Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gigi, Diane's Secret, Den Haag

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Gigi, Diane's Secret, Den Haag

    Wie heeft ervaring met deze prachtige dame.
    Ze schijnt in het verleden al actief geweest te zijn.

    ​​https://www.ds-girls.nl/dame/?girlName=Gigi

  • #2
    Naam: Gigi
    Leeftijd: 25
    Uiterlijk: NL
    Kleur haar: Blond
    Lichaamsbouw: Zandloper
    Cupmaat: F
    Siliconen: Nee
    Piercing: Nee
    Tattoo's: Nee

    Vandaag nadat ik het werkelijk fantastische profiel van Gigi op de DS site bewonderd had meteen gebeld en ik kreeg zowaar Gigi zelf aan de lijn die me verzekerde dat TZ en 69 normaal gesproken geen probleem was. Dus meteen een afspraak van een uur voor vanavond met haar gemaakt. Opgetogen op weg naar DS dus en na de kennismaking waarbij we constateerden dat we allebei brandschoon en fris waren en dus TZ en 69 geen enkel probleem waren naar de kamer.

    Gigi is werkelijk de allermooiste, allerlekkerste en meest sexy NL dame met wie ik ooit het bed gedeeld heb, een 100% natte droom om van te watertanden! En ze is op zich beslist ook een leuke en gezellige dame.

    Maar daarmee heb je het helaas ook wel zo'n beetje gehad met het goede nieuws...

    De date was inhoudelijk gewoon echt onvoldoende, een 4! Mocht je denken "nou met een afspraak van een uur kom je wel aan je trekken en zal ze je vast lekker gaan verwennen" ...NOT! Gigi doet alles met de handrem stevig aangetrokken!
    Ze is zo'n spring in het veld dat ze om de haverklap weer met andere dingen/onderbrekingen aan de gang gaat, met haar telefoon, muziek, mond spoelen om de condoom smaak weg te krijgen en ga zo maar door. Idem op bed, nooit langer dan 1 of 2 minuten met hetzelfde bezig zijn, dan moest er weer gestopt worden om iets te doen/regelen/bespreken of had ze er genoeg van en wilde wat anders.
    Ondanks dat ik aangaf waar ik van hield op bed trok ze zich daar maar weinig van aan en draaide haar eigen van de hak op de tak programmaatje af om zo gemakkelijk mogelijk het uur door te komen. Ze is dus absoluut niet klantgericht/servicegericht laat staan dat ze aan klantenbinding zou doen! We zijn zeer versnipperd over het uur in totaal nog geen half uur bezig geweest met seksen/vrijen.
    Teleurstellend dus! Het was maar goed dat ik er niet voor gekozen had om PZC erbij te nemen voor € 50,00 extra, dat zou ongetwijfeld ook maar 2 minuten hebben geduurd...
    En haar TZ belofte kwam ze in letterlijke zin wel na maar het ging niet van harte gezien het feit dat ze me met haar opmerking "rustig aan!" mij af probeerde te remmen toen we wat tongzoenen uitwisselden.

    Kortom, een gemakzuchtige/ongeïnspireerde en behoorlijk afstandelijke dame die de (wensen van de) klant nauwelijks in vervulling laat gaan en niet veel kaas van haar vak heeft gegeten.

    Een afrader deze Gigi!

    Comment


    • #3
      Apart , onder Angelina heeft ze lovende recensie bij RVP made, of geen klik met jou of gesnoven? Dan zijn ze vaak vd hak op de tak.

      Comment


      • #4
        moet die recensie niet in een recensietopic onder privehuizen Zuid Holland of zo?

        Comment

        Working...
        X