Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Jane, Hilversum

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Jane, Hilversum

    Naam: jane
    Leeftijd: 56 jaar
    Uiterlijk: Europees
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Normaal
    Cupmaat: F
    Siliconen: ?
    Piercing: Ja
    Tattoo's: ?

    Recentelijk bij Jane in Hilversum geweest. Deze dame adverteert al lange tijd en ik was nieuwsgierig naar haar. De afspraak was snel gemaakt en het huis makkelijk te vinden. Parkeren kan wat lastig zijn in de buurt maar het is gratis. Jane ontvangt in een nette woning die anoniem te bereiken is.

    Bij binnenkomst ontvangt ze je in sexy kleding en we gingen direct naar boven. Eerst een praatje gemaakt en daarna wat friemelen op de bank. Vervolgens betalen en wassen en dan kan het feest beginnen. Jane is een echte mature dame en ik denk wat ouder dan ze op haar profiel aangeeft. Zeker de 60 gepasseerd. Alles gaat rustig, wat ik persoonlijk lekker vind. Ze heeft me gemasseerd, daarna heeft ze me gepijpt zonder condoom. Was lekker. Vervolgens hebben we in verschillende standjes geneukt. Zij eerst bovenop met goed uitzicht op haar grote borsten. Uiteindelijk afgemaakt met haar onderop. Ik vond het een goede date. Voor mij net iets te rustig denk ik. Een volgende bezoek sluit ik niet uit.

    Hygiene is prima. Jane heeft een lekker lichaam en ziet er goed uit.
    Ik ben een een knappe sexy rijpe blondine met lang blond haar grote stevige borsten Cup F , een lekker sexy lijf , mooie lange benen en een heerlijk pijpmondje. Heb ...
Working...
X