Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Jenelsy, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Jenelsy, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    • Jenelsy
    • Dominicaanse
    • 21 lentes
    • 1,60 lang
    • Donker haar
    • Bruine ogen
    • E-Cup borsten (echt)
    • Slank postuur
    • Geen tattoo’s/wel tepelpiercing
    • Roken? Ja
    https://www.privehuislacloche.nl/jenelsy/

    Jenelsy is volgens mij vrij nieuw bij Privehuis La Cloche, en haar naam is net zo mooi als haar eigen verschijning. Echt een knap meisje met zeer mooi gezicht. Lichtbruine huidskleur, slanke body en mooie grote echte borsten, cup E zijn ze! Echt een plaatje, helaas gaat ze niet voor foto's begreep ik van haar.

    Ook leuk en lekker in bed dit verrukkelijke ding, want dat is het echt! Ben er een beetje op een gezonde manier verliefd op geworden in het uurtje wat ik met haar had. Ok helaas was tongzoenen niet mogelijk, maar ik miste het niet eens direct omdat ze verder zo leuk en lekker is en leker sext. Haar pijp kwaliteiten zijn van academisch niveau en tijdens het neuken was het standje dat ze als een cowgirl op mijn harde paal reed erg geil en opwindend ook omdat ik dan mooi uitzicht op haar gezicht en haar prachtige borsten had. En dat hield ze ook behoorlijk lang vol. Ik hoop dat Jenelsy nog even blijft bij La Cloche, ik ga deze week haar zeker vast nog een x bezoeken!
    Last edited by Citygirl.nl; 21-05-2022, 10:18.

  • #2
    Dit is een fucking lekker ding en met die wow mega echte borsten ook nog eens een extra lekker ding. Ik was en ben echt ondersteboven vna haar, mijn voorganger hier had er ook al oog voor zo te lezen, want ik herken ook zijn enthousiasme.

    Jenelsy komt wel mijn top5 favoriete dames van dit moment binnen denderen dat is een ding wat heel zeker is hoor. Die ogen ook en dat ondeugende glimlachje in combi met die body en wow tieten. Ze geilde me lekker op en viel toen aan op mijn kneiter harde paal. Waarna ik begon aan de fuck van het jaar. Ik had wel uren willen door gaan maar ja dat lukt natuurlijk weer niet.

    Comment


    • #3
      In plaats van mijn vrijwel vaste plekje House of Dreams in Amersfoort, nu eens naar La Cloche in Utrecht gegaan, omdat ik daar paar nieuwe namen van meiden zag staan met ook goede recensies. Nou bij het voorstelrondje had Donald mazzel want Jenelsy stelde zich voor en dat was een schot in de roos! Lekker ding en vrolijke uitstraling dus snel betaald aan de gastvrouw en daar gingen we even later dan naar een mooie kamer

      In bed was Jenelsy ook een hete meid en met dat lichaam en knappe geile koppie was het plaatje rond, en vooral toen ik even later die grote jetsers van tieten uit haar BH zag komen. Die heeft Donald natuurlijk lekker verwend met zijn tong en handen, wat dacht jij dan! En ook geil gepijpt door haar dat kan die schatje ook zeker goed, want ze zoog er aan alsof het haar favoriete lolly was. En toen nog lekker 2 standjes geneukt! Toppie!

      Comment


      • #4
        Ik kom er net vandaan, 1e deur stond open met bordjs nat van de schilders en de schilderssteigers waren weg. Jenelsy kwam net vrij dus had mazzel dat ik met haar naar de kamer kon gaan om lekker te gaan genieten. Mooie verschijning en ik heb ook een leuke tijd met haar gehad, goede sex en ze actief lekker mee. Dus ik ben zeker tevree over haar. Ze kan zeer lekker pijpen moet ik zeggen en ook het neuken in standjes was erg lekker om te doen met zo'n schoonheid

        Comment


        • #5
          Vanavond ff gesext met die lekkere snoepje. Guitig sexy snoetje, lekkere volle heupjes en volle lekkere billen maar wel verder slank postuurtje en lekkere grote echte tieten. Dus Jenelsy make my day, het werd make my night! En geniet nog na hoor. Haar lippen omsloten mij pik geil waarna ze hem lekker afzoog en het neuken was ook een geile happening. I want already again!

          Comment


          • #6
            Originally posted by Dikkertje Dap View Post
            Vanavond ff gesext met die lekkere snoepje.
            Interessant. Ik had dezelfde dag een afspraak met Jenelsy, maar bij aankomst vertelde de gastvrouw mij dat ze zich had afgemeld? Is ze dan op een later tijdstip toch op komen dagen?

            Comment


            • #7
              Ik heb van de week het genot gehad om Jenelsy te treffen in Utrecht. Ik kan beamen wat mijn voorgangers hebben gezegt, echt een lekker ding! Mooie ogen, mooie lippen en glimlach en die borsten...die heerlijke echt grote tieten! Wow wat een plaatje. Echt een zandloperfiguur en lekkere billen.

              Ze ging vol energie aan de slag, ze pijpte lekker en bereed mij naar de zevende hemel. Mijn handen op haar volle billen, haar grote borsten in mijn gezicht en haar moves die er voor zorgde dat ik al snel het condoom volspoot. Dat gebeurd mij niet vaak, dat ik in het eerste standje al gelijk klaarkom haha. Het was te lekker ook om het te onderbreken.

              Dus ik was iets eerder klaar dan gepland. We hebben naakt tegen elkaar aan gelegen nog even uithijgend en nog een leuk gesprekje gehad. Ze bood nog aan om te masseren, maar dat hoefde voor mij niet zo. Ik was zeer voldaan en ik hoop dat Utrecht nog vaker op mijn route zal liggen!

              Comment


              • #8
                Heren, dit topic graag gebruiken voor het beschrijven van daadwerkelijke ervaringen. We gaan straks even opschonen.

                Comment


                • #9
                  Leuke sexy meid, mooi lichaam met mooie grote borsten en mooi lief snoetje, een pareltje op visueel zo verliefd op te worden. Ze teasde lekker om op te warmen en daarna een geweldige pijpbeurt waarbij ik al op de rem moest stappen om niet vroegtijdig klaar te komen. En daar hield Jenelsy ook rekening mee toen ze dat in de gaten kreeg, dus even pauze met small talk en wat vrijen en daarna de aktie in standjes neuken, waarna ik in het 2e standje in missionaris klaarkwam.

                  Comment


                  • #10
                    Wat een pokken herfstweer! maar bij La Cloche lekker warm en mooie line up sexy dames. Ging vandaag voor de soort Rihanna look a like: Jenelsy en dat was zeker de moeite waard. Lekkere grote borsten om mee te spelen, en een lekker sexy meisje in de omgang met goede sex, standjes en ook porn skills. Heb veel geil plezier gehad met haar!

                    Comment


                    • #11
                      Een soort Rihanna look a like is deze Jenelsy die ik gisterenavond aantrof tijdens het voorstelrondje van de beschikbare dames bij Privehuis La Cloche. Lekker ding en lekker speels en ondeugend, met lekkere standjes en met haar mooie grote echte borsten gespeeld en verwend. En ok qua pijpen weet ze wel hoe te doen. Lekkere leuke meid!

                      Comment


                      • #12
                        Wat een lekker ding is dit zeg, net geweest bij La Cloche, en ze heeft inderdaad iets weg van Rihanna de zangeres maar dan met grote borsten die nog echt en lekker zacht zijn ook Lekker standjes neuken, teasen en goed , zeer goed en lekker gepijpt door Jenelsy, ja toppie!

                        Comment


                        • #13
                          2e x bij deze schone geweest. Jonge variant van de seksbom tasha

                          Comment


                          • #14
                            en inmiddels gestopt met dit werk

                            Comment


                            • #15
                              Ze is in Kerkrade opgedoken met de naam Chanel https://madamechanet.nl/chanel/

                              Comment


                              • #16
                                zo dat ligt niet naast de deur

                                Comment


                                • #17
                                  Locatie bij deze veranderd van La Cloche naar Madame Chanet en naam veranderd van Jenelsy naar Chanel.

                                  Comment


                                  • #18
                                    En nu privéontvangst, weer onder de naam Jenelsy: https://www.sexjobs.nl/dames-van-ple...t-zin-_7882993

                                    Comment


                                    • #19
                                      Zit weer als Jenelsy bij Privehuis La Cloche in Utrecht

                                      Comment


                                      • #20
                                        Jenelsy stond nog mijn lijstje maar was plots weg bij La Cloche, maar nu weer terug, dat zie je overigens best vaak hier, maar dat ze terug komen is een goed teken denk ik. Dan voelen ze zich daar prettig en zijn ze welkom, dus goede sfeer en dat vind ik ook wel fijn als klant te voelen. Jenelsy is een prachtig meisje en ze heeft inderdaad wel iets weg van popdiva Rihanna uit Barbados als ik het mij goed herinner. Mooi lief snoetje en lekkere body met lekkere heupen en binnen en heerlijke grote natuurlijke borsten. Licht getint en ook een leuke lieve dame in de omgang

                                        Ik heb mij laten verrassen door haar en ik moet zeggen ik was aangenaam verrast van haar speelsigheid en passie. Jenelsy is actief en lekker op een erotiserende manier met teasen en ook geilmakend. Een meer dan voortreffelijke blowjob. Ze kreeg hem keihard en ik heb mij even moeten inhouden om niet te snel te spuiten haha! En verder lekker geneukt in 3 standjes en dat ging van rustig tot wild, gewoon erg geil dus!

                                        Comment


                                        • #21
                                          Door de warmte bevangen was het tijd om wat afkoeling te zoeken bij La Cloche :-). Zonder afspraak binnengelopen waarna in een voorstel rondje de beschikbare dames langs kwamen. Moet eerlijk bekennen dat de gewenste afkoeling heel snel weg was en ik door de hitte werd bevangen. Keuze was dan ook heel lastig..uiteindelijk gekozen voor Jenelsy een super aantrekkelijke dame met een superleuke instelling. Op de kamer beland het menu besproken en gekozen voor zoenen, ook al is het geen TZ...het zoenen wordt wel heel verleidelijk en lekker bij Jenelsy..deed me denken aan een dame bij DS van enige jaren geleden...Brazilaans/NL dame - naam kwijt. Franse massage was verrukkelijk en daarmee ook de 45 minuten mee afgemaakt. Ik ben om en kom zeker terug....echter ook een aantal andere dames op het vizier bij La Cloche...

                                          Comment


                                          • #22
                                            Deze getinte sexy meid met lekkere mooie grote echte borsten en lekkere snoetje heb ik weer bezocht. Half uurtje dit x, even op de centjes passen want de kosten stijgen links en rechts. Lekkere sex, en heb zeker genoten net als vorige keer met haar. Ze is ook leuk en lief in de omgang en een mooie frisse meid

                                            Comment


                                            • #23
                                              Is vandaag ook weer terug van vakantie zag ik. Sexy meid, getint en prachtige grote borsten. Heb haar ca 1.5 mnd geleden bezocht toen ik hier nog geen schrijvend lid was.

                                              Verrukkelijke sex en dito meid!

                                              Comment


                                              • #24
                                                Wauw wat een lijf zeg! Echt alle rondingen op de juiste plekken zoals ik het graag zie. Volle grote tieten, flinke billen. En mooi gezicht met prachtig lang zwart haar. Ik had afgesproken voor een half uur maar heb gelijk verlengd naar een uur wat gelukkig nog kon. Ik ben twee keer klaargekomen. De eerste keer ging echt heel snel haha en daarna wat langer kunnen genieten met haar. Ze pijpt lekker, haar borsten voelen tijdens het Russische standje echt verrukkelijk aan en zo kwam ik dus ook klaar de eerste keer.

                                                De tweede ronde begon met een flinke pijpbeurt weer waarbij ze ook een aantal keren deepthroat ging. Neuken met haar boven was echt een plezier, dat lekkere volle ronde lijf voelen die tieten die voor mn gezicht heen en weer schommelden. Daarna in missionaris en als laatste in doggy het afgemaakt.

                                                Uithijgend even op bed gelegen en rustig gewassen. Relaxte meid. Super!

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Jenelsy is terug bij La Cloche en dat is fijn want het is een leuke sexy en goed uitziende meid die ook heerlijk vrijt. Was alweer een jaar geleden dat ik de 1e keer bij haar was, time flies, en och wat een genot weer om met die echte grote borsten te spelen. Ze heeft een heerlijke zachte huid en een mooi snoetje, echt een meisje om verliefd op te worden. Heerlijke sex vooral toen zij boven op mij zat met die bewegende grote borsten boven je. Heerlijk!

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X