Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kyra/Nadja, Privehuis Almere, Josephine Bakerstraat 29

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kyra/Nadja, Privehuis Almere, Josephine Bakerstraat 29

    Naam: Kyra/Nadja
    Leeftijd: 30
    Uiterlijk: Oost-Europees
    Kleur haar: Bruin
    Lichaamsbouw: Slank
    Cupmaat: D
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Nee

    https://www.privehuisalmere.nl/nadja/

    Via Anna (welke ook ontvangt op de Josephine Bakerstraat 29) had ik de gegevens van Kyra doorgekregen, ze zal een collega zijn van haar.
    Contact gezocht met Kyra via de app, netjes antwoord in het Nederland. Ze deed een beetje geheimzinnig over het adres en moest laten weten als ik in de straat was dan zal ze het nummer doorsturen.

    Eenmaal in de straat een berichtje gestuurd waarna ik van haar het nummer kreeg, daar aangebeld ontvangen door de gastvrouw en naar Kyra verwezen.
    Hier bleek Kyra ineens geen woord Nederlands te spreken, Wel een super lekker lichaam. Het zoenen was matig, maar daar in tegen der wel heerlijk gebeft. Echt neuken zat er niet in, wel kon ze een goede massage geven. Helaas voor mij niet voor herhaling vatbaar.

  • #2
    Ik heb inmiddels een keer met Kyra afgesproken. Haar foto's en advertentietekst trokken mij al vrij snel over de streep. Daarnaast is ze lekker lang en dat vindt ik extra fijn. Bij binnenkomst werd ik hartelijk door haar ontvangen met gelijk een volle tongzoen. Eenmaal binnen ging dat vrij snel verder even onder de douche en onze lichamen vonden elkaar heel snel. Wat daarna volgde was een heerlijk ruig liefdesspel Waar ik nu alweer geil van wordt als ik er aan denk. Verschillende standjes gedaan en allemaal lekker hard. Helaas is ze er niet heel vaak, aan de andere kant is dat ook maar goed voor mijn portemonnee!, Als ik weer kan en ze is er dan neem ik haar minimaal voor een uur! Bedankt Kyra!

    Comment


    • #3
      Nieuw hier en me geregistreerd om deze vraag te stellen:

      Denk er al een tijdje over om Nadja te bezoeken (https://www.tantra-bynadja.com) maar zie online nergens reviews of ervaringen. Enkel over haar BDSM werk. Iemand wellicht ervaring met een tantra massage bij haar? Benieuwd om te horen!

      Comment


      • #4
        Doet Nadja ook intiem? of alleen massage?

        Comment


        • #5
          heerlijke bijzondere massage gehad waarbij ik in een soort van trance raakte en ook een geweldig en langer durend orgasme me kreeg, zeker een aanrader met dit weer, omdat het ontspant en je zelf ook niet veel inspant, laat het over je heen komen en ook nog een mooie slanke vrouw, sexy en niveau en ook fraaie kamer met airco en douche. Ik vond dit zeker de moeite waard en weer eens iets anders om mee te maken en voor herhaling vatbaar.

          Comment


          • #6
            Vakvrouw, superslank, goed uitstekend Engels converserend en geweldige massage waarbij ik in een soort van trance raakte, zeer ontspannen en herboren kwam ik daaruit terug, ik heb er veel profijt van want ik had wel wat pijntjes links en rechts voordat ik positief onder haar handen genomen werd

            Comment

            Working...
            X