Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

vind je van dit Forum?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Als inderdaad waar is dat de AP zo ontzettend streng is op een forum als dit, dan vrees ik ook voor citygirl. Ik ben ook wel benieuwd naar de inhoud van dat rapport, geen idee of dat openbaar is?
    Misschien ben ik weer te achterdochtig, maar de huidige voorzitter van de AP was er een aantal jaar geleden toe in staat één van de grootste NL RLD's van het ene op het andere moment te sluiten.
    Laten we hopen dat citygirl dit soort gedonder bespaard blijft.

    Comment


    • Alleid Wolfsen daar zeg je wat, en waarom mogen andere sites over restaurants wel online, daar staan echte namen in, dat heb je bij prostitutie niet

      Comment


      • Restaurants zijn geen personen

        Comment


        • steeds gezelliger en drukker en las nu ook dat er 2 prof proggameurs aan boord zijn die voor Hookers.nl werkte en dat het nu een groot bedrijf is die dit forum gaat verder ontwikkelen?

          Comment


          • Ik ben hier kort en het is zo'n beetje dezelfde opzet als hookers, geeft niks beter goed gejat en dan slecht bedacht.😁
            Veder heb ik bv dit topic https://www.citygirl.nl/node/1922 nogal aandachtig gelezen. Als ik het goed lees and correct me when i am wrong heeft de topicstarter het over Roemeens prosti's en niet over het land zelf. Daar heeft ie wel een punt mee. Er wordt nog wel eens in de media over deze dames gepraat en de woorden gedwongen prostitutie komen vaak voorbij. Moet je daaraan meewerken ook al is het heel goedkoop en heel goed? Ik denk van niet. De topicstarter wordt van rascisme beticht en verbannen maar Roemenen zijn geen ras, ze behoren tot het blanke ras. Tenzij de topicstarter niet blank is is het geen racisme.
            Ik vond het een prima onderwerp. Laat ik het zo zeggen: door dat topic ga ik niet naar een Roemeense prosti toe.
            Verder lees ik in het shemale gedeelte dat er berichten zijn verwijderd omdat het niets met de recensie te maken heeft. Ok dat is beleid maar als ik dan in het stel je voor sectie kijk dan zie ik twee leden gezellig keuvelen over hun avonturen en erbij zeggen dat ze blij zijn dat dat hier wel kan en niet op hookers!! Er wordt gezegd dat je het niet iedereen naar de zin kan maken en dat is zo. Maar je kan wel ieder lid gelijk behandelen. Dat gebeurd heel duidelijk niet. Zo ga je wrijving en ruzie krijgen.
            Verder al die topics over hookers!! Waarom? Wordt heel negatief over gesproken en dat het allemaal niks was. Je zou de indruk kunnen krijgen dat deze site een hookers bashing issue heeft. Ik bedoel als ik al die ex leden lees die zeggen dat ze verbannen zijn daar wordt het er niet positiever op. Is ook niet zo interessant om te weten. Voor nieuwe leden werkt het ook enigszinds afschrikwekkend. Je denkt je komt op een forum gezellig over je hobby praten maar je beland in een moddergooi gevecht.
            Overigens vind de humorgedeelte idee van iemand hier wel goed. Beetje luchtigheid hier.
            En stop nou met dat bannen, ga met die mensen in gesprek via de priveberichten service. Dat was wel het probleem van hookers, leden die om bans gingen vragen en mods die dat nog gingen doen ook. Dat was heel erg triest.

            Comment


            • Er worden hier weinig leden geband hoor! Die ene maakte het te bont (hij is overigens niet geband om wat hij over Roemeense meiden schreef), maar volgens mij kan verder iedereen hier gewoon zijn ding doen. Het is juist een verademing om niet steeds te hoeven denken: zal dit bericht wel door de mod-terreur heen komen.

              Wat je schrijft over offtopic-berichten: er is een verschil tussen de ouwehoer-sectie van het forum (die hier geloof ik 'praatpalen' heet) en recensietopics. Daar ga je aan voorbij, maar het is wel de verklaring voor het verschil in behandeling dat je meent te zien.

              Comment


              • Ik heb toch al meerdere recensietopics gezien die behoorlijk offtopic gaan, maar ik zal daar niet zo snel over schrijven omdat je dan door sommigen al gauw wordt uitgemaakt voor pseudo moderator.

                Comment


                • dat is inderdaad beter, jij bedoelt het vaak goed, maar het kan betweterig overkomen en dan bereik je snel niet wat je zou willen bereiken. Daarnaast moeten we alles ook niet zo serieus nemen. Een forum luchtig houden en respect hebben voor elkaars meningen etc. is dan beter. En ook wat ruimte in manier van reageren, want iedereen is anders ook qua EQ en IQ dus tig percepties, meningen etc. Gewoon lol met elkaar hebben en dingen niet te serieus nemen of elkaar teveel van je zogenaamde eigen mening of gelijk willen overtuigen, want dan wordt de sfeer vaak grimmig of irriterend.

                  Comment


                  • Originally posted by Paulus2 View Post
                    Ik heb toch al meerdere recensietopics gezien die behoorlijk offtopic gaan, maar ik zal daar niet zo snel over schrijven omdat je dan door sommigen al gauw wordt uitgemaakt voor pseudo moderator.
                    Correct me if I'm wrong, maar denken jullie ook niet dat de tijd van dit soort forums wel een beetje voorbij is?
                    Ik bedoel, nieuwe fora komen nauwelijks tot niet van de grond en op de bestaande fora, dat ijsberen ding en dat rare Belgische platform, worden nauwelijks tot geen recensies meer geschreven.
                    Wel een heleboel off-topic gelul trouwens.
                    Zou het niet zo zijn dat de tijd van het schrijven van recensies over is? Want of je nu Magdelena, Helena of Sofia bezoekt, het komt in feite toch allemaal op hetzelfde neer.
                    Ja, je kan weer eens schrijven hoe goed ze voelt in de doggy positie of dat ze in de missio heerlijk te nemen is, maar laten we eerlijk zijn, als je 1 prostituee hebt bezocht heb je ze allemaal wel een beetje gehad.
                    Echt spannend zal het immers nooit worden voor een van te voren afgesproken bedrag.
                    Waar het bij Hookers mis ging was destijds het haantjes gedrag van leden onderling. Vooral in het SKW topic en in de Duitse Laufstrasse topics. Ego's gingen een belangrijke rol spelen en men ging elkaar ontmoeten tijdens de hobby waarbij nogal eens het beeld dat sommigen van zichzelf creëerden volledig in duigen viel. Niet gek als de persoon die zich als zakenman voorstelt op een forum in het echt niets meer blijkt te zijn dan een arme sloeber met een doorgerotte auto. Dan kwam je er dus achter dat er ontzettende leugens werden geschreven op het forum en dat gaf heibel. Daarbij gingen sommigen met andermans recensies aan de haal om zelf een wit voetje te halen bij een bepaalde prostituee of uitbater. Zoiets nodigt ook niet bepaald uit tot het schrijven van recensies.
                    Iets wat ook heeft geleid tot de ondergang van Hookers is dat commerciële belangen een rol gingen spelen. Dat is nooit goed voor een forum. Clubs gingen het forum sponsoren. Stel je eens voor dat je een keer een negatieve ervaring had met een prostituee werkzaam in 1 van de bordelen van een forumsponsor en je schreef dit op. Nou, dan brak de hel los. Want negatieve recensies daar zit zo'n forumsponsor natuurlijk totaal niet op te wachten. Je recensie werd dan snel verwijderd voor dat de sponsor deze recensie onder ogen kreeg. Want stel je eens voor, een forumsponsor besluit op basis van 1 of meerdere slechte recensies het forum vaarwel te zeggen en het sponsorcontract stop te zetten. Dat zal niet best zijn voor de forum clubkas.
                    In ieder geval, toen veel vaste schrijvers doorkregen welke commerciële belangen er speelden en dat men niet meer vrijuit kon schrijven stopten velen met het schrijven van recensies. Onnodig te zeggen dat dit bijdroeg tot de teloorgang van Hookers. En zo gaat het op vele fora.
                    Je ziet op dit soort fora de laatste jaren veel meer dat er een behoefte is om elkaar beter te leren kennen. Discussies met elkaar aan te gaan. Vele hoerenlopers zijn toch maar eenzame mensen. Niet getrouwd, velen hebben geen kinderen of familieleven, ouders al lang overleden, hebben weinig vrienden en sociale contacten etc. En nu met de corona wordt dit er zeker niet beter op. Velen zijn toch online op zoek naar contacten en dat merk je. Bijvoorbeeld aan de ellenlange topics over corona, wat men precies zoekt in de prostitutie, topics over politiek, sport maar ook over andere fora.
                    En nu met de corona laten velen het wel na om prostituees te gaan bezoeken. Je weet niet bij wie je binnen stapt. Wat heeft zij onder de leden en is ze al gevaccineerd? Je weet het niet. Verder is de financiële situatie van veel mensen er ook niet bepaald op vooruit gegaan. Velen verloren door corona hun baan of moesten minderwaardig en slecht betaalde jobs accepteren. Heel vaak is er dus ook geen budget meer om überhaupt nog prostituees te kunnen bezoeken. Dus recensies schrijven gaat dan ook niet meer.
                    Ik denk dan ook dat prostitutie fora in de toekomst nog meer zullen verworden tot fora waar eenzame mannen elkaar treffen en met elkaar in discussie gaan. Gewoon omdat daar nu eenmaal behoefte aan is.
                    Moderatoren zullen dus zeker flexibeler moeten omgaan met offtopic berichten en niet zomaar leden gaan bannen die zich daaraan "schuldig" maken. Wat dus wel gebeurde op Hookers. Dan is het einde van zo'n forum snel in zicht!

                    Comment


                    • Zolang er mannen zijn die recensies schrijven en deze geleden worden is er altijd een markt voor, dat blijk hier ook. Mensen die dat niet vinden zullen hier dan niet actief zijn, zo simpel is het. En hier groeit het juist hard dus er is een markt.

                      Comment


                      • Ronaldo23 je maakt toch wel een aantal aanname's, hoor, dat het vooral eenzame mannen zijn die de wandelhobby beoefenen bijvoorbeeld. En al helemaal dat hookers ten onder zou zijn gegaan door haantjesgedrag. Laten we het er niet omheen draaien: als hookers zichzelf niet had opgeheven was het nu nog steeds by far het grootste forum geweest en ondanks alle beperkingen van hun versie van de AVG de 'place to be' voor de wandelaar. Veel leden die op citygirl zitten zijn hier terechtgekomen omdat ze op hookers verbannen waren en waren met die ban ook niet blij to begin with! Dus laten we nu niet net doen of we 'met z'n allen' zo'n hekel aan hookers hadden, want zo is het simpelweg niet.
                        Wat we volgens mij vooral willen is een goede plaats om ervaringen te delen teneinde zelf een goede ervaring op te doen en ja, dames zijn ontzettend verschillend op dat punt. Voor een kwartiertje doggy klaarkomen misschien niet zo interessant, maar als je wat meer beleving wilt kun je eigenlijk niet zonder een plek als dit. En of die plek nu hookers of citygirl heet of nog een andere naam is vers 2. Natuurlijk is onafhankelijkheid belangrijk, maar echte onafhankelijkheid is een utopie en bovendien moeten er ook kosten gedekt worden en dan kom je al snel bij sponsoring uit.
                        Daarnaast is er ook het Mattheus-effect: als één van de vele forums wat groter wordt dan de rest, zal dat grotere forum nog harder groeien ten koste van de groei van andere fora. Tenzij ze allebei duidelijk een eigen markt bedienen die vergelijkbaar is in volume. Of dat citygirl de place to be gaat worden of misschien toch een ander forum, dat durf ik niet te zeggen.
                        Voorlopig ga ik hier gewoon bij dragen en dan zien we wel verder.

                        Comment


                        • Originally posted by Ronaldo23 View Post
                          Zou het niet zo zijn dat de tijd van het schrijven van recensies over is? Want of je nu Magdelena, Helena of Sofia bezoekt, het komt in feite toch allemaal op hetzelfde neer.
                          Ja, je kan weer eens schrijven hoe goed ze voelt in de doggy positie of dat ze in de missio heerlijk te nemen is, maar laten we eerlijk zijn, als je 1 prostituee hebt bezocht heb je ze allemaal wel een beetje gehad.
                          Die verhalen over welke standjes er precies zijn gedaan en hoe dat dan ging, vind ik ook nutteloos. Ze gaan vaak vooral over de schrijver zelf en over hoe geweldig hij was.
                          Ik maak uit de recensies op of een meisje zich aan vooraf gemaakte afspraken houdt, of ze er een beetje oké uitziet, of ze een beetje positief haar werk doet, of ze eerlijk is met de tijd... dat soort dingen. Dat vind k nuttige informatie en het kan voor mij aanleiding zijn om een bepaalde dame te gaan bezoeken, of dat juist niet te doen.
                          In die zin blijven recensies nuttig. Voor mij tenminste wel.

                          Comment


                          • ja voor mij ook en zo te zien voor velen, anders was Hookers niet zo groot en waren er niet zoveel verschillende fora die gewoon actief zijn met een groep leden. Beter iets dan niets, en verder is het toch een persoonlijke belevenis. En de aanvullende onderwerpen vind ik ook vaak leuk, dus prima allemaal

                            Comment


                            • Ronaldo23 wat betreft die fora kon je wel eens gelijk hebben. Ik had op zich geen probleem met hookers. Hoewel dat verwijderen van posts wel irritant was. En dan dat bannen. Ik heb hier vooral meegelezen en zie hetzelfde hier gebeuren alleen op een kleinere schaal. Iemand heeft het over Roemeense dames dat die niet betrouwbaar zouden zijn. Dat is een stelling en als ik verder zijn posts lees heeft ie vooral een sterke mening daarover. Doe wat je ermee kan. Dat hij verbannen is vind ik wat over the top. Als motief wordt gebruikt dat hij op andere fora ook verbannen zou zijn. Dan kan je nog wel even verder gaan, ook een manier om iemand "kalt te stellen" En dan kan je hier nog wel verder gaan want deze halve site zit vol met ex hookers leden die verbannen waren daar. Allemaal onterrecht natuurlijk!!! Verder is er nog eentje in dat topic verbannen en ik zag ook iemand in het shemalegebeuren die verbannen is. Die ken ik nog van hookers en die is daar zelf weggegaan volgens de moderator van dienst. Was iemand met veel kennis ed. Ik heb wel interesse in shemales alleen niet achter de ramen. Maakt niet uit verder. Wat ik bedoel is dat bannen een zwaktebod is of gewoon een middel om iemand die niet in het straatje past weg te werken. In het bedrijfsleven zijn dat vaak klokkenluiders over misstanden. Heel vaak zijn ze heel belangrijk voor een forum of vereniging. Peter R de Vries werd in de media genoemd als iemand die zichzelf niet aardig gevonden wilde worden en dat hebben deze mensen ook niet. Zijn wel nodig. Ik bedoel ik kijk in het shemale gedeelte en daar staat een stukje over Rosalinda die blijkbaar anders heet maar dat is geen recensie maar een mededeling dat ze weer aan het werk is wat je dus op kinky ook kan lezen. Als geintereseerde heb ik daar geen bal aan. Waarom is dit een recensie?
                              Veder zie ik ook een dame die ook op hookers zat en nu hier ook en die doodleuk meldt dat ze geen pro is ed. Wat moeten we daarmee? Gaat die recensies schrijven? Recensies zijn toch de corebusiness. Overigens werd deze dame op hookers vaak voorzichtig op de vingers getikt vanwege racistische uitspraken over niet blanke klanten. Niet verbannen want ik denk dat ze dat daar wel interessant vonden een paar van die dames op die site. Maar sorry to say: je hebt er geen bal aan want ze schrijven geen recensies. In het begin was hookers de plek voor en door klanten van sexwerkers en dat hadden ze moeten houden. Anyway ik denk zelf dat je het voornamelijk moet hebben van recensies, schrijf ze zelf ook als dat wat toevoegt. Het is altijd subjectief want de sexwerkers hebben ook voorkeuren voor klanten en dus moet men niet verwachten wat een bepaald lid schrijft dat dat ook van toepassing is op een ander lid.

                              Comment


                              • https://www.youtube.com/watch?v=R5wucL2Z2Rw
                                Neem hier nou eens een voorbeeld aan , deze man was hier al lang verbannen en op hookers ook. Maar die moet je er wel bij hebben en ze gaan er goed mee om.

                                Comment


                                • de kleine groep die altijd overal zeurt of negatief is krijgen teveel aandacht. Gaat toch om de mensen die het wel leuk vinden en het lezen en of schrijven? Er zijn duizenden websites of fora online met veeeel minder leden of reacties op een dag. Sinds wanneer bepaalt iemand of een site succesvol is of niet?

                                  Comment


                                  • Originally posted by Ronaldo23 View Post

                                    Correct me if I'm wrong, maar denken jullie ook niet dat de tijd van dit soort forums wel een beetje voorbij is?
                                    Ik bedoel, nieuwe fora komen nauwelijks tot niet van de grond en op de bestaande fora, dat ijsberen ding en dat rare Belgische platform, worden nauwelijks tot geen recensies meer geschreven.
                                    Wel een heleboel off-topic gelul trouwens.
                                    Zou het niet zo zijn dat de tijd van het schrijven van recensies over is? Want of je nu Magdelena, Helena of Sofia bezoekt, het komt in feite toch allemaal op hetzelfde neer.
                                    Ja, je kan weer eens schrijven hoe goed ze voelt in de doggy positie of dat ze in de missio heerlijk te nemen is, maar laten we eerlijk zijn, als je 1 prostituee hebt bezocht heb je ze allemaal wel een beetje gehad.
                                    Echt spannend zal het immers nooit worden voor een van te voren afgesproken bedrag.
                                    Waar het bij Hookers mis ging was destijds het haantjes gedrag van leden onderling. Vooral in het SKW topic en in de Duitse Laufstrasse topics. Ego's gingen een belangrijke rol spelen en men ging elkaar ontmoeten tijdens de hobby waarbij nogal eens het beeld dat sommigen van zichzelf creëerden volledig in duigen viel. Niet gek als de persoon die zich als zakenman voorstelt op een forum in het echt niets meer blijkt te zijn dan een arme sloeber met een doorgerotte auto. Dan kwam je er dus achter dat er ontzettende leugens werden geschreven op het forum en dat gaf heibel. Daarbij gingen sommigen met andermans recensies aan de haal om zelf een wit voetje te halen bij een bepaalde prostituee of uitbater. Zoiets nodigt ook niet bepaald uit tot het schrijven van recensies.
                                    Iets wat ook heeft geleid tot de ondergang van Hookers is dat commerciële belangen een rol gingen spelen. Dat is nooit goed voor een forum. Clubs gingen het forum sponsoren. Stel je eens voor dat je een keer een negatieve ervaring had met een prostituee werkzaam in 1 van de bordelen van een forumsponsor en je schreef dit op. Nou, dan brak de hel los. Want negatieve recensies daar zit zo'n forumsponsor natuurlijk totaal niet op te wachten. Je recensie werd dan snel verwijderd voor dat de sponsor deze recensie onder ogen kreeg. Want stel je eens voor, een forumsponsor besluit op basis van 1 of meerdere slechte recensies het forum vaarwel te zeggen en het sponsorcontract stop te zetten. Dat zal niet best zijn voor de forum clubkas.
                                    In ieder geval, toen veel vaste schrijvers doorkregen welke commerciële belangen er speelden en dat men niet meer vrijuit kon schrijven stopten velen met het schrijven van recensies. Onnodig te zeggen dat dit bijdroeg tot de teloorgang van Hookers. En zo gaat het op vele fora.
                                    Je ziet op dit soort fora de laatste jaren veel meer dat er een behoefte is om elkaar beter te leren kennen. Discussies met elkaar aan te gaan. Vele hoerenlopers zijn toch maar eenzame mensen. Niet getrouwd, velen hebben geen kinderen of familieleven, ouders al lang overleden, hebben weinig vrienden en sociale contacten etc. En nu met de corona wordt dit er zeker niet beter op. Velen zijn toch online op zoek naar contacten en dat merk je. Bijvoorbeeld aan de ellenlange topics over corona, wat men precies zoekt in de prostitutie, topics over politiek, sport maar ook over andere fora.
                                    En nu met de corona laten velen het wel na om prostituees te gaan bezoeken. Je weet niet bij wie je binnen stapt. Wat heeft zij onder de leden en is ze al gevaccineerd? Je weet het niet. Verder is de financiële situatie van veel mensen er ook niet bepaald op vooruit gegaan. Velen verloren door corona hun baan of moesten minderwaardig en slecht betaalde jobs accepteren. Heel vaak is er dus ook geen budget meer om überhaupt nog prostituees te kunnen bezoeken. Dus recensies schrijven gaat dan ook niet meer.
                                    Ik denk dan ook dat prostitutie fora in de toekomst nog meer zullen verworden tot fora waar eenzame mannen elkaar treffen en met elkaar in discussie gaan. Gewoon omdat daar nu eenmaal behoefte aan is.
                                    Moderatoren zullen dus zeker flexibeler moeten omgaan met offtopic berichten en niet zomaar leden gaan bannen die zich daaraan "schuldig" maken. Wat dus wel gebeurde op Hookers. Dan is het einde van zo'n forum snel in zicht!
                                    Dat heb je toch met forums over klassieke auto's of postzegelverzamelaars ook dat men met elkaar in discussie gaat over andere zaken dan waar het forum eigenlijk voor bedoeld is? daar is toch niets mis mee ? behalve dat ik wel eens een DVP bezoek heb ik nog voor zat andere zaken belangstelling en ik vind het prettig er hier of op een ander forum wat over te ouwehoeren met belangstellenden

                                    In de voetbalkantine lullen ze toch ook over wijven en auto's na de wedstrijd

                                    Comment


                                    • Originally posted by Ramenloper View Post
                                      de kleine groep die altijd overal zeurt of negatief is krijgen teveel aandacht. Gaat toch om de mensen die het wel leuk vinden en het lezen en of schrijven? Er zijn duizenden websites of fora online met veeeel minder leden of reacties op een dag. Sinds wanneer bepaalt iemand of een site succesvol is of niet?
                                      En wie bepaalt wat negatief is? Het kan toch zijn dat iemand ergens iets niet leuk vind of het er niet mee eens is? Een forum kan alleen succesvol zijn alsmen ererlijk is en iedereen gelijk behandelt. In deze business zal je mensen hebben met een belang. Er zullen sexwerkers gepromoot worden en dat is opzich niet erg. Dat zal je altijd hebben. Alleen kan kan daar ook een weerwoord opkomen. Dat is ook normaal. Die mensen moeten niet weggezet worden als onruststokers ed. Dat had je op hookers en ik zie het hier ook. Dat is jammer want een forum met jaknikkers zou je niet moeten willen. Stel ik ben bij een sexwerker geweest en ik vond het het geweldig en mijn recensie is zeer lovend. Dan kan het zijn dat iemand anders dat anders ziet. Als ik morgen een uitvinding tegen corona heb, zeg maar een pilletje waardoor je binnen twee dagen genezen bent en dat zet ik op facebook dan krijg je miljoenen likes en lofuitingen. Maar er zullen er ook bij zijn die zeggen waarom ik dat niet een jaar eerder heb uitgevonden. Zo is het leven en daar moet je tegen kunnen. Ook op een forum. En dan moeten er geen mensen verbannen worden. Grote jongen uithangen en je dan ook zo gedragen. Bannen is alleen noodzakelijk als er gedreigd worden, racistisch taal gebruik ed.

                                      ome aad, er zijn hier al berichten weggehaald omdat het off topic ging. Selectief want in andere topics gebeurd dat niet. Dat kan echt niet, dan ga je een hele nare sfeer kweken. Of je doet het wel of je doet het niet. Nu hookers weg is zijn er een aantal fora over prostitutie. Het forum wat duidelijke regels stelt en die ook gelden voor iedereen zal het beste en grootste worden. Zo simpel is het.

                                      Comment


                                      • Dan kan het nooit goed zijn want ieder mens heeft een andere mening en over wat leuk , niet leuk, interessant of niet interessant is of wat negatief en niet negatief is. Dat is nu eenmaal of fora. Daarnaast heb je altijd mensen die het leuk vinden om te narren of de hoogste toon willen hebben of bewust trollen om het trollen of vanwege concurrentie andere fora. Dus gewoon lekker ieder zijn ding doen en inhoudelijk posten en leuk mee doen aan een forum en niet zo snel kritiek overal hebben scheelt al een hoop als positieve mindset

                                        Discussieren om het discussieren heeft weinig toegevoegde waarde. Recensies zijn het belangrijkste en daarnaast gewoon op normale manier discussieren met respect voor iedereen is wenselijk.

                                        Comment


                                        • Frans Cats Ik ben het met je eens dat recensies het belangrijkst zijn. Maar je zal net als ik moeten constateren dat dat niet zoveel gebeurd. Er zijn drie topics over hookers.nl. Dat verzin je niet. Je vraagt dan wel om discussies. Ik begrijp dat niet zo. Met die topics lok je wel het een en ander uit. Met als gevolg boze leden en bans.

                                          Overigens wat ik hier wel mis is een afmeldtknop of iets vergelijkbaar. Kan me voorstellen dat er leden die er op een gegeven moment geen zin meer in hebben. En hun lidmaatschap willen beeidigen. Dat is niet mogelijk of ik mis iets. Aanmelden is een makkie, afmelden niet. Hotel California? You can check in everytime you want but you can never leave.

                                          Comment


                                          • Verwacht niet dat een forum gelijk is aan een forum als Hookers wat tig jaar bestaat en zo groot is, dit moet groeien, en Hookers had je ook niet na 1 jaar moeten zien toen hadden ze nog geen 10 actieve leden

                                            Idee van afmeldknop is prima zet maar in het topic https://www.citygirl.nl/node/24021#post25216 , dankjewel!

                                            Comment


                                            • Die afmeldknop was er in Hookers wel maar werkte.
                                              Er was een apart topic om accounts te beëindigen.

                                              Comment


                                              • dit forum moet nog groeien niet gaan vergelijk met Hookers wat er al tig jaar was ook met de vele publiciteit in de loop van jaren, dus er is nog een lange weg te gaan, gun de beleidsmakers van dit forum hier dan ook even de kans

                                                Comment


                                                • Ik ben nieuwsgierig: Wat voegt een afmeldknop toe? Als je geen interesse hebt dan log je toch gewoon niet meer in? Iedereen plaatst hier berichten met anonieme nicknames, wat kan het kwaad als dat blijft bestaan?

                                                  Comment


                                                  • Dat voegt toe dat je niet meer meedoet. Wat is het probleem voor jou van zo'n knop? Bij zo'n beetje alle fora en groepen is dit mogelijk. Er is een facebookgroep voor bijna alles. Laten we zeggen motoren. Daar ben je lid van en je hebt daar geen zin meer in. Je klikt op verlaten groep en klaar. Dat is bij een forum ook wel makkelijk. Weg is weg en je krijgt ook geen mails meer. Dat is wel de makke van die fora, je kan je aanmelden met een paar muisklikken maar probeer er maar eens vanaf te komen. Dat zou makkelijker moeten. Ik zie het probleem daarin niet.

                                                    Comment

                                                    Working...
                                                    X