Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Isabella, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Isabella, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    • Isabella
    • Nederlands/Colombiaanse
    • 22 lentes
    • 1.68m
    • Donkerbruin haar
    • Bruine ogen
    • B-Cup borsten (echt)
    • Slank postuur
    • Tattoo’s en piercings
    • Roken? Ja/Nee
    https://www.privehuislacloche.nl/isabella/

    Van de week bij Isabella geweest die vrij nieuw was denk ik, want ik ben ff op vakantie geweest dus heb niet alles bij kunnen houden, en zag wel wat nieuwe namen bij dames bij La Cloche. Isabella is een leuke sexy meid van begin 20. Foto vind ik geen goed beeld van haar geven, in het echt ziet ze er sexy uit en ook bruin haar. Ook lekkere sex en netjes in de omgang en haar manieren.

  • #2
    Isabellaaaa ja dat is ook een nieuw pareltje, waar komen ze opeens vandaan! Mooie sexy meid en alles puur natuur en heel sensueel in de omgang. Heb een lekkere vrijpartij met haar gehad die steeds heftiger werd en in stomende geile sex eindigde!

    Comment


    • #3
      Isabella bezocht ma 30/08 begin middag. Wat een frisse nieuwe verschijning! 23 jarige met een prachtig lijf, licht getint, mooie billen, lekkere borstjes, en een punami waar Gewoongezellig helemaal gek op is. Zeker bereid de spiertjes lekker aan te spannen...

      Isabella is ervaren in het vak en weet zich goed aan te sluiten op je voorstellen. Girl friends experience doet ze niet, want niet zoenen. Maar zeker warm in het contact. De airco moest wel aan... Anaal ook zeker geen interesse, maar wat is zij verder een royale sekspartner.

      Afgenomen diensten: een uur met pijpen zonder, vingeren en beffen voor totaal 120+70. Erg genoten, dus ze is het helemaal waard.

      Comment


      • #4
        Maandag bij Isabella geweest. Ze is een erg aantrekkelijke mooie meid. Helaas is zij net als ik niet iemand die een gesprek aangaat. Ten minste in mijn geval. Dat was jammer waardoor de klik ontbrak. Ondanks dat heeft ze mij lekker zonder condoom gepijpt. Daarna heb ik haar nog doggy style geneukt. Door de lekkere pijperij was ik helaas snel klaar🤣. Isabelle heeft mij daarna nog gemasseerd.

        Comment


        • #5
          Lekker wijffie dit. Mooi lichaam en lekker in bed tijdens de sex. Jammer dat ze niet zo vaak werkt.

          Comment


          • #6
            Isabella is een echt mooi en lief getint meisje met bruin haar (niet zichtbaar op de foto;s) die erg leuk en knuffelbaar is en ook lekkere sex geeft, intiem en rustig vrijend, maar ook later niet vies is van steverige sex tijdens het neuken in standjes!

            Comment


            • #7
              Ik ben ook bij isabella geweest, ik had er een iets andere voorstelling vooraf van gemaakt, helaas viel het een beetje tegen, lag niet aan haar, haar inzet lag het niet aan. Ik had er een andere verwachting bij een meer GFE, voor een PSE kan je denk ik beter bij haar terecht. Als ik dat zoek zal ik haar nog eens in mijn lijstje opnemen.

              Comment


              • #8
                Ik heb Isabella vorige week ontmoet in dit Utrechtse privehuis en dat was best ok. Mooi lichaam en actieve sexster. Ze had er wel zin in en met dat lekkere kontje vond ik op zijn hondjes neuken echt geil met haar. Maar ook missionaris was geen straf want lekkere borsten en gezicht. Dus met dat uitzicht is het genieten hoor.

                Comment


                • #9
                  Bij Isabella geweest, in Utrecht wat een mooie lieve meid! Ze werkt er sinds augustus en doet er ook nog een studie naast. Niet alleen knap maar ook slim! Ze ziet er schitterend uit. Niet alleen op de foto's maar ook in het echt. Mooi slank en mooie borsten en billen. Het was een heerlijke date. Ze vroeg welke standjes ik prettig vond, deze ook gedaan. Ze deed lekker mee en vond het belangrijk dat ik het naar mijn zin had. Het pijpen was ook helemaal top, dat deed ze lekker uitgebreid en nam er de tijd voor. Geen haast, niets snel, gewoon lekker relaxed alles. Ze ziet er zo fantastisch uit dat ik haar zeker nog een keer wil zien. (niet alleen zien....)Je bent niet snel op haar uitgekeken met zo'n lekkere body! Isabella is een topper!

                  Comment


                  • #10
                    Ik heb een blind date met Isabella gemaakt met geen spit van. Deze meid met een leuk lach en sexy body doet alles voor je plezier. Haar lach blijft met je de rest van de dag. IK heb onze tijd samen veel genoten. Ik ga zeker terug.

                    Comment


                    • #11
                      Wat een mooie meid is Isabella. En genot om naar te kijken, zo'n sexy lichaam. En dan ook nog heerlijk mogen genieten van haar. De sex is voortreffelijk. Heerlijk wat verschillende standjes gedaan. Het was heel geil om met zo'n mooie jonge meid sex te hebben. Dat is toch mooi dat het op deze manier kan! Isabella is lief en zorgt dat je met een goed gevoel de deur uit gaat.
                      bedankt Isabella.

                      Comment


                      • #12
                        Mooi en rustig meisje, de foto's kloppen en ze is lekker in bed. Lekkere vrijpartij waarbij ze steeds wat losser werd waardoor het van lief naar geil ging. Ik heb mij vermaakt op deze koude regen dag

                        Comment


                        • #13
                          Isabella is een super knap en lief meisje. Wat is het toch fijn dat je op deze manier seks kunt hebben met een meisje naar keuze. Het begint al met het bellen naar de gastvrouw voor een afspraak. Vanaf dat moment is het al genieten en spannend. Je komt binnen wordt vriendelijk ontvangen en mag even plaats nemen in een kamertje tot de dame komt. Dat moment vind ik al super. Te weten dat er straks een mooi meisje komt waar je seks mee mag hebben. En wat was ik verrast toen ik Isabella zag. Ze is nog mooier dan op de foto. Leuke koppie en lekker open en spontaan. Na de extra's besproken te hebben kon het feest beginnen. Heerlijk om haar mooie lichaam te strelen en overal aan te raken. De sex die volgde was heerlijk. Pijpen doet ze zo lekker en neuken in verschillende standjes lijkt ze ook zelf van te genieten. In iedergeval geeft ze mij dat gevoel. Ik vond het heerlijk en heb volop van haar genoten.
                          Bedankt Isabella.

                          Comment


                          • #14
                            Ik ben recent eens bij Isabella geweest toch gewoon nieuwsgierig naar zo'n meisje. Vaak ga ik voor de wat vollere dames wat betreft billen en borsten. Maar op een of andere manier was ik toch benieuwd naar haar. Toen ze binnenkwam op de kamer wist ik gelijk waarom. Ze is echt zo'n typisch knap onschuldig studentje waarvan je niet verwacht dat ze lekker in een privehuis tekeer gaat.

                            ​​​​ze heeft het liefdesspel echter heel goed onder controle. En laat alles lekker en met de juiste aanrakingen in elkaar overlopen. Ik kwam ontspannen weer naar buiten. Als je echt lekker wil ontspannen en genieten moet je bij haar zijn. Misschien dat ik mezelf nog een keer trakteer op een (ont)spannend kerstkadotje bij haar!

                            Comment


                            • #15
                              Aangewaaid bij La Cloche kwamen de dames zich voorstellen. Gekozen voor Isabella, een knappe, jonge vrouw, met een zeer prettig lichaam. Zoenen doet ze niet, pijpen zonder of beffen was wel mogelijk. Pijpen zonder was 50, bovenop de half uur prijs van 70 toch een behoorlijke oplsag. Heb het dus maar veilig gehouden.
                              isabella heeft een prschtig lichaam dat je uitgebreid mag bewonderen. Je krijgt niet zoveel initiatief terug, pijpen en standjes blijft mechanisch. Ze ondergaat het, de nep kreuntjes overtuigen niet echt.
                              Maar ja, wel een fantastisch lichaam, een nauwe vagina waar je zonder problemen diep in kan maakt haar wel een honingpotje met herhaalrisico.
                              Wel een tip voor Isabella: deo is niet optioneel. Geen idee of het op was of dat ze er principieel tegenstander van is, maar in ieder geval toen ik bij haar was, was deo in het ochtendritueel overgeslagen.

                              Comment


                              • #16
                                Isabella is werkelijk een schitterend plaatje. Wat een fantastisch lijf heeft zij! Echt om gelijk verliefd op te worden deze meid. Ze is ontzettend lief en aardig. Ze pijpt voortreffelijk niets op aan te merken. Ze vroeg welke standjes ik fijn vond. En deze hebben we ook gedaan. Heerlijk om ook haar te horen genieten. Het was verschikkelijk lekker. Ik ga zeker opnieuw met haar afspreken. Dit smaakt naar meer, veel meer!
                                Bedankt!

                                Comment


                                • #17
                                  Isabella is weer terug vandaag zie www.privehuislacloche.nl

                                  Comment


                                  • #18
                                    Ja Isabella is weer terug en ik heb haar eindelijk ontmoet, ze stond al lange tijd op mijn to-go lijst maar doordat ze zo weinig werkte is het er nooit van gekomen tot nu! Ten opzichte van de foto's heeft ze nu wat korter en donkerder haar, maar ze ziet er inderdaad prachtig uit. Een heel leuk en lief koppie en ze is ook heel lief in de omgang. Ik kon bij haar wel zoenen als extra nemen en daar heb ik geen spijt van, ze deed het voortreffelijk, een echte GFE, ook hoe ze je aankijkt. Meerdere standjes met haar gedaan en dat ging prima, lekker geil. Al met al een toptijd met haar gehad en hopelijk is ze vanaf nu weer regelmatig aanwezig, deze topper!

                                    Comment


                                    • #19
                                      Zo dat was weer een heet moment onlangs. Eerst een beetje aftasten, het blijft altijd een beetje spannend, maar daarna een heerlijke date gehad. Prachtig lichaam wat ze goed weet te gebruiken 😍. Deze dame bovenop is een genot!

                                      Comment


                                      • #20
                                        Vorige week een heerlijk uurtje met haar gehad, (ik had geen tijd om eerder iets te schrijven) Het is mij zeer goed bevallen, ze is heel lief en sexy en gewillig. Aan de wastafel begon ze al heerlijk mijn knots te verwennen en hij was dan ook snel in de stemming om verder te gaan. We hebben heerlijk samen van onze lichamen genoten en dan is een uur ook zo weer voorbij. Maar ik ging voldaan naar huis.Het was zeker niet de laatste keer.

                                        Comment


                                        • #21
                                          Mooie frisse meid ook fijn en vriendelijk in de omgang. Had een combi van gfe sex en geile sex met zoenen en lekker orale verwennerij en 2 standjes. Kan ik zeker aanbevelen deze slanke knappe dame.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X