Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Meesteres Cindy, Geleenstraat 76, Den Haag

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Meesteres Cindy, Geleenstraat 76, Den Haag

  Naam: Meesteres Cindy
  Leeftijd: 30-33
  Uiterlijk: Oost-Europees
  Kleur haar: Blond
  Lichaamsbouw: Normaal
  Cupmaat: C
  Siliconen: Ja
  Piercing: Onbekend
  Tattoo's: Ne

  Vanmiddag fantastische sessie gehad met Cindy. Ik had een afspraak van anderhalf uur, maar gelukkig had ze aansluitend niet meteen een afspraak dus daar kwam nog een uurtje bij. Ze heeft een mooie kamer boven en veel van haar oude toys en kleding. Ze gaat het liefst weer naar nr. 23 als daar een goede kamer vrij komt, dus ze heeft nog niet alles uitgepakt zei ze. Maar goed, de sessie. Ik herinnerde haar eraan dat ik vooral houd van kinky, teasing, anal play en niet zozeer het harde werk met pijn. I remember, we start at the cross, zei ze. Daar verkende ze m'n lichaam, ik kon dat goed zien in de spiegels aan de overkant van de kamer. Ze zag er goed uit in een zwart lakjurkje waar haar boobs goed in zichtbaar waren. Inderdaad is ze iets steviger geworden. Vervolgens deed ze wasknijpers op m'n tepels en zak, wat gemeen lachend: "no pleasure before you have had some pain, you have to deserve it..." Nadat ik geblinddoekt was en een paar snuiven poppers had gekregen, rook ik...een kaars en voelde ik al snel het kaarsvet op m'n tepels en pik, die al keihard overeind stond. Prettige sensatie, ook omdat ik me machteloos voelde omdat ik dit eigenlijk niet wilde maar zij natuurlijk gewoon bepaalde wat ze deed. Daarna op het bed werd ik eerst verzocht haar strapon te pijpen, en toen ze tevreden was hoe ik dat deed pijpte ze mij ook plagend. Ze deed mijn benen in beugels boven het bed (er is helaas geen Gyno stoel), verkende m'n kontgaatje met haar vingers en begon me eerst rustig en daarna steviger te neuken met de strap-on, die verwisseld werd voor een groter exemplaar toen ze merkte dat ik dat kon hebben. Heel geil hoe ze dan voor je zit, later met haar fantastische borsten bloot, die ze af en toe aanbood om haar tepels te likken. Vooral hoe ze naar je kijkt op een dominante, licht cynische en ook vrolijke manier. Er kwam een grotere dildo in haar strap-on terwijl ze fantaseerde hoe het zou zijn om me te fisten. Hoe ze me fiste, eerst "gewoon en daarna doggystyle, was fantastisch. Geil ook hoe ze je tussendoor lachend en dwingend aankijkt terwijl ze telt hoeveel snuiven poppers je moet nemen. Goed uitzicht in de spiegels naast en boven het bed. Ze had er duidelijk plezier in en zei dat ze dit gemist had de afgelopen jaren. Toen ik anaal uitgeput was heeft ze me geblinddoekt op het bed verteld wat ze de volgende keer met me wil doen terwijl ze me aftrok. Duurde niet lang voordat ik intens klaarkwam. Ze zei lachend dat wat ze me als "fantasie" vertelde gedurende het slotakkoord eigenlijk best wel een goed idee was om ook echt te gaan doen, dus ik verheug me zeer op de volgde sessie....

  Leuk nagepraat, Cindy is een intelligente en leuke vrouw. Kortom een geweldig weerzien!
  Last edited by Johnboy; 15-09-2021, 19:50.

 • #2
  Met grote dank aan mijn voorganger hier, kon Cindy contact met mij leggen voor maken afspraak en zo was ik er vanavond. Even onwennig na ruimt 3 jaar denk ik zo? Ook in dat pand, was daar al jaren niet meer geweest, en boven aan de achterzijde heeft ze een grote SM kamer. Aan de straatkant zit volgens mij Mrs. Denise nu die dan in de erker op de 1e verdieping staat als ze vrij is. Cindy heeft beneden als ze vrij staat het middelste raam waar Nina altijd zat, rechts van Bridget die er nu nog wel is.

  Het was even wennen ook elkaar zo weer te zien na vele jaren en sessies gespeeld te hebben op zeer hoog niveau en intens. Eerst even bij gebabbeld en dan is Cindy zoals bekend allervriendelijkst en openhartig als je haar goed kent. Ze vertelde dat ze ook weer even moest wennen aan de sessies, de energie en deze kamer waar ze nog niet al haar vele toys, kleding etc kwijt kon. Maar ze had het spelen ook gemist, want ze was altijd al een liefhebster van het spel geweest en dat vuur in haar ogen heb ik vanavond ook weer mogen ervaren.

  Na 15 minuten merkte ik al dat ze qua spelvreugde en energie niks veranderd was. Ik wel, want mijn lichaam en brains moesten meerdere malen schakelen alsof het lui was geworden en moest ook een vroegtijdig orgasme voorkomen. Jeetje nu merkte ik weer watvoor kwaliteits verschil er dan in een sessie kan zijn. De manier van aanraken, gebruik toys, het aankijken, het praten het opzoeken van grenzen, alles. Het niveau zoals ik jaren geleden speelden met Cindy maar ook Mrs. Vernice, ik leek even in een tijdmachine te zitten terug in de tijd.

  Ik durfde ook ook meer te laten zien van mezelf, wat ik bijvoorbeeld ook bij Miruna heb, als die straks een grote kamer heeft zal die met toys, kleding en de speelruimte ook richting dit niveau en energie beleving zullen gaan, destijds voordat Cindy stopte ook nog een trio met Miruna en Cindy destijds mee mogen maken.

  Er komen weer mooie tijden aan voor de SM en kink liefhebbers!

  De sessie was in het kort een spel van tepel teasen tot gebruiken met tepelklemmen en elektro, op commandon mijn zelf neuken op een siliconen neukpop terwijl ik de mooie volle borsten en tepels van Cindy moest verwennen. Ook werd ik met strap on goed geneukt door haar, kaarsvet en ook op het einde enkels in lederen lussen boven het bed waarbij ze me stap voor stap ging fisten totdat ze weer ouderwets los kon gaan en de 'old Franky' weer tevoorschijn kwam en ik al grommend masturberend vanuit mijn tenen klaar kwam

  The Kinky Queen from the street is back!!

  Comment


  • #3
   Goede middag beste wandelaars,

   De terugkomst van de heerlijke begeerlijke Bulgaarse Cindy in de Haagse Geleenstraat verlokte deze dirty old kinky man tot een bezoek aan haar en vervolgens zette de zogenaamde napret van die zeer geslaagde sessie mij aan om weer te gaan schrijven.

   Sommige wandelaars zullen mij herkennen (zoals ik ook velen van jullie herken) van Hookers waar ik in het verleden veel geschreven heb.

   Omdat ik vermoed dat het voor velen interessant kan zijn, maar ook uit waardering voor Cindy, heb ik in mijn archief een oude recensie van haar opgedoken die heel goed mijn ervaringen met deze bijzondere Bulgaarse omschrijven. Tegelijkertijd is deze oude recensie een tijdlijn die veel inzicht geeft over de kwaliteiten en ontwikkeling van deze kinky dame in hart en nieren. Uiteraard volgt binnenkort van mijn hand een recensie van de sessie die ik onlangs met haar had.

   Veel leesplezier!

   Groet,

   HL69   “In gedachten terug in de tijd naar 2008”

   “Bulgaarse Cindy” ontving nog maar net in het mooie hoekpand aan de Hunze- / Geleenstraat in Den Haag, toen mijn oog op haar viel. Het was ergens na de zomer van het jaar 2008, toen zij op 19 jarige leeftijd vanuit Bulgarije in het Haagse was neergestreken. Zij viel me op door haar gezicht, ogen en door haar schoonheid in het algemeen. En…, hoe jong ze ook was, je kon zien dat het een bijzonder meisje was. Ze had een bepaalde uitstraling. Het was een meisje met karakter, vermoedde ik! Ik maakte een praatje met haar aan het raam, maar ondanks dat ik onder de indruk was van haar schoonheid en uitstraling, besloot ik door te lopen, want ik had toch ook de indruk dat zij niet zo ervaren was. Ik dacht (toen nog) dat ik mijn geld beter kon besteden. ..

   “Kinky Sex”

   Ik bezocht Cindy dan wel niet in haar allereerste beginperiode in het Haagse, toch bleef ik een oogje houden op dit bijzondere meisje. In het voorbij gaan keek ik altijd naar haar als zij toevallig eens aan het raam stond. Het jaar 2008 was voor mij ook het jaar dat ik me meer bezig ging houden met Kinky Seks. Vooral anale seks bij mij met dildo’s vond ik helemaal geweldig en ook verdwenen er wel eens een paar vingers van bepaalde ”Dames van Plezier” in mijn kontje. Op een gegeven moment werd ik door een van die dames op Cindy geattendeerd die in hetzelfde pand ontving. Volgens deze ervaren dame zou ik Cindy eens moeten bezoeken. “Cindy has small hands and she has already a lot of experience with fisting”: vertelde zij mij.

   “Een poging wagen”

   Ik was eigenlijk verbaasd over de info die ik gekregen had. Cindy maakte op mij wel indruk, maar nou niet op het gebied van kinky seks en bovendien was zij nog maar pas aan het werk in deze business, had ik vernomen. Maar “de fisting info” die bij mij naar de achtergrond was gezakt, kwam weer naar voren toen ik haar weken daarna achter haar raam zag staan. “Toch maar even een poging wagen”: dacht ik bij mijzelf. Wel, ik heb het geweten…

   “Rising Star”

   De snelheid waarmee de ontwikkeling van “Bulgaarse Cindy” op kinky seks / soft SM gepaard ging is duizeling wekkend te noemen. Het heeft mij altijd verbaasd hoe snel dat dat ging. Waar andere “Dames van Plezier” jaren over doen had zij dat in korte tijd onder de knie. Bij elk bezoek bracht zij weer wat nieuws naar voren of had zij zich verbeterd op bepaalde vlakken. Op een gegeven moment besefte ik dat ik hier duidelijk te maken had met een “Rising Star”. Een ongekend talent op het gebied van Kinky Sex / SM.

   Naderhand heeft zij mij wel eens verteld dat zij in haar beginperiode veel van haar landgenote (de zeer ervaren en roemruchte) “Eva” geleerd heeft, maar uit alles blijkt ook dat “Cindy” gewoon veel aanleg heeft voor en plezier heeft in kinky seks / soft SM. Nog steeds leert zij bij en verrast ze mij met nieuwe ervaringen. Zij weet zich nog steeds te verbeteren en maakt het toch nog weer geiler of lekkerder!

   In haar beginperiode had ik nog de leiding van het spel. Ik vroeg haar en zij voerde uit. Ook dacht Ik haar in die periode wat harder te moeten maken en daarom heb ik haar ook wel “getaesed”, waarbij ik haar wel eens “Softy” noemde. Haar natuurlijke dominantie kwam nog niet zo tot uiting en wist zij min of meer nog voor mij verborgen te houden…

   “The rollen omgedraaid: I’m not a girl anymore, I’m a woman now”

   Cindy werd ouder, kreeg in rap tempo meer ervaring, en ik vermoed dat zij op een gegeven moment mijn houding ook wel een beetje zat was. Meer en meer nam zij de leiding over. Haar dominantie kwam meer en meer tot uiting. Op een geven moment sprak zij tijdens een bezoek de (voor mij historische) woorden terwijl zij mij strak en hard aankeek : “I’m not a girl anymore, I’m a woman now”.

   Toen drong het voor het eerst tot mij door dat er iets veranderd was in onze verstandhouding. En dat liet zij mij niet alleen weten, zij liet mij dit ook voelen… Tot op de dag van vandaag slaat zij mij met een zweep of doet ze aan “Bitch Slapping” (en ik kan melden dat zij dit zeer hard doet) waarbij ze mij dan tussen de klappen door zo af en toe nog herinnerd aan mijn eigen woorden: “Do you remember that you call me a Softy?” Hmm…..Wat heb ik een spijt van die woorden op zo’n moment…

   “The Kinky Girl with the magic hands”

   Cindy heeft kwaliteiten op allerlei vlakken, maar wat mij zeer aan haar fasineert zijn haar kwaliteiten op het gebied van anale seks. En ik bedoel dan anale seks bij mij. Deze zijn werkelijk ongekend! Ik ken geen gelijke! Cindy heeft zo’n gevoel daarvoor. .. Amazing! Met haar “magic hands” weet zij zeer diep bij mij binnen te dringen. Barriere na barriere passeert zij… Op dat pad van extase brengt zij mij op zeer zachte en teasende wijze naar diverse hoogtepunten, maar ook is zij mij daarbij met zeer harde hand de baas…

   Vingers, handen, vuisten, dildo’s,voorbinddildo’s, neukmachine…you name it… en zij beheerst de techniek om je daarmee naar ongekende hoogten te brengen…

   “Anno 2013, de Vamp en haar sletje”

   Sinds het jaar 2008 is er veel gebeurd. De rollen zijn inmiddels al weer vele jaren terug omgedraaid en Ik ga nog steeds heel graag bij Cindy op bezoek. Tegenwoordig heeft zij bij mij ook de vrije hand in het spel. Cindy bepaald en Cindy doet. Cindy is de Vamp en ik ben haar sletje.

   Comment


   • #4
    HL69 welkom! ik las je graag op Hookers waar ik toen alleen lezer was. Inmiddels ook weer bij Cindy geweest en dat was even wennen qua tijd geleden en de kamer, maar de energie van het spel en Cindy voelde al snel weer goed aan. Ik herkende weer dingen die ik vergeten was en moest ook met een glimlach terugdenken en direct in het hier en nu in de sessie met mijn hoofd erbij blijven om te presteren voor haar en dat was geil en smaakte naar meer. Hoe Cindy om kan gaan met toys, opdrachten en je in een flow kan krijgen is gewoon een aparte klasse die je niet veel meer ziet bij Meesteressen en kinkygirls

    Comment


    • #5
     Toch als ik haar nu zie raak ik minder opgewonden van haar dan vroeger. Kwestie van smaak maar vroeger vond ik haar slank een stuk aantrekkelijker en kwam ik graag bij haar…🤷🏼‍♂️

     Comment


     • #6
      Qua spel absoluut top, en ik stoor mij door die energie totaal niet dat iemand iets minder slank is ze heeft nog steeds een spannend opwindend uiterlijk en zeer creatief en energiek spel. Binnenkort trio met Miruna plannen, eens kijken of ik dat overleef.

      Comment


      • #7
       Ik ben wel benieuwd naar de combinatie van bijvoorbeeld Cindy in trio met Miruna of met Stella of Jasmin, of July, zijn die combi's bespreekbaar?

       Comment


       • #8
        Originally posted by fetishsex View Post
        HL69 welkom! ik las je graag op Hookers waar ik toen alleen lezer was.
        @fetishsex

        Dank je wel. Ik lees nu met genoegen jouw bijdragen!

        Comment


        • #9
         Originally posted by fetishsex View Post
         Ik ben wel benieuwd naar de combinatie van bijvoorbeeld Cindy in trio met Miruna of met Stella of Jasmin, of July, zijn die combi's bespreekbaar?
         Geen idee of de combi’s die jij hierboven noemt mogelijk zijn, maar aan het einde van de sessie die ik de laatste keer met Cindy had, hadden we Olga (Geleenstraat 23) uitgenodigd. Over die sessie moet ik overigens nog een recensie schrijven.

         Comment


         • #10
          Cindy werkte voorheen al voor trio's samen met o.a. Stella, Olga, Nina, Bridget, Miruna en die zitten deels in hetzelfde pand of op het hoekpand Geleenstraat 23/Hunsestraat 51 zelfde eigenaar, dus denk dat al die trio's mogelijk zijn nog. Jasmin, July etc. geen idee, dat zijn voor Cindy denk nieuwe meiden die er nog niet waren toen CIndy paar jaar geleden stopte. Maar je kan het haar vragen via de email: zie ook: https://www.citygirl.nl/node/18629/page2#post34428 daar is terug te vinden:


          de beroemde Bulgaarse Cindy is terug in Den Haag!

          Paar jaar geleden op Geleenstraat 23k6, nu dagelijks op Geleenstraat 74k4 waar ze een grote SM kamer boven heeft

          Cindy heeft haar oude telefoonnr niet meer, maar is wel in het Engels nu per email bereikbaar via kinky-cindy@hotmail.com

          Meldt altijd of jij al eerder bij haar geweest bent, en hoe ze je kan herkennen. En dan ook beknopt je fantasie, do's en don'ts voor de gewenste kinky sessie.

          Tarief is €100,00 per 30 minuten en trio's met o.a. Stella, Miruna, Roxy, Bridget etc. zijn bespreekbaar met haar.

          Dit is alles in de redlight van Geleenstraat/Hunsestraat Den Haag zie meer algemene info via http://www.geleenstraat23.nl/

          Lees de recensies van Cindy via https://www.citygirl.nl/node/31744

          Cindy is zeer allround in soft SM, kinkygames en heeft heel veel toys en fetishkleding, pumps, laarzen, en ook een neukboor, neukmachine, sling, groot bed met kettingen met enkel en polsboeien aan plafond, spiegels, etc. etc.

          Ze ontvangt van ca. 13 a 14 uur tot ca. 23 uur op afspraak via kinky-cindy@hotmail.com
          Last edited by frankkinky; 14-10-2021, 18:35.

          Comment


          • #11
           Laatst bij deze dame geweest. Door de geweldige verhalen/ reclames van de mensen hierboven. Helaas een teleurstelling. Dame was geïrriteerd dat ik maar een half uur wilde blijven. Naja mag wel voor de 1e keer. En was wel wat dik. Met name bij haar buik. Spel was ok. Maar geen level miruna, stella etc. Gemiddelde raamdame als je het mij vraagt. Volgende keer beter

           Comment


           • #12
            Ook door de lovende recensies een afspraak gemaakt maar mijn ervaring was ook teleurstellend. Er worden vergelijkingen gemaakt met andere dames zoals Vernice waar ze in mijn beleving nog niet in de schaduw van kan staan. Miste interactie / mindfuck / magic hands waren het ook niet …. Wel weet ze je “professioneel” te helpen naar een vroegtijdig hoogtepunt. Voor mij geen herhalingsgevaar. In vergelijking met bijv. Jeanina een oude rot in het vak maar miste het spelplezier.

            Comment


            • #13
             Cindy, een mooie, talentvolle kinky artiest met sexappeal.

             Zo’n pakweg 3 weken geleden had ik weer met mijn favoriet Cindy afgesproken voor een sessie en dat werd weer een bijzondere na zo’n lange tijd.

             Bij het weerzien voelde het gelijk weer goed. De klik tussen ons is er eigenlijk altijd gelijk wel, maar misschien kan dat kan ook wel niet anders als je elkaar al jaren kent.

             Sinds 2008 heb ik met Cindy een goede sterke band opgebouwd op kinky seksueel vlak en dat houdt voor mij ook in dat er een geestelijke connectie moet zijn en die connectie is met Cindy fenomenaal.

             Cindy speelt het spel subtiel, maar weet de spanning goed op te bouwen. Als je haar goed kent en in de ogen kijkt en ook opmerkt hoe zij zich beweegt kun je vaak al opmaken welke kant het spel op gaat, alhoewel ze mij ook vaak nog weet te verrassen met iets nieuws of met een nieuwe variant op een aspect van het spel.

             Cindy is zeer creatief, heeft een scherp vrouwelijk instinct en handelt daar ook naar. De geladen seksuele sfeer hangt altijd tussen ons in tijdens zo’n sessie en het gekke is dat we ook altijd wel even aan een zogenaamd goed gesprek toekomen tijdens zo’n urenlange sessie.

             Toen ik in 2008 de Soft SM wereld begon te ontdekken bezocht ik veel dames in de red light districts van Den Haag, maar ook van Utrecht en Antwerpen. Ik probeerde in die beginjaren veel dames uit voor een half uur met een instaptarief van € 100,00 voor Soft SM, maar kwam toch altijd weer bij mijn favorieten terug. Na jaren is er eigenlijk nog maar 1 favoriet over en dat is Cindy. Achteraf besef ik dat dat vooral met de geestelijke connectie van ons te maken heeft, maar zeer zeker ook met het feit dat Cindy kinkyness in haar nieren heeft zitten.

             Zeer bewonderingswaardig aan haar vind ik dat zij altijd mannen met een zekere klasse van de straat weet te halen voor een kinky spel van niveau. Zij beschikt over een zekere fijnbesnaardheid waarmee ze de juiste mensen weet uit te zoeken en bij elkaar weet te brengen voor een daverend seksueel spel.

             En dan hadden we ook Olga nog aan het einde van de sessie. Deze bijzondere dame kwam in haar witte badjas van het mooie hoekpand aan de overkant (Geleenstraat 23) aanzetten. Olga is voor mij het type stille waters, diepe gronden. Het heerlijke aan haar is dat ook zij echt kinky is.

             Comment


             • #14
              Goede ervaren kinky lady met zeer veel sm speeltjes en kleding en zelfs een neukboor, neukmachine etc. Sling op de kamer, spiegels, groot bed , echt full quipment. Verder aantrekkelijke intelligente dame die met veel passie en energie met mij speelde, ik zag af en toe het vuur in haar ogen. Ik werd meerdere malen verrast in het spel met onverwachte wendingen. Zintuigen werden op allerlei manieren geprikkeld, ook mede door blinddoek of verrassingselementen die ik totaal niet zag aan komen. Ik ben zeer te spreken over deze Domina en zal haar vaker gaan bezoeken!

              Comment


              • #15
               Ze is zeker in voor trio met o.a. Miruna maar die was dus deze week vrij. Ik heb nu een zeer goede sessie gehad met Cindy. volle kamer met heel veel SM spullen, sling, groot bed, kleding en ga zo maar door. Het werd een afwisselende sessie met combi van speels, erotiek en kinky games en uittesten van mijn lichaam om vervolgens een zeer goed en geil opgebouwd anaalspel te spelen met toys, neukmachine, vingers tot fisting. Ook de nodige commando's kreeg ik van Cindy die ook visueel geplezierd wilde worden. Het is wel altijd intens met haar, dus enige fitheid is wel gewenst!

               Comment


               • #16
                Uitstekende Meesteres/kinkygirl die zeer wisselend speelt en steeds een verrassend spel probeert te spelen, voor zowel haar eigen vermaak als voor de jouwe. En daarbij let ze goed op je bewegingen en reacties. En met haar vele spel mogelijkheden in haar riante SM kamer met mega veel toys, SM meubels, machines etc. weet je gek te maken van geilheid en genot. Ook extra geholpen door spiegels en interactie met haar zelf en de passie en energie ze in het spel legt. Minimaal een uur reserveren is dan wel een must eigenlijk om zo'n kwaliteitsspel te kunnen verwachten.

                En ze kan het nog, het vuur is in haar niet gedoofd, en ze heeft het alweer behoorlijk druk begreep ik.

                Comment


                • #17
                 Qua spel en beleving nog steeds de Cindy van weleer, die energie en variatie heeft vrijwel niemand, hooguit een Vernice in Amersfoort of Cristal voorheen Den Haag nu in het Oosten van het land. Ook erotische lading is iets anders omdat ze wat ouder en voller is geworden, maar dat maakt ze meer dan goed met haar energie, klasse en contact met je. En Cindy is toch nog steeds de top in fisting. PS, tip doe eens een trio Cindy - Miruna, dat is wel een kinky heaven!

                 Comment


                 • #18
                  Sinds haar terugkomst nu de beste sessie gehad met haar ze heeft haar kinky energie nu helemaal te pakken, wel jammer dat ze weer in het SM pand nr 74 zit, heeft toch iets rommelige uitstraling die kamer met teveel dingen die in de weg zitten. En lastiger voor trio's hoewel een meisje uit nr 23 wel zo kan komen als ze vrij is of je vantevoren afspreekt. Cindy weet in je hoofd te gaan zitten en met die hypnotiserende spannende ogen van haar checkt ze goed wat je kan hebben en vooral in het anale spel, nu op de sling boven het bed compleet gebruikt door haar en ze houdt van die macht die ze dan heeft als ze met 1 of 2 vuisten in je slavenkont zit en je gebruikt tot je niet meer kan!

                  1 van de beste Meesteressen/kinky Ladies van de Geleensstraat volgens mijn norm en smaak!

                  Comment


                  • #19
                   ze heeft zwart naambordje in raam met grote luxe SM kamer erop

                   Comment


                   • #20
                    Ik heb vorige een afspraak gemaakt in de ochtend met Cindy ondanks dat ze normaliter pas vanaf 12 uur beschikbaar is. Ik had haar uitgelegd dat ik door persoonlijke omstandigheden geen andere mogelijkheid had en daar had ze begrip voor.
                    Cindy is misschien iets voller dan een paar jaar geleden maar ik vind haar nu nog knapper dan voorheen. Eenmaal op de kamer hebben we gepraat over wat ik zou willen doen en daarna het spel gestart. Al snel had Cindy beter door dan ik dat mijn fantasie niet aansloot bij mijn realiteit en behoefte waarop ze het spel aanpaste en het fantastisch werd. Wat een 100% topper en nu ze wat ouder is lijkt ze ook meer interesse en betrokkenheid te hebben want ze wist nog precies wat ik gemailt had en begon zelf te vragen hoe en wat. Echt top, er zijn zat prima meiden in de straat maar ze kunnen niet tippen aan Cindy en Stella.

                    Comment


                    • #21
                     Blijft een klasse Meesteres of zoals ze zich zelf liever noemt kinkylady. Als je dan naar de top qua spel kijkt dan heb je Cindy July Miruna Stella daar in de straat met ieder hun eigen spel, uitstraling, energie en uiterlijk. Cindy is daarvan qua spelmogelijkheden het meest veelzijdig, maar bij die andere ga je ook naar een spel met wat meer erotiek erbij. Het is dus een keuze waar je op dat moment zin in hebt, of een trio van Cindy en Miruna dan ben je in een kinky heaven PS vergeet Denise niet qua kwaliteits Meesteres die altijd volgeboekt is en in hetzelfde pand zit als Cindy maar dan de grote kamer aan de voorkant boven met de erker.

                     Comment


                     • #22
                      Laatst weer bij Cindy geweest. Hoe zij het spel speelt is top hoor. Kinky erotisch, ze maakte me helemaal gek. Ik mocht haar mooie borsten uitgebreid verwennen. Vervolgens heeft ze me eerst met de strapon en daarna met haar handen in extase gebracht. Hoe zij fist, met tempowisselingen, zacht, hard, hoe ze je dan aankijkt met haar bruine ogen, heerlijk! Wat bedoeld was als een uurtje werd al snel twee uur en elke minuut was geweldig!

                      Comment


                      • #23
                       Had ik goed begrepen dat Cindy rond deze tijd zou stoppen en wellicht definitief?

                       Comment


                       • #24
                        Ik zag net op haar Whatsapp status: Keep calm because I'm back​​​​​

                        Comment


                        • #25
                         Kloosterghost heeft het bij het goede eind, Bulgaarse Cindy is inderdaad weer terug in Den Haag. Ik had vandaag even contact met haar om een afspraak te maken. Zij ontvangt vanaf morgen weer haar clientèle op nummer 76 en dat van maandag tot en met zaterdag en dan vanaf 12:00 / 13:00 uur tot pakweg 20:00 uur.

                         Comment

                         Working...
                         X