgelopen jaren. Altijd kwam Anthony dan weer in onze gedachten terug… Blijkbaar vond Cindy het nu weer eens tijd om deze special uit te nodigen voor een sessie. Wel, het was een super verrassing!

       The beautiful Anthony is een fijne man die je op je gemak weet te stellen voor aanvang van de seks party. Maar als ie los komt dan komt ie ook echt los. Een aantal jaren terug heeft Cindy tijdens een sessie met Anthony de song Sex Machine van James Brown afgespeeld terwijl de beautiful Anthony met mij bezig was. Dat liedje is heel goed toepasbaar op hem. Het lijkt wel speciaal voor hem geschreven. Wat een energie en wat een dynamiek heeft deze man.

       Ik ben aan het nagenieten terwijl ik dit verhaal aan het schrijven ben en ik zou nog wel veel meer kunnen schrijven, want er komen nog allerlei geile details in mij op betreffende mijn sessie met Bulgaarse Cindy maar voor de leesbaarheid van het verhaal laat ik het hier voorlopig maar even bij.

       Groet aan alle kinky & SM liefhebbers en aan de leuke door mij zeer gewaardeerde sexy dames van house 74 / 76.

       HL69

       Comment


       • #32
        Gisteren eindelijk weer eens in Den Haag, was van plan om rond te kijken en een bezoekje te doen. Na al die verhalen moest er heel wat te zien zijn, met name meesteressen. Er waren volgens mij meer kijkers die wat verwachten, maar heel weinig, of eigenlijk helemaal geen meesteressen. Had contact gehad met July, die werkte gisteren, maar helaas , hoe bedenk je het , het vodafone netwerk lag eruit. Dus dat ging mis. Toen stond Cindy ineens voor het raam. Ik naar boven komen en ze zei dat ze alleen SM doet. Ze had ws niet verwacht dat ik daarvoor kwam.
        Lekkere rustige intake, goed gesprek en toen ging het los. even dienen, toen tepelspel met kaarsvet en zo mooie opbouw, naar jongeheer en anaal. De neukmachine geprobeerd, maar die kan niet tippen aan Cindy. uiteindelijk zeer heftig hoogtepunt, daarna rustig afkoelen en douchen . Toch noch zeer tevreden naar huis.

        Johann

        Comment


        • #33
         Cindy is een ware top Meesteres/kinky lady, die ook zoveel spelmogelijkheden beheerst en toys heeft waar je als sub alleen maar van kan dromen.

         Comment


         • #34
          Gisteren tijdens een sessie met Miruna, kwam Cindy voor een uurtje naar no. 23 om mee te spelen. Het was jaren geleden dat we elkaar ontmoet hadden, maar ik voelde letterlijk weer waarom ze zo’n goede naam en reputatie heeft. Haar manier van fisten is ongekend. Het was leuk om elkaar weer te zien.

          Comment


          • #35
           Ik kom nog even terug op mijn hernieuwde kennismaking met Cindy. De laatste keer was gauw 8 jaar geleden in een trio met Marina. Ze heeft een mythische naam in de Warme straten van Den Haag. Prachtige recensies vroeger op Hookers over haar. En ik moet zeggen, ik was nu ook weer onder de indruk. Iets ouder en iets voller, maar nog steeds zeer relaxed en zeer bedreven in het SM spel. Ze heeft echt magic hands. En het samenspel met Miruna is heerlijk.

           Comment


           • #36
            Weer eens een heerlijk bezoek gebracht aan Cindy. Het begon anders dan anders, even praten, over de plannen om een keer met Anthony af te spreken. Ik liet haar wat foto's en video's zien van andere avonturen en dat triggerde haar wel. "so now you are challenging me...." Het teasen was iets erotischer dan anders. Ik mocht al snel haar tepels en pussy verwennen en dat was geen straf. Wat ook erg geil was dat ze een doubledildo pakte, de ene kant in m'n kontgaat en de andere kant in haar kutje. Terwijl we op de rug zeg maar met onze onderkanten naar elkaar lagen kon ik het goed zien in de spiegel aan het plafond... we genoten allebei. Ze weet dat ik het opwindend vind om hulpeloos te zijn, dus ik moest op een handdoekje op de grond gaan liggen en ze maakte me vast aan de grond met tape, over voorhoofd en hals. Met een ingenieuze constructie werden m'n benen aan een spreidstok omhoog getakeld. Ik non alleen recht naar boven kijken omdat m'n hoofd vastzat dus kon niet alles zien en volgen. Het bleek dat ze een neukmachine had geplaatst die me zachtjes begon te neuken. Met flink wat aanmoedigingen en dirty talk "so that is kinky..."werd ik steeds geiler. Cindy ging gespreid boven m'n middel staan "I'm gonna make your pussy even more wet" en liet haar champagne over m'n pik en kontgaatje stromen. Zeer opwindend. Later op bed moest ik eerst spelen met de siliconen shemale buste die ze heeft, die voelt heerlijk aan en ik moest oefenen pijpen om een andere keer ook Anthony goed van dienst te kunnen zijn. Terwijl ik op m'n knieën daarmee bezig was en ze eerst af en toe m'n hoofd goed naar beneden drukte, werd het tijd ook voor dildo's en haar hand. Later op m'n rug met benen in de beugels, ging ze langzaam en zachtjes naar binnen en draaide en bewoog haar hand op een manier die me gek maakte, stimuleerde m'n prostaat waardoor ik trilde van genot, natuurlijk onder invloed van de nodige poppers die ik regelmatig kreeg toegediend of gevraagd werd zelf te nemen. Ze pushte me om mijn spieren aan te spannen en op die manier het gevoel nog intenser te krijgen. Ik kan me niet herinneren wanneer ik eerder zo goed en lang ben gefist. De finale met de hand was een heerlijke ontlading. Ben altijd erg onder de indruk van hoe Cindy me aankijkt en tegen me praat, zegt wat ze wil en van plan is te gaan doen. Terwijl ik al lekker onder handen wordt genomen vertelt ze ook nog eens uitgebreid wat er komen gaat... Zin in de volgende keer!
            Last edited by Johnboy; 23-04-2023, 16:48.

            Comment


            • #37
             Originally posted by kinky boy
             ja gewoon aanwezig, met bordje in haar raamerker, en ze had toch ook ergens nog online een emailadres staan voor contact?
             Klopt, haar emailadres is kinky-cindy@hotmail.com

             Comment


             • #38
              Ik heb een kleine 2 weken oo bed met corona gelegen maar nu weer fit, en dus zin en hersteld, en gisteren maar eens op de gok de Geleenstraat in gelopen aan het einde van de middag. En Cindy (inmiddels met rood naambordje in haar erkerraam op de 1e verdieping) kwam opeens vrij dus sinds lange tijd geleden weer eens een sessie gespeeld. Kamer was nog uitgebreider qua toys, laarzen, kleding maar ook meubels als een gynostoel met neukmachine, sling, elektrische vacuumpomp, neukmachines en groot rond bed met spiegelplafond.

              Goed opgegeild en tepels bewerkt door Cindy en met vacuummilkingpomp mijn pik bewerkt en opbouwend anaalspel met o.a. neukmachine,en geile fisting op het eind, Cindy weet heel goed wat ze doet en levert kwaliteit.

              Comment

              Working...
              X