Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kinkygirl Carina, SM Studio Nederland, Amersfoort

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Kinkygirl Carina, SM Studio Nederland, Amersfoort

    Naam: Kinkygirl Carina
    Leeftijd: 25
    Lengte: 1.65
    Uiterlijk: Oost Europees
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Athletisch
    Cupmaat: C
    Siliconen: Nee
    Piercing: Ja

  • #2
    De laatste maanden zag ik meerdere berichten over Carina die mij wel nieuwsgierig maakte. Op de foto's zag ze er goed uit, prachtig lichaam in zowel lingerie als lak/latex kleding. Maar haar gezicht is niet zichtbaar op de foto's Dat is prima natuurlijk dat ze dat wil Maar ik vind een knap gezicht wel belangrijk. Nu ik een paar dagen vrij had, precies op het moment dat ze terug kwam van vakantie, zag ik als een teken van hoger hand Via e-mail had ik haar geschreven en ik kreeg een paar uur later reactie dat ze nog een plekje had de volgende dag. En zo geschiedde, en toog ik naar Amersfoort naar de SM kamers daar. Ik mocht van de gastvrouw even plaatsnemen in een fijne stoel in de gang, toen Carina mij kwam ophalen. Oh en god zij geprezen, wat een knap gezicht! Ik werd er verlegen van. Echt een knappe meid.

    In mijn mail had ik aangegeven dat ik een combi van SM en erotiek wilde. Dat bleek een comi die op haar prachtige lijf geschreven is . Ik werd op het bed vastgebonden, terwijl ze een sexy glimmend lak pakje aan had met hoge laarzen. Zowel mijn benen als armen werden vastgezet. Ze deed dat wel op een geile manier. Ze zat bovenop me toen ze mijn handen vastmaakte. Ik kon haar lichaam dus goed aanschouwen. Toen ze mijn handen vast had gemaakt, keek ze me ondeugend aan. En in een zwaai draaide ze zich om waarbij ik zicht had op haar fraaie kontje. En toen maakte ze mijn benen vast. Ik voelde haar lichaam al tegen mijn pik terwijl ze dat deed. Alleen dit korte tafereel maakte mij al bloedje geil!

    Vastgebonden en wel ging ze met me aan de slag. Mn pik werd gebonden, ze beet zachtjes in mijn tepels, steeds wat harder... en toen ze wist wat ik kon hebben pakte ze er de tepelklemmetjes bij. Af en toe liet ze haar hand over mn pik glijden. Speelde een klein beetje met mn eikel. Ze pakte blinddoek, en helaas mocht ik haar niet meer zien...! Dat hoort erbij, zij heeft de controle. Ze pakte iets van de muur, en ik voelde een rijzweep over mn lichaam glijden. Een tik hier en daar, en ze gleed naar mn pik. De angst en ontwetendheid was super opwindend, maar een tik op de ballen was niet fijn. Zo teasend met pijn en plezier ging ze een tijdje verder. Ik hoorde de hakken van haar laarzen rond het bed lopen terwijl ik nog steeds mijn blinddoek om had. Op een gegeven moment liep ze van het bed af... De muziek op de achtergrond, maar verder hoorde ik niks.

    Een paar minuten later kon ik de hoge hakken weer mijn kant op horen komen. Ze haalde eindelijk de tepelklemmen eraf. Oh wat een pijn bij het eraf halen! Ze deed mijn blinddoek af, en de pijn was ik gelijk weer vergeten. Ze had zich omgekleed van lak naar prachtig lingerie! Haar prachtige borsten, haar sexy glimlach en haar mooie ogen maakten mij week. Ze begon mijn tepels te verwennen. Zachtjes likkend, om de pijn te helen. Langzaam werd ik ook ontdaan van de bondage. Ik mocht haar lichaam eindelijk gaan aanraken met mijn handen, dacht ik. Maar ze besloot om een condoom om te doen en mij te gaan pijpen. Oh wat een goed idee! Ze deed het super lekker. Ik kon naar haar kijken terwijl ze bezig was. Het werd nog lekkerder toen ze besloot er een standje 69 van te maken en ik haar prachtige kutje mocht likken.

    Ik stond op knallen, maar het was nog te vroeg om te gaan spuiten blijkbaar. Ze stopte met pijpen, en gebood mij om mijn mond dicht te doen en diep in te ademen. Ze begon met een facesitting waar mijn adem door ontnomen werd! Heerlijk om tussen die billen te mogen zitten! Ze telde hoe lang ik mn adem aan het inhouden was, toen ze merkte dat ik naar adem moest happen ging ze van mn gezicht af. Daarna deed ze het nog een paar keer, maar steeds een paar tellen langer dan de vorige keer. Heel geil!

    De finish was met haar dicht tegen mij aan, haar borsten tegen mijn lichaam, het haar tegen mijn gezicht, haar sexy stem die fluisterde en haar hand die mij aftrok. Ik kwam knallend klaar!

    Wat een sensatie, Carina was fantastisch. Het herhalingsgevaar: Enorm!

    Comment


    • #3
      Een ware sensatie deze knappe superslanke nieuwe SM sensatie, vooral op gebied van soft erotisch SM. Haar verschijning maakte mij zelfs verlegen. Haar prachtige ogen, haar body, haar sensuele manier van bewegen, haar prachtig uitgekozen kinky kledingsetjes en lingerie die haar prachtige vrouwelijke lichaam op de juiste plekken extra accentueren. Prachtige volle borsten, mooi strak kontje, mooie gezonde zonnetint op haar zachte huid. Slanke benen en taille... en die ogen...

      Afijn een spel waarin je meegevoerd wordt. Zeer erotisch en sensueel, met haar lippen wist ze me al snel in vervoering te krijgen en mijn opgewondenheid zou alleen maar toenemen toen de sessie verder vorderde. Haar manier van aanraken, haar sensuele body gebruikend, haar manier van kijken, fluisteren. Het was betoverend, een manier van magie die ik niet veel tegen kom. Ja bij Mrs. Vernice en Samantha. Maar Carina heeft duidelijk haar eigen stijl maar zal ook van de trio's die zij o.a. met Mrs. Vernice (www.meesteresvernice.nl) en Mrs. Samantha heeft gespeeld, veel geleerd hebben. Carina bracht mij verder in vervoering, ik werd haar sletje wat ze gebruikte met voorbinddildo's en geile fisting, maar ook mijn tepels werden goed getest, en ook wilde ze mijn masturbatie skills zien. En daar tussen door mocht ik haar verwennen wat een waar genot was, en ook kreeg ik nog andere erotische beloningen van haar. Al met al een zeer afwisselend compleet erotisch kinky SM spel die er al voor gezorgd heeft dat ik in de auto op weg naar huis al weer naar haar verlangde en inmiddels al meerdere sessies met haar heb gespeeld zowel op de SM locatie in Amersfoort als in Almere (www.smstudio-amersfoort.nl en www.smstudio-almere.nl_ en binnenkort nog dichter bij huis bij www.smstudio-utrecht.nl.

      Ja ik ben totaal verkocht aan deze top kinky girl!

      Comment


      • #4
        De afgelopen 2 maand 3x een afspraak met Carina gemaakt en slechts 1x haar reallife mogen ontmoeten.

        De 1e afspraak belde ik aan bij House of Dreams en de gastvrouw vroeg of ik een afspraak had. Ik "Met Carina". Volgens de gastvrouw kon dat niet, want Carina had 30min geleden het pand verlaten. De gastvrouw hierop de whatsapp-afspraak met Carina laten zien en de gastvrouw ontplofte en nam direct contact op met Carina. Ik kreeg wat te drinken en moest in de wachtruimte afwachten.
        In de wachtruimte kreeg ik 15min later bericht van Carina dat ze de afspraak was vergeten en ik de volgende keer korting kon krijgen. Gelukkig was een andere dame kort daarop beschikbaar, waardoor ik mijn lange reis niet voor niets had gemaakt.

        Week erop wederom afgesproken met Carina en dit keer wel succes. Mooie meid, goede soft-sm sessie van 1 uur, alles wat ik ervan verwachtte en smaakte naar meer.

        14 dagen later weer een afspraak gemaakt. Carina vroeg mij om op de dag zelf te bevestigen. Dit gedaan en kreeg voor het middaguur op de dag zelf een bevestiging van Carina. Omdat ze alleen op een eerder tijdstip kon dan ik wilde moest ik snipperen van mijn werk. 2,5 uur voor de afspraak opeens whatsapp van Carina dat ze de afspraak wilde annuleren, met een excuus die ik niet helemaal serieus kan nemen (gezien ze de 1e afspraak al was vergeten en ook met allerlei excuses kwam).

        Carina, mooie meid, de enige sessie na 3 afspraken die ik heb mogen genieten was goed, maar verder zeer amateuristisch in het contact en komt de gemaakte afspraak niet na (vergeet de afspraak of annuleert vlak van te voren). Mij ziet ze na 3 afspraken gemaakt te hebben, waarbij Carina bij 2 verzaakt heeft niet meer terug (Een ezel stoot zich niet tweemaal aan dezelfde steen ).

        Comment


        • #5
          Carina is een schitterende verschijning die volledig voldoet aan de foto's die op de websites staan. Het contact verloopt eenvoudig en snel. Bij aankomst even douche en daarna begint het. Ze bindt de boel van onder af en ik mocht haar benen (gehuld in mooie nylons) aanbidden. Vervolgens moest ik zelf nylons aan en maakte ze een mooi zusje van me.

          De aanbidding van haar lichaam ging verder en verplaatste zich naar de gang, dit maakte het voor mij extra spannend want we konden ieder moment bekeken worden. Terug naar binnen mocht ik mijn tong ook op haar intiemere plekken kwijt en hierna werd ik overgeleverd aan haar wil. Kontje in de lucht en heerlijk door haar genomen. Ondertussen sprak ze me toe en mocht ik af en toe haar spuug ontvangen.

          Wat een dame! Wat een lichaam! als je bij haar bent wil je gewoon niet meer weg! Heerlijk.

          Herhalingsgevaar? Zeer zeker! Ze verlegt mijn grenzen op een prettige manier!

          Comment


          • #6
            Geweldige aanwinst voor de kinky BDSM wereld in Nederland is deze Lady Carina (nu ook eigen website www.ladycarina.nl). Superslank, knap, perfect Engels, en heel sensueel en knappe meid van midden twintig. Ze wordt steeds beter in haar vak. Ook door de trio's die ze veel speelt met bekende Meesteressen als Vernice, Michela, Pia, Kelly Kalashnik, Samantha. Voornamelijk ontvangt Carina in Amersfoort en Almere in de SM kamer van SM Studio Nederland (www.smstudio-nederland.nl). maandag t/m zaterdag. Ik ben nu paar x bij haar geweest en het is een genot om in haar nabijheid te zijn, haar te mogen aanschouwen, te voelen en te proeven. Ze speelt met heel veel gevoel en bepaalde klasse, waardoor het ook weer mysterieus is, maar ook op zijn tijd geilheid bij haar te zien is, en verder een ideale mix van kinkysex, sex, SM games van soft tot hard en fetishspel, want Carina zorgt ook altijd voor perfect zittende outfits van latex tot SM outfits maar ook klasse lingerie.

            En met haar goddelijke body met c-cup maakt haar dat tot een ware kinky Godin! Ik speelde een spel met tease en denail waar mijn tepels werden opgegeild en ook zacht en hard werden aangepakt, door haar tong, tanden, lippen, vingers, nagels, tepelklemmen en radarwieltje. Mijn slavenkontje werd verkend, van vingers tot fist maar ook met verschillende soorten dildo's en speeltjes en een geile neukbeurt in doggiestyle met een grote strap on onder genot van de nodige poppers op een SM bank voor de spiegel.

            haar laarzen moest ik uitdagend likken, terwijl ze mij aanmoedigde en kaarsvet over mijn rug liet lopen. Ik hoorde haar genoegzaam genieten via kreetjes die ze gaf. Haar moeten en mogen beffen was een genot, zowel dwingend in het begin in een combi van een geile facesitting maar ook later op mijn gemak toen ze zelf op bed lag met haar benen wijd. Nadat ze wel even haar naaldhakken nog ff op mijn tepels had gezet en ik met alle kracht mijn lichaam erop moest drukken terwijl Lady Carina ook nog controle over mij hield via een lederen halsband, daarna toen ze genoeg geilheid in mijn ogen en pijn had gezien bij mij mocht ik haar Goddelijke kutje proeven ven verwennen, en zo ook haar C-cup borsten en tepels.

            Ik zat in een roes, en daarna wilde ze een geile masturbatieshowtje van me, terwijl ze ook met zich zelf speelde, om daarna mij geil en diep te gaan fisten terwijl ik met mijn benen gespreid in de lucht op het SM bed lag. Een geweldig orgasme was een gevolg. En de geilheid in haar ogen gaven mij veel voldoening, maar Lady Carina was nog niet klaar, ze wilde dat ik 2x voor haar spoot, dus na een korte break en een colaatje moest ik tussen haar benen gaan liggen met mijn rug steunend op haar borsten terwijl ze in mijn oor fluisterde om voor haar te presteren. Moest ik mij zo zelf opnieuw aftrekken en klaar komen. Terwijl ze me geil aanmoedigde en so close van haar lichaam tegen de mijne, haar mond bij mijn oor, haar nagels trekkend aan mijn tepels, werd ik weer bloedgeil en wist ik dat ik voor HAAR nog een x zou komen, en ze voelde dat goed aan want vlak voor mijn orgamse ging ze met haar tong geil en sensueel langs mijn oor, er was geen houden meer aan en ik kwam trillend nog een x klaar. Ik moest blijven doortrekken van Carina tot dat alles eruit was, en dat zorgde voor nog meer trillingen in mijn lichaam terwijl zij dat meevoelde omdat ze om mij heengeklemd was met haar body.

            Wow wat een hemel! Ik raak er nu weer opgewonden van en wil alweer!

            Comment


            • #7
              Wat een leuke en mooie meid is dit. Carina ziet er in het echt wat mij betreft veel knapper uit dan op de foto's. Ze vertelde mij ook dat er nieuwe foto's aan komen. Ben erg benieuwd. Inmiddels heeft ze ook donkerblond en langer haar dan op de huidige foto's. Ik ben vandaag bij haar in Amersfoort geweest. Want ze ontvangt op meerdere SM locaties als ik het zo lees in o.a. Almere en Bergen op Zoom. Amersfoort is de locatie van de SM kamers bij het privehuis house of dreams. Evelyn de gastvrouw ontving mij netjes tussen alle drukte door, want de deurbel bleef gaan van komende mannen. Boven werd ik direct met een glimlach opgevangen door Carina. In mooie zwarte laklaarzen gehuld en een kinky zwart setje. Mooie bruine ogen, knap snoetje en superslanke body met een geil lekker kontje. Ik was eigenlijk gelijk verkocht. Ik heb nog nooit zo snel gedoucht (doucheslang lekte wel, dus dat heb ik maar ff doorgegeven aan haar voor de reperatiedienst).

              Zeer prettige sessie gehad met een ideale mix van erotiek, geilheid en kinky sm. Ik vond het uur omvliegen en wilde wel langer blijven bij deze beauty, maar ze verontschuldigde zich dat ze nog afspraken na mij had. Haar mogen adoreren was lekker, haar heerlijke geile kontje, haar moeten beffen en ook mij vergat ze als beloning niet qua pijpen nadat ik wat SM handelingen van haar had moeten doorstaan (anaal voorbind, fisting, tepelklemmmen, en haar laarzen langs mijn pik en ballen). Carina gaat mij zeker terug zien dat staat als een paal boven water. En ook nog eens gunstig geprijsd. Alesia haar vriendin was bezet die heb ik dus niet gezien nu. Wel Vernice, dat is natuurlijk ook een leuke trio combi dacht ik zo voor in de toekomst.

              Comment


              • #8
                Wat een geweldenaar is deze prachtige dame. Een eerdere sessie smaakte naar meer, waarop wederom snel een afspraak werd gemaakt.

                Eenmaal aangekomen word je overweldigd door het uiterlijk en het perfect gevormde lichaam van deze jonge dame. De latex body die ze droeg, accentueerde haar lichaam zelfs nog meer.
                "Zou iemand die er zo vriendelijk en onschuldig uit ziet, mij tot mijn grenzen kunnen pushen" vroeg ik mijzelf af. Geloof me, dat kan ze zeker.

                Eenmaal in de kamer volgde een zinderende tweetal uren waarin sm en erotiek centraal stonden. Allereerst werd ik staand vastgemaakt aan het bed, waarop zij mij met haar lichaam, al fluisterend, begon op te winden. Een ware ballkicking volgde, waarin de ene kick na de andere werd ontvangen. Steeds harder, steeds minder momenten om bij te komen. Dit ging zo door tot ik om genade vroeg. Tevreden was ze met de hoeveelheid kicks die ik heb kunnen incasseren, waarop ze me besloot te verwennen.
                Ik moest plaats nemen op het bed, waarop zij mij met haar lichaam verder begon te teasen. Toen het haar evident werd dat ik er te veel van genoot, werd het weer tijd voor een beetje pijn.
                Mijn tepels werden hierop aangepakt. Ook werd er een electro-device aangesloten op mijn scrotum. Pijn werd telkens afgewisseld met teasing, zodat ik niet meer wist waar ik me op moest focussen. Een geweldig gevoel is dat toch. De electro werd steeds hoger gezet, waarbij uiteindelijk ook sounds werden gebruikt om de gehele sensatie te verhogen.
                Dit ging zo door totdat Carina besloot dat het tijd was dat zij mij zou gaan aanpakken als haar 'slut". Een anaal spel met dildo's en uiteindelijk zelfs fisting volgde.

                Het laatste deel van de sessie bestond uit erotische handelingen, die ik voor mezelf zal houden. De sessie eindigde met een geweldig hoogtepunt.

                Carina is een zeer lieve, grappig en mooie dame en een geweldige aanwinst voor de bdsm-wereld in Nederland.
                Ik denk dat een volgende sessie met deze mooie dame al weer in het verschiet ligt!

                Comment


                • #9
                  Vorige week weer naar Amersfoort geweest voor een heerlijke date met Carina. Ik gaf haar aan dat mijn travo-avontuur goed bevallen was en ze wilde mij weer lekker gebruiken. Toen ik binnen kwam lag er een Nylon en een body voor mij klaar, pruikje op en ze maakte een meisje van mij. Om m'n lul plaatste ze een chastity want die hadden we niet nodig vond ze .

                  Ik moest haar voorbinder pijpen en haar benen aanbidden. Wat een lichaam heeft die vrouw, heerlijk. Vervolgens vond ze het tijd om mij te neuken. Eerst missionarishouding waarbij ik mocht spelen met haar borsten. Vervolgens zette ze me in doggy en nam me van achter. In de spiegel een mega geil gezicht waarbij ze me van achter nam. Wat een genot om daar zo'n mooie kinky dame genomen te worden.

                  Ik kan niet wachten om weer naar deze dame te gaan!

                  Comment


                  • #10
                    Vorige week Carina bezocht net voor haar vakantie. Wat een mooie kinky meid!! Ze was erg vermoeid gaf ze aan, maar ondanks dat heb ik een geweldig uurtje gehad. Alles wat er over haar, in positieve zin wordt gezegd, klopt. Herhaling zit er zeker in. Ik kijk ernaar uit.

                    Comment


                    • #11
                      Ik heb niet echt een SM ervaring met Carina meegemaakt maar vond het wel de moeite waard om het als nog te recenseren. Het was een paar maanden geleden. Ik ontmoette haar toen nog in Amsterdam op de kade, maar inmiddels zie ik dat ze meer is over gegaan naar SM en kinkysex in SM Studio's in Almere en Amersfoort als ik het goed heb.

                      Hele mooie en rustige vriendelijke meid. Ze zag er fantastisch uit qua lingerie en ik gaf aan voor erotisch spel met teasen, strelen, beffen etc. te houden. Ze vroeg naar mijn kinky skills, maar daar had ik geen ervaring mee. Maar omdat Carina vertrouwd overkwam zei ik, you can try a little bit. Nou dat was niet tegen dovemansoren gezegd. Ze begon mij heerlijk te strelen, na mij geblinddoekt te hebben. Dat vond ik eerst wel jammer omdat het zo'n mooie meid was. Maar ik merkte dat het best spannend is en je zintuigen wat meer geprikkeld worden. Ik voelde haar nagels en tong over mijn lichaam gaan en later iets scherps wat ze ook speels zonder echt pijn te doen over mijn tepels, borstkast zo naar beneden deed naar mijn pik. Ik moet bekennen ik vond het heerlijk!

                      Opeens kwam ze op mijn gezicht zitten, met haar lekkere kutje, ze trok de blinddoek af en ik keek omhoog wat een beauty haar mooie volle borsten, haar slanke licht zongebruinde lichaam boven me met haar ogen mij glimlachend aankijkend, gebood ze me zachtjes, lick me slaveboy. Nou dat wilde ik wel, het werd een zalig feest. Later zou ze me lekker pijpen en spelenderwijs met haar vingers ging ze langs mijn balzak verder omlaag. strelend teasend bij mijn billen en bilnaad. Ik had nog nooit anaal laten doen bij mij. Do you trust me, vroeg ze me, nou ik zat in een goede relaxte geile energie en dacht kom maar op. You can say stop if you don't like it, zei Carina zelfverzekerd. Ze deed een soort latex zwart handschoentje aan en wat glijmiddel neem ik aan en daar ging ze met haar vinger spelen. En dat was supergeil moet ik toegeven. Had dat nooit geweten, you like it, I ll hear it of your breathing.... nou ze ging verder en met in vinger gleed ze voorzichtig naar binnen, wat een sensationeel gevoel. Een 2e probeerde ze later voorzichtig, die ging half, maar Carina was duidelijk zichtbaar tervreden met dit 1e resultaat. Welcome in the kinkyworld slaveboy...

                      Ik moest mijn pik keihard voor haar maken terwijl ze met mijn tepels speelde en zakte toen later over mijn harde pik heen en reed mij voortreffelijk klaar als een ervaren amazone. Ik weet niet of dit ook allemaal onder SM valt, maar dit smaakt zeker naar meer voor mij!

                      Comment


                      • #12
                        Weer een fine sessie gehad met Carina, wat een leuke en lieve meid is dat, en ben al vaak bij haar geweest, afspraken zijn altijd duidelijk en op tijd, zelf wel een keer gehad dat de gemaakte afspraak niet door kon gaan van wegen mijn werk, en dat was geen enkel probleem dat kan gebeuren , maar moet ook altijd ver voorruit plannen om een afspraak met Carina te maken wat die is altijd erg druk en dat snap ik best, ze weet altijd wel de gevoelige plekjes te vinden, en een topper ga er nog vaak naartoe erg verslavend voor slaafjes. dank je wel Carina voor de altijd goede service die jij er van maakt. XXX en veel liefs tot snel

                        Comment


                        • #13
                          Ik kom nog vast bij Carina, want een verademing van een mooie slanke afgetrainde jonge kinky vrouw is dit toch. Haar oogopslag is scherp, lief en kinky en ondeugend te gelijk, haar lichaam bekoorlijk. Haar outfits of het nu prachtige lingerie is of een kinky latex setjes, zijn tot in de puntjes verzorgd. Haar manier van spelen met een mix van je gebruiken, haar laten pleasen, dus een mix van hoogstaande erotiek, kinky SM is een vorm van drugs die je iedere x tot je wil nemen. Je wilt bij haar zijn, je wilt haar voelen en ruiken.

                          De manier waarop Lady Carina met mij speelt waarbij zij de kat is en ik de muis, is een mystiek en intrigerend spel, en van hoog niveau. Dat alles in het Engels gaat, is geen enkele hinder, althans niet voor mij. Want ze spreekt goed Engels, maar Carina speelt ook haar sessies niet met zoveel woorden, met haar ogen, bewegingen en subtiele of duidelijke hints, korte zinnen weet zij je al te laten doen wat ze wil. Het is een flow, een rush van gedachtens, gevoelens, het prikkelen van zintuigen waarbij pijn, genot, lust en geilheid elkaar steeds afwisselen. Soms wil je meer, soms krijg je dat niet, maar later weer wel, Soms wil je zelfs dingen doen die je normaal niet zo snel zou doen, juist omdat zijn het is.

                          Of het nu haar body adoreren is of haar nylons, je tonen aan haar, of door haar gebruikt worden door haar strap on dildos, haar voet of vuist in je slavenkont. Of ze wil je tong voelen, of.... ach het maakt je al snel niet meer uit, als zij maar geniet. En nu ik dit schrijf wil ik alweer terug naar haar. Ik heb geen idee hoe druk ze is, maar ik vind haar echt de ware top kinky princess in Nederland op dit moment! De laatste x heb ik haar bezocht afgelopen week in Amersfoort bij www.smstudio-amersfoort.nl

                          Comment


                          • #14
                            Gisteren weer bij Carina geweest en wat een heerlijke vrouw blijft het toch. Heb mijn voorkeuren doorgegeven en daar voldeed ze geweldig aan. Eerst m'n nylonfetish waar gemaakt, vervolgens mocht ik haar lichaam dienen en daarna heeft ze mij heerlijk genomen met der voorbinder. Steeds een maatje groter, wat was het lekker zeg!

                            Comment


                            • #15
                              Na een aantal bezoeken aan dames van plezier zonder kinky inslag begon het toch te kriebelen dat ik behoefte heb om mijn fetishwens te vervullen. Mijn oog viel op kinkygirl Carina, waarmee ik snel een afspraak heb kunnen maken. De volgende dag om 12.00 (pauze tijdens het werk was de afspraak en ik had inmiddels mijn kinky wensen aan Carina door kunnen geven.
                              De auto gratis in de buurt kunnen parkeren en via een fijne anonieme ingang werd ik welkom geheten door de gastvrouw. Op de eerste verdieping twee minuutjes gewacht en van afstand hoorde ik de hoge hakken al aankomen. Wat een verschijning kwam daar uit de kamer, wouw! Hoge laarzen, strak latex pakje en een heerlijk figuur. Ik heb niet durven hopen dat dat Carina was, maar ze stelde zich voor en mocht haar volgen naar een grote, koele kamer. Ze sprak mij gelijk streng toe en moest mij uitkleden.
                              In vloeiend Engels besprak zij mijn wensen nog een keer en ik werd aan het kruis vastgebonden en geblinddoekt. Ze loopt de kamer door en je hoort dat ze met attributen bezig is. Mijn tepels werden voorzien van klemmetjes en mijn jongeheer werd heerlijk strak afgebonden.
                              Na diverse prikkelingen werd ik weer losgemaakt en moest knielen en haar aanbidden en laarzen aflikken. Ze maakte mij gek met kleine aanrakingen en moest plaatsnemen om het bed. Daar werd ik vastgebonden en kon via de spiegel boven mij haar fantastische verschijning van alle kanten bewonderen.
                              Aangezien ik een beginner ben, voelde en speelde ze met mij hoe ver zij kon gaan met mijn kontje. Dat ging allemaal prima en ze ging wat hardhandiger tekeer. Ze kwam met haar heerlijk poesje bovenop mij zitten en mocht haar likken.
                              Nadat zij mij enkele minuten had genomen maakte zij mij heerlijk klaar en ik kwam trillend weer tot rust. Daarna weer rustig mijn kleren aangetrokken, en met haar geklets.
                              Na het nemen van afscheid kon ik weer heerlijk anoniem het HouseOfDreams verlaten. Hopende dat mijn collega's niks gemerkt hebben, maar het duurde wel een tijdje voordat ik innerlijk weer tot rust was gekomen.
                              Het herhalingsgevaar is wel groot, dus ze ziet mij snel weer terug.

                              Kinkygirl Carina en HouseOfDreams bedankt.

                              Comment


                              • #16
                                Weer een heerlijke kinky sessie gehad met Carina, het blijft een mooie en toch zeker een lieve verschijning, ze had vandaag weet een leuke outfit aan, waar haar mooie rondingen goed in uitkomen, ze heeft me weer heerlijk verwend met elektro op me ballen, en sounds en me tepels is ze ook zeker niet vergeten, ze weet je gevoelige plekjes goed te vinden, en weet net even wat verder te gaan, en heb haar ook weer lekker mogen verwennen, kan ze zelf ook lekker van genieten, schatje ik wens jou een hele fijne vakantie, en dat het maar snel beter mag gaan met jou familie , tot na de vakantie veel liefs en xxx

                                Comment


                                • #17
                                  Vlak voor de vakantie nog snel even een bezoek kunnen brengen aan Carina. Door mijn eigen fout had ik de afspraak niet goed bevestigd, maar nadat de gastvrouw contact met Carina had opgenomen was ze toch snel beschikbaar. Vanuit de wachtruimte hoorde ik de hoge hakken steeds dichterbij komen. De deur ging open en daar stond Carina in een prachtig setje, wauw. Ik mocht haar volgen, en wat een prachtig uitzicht heb je dan als je vlak achter haar de trap op loopt.
                                  Snel nog even van de douche gebruik gemaakt en Carina nam daarna het stokje over. Ik werd vastgebonden op het bed, en mijn ballen werden met een veter lekker strak afgebonden. Ze was mij heerlijk aan het plagen met subtiele aanrakingen.
                                  Mijn tepels werden met klemmetjes lekker gevoelig gemaakt, en ze kwam heerlijk boven op mijn gezicht zitten en ik mocht haar likken. Wat een frisse meid is het toch.
                                  Ze heeft mij lekker opgerekt en met een voorbind werd ik steeds harder genomen. Op commando kon ik klaarkomen en daarna enkele minuten bij kunnen komen op het bed.
                                  Elkaar een fijne vakantie gewenst, maar ik sta alweer te springen om een nieuwe afspraak te maken.

                                  Comment


                                  • #18
                                    Gisteren bij Carina geweest en dat heb ik geweten, ik voel het nog steeds. Ik had een sessie met haar besproken voor 1.5 uur. Ze weet inmiddels wat ik lekker vind en speelt daar op in en houdt daar rekening mee.

                                    Bij binnenkomst had ze heerlijke nylons aan (daar houd ik van). Even douchen en daarna moest ook ik Nylons aan en mocht ik haar lichaam aanbidden. Ik begon met haar benen en langzaam naar boven toe. Hoe ze je dan toespreekt windt mij erg op.

                                    Ze vertelde dat ze mijn tong vandaag zou gebruiken en mijn kontje. Ik kan je vertellen dat ik het geweten heb. Eerst even oprekken en daarna kwamen er steeds dikkere en langere dildo's in me. Wat kan ze je heerlijk neuken zeg, ik voelde mij echt haar sletje.

                                    Ze beheerst het spel super goed. Ze neemt je mee en je kunt je helemaal overgeven aan haar. Het was werkelijk fantastisch! Mijn grenzen zijn weer wat meer verlegd en ik kijk er met plezier op terug en kan niet wachten haar weer te zien!

                                    Comment


                                    • #19
                                      Heb weer een fijne sessie gehad met Carina en nu voor een trio gekozen met Alesia, Carina is en blijft een lieve jonge dame, afspraken zijn altijd duidelijk en meestal op tijd, nu helaas door mij eigen schuld niet, was erg druk onderweg, Carina even een app gestuurd, dat ik onderweg was, uit eindelijk kam ik een klein kwartier te laat, was verder geen probleem, maar Carina zij dat Alesia niet meer zou kunnen omdat zij inmiddels een andere afspraak had, ik zij oke, jammer, maar zo gezegd en gedaan waren we begonnen en na een minuut of 10 kwam er iemand binnen, ik kon het niet zien want ik was geblinddoekt, en Carina vroeg mij wie of ik een idee had wie er heel dicht naast mij stond de ademen in mijn gezicht en oor, ik mocht met een geboeide hand voelen, ik zij volgens mij is het Aesia, nee zij Carina die had een andere afspraak in middels omdat je te laat was, in middels werden mijn tepels en ballen goed verwend door de onbekende dame, en vroeg Carina of ik al een idee had, ik zij wederom dat het volgens mij Alesia was waarop Carina wederom zij dat dat niet kon en dat had ze al eerder uitgelegd, ze zij het is een andere dame van het privehuis, ik zij toen dan zou ik het niet weten, die ken ik verder niet goed, mocht toen even de blinddoek af en stond er een dame met haar rug naar mij toe, en vroeg Carina nadat ik weer geblinddoekt vast gebonden voor het bed stond of ik al een idee had ik zij toen wederom dat het volgens mij Alesia was, uiteindelijk maakte de onbekende dame mijn handen los, er vertrok toen naar elders in de kamer, en Carina begeleide mij op bed waar de blinddoek af mocht en Alesia naast mij lag, en toen ging de blinddoek weer om want dat was beter voor mij zij Carina anders kom je te snel klaar, het spel ging gewoon verder heerlijk tepelklemmen, en kaarsvet op me tepels , me ballen lekker strak afgebonden, heerlijke electro met een of andere handschoen, en klemmen op me ballen waarbij het knopje van de stroom hoogte telkens wat hoger en weer lager gedraaid word en ook me tepels worden met een electro apparaat behandeld, en me plasbuis wordt ook heerlijk bewerkt , tot ik bijna klaar kom en dan stopt Carina met mijn plasbuis bewerken en Alesia met het bewerken van mijn tepels met haar nagels en klemmen en het pijn wieltje , en afwisselend met electro , totdat ik toch helaas te vroeg nog klaar kwam , maar ja na 4 keer bijna komen was er geen houwen meer aan, en vloeide de sperma er uit, nog extra geholpen door Carina door mij aftetrekken tijdens het bezig zijn met sounds. Carina en Alesia bedankt voor weer een heerlijke tijd.

                                      Comment


                                      • #20
                                        Vandaag een heerlijke sessie met Carina en Michela waarbij Michela meer meesteres en Carina kinky-girl sounding en teasing .

                                        Lekker van Carine geproefd en genoten van de behandeling van Michela dat de dames goed samenwerken heeft natuurlijk een reden want het is toch een droom van iedere man nl. trio en dan ook nog ...

                                        Comment


                                        • #21
                                          Wederom een trio sessie met beide dames en deze keer hadden de dames een paar verrassingen in petto die ik voor me zelf hou en mij zwevend naar buiten lieten gaan.

                                          Comment


                                          • #22
                                            Weer een heerlijke sessie gehad met Carina, ze blijft mij verbazen, hoe ze het toch weer voor elkaar krijgt de lat telkens weer een stukje hoger te leggen, en weer een nieuw speeltje uitgeprobeerd ze doet alles precies goed, tot er geen houden meer aan is en dan mag je lekker klaarkomen, voldaan weer naar huis, en nog lekker nagenieten

                                            Comment


                                            • #23
                                              Zaterdag 16 november bij Carina geweest en wat een verschijning en ervaring.

                                              Bij binnenkomst nog even mijn wensen doorgenomen en heeft ze gevraagd wat ze verder allemaal mocht doen, en daarna begonnen.

                                              Een sessie die staand begon met wat teasing en het behandelen van mijn tepels. Daarna liggend verder gegaan waar mijn tepels en balzak electro kregen, anaal, haar tepels likken, facesitting en vele andere handelingen.

                                              Tijdens de sessie geeft ze feedback om de sessie naar een hoger niveau te tillen, ook achteraf nog even kort tips gekregen voor een eventuele volgende keer.

                                              Kortom: topsessie met een prachtige dame gehad!

                                              Comment


                                              • #24
                                                Het blijft een amazing girl. Iedere keer word ik stil van haar schoonheid, veranderende haarstijl, nu hoogblond, haar kinky outfits (latex, lingerie) en haar manier van spelen, bewegen etc. Ik moet oppassen niet verliefd op haar te worden. Ze is jong, gracieus, bloedmooi, super lichaam en een fantastisch uitstraling en ze is heel aardig, beleefd, correct maar op de juiste momenten ook bitch, kinky en zeer erotisch. Het werd weer een kinky droom waarin lust, pijn, pleasure, erotiek, uitdaging elkaar afwisselden.

                                                Carina leest mijn lichaam en ogen en ook de fantasy die ik in het Engels had gemaild plus dat ze onthoudt vanuit vorige sessies, maar speel zeker ook haar eigen stijl met eigen inbreng en nieuwe try things. Mijn tepels gloeien nog na van pijn, (nagels, tanden, klemmen, kaarsvet), maar ook van lust, van haar tong en lippen, die ik wel over mijn hele lichaam zou willen voelen. Ik kreeg de nodige kinky handelingen te verduren maar die weet ze met haar lichaam en erotische handelingen ook weer te blussen zodat je het aan kan en je ook meer verlangen krijgt naar haar. Want Carina is verslaven, ze laat je dichtbij komen en duwt je dan weer weg, en zo houdt ze de controle, haar naaldhakken met prachtige voeten en benen als uitzicht testte mijn tepels maar ook even bij balzak en pik, net aan de grens van angst of pijn die ik vermoedde te krijgen, maar dat viel mee, zo uitdagend, sensueel hoe ze dat doet, maar je vertrouwt haar blind, want ze weet wat ze doet. Carina is intelligent en groeit met de week als Meesteres al noemt ze zich zelf liever Kinky girl of Fetish Lady. Nou ik ben als was in haar handen. Geil geneukt door haar met behoorlijke strap on, en ook haalde ze in overleg met mij nog even haar knappe slanke vriendin Alesia erbij zodat ik in the heat of the session door hun 2 even werd aangepakt, 1 strapon pijpen terwijl ik door Alesia met een strap on ook stevig werd doorgeneukt. Carina moedigde mij aan haar strap on diep te pijpen met af en toe een kokhalsende deepthroat waarbij de tranen in mijn ogen stonden, maar het was zo geil. En tussendoor moedigde Carina ook nog eens Alesia aan mij goed door te neuken omdat mijn kontgaatje open moest zijn voor een latere fisting door Carina, wat overigens later inderdaad door haar alleen zou worden uitgevoerd maar dat weer een opwarmer zou zijn voor een feeting? Heet dat zo? Afijn ze zou mij later met haar slanke voetje geil neuken terwijl ik op mijn rug op het bed lag en ik mijzelf geil voor haar moest aftrekken, terwijl ze mij diep in de ogen aankeek, en haar mooie borsten naakte toonde. Dat zou later de finale zijn.

                                                Maar daar tussen werd nog een spannende sounding uitvoerd op mijn pik, en ook nog de nodige elektro games, facesitting en masturbatiespelletjes, en dan ben ik vast nog wat vergeten. Ik word nu al weer supergeil als ik er aan terug denk. En ik zag net online dat ze komende week in Almere is, dus nog mooiere kamers en een aktie week qua kortingprijzen en dat heeft ze eigenlijk niet nodig. Met haar uiterlijk en kwaliteit van spelen is ze eerder de volle 200 Euro per uur waard wat de meeste top Meesteressen vragen dan haar huidige prijs van 180 en nu de komende week 160 Euro voor aktie prijs. Ik vind Carina gewoon tot de absolute top horen op kinky soft SM gebied in Nederland.

                                                Comment


                                                • #25
                                                  Om nog even mijn waardering voor deze top vrouw te uiten schrijf ik nog een recensie aan het einde van het jaar. Carina was de eerste meesteres/kinkygirl waarmee ik afsprak in Amersfoort. Deze sessie met haar was mij zo goed bevallen dat ik verlangde naar meer. Carina wist mij bij binnenkomst al snel te imponeren, haar uitstraling en kinky kleding waren perfect. Toen ik haar zag werd ik in eerste instantie erg bang en verlegen, dit kwam doordat ik niet wist wat ze met mij ging doen. Ze begon heel sensueel en plagerig hierdoor raakte ik al snel opgewonden. Ze deed dit door zacht in mijn tepels te knijpen en zachtjes over mijn pik te strijken. Hierdoor kwam ik goed in de sessie en werd meteen hard, dit voelde ze erg goed aan en dit zag ze natuurlijk. Hierop reageerde genadeloos door mij te straffen met de zweep, ik verging in eerste instantie van de pijn tot dat ze me aankeek en tegen mij begon te praten met haar mooi stem. Hierdoor trok al snel alle pijn weg en voelde het even niet meer als een straf maar meer als een beloning. Na mijn kont en rug even goed bewerkt te hebben droeg ze mij op om haar laarzen en voeten te kussen. Ze nam hierdoor al gauw al mijn mannelijkheid af. Na een tijdje vond ze het genoeg en sleurde ze me mee aan de collar die ze mij om had gedaan. Ik moest op het bed gaan liggen waar ze mij vervolgens vast bond en geloof me Carina is een expert in het vast binden. Na dat ze me vastgebonden had en ik geen kant op kon vroeg ze mij erg lief of ik mij lesje al had geleerd. Ik beantwoorde haar vraag door ja te zeggen hier was ze het gelukkig niet mee eens, hierdoor begon ze me nog harder te straffen. Hiervoor was ik haar erg dankbaar. Hieruit kunnen je dan wel stellen dat Carina erg goed weet hoe ze de sessie moet opbouwen namelijk lief en sensueel beginnen om vervolgens steeds harder te straffen. Toen ze hiermee klaar was mocht ik van haar proberen klaar te komen. Ze wou nog een beetje plezier beleven door mijn ballen en pik stevig af te binden. Dit zorgde uiteindelijk voor een beter orgasme aan het eind. Conclusie is dat Carina een erg goede meesteres is en goed weet hoe ze te werk moet gaan. Carina je bent een schat xxx veel liefs je slaaf.

                                                  Comment

                                                  Working...
                                                  X