Announcement

Collapse
No announcement yet.

Stalkers van prostituees, wat zijn dat voor gasten en waarom doen ze dat?

Collapse
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Stalkers van prostituees, wat zijn dat voor gasten en waarom doen ze dat?

  Ik hoor het steeds vaker, meiden die last hebben van stalkers die hun thuis lastigvallen of bij het privehuis of raam waar ze werken. Achtervolgen, en bij negatieve reactie van de dames ze gaan bestoken met smsjes, apjes, emails, of negatieve recensies op diverse fora. Achtervolgingen, of uitzoeken waar ze wonen, op school zitten of nog elders werken, wat is dat toch?

 • #2
  Goed punt! Dat komt helaas vaak voor, ook bij collega's van ons.

  Wij hebben het momenteel ook bij 1 van onze dames, en voor de lockdown ook meegemaakt en ook toen gemeld hier bij 2 of 3 schrijvers en ook op Hookers.nl. Mannen die bijvoorbeeld verliefd worden op dame van plezier. Ze gaan opwachten na werktijd, of uitzoeken waar ze wonen of ander bijbaantje hebben. En ook los gaan met recensies. Vele normale klanten of schrijvende leden hebben geen idee wat er achter de schermen kan gebeuren. Ook dreigementen etc. Helaas is de wereld door een paar idioten heel vervelend.

  Comment


  • #3
   Ik was een tijdje geleden bij een privehuis waar de dame na werktijd overstuur terug kwam lopen met een A4tje in haar hand. Een stalker had dit op de voorruit van haar auto gelegd met de volgende tekst. “Deze auto is van ….. en werkt als HOER bij …….. “ (ivm privacy het ik …. Bij de naam van de dame en privehuis staan).

   Toe ik een week later terug kwam en vroeg hoe het was afgelopen kreeg ik het volgende verhaal te horen. De dame was door haar stalker achtervolgd met de auto toen ze naar huis ging. Ze heeft last van deze stalker omdat zij geen gevoelens voor hem heeft en hij wel voor haar. En dat voor een man van 60+

   Comment


   • #4
    1 van onze dames heeft er nu ook weer 1. Die gaan we even uitnodigen voor een afspraak met de dame in kwestie zonder dat hij dat weet dat wij het weten en dan zal een gesprekje volgen met de dame erbij.... en eventueel Politie indien dat nodig is.

    Comment


    • #5
     Ja dat bij Olivia kan ik mij bij jullie La Cloche herinneren en dan ook doodleuk ontkennen die gasten terwijl jullie camerabeelden hadden op de zaak en meer info per email en naam etc.

     Comment


     • #6
      Heel ellendig, dat soort dingen. Voor het meisje moet het doodeng zijn, want ze weet niet of het bij vervelende mails blijft, of dat zo iemand een paar stappen verder wil gaan. Ondertussen geniet die vent er ook niet van; er moet aan dit soort gedrag een heel scala aan emoties en (dwang-)gedachten ten grondslag liggen. Dit is zo'n situatie waarin niemand iets wint en die veel schade kan maken. Ik betwijfel of een interventiegesprek op zichzelf veel zin heeft bij iemand die verknipt is/denkt. Wel kan het een goede eerste stap zijn op weg naar inzet van politie en justitie.

      Waar meiden in een privéhuis vanzelf een netwerk om zich heen hebben, zijn raammeiden veel meer on their own. Vraag me af hoe zij met dit soort dingen dealen.

      Comment


      • #7
       bij het tv programma gestalkt blijkt iedere x weer dat een interventie gespek wel baat heeft, en politie optreden geen baat heeft

       dames moet uit het vak ook niet teveel prive vertellen, en mannen moeten snappen dat ze voor betaalde sex komen

       Comment


       • #8
        jeetje wist niet dat dit zo vaak voor kwam, lopen toch aardig wat zielige stumperds en weirdo's rond in dit wereldje. Heren een dame van plezier doet sex voor geld en wil verder niets met je, en indien wel dan zegt ze dat wel als het past in haar leven. Laat die dames met rust, is alleen maar ellende en je bent geen kerel als je dames lastig valt!

        Comment


        • #9
         Stalkers zitten vast in hun eigen denktunnel en zijn geobsedeerd. Kwestie van harde confrontatie en ff wakker schudden

         Comment


         • #10
          Wat een nare verhalen. Wat gebeurd er bij die mensen in hun hoofd dat ze tot dit soort acties komen. Dat programma gestalkt zitten echte mafkezen tussen, maar ook mensen die er heel 'gewoon' uit zien. Is wel weer een eye-opener dat we niet te lichtzinnig moeten denken over het beroep van deze dames.

          Comment


          • #11
           Emotioneel niet stabiel in orde en kunnen niet tegen afwijzingen. dan worden ze gek. Gewoon groepjes oprichten en die gasten aanpakken, ivp pedohunters dan stalkerhunters, dan leren ze het wel af!

           Comment


           • #12
            Dan maak je precies dezelfde fout als de pedojagers.

            Comment


            • #13
             liever de stalkers als slachtoffers dan de meisjes

             Comment


             • #14
              Meiden zijn ook dom als ze teveel privezaken vertellen of hun telefoonnummer geven aan klanten.

              Comment


              • #15
               soms vindt je daar filmpjes van terug op internet een meisje wat een stalker in de auto bv probeert te filmen in afwachting van de politie, zag laatst zoiets met een witte Opel dacht ik, kenteken vol in beeld en een man die met een kladblok of krant of zo zijn gezicht probeerde af te dekken

               Comment


               • #16
                Originally posted by Paulus2 View Post
                Dan maak je precies dezelfde fout als de pedojagers.
                Precies, dat is echt niet ok, heft in eigen hand, maar denk dat ze het hier meer gekscherend bedoelen, i hope

                Comment


                • #17
                 Sommige meisjes vinden het af en toe ook wel prettig om aan iemand bepaalde zaken kwijt te kunnen. Ik denk dat ze wel aardig aanvoelen bij wie dat wel en niet kan. Helaas zit er soms een verkeerde vent tussen die het vertrouwen schaadt en dat is bijzonder triest. Zo’n zieke figuur verpest het ook voor bezoekers met goede bedoelingen. Niets van hetgeen ik van een meisje weet of waar ze woont zal ooit naar buiten komen. In het verleden heb ik diverse meisjes ook wel kunnen helpen met bepaalde zaken, met plezier en niet met de bedoeling om er beter van te worden.
                 Er zijn natuurlijk veel mannen die er niet in zijn geslaagd om een leuke vrouw in hun leven te krijgen. Blijkbaar denken ze dat met geld alles te koop is en dan ga je dit soort excessen krijgen. Ik denk dat, als het een meisje van een privéhuis betreft, de leiding van de club een pittig gesprek met de betreffende man moet aangaan en hem de toegang tot het huis zou moeten ontzeggen. Voor een raamdame is het een stuk lastiger, de gang naar de politie lijkt me hier de enige oplossing.

                 Comment


                 • #18
                  Denk dat veel meiden dat totaal niet aanvoelen. En veel mannen voelen niet aan dat ze met een sekswerker in bed liggen dus een dame die geld verdient voor werk en daar geen andere dingen mee wil met die klant. En veel mannen raken dan de weg al kwijt, en soms onschuldig in een ik mag haar graag of lichte verliefdheidvorm tot maniakaal gedrag en bezitterigheid.

                  Comment


                  • #19
                   Denk dat 'veel' hier 'enkelen' moet zijn. Het is de uitzondering die een stalker wordt.

                   Comment


                   • #20
                    veel sloeg op mannen die de weg kwijt raken dus daar zitten ook de verliefden tussen etc.

                    Comment


                    • #21

                     Jonge, naïeve en kwetsbare meisjes moeten worden geleerd hoe ze in dergelijke situaties moeten handelen en hoe ze zich niet moeten laten misleiden.

                     Maar ze moeten ook gewaarschuwd worden voor mogelijke gevolgen..

                     Stalkers of andere losers zijn als roofdieren, ze kiezen hun slachtoffers altijd zorgvuldig uit... Maar ze houden niet van dominante of stoere vrouwen..

                     Er is niets erger dan een tweede en onverwachte psychopaat op hun weg..

                     In ieder geval zeg nooit dat je single bent!

                     Het is altijd beter om te zeggen dat je 2 ex-mannen hebt en nog 3 kinderen een jaloers vriendje wachten thuis op je..

                     Ook al heeft iemand goede bedoelingen, overmatige aandacht irriteert me vaak en ik vind het niet leuk!

                     Laat je in ieder geval nooit intimideren, niet fysiek maar ook niet verbaal.

                     Het klinkt misschien bot maar in dit geval geldt het 'oog om oog' principe, dus netjes gezegd.. Geen genade voor *klootzakken..!

                     Comment


                     • #22
                      Mar sommige dames hebben niet datgene om er slim mee om te gaan helaas. En stalkers kunnen ook losers zijn die niet eens echt in de gaten hebben wat ze doen. Zoals met alles zijn er altijd verschillende varianten

                      Comment


                      • #23
                       Originally posted by Ed Raket View Post
                       veel sloeg op mannen die de weg kwijt raken dus daar zitten ook de verliefden tussen etc.
                       Ja daar doelde ik ook op, ik denk niet dat veel mannen de weg kwijt raken toch? 90% gaat naar een Dame van Plezier, doet zijn ding en gaat weer weg lijkt me. Maar als het tegenovergestelde waar is dan hoor ik het ook graag.

                       Comment


                       • #24
                        Originally posted by curious lady View Post
                        Stalkers of andere losers zijn als roofdieren, ze kiezen hun slachtoffers altijd zorgvuldig uit... Maar ze houden niet van dominante of stoere vrouwen..
                        Ik heb juist het idee dat stalkers beetje zielige types zijn die realiteitszin zijn verloren? Helemaal niet gehaaide types die opzoek zijn naar een 'slachtoffer'. Meer sneue types die een soort aandacht tekort komen en niet met een afwijzing om kunnen gaan ofzoiets.

                        Comment


                        • #25
                         precies, met name in het prostitutiewereldje, op tv zie je wel eens die gehaaide types die vaak een verbroken relatie of een ex niet kunnen vergeten en dan gericht te werk gaan. Maar het zijn ook altijd inclusief slachtoffers een soort tokkiegehalte. Ik ken niemand in mijn omgeving die gestalkt is, is ook een soort slag mensen die dat doen of overkomt lijkt het wel.

                         Comment

                         Working...
                         X