Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Luiza, Utrecht

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Luiza, Utrecht

    Naam: Luiza
    Leeftijd: 37 jaar
    Uiterlijk: Oost Europees
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Atletisch
    Cupmaat: B
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Nee

    Deze week bij Luiza geweest. Wat een mooie en lieve vrouw is dit. Na haar gebeld te hebben kon ik diezelfde middag nog terecht bij haar. Ze ontvangt op een nette lokatie met ruim voldoende gratis parkeergelegenheid. Bij binnenkomst staat ze in sexy lingerie op je te wachten en wordt je begroet met een lekkere tongzoen.
    Even opfrissen en dan kan het feest beginnen. Ze houdt van de wat zachtere aanpak. Zelf is ze klein en slank en gevoelig. Pijpen doet ze heerlijk. Ze wilde me naar een hoogtepunt pijpen, maar ik wilde ook nog met haar neuken en heb haar dus even afgeremd. Na nog wat pijpwerk is ze bovenop me komen zitten wat echt heerlijk was. Vervolgens omgerold en stotend klaargekomen. Ik had het nog wat langer willen rekken, maar ik vond haar te lekker en ging wat sneller dan gewild. Ze kreunt lekker wanneer je haar neukt.

    Ik ga zeker nog een keer terug naar Luiza. Luiza ontvangt ook regelmatig op andere lokaties zoals Amstelveen. Ik ben in Utrecht bij haar geweest.
    Hello gentleman !! I am luiza, I am a sweet blend , very open minded personality, I am very versatile, I can be very active or very passive, however you want me to b...
Working...
X