Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Roxy, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Roxy vandaag heerlijke gfe bij La Cloche, wel een beetje warm moet ik zeggen, dat kwam door de mix van heet zomerweer en de hete passie van Roxy😉

    Wat kan deze leuke meid tongzoenen zeg! Holy moly😃

    Comment


    • #77
      Ook ik ben bij roxy geweest en ik moet zeggen dat deze vrouw charisma heeft waar ik warm van draai. Het kwam in de buurt van een echte gf dus ik ga zeker terug naar haar.

      Comment


      • #78
        Roxy is een aardige meid die leuk een praatje maakt. Ze heeft in mijn ogen een normaal postuur. Eerst over en weer gemasseerd, de stemming kwam er goed in en ze gaf een complementje. Ze pijpte erg goed, en een paar keer echt helemaal erin wat heerlijk voelde. Daarna wat standjes doorgenomen. Uiteindelijk heeft ze me zeer verdienstelijk met haar mondje naar een hoogtepunt gebracht. Het was een geslaagde date. Enig minpuntje was dat ze een paar keer opmerkingen maakte over de tijd, misschien goed bedoeld, maar dat vind ik persoonlijk niet zo fijn (had overigens een uur geboekt en stond na 50 min buiten).

        Comment


        • #79
          Roxy is een topper. Ze doet het werk met plezier. Dat maakt het contact gelijk goed en in de juiste stemming. Ze is spontaan, kan hele direct zijn op een leuke manier. Ik geniet van haar. Ze ziet er zeer goed uit. Lekkere billen en borsten die helemaal perfect zijn. Tijdens het neuken doet ze lekker mee. Geeft aan als ze het fijn vindt. Heerlijke geile date met haar gehad. Zowel de begroeting bij binnenkomst als het weggaan is enthousiast. Ik kom graag weer terug. Het is niet de laatste keer geweest dat weet ik zeker! Aanrader mannen!! Je kunt geen spijt krijgen van een bezoek aan haar.
          Bedankt Roxy tot de volgende date!

          Comment


          • #80
            Wat ben ik toch blij met Roxy!! Ze is zo'n lieve en aardige meid. Altijd goed gehumeurd en enthousiaste begroeting als ze je ophaald. Dan is de sfeer gelijk gezet en ben ik gelijk in de juiste stemming! Met deze lieve meid ga ik seks hebben denk ik dan bij het uitkleden. Dat is al zo geile gedachte dat de rest vanzelf gaat. En wat is de sdx toch altijd lekker met haar. Lekker pijpen en daarna heerlijk in diverse standjes met haar neuken is top! Ze is echt mijn Favoriete dame. Ik houd wel van afwisseling maar Roxy kan ik niet missen, dus tussendoor een date met haar is altijd top!
            Bedankt Roxy!

            Comment


            • #81
              Afspraak met deze dame is goed bevallen, een leuke mooie meid die zorgt dat je een uitstekende date hebt. Mooi figuurtje en lekkere billen om uiteindelijk in doggy van te genieten. Pijpen doet ze heerlijk! Kortom lekkere sex met deze dame.

              Comment


              • #82
                Roxy is een mooie dame. Lijf met heerlijke mooie billen en borsten. Echt een topper. Ze is lekker spontaan en zegt wat ze denkt. Leuke meid in de omgang. En dat niet alleen, want de seks is gewoon zeer goed. Ze neemt lekker initiatief en doet lekker mee. Ik heb genoten van haar. Ze doet alles met enthousiasme. Een aanrader voor een uitstekende date!
                Bedankt Roxy!

                Comment


                • #83
                  In al mijn jaren van "walking these lines", heb ik nog nooit iemand ontmoet die zo zorgzaam en nieuwsgierig is als Roxy. Ze streeft ernaar om het haar naar de zin te maken en haar best te doen om ervoor te zorgen dat haar klant blij en tevreden is. Ik kan zien dat ze geniet van haar werk en van zichzelf om mij te plezieren. Haar communicatie over mijn wensen stond bovenaan haar takenlijst. Goed gedaan! Voor mij zou haar uiterlijk een buurmeisje kunnen zijn; een normaal Nederlands meisje dat bezig is met haar zaken. Haar lichaam is beslist een vrouw; borsten en kont allemaal in de juiste verhoudingen. Ik heb enorm genoten van mijn tijd met haar en ze voldeed aan al mijn wensen. Normaal houd ik deze dingen graag privé, maar ik wil deze lieve dame toch een mooie recensie geven.

                  Comment


                  • #84
                    Ideale girlfriend ervaring met haar knuffelen en tongzoenen, zeer lekker allemaal. Ook leuke lieve mein in omgang en lekker naturel lichaam. Ik vond het een wow ervaring

                    Comment


                    • #85
                      Vandaag weer eens naar een lange tijd uit weg geweest door omstandigheden weer bij roxy geweest voor 2 uurtjes het was weer gezellig en super geil maar kon me niet echt laten gaan hoe ik roxy normaal neukt maar ondanks dat kreunde ze wel lekker en was de eerste klant van de dag en ze was super blij om me weer te zien bedankt voor de geile date hoop dat ik snel weer kan komen naar je en dat ik je weer van outs kan nemen dikke kus van je tijger

                      Comment


                      • #86
                        Heerlijke GFE weer gehad vandaag met Roxy, wat is het toch een schatje deze nuchtere Hollandse meid. Je zou haar zo mee willen nemen

                        Ze vrijt echt als je verliefde vriendinnetje met alle verdere aandacht, het is een heerlijkheid, Roxy dankjewel!

                        Comment


                        • #87
                          Roxy is zo lekker!! Zo top meid! Lekker spontaan en direct, soms beetje flapuit. Heerlijk GFE date gehad. De sex is super. En wat een lekker lichaam heeft ze. Ik heb genoten.
                          Tot snel weer Roxy!

                          Comment


                          • #88
                            Is roxy weg of even gestopt

                            Comment

                            Working...
                            X