Banner mainpage

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.

Robin, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Robin, Privehuis La Cloche, Utrecht, Amsterdamsestraatweg 287D

    • Robin
    • Nederlandse
    • 32 lentes
    • 1.70m
    • Rood/donker haar
    • Groen/blauwe ogen
    • C-cup Borsten (echt)
    • Slank
    • Geen piercings, wel tattoo’s
    • Roken? Ja
    https://www.privehuislacloche.nl/robin/

    Vandaag zaterdag tussen de buien in Utrecht bij Privehuis La Cloche geweest. Was nu iets rustiger en ik koos voor Robin, een hele slanke Nederlandse tattoogirl , brunette en what you'll see is what you get girl/woman. Begin 30 en een dame die haar vak verstaat, wat meestal wel is met die 30 plussers die hebben vaak nog de juiste werk attitude. Voor een fair prijs pakketje extra's besproken en afgenomen en toe na mijn douche op de kamer kon het feestje beginnen!

    En dat was met Robin ook een waar geil feestje. Ze verkende mijn lichaam met haar vingers en tong en haar harde tepes priemden al tegen mijn lichaam aan. Geil tongzoenden voelden we elkaar, en ging Robin al subtiel met 1 hand mijn pik lekker masseren en zo raakten we verstrengeld in elkaar op bed waar onze tongen elkaar vonden ook op elkaars lichaam. ik zoog lekker aan haar lekkere tepels van haar echte C-cup en zij deed dat ook bij mij en even later dook ze naar benee om mij een gewelldige pijpbeurt te geven. En daarna verwende ik haar ook nog even met mijn tong voordat ze op mijn harde pik steeg en mij geil cowgirl on top begon te berijden en ik haar bij haar heupen vast hield. En daarna in missionaris en ook weer tongen en later kwam ik dan ook lekker klaar. Nog een napraatje en korte massage omdat ik nog wat tijd over had. Netjes en lekker. Robin gaat mij nog wel een x zien denk ik

  • #2
    Goede sex! Robin begrijpt het en of vindt het zelf leuk. Vandaag goede geile wip gehad met haar in La Cloche. Alles er op en er aan. Echte aanrader!

    Comment


    • #3
      Geil en ongeremd, slanke en lekker en veel ervaring eentje die weet hoe je moet sexen, zonder gedoe. Robin weet je gek te maken en dat deed ze, ziet mij zeker terug!

      Comment


      • #4
        Afgelopen zaterdag heb ik een bezoek gebracht aan La Cloche, ik had vooraf afgesproken voor een uur met Ruby. Bij aankomst bleek dat Ruby eerst even wou kijken hoe ik er uit zag (haar goed recht) ze zei even hallo in der normale kleren en was weer weg. Ruby wou wel met mij daten maar kon ineens nog maar 3 kwartier omdat daarna de volgende al zou komen. Gezien ik iets meer tijd nodig heb om mij te kunnen ontspannen om echt te kunnen genieten de gastvrouw gevraagd om andere dames voor te stellen, hierbij voor Robin gekozen.

        Robin is naar mijn mening midden 30, die goed weet hoe het vak werkt, Ze wist mij goed op mijn gemak te stellen. Eerst even heerlijk samen douchen en daarna op bed beland. Ik had aangeven dat ik graag meegenomen zou worden op avontuur om zo de zenuwen snel kwijt te raken en dit deed Robin perfect. Ik heb een zeer gezellige tijd met Robin meegemaakt, en het uur was voorbij voor ik er erg in had. Ook had ik weer een aantal nieuwe standjes geleerd. Ik kan dus spreken over een top date.

        Robin mocht je dit lezen nogmaals bedankt.

        Comment


        • #5
          wat een mooie verschijning was redelijk gespannen door haar verschijning ze heeft me goed op mijn gemak weten te stellen eerst heerlijk geil samen gedouched hevig tongzoenen lekkere sex echt een aanrader

          Comment


          • #6
            Ik kom net bij Robin van La cloche vandaag en het was er vrij rustig nu, maar ik heb het niet rustig gehad want ik heb echt geweldige sex gehad met deze slanke Hollandse. Een liefhebster of ze had een geile dag haha, ik heb genoten! Standjes neuken, tongzoenen en super gepijpt door haar. Ze is er volgens mij niet veel, maar het is echt een beest in bed!

            Comment


            • #7
              Robin is er helaas weinig, meestal 1x per week, maar ze zit al in mijn huidige top 5 van favoriet dames en dat komt vooral door de tomeloze inzet, passie en sex energie die ze geeft. Ze gaat er helemaal in op en ook veel afwisseling😉

              Comment


              • #8
                Hoi was vandaag bij Robin echt een mooie vrouw en ik voel me op gemak bij Robin. Ik geniet samen met Robin. Ze is voor mij zeker top 1.ze is lief en mooie vrouw om te zien. Tot gauw. Gr andre

                Comment


                • #9
                  Vandaag bij Robin geweest en wat een heerlijke meid is zij.
                  Ik voelde me al snel op mijn gemak bij haar en ik vind haar superleuk, lief en grappig.
                  Ze is mooi slank en heeft een heerlijke lichaam.
                  Eerst de extra's besproken en gekozen voor het hele pakket, dus beffen tongzoenen en pzc.
                  Al voor het opfrissen begon ze me te tongzoenen.
                  Eenmaal op bed verder tongzoenen en ze ging met haar borsten over mijn lichaam wat lekker aanvoelde.
                  Pijpen doet ze ook erg lekker, en ze heeft een uur lang goed verwent.
                  Ik ben nog aan het nagenieten en ben dan ook van plan om de volgende keer weer bij haar te komen.

                  Comment


                  • #10
                    Vind robin echt een aan winst.ze is mooi en sexy. En ze heb geduld en luistert naar je wensen. En ik kan goed met er vinden. Robin stelt me gerust en samen genieten en lachen. Gr andre

                    Comment


                    • #11
                      Normaal rij ik in het weekend naar Antwerpen voor sex, de redlight, maar ik vond het zulk kutweer met de regen dat ik het dichterbij huis heb gehouden en zo bij Privehuis La Cloche binnen gewandeld. Ik was op tijd en kreeg een leuke selectie dames te zien bij het voorstellen. Daarna hoorde ik toen ik op de kamer was de deurbel vaker gaan een teken dat het drukker werd en de mannen wakker waren en realiseerden dat ze vandaag nog tot 18 uur konden komen vanwege die corona shit.

                      Ik koos Robin en slanke dertiger met ondeugende uitstraling en die wat al snel bleek wat stomende sex inhield. Want de spiegels in de kamer waren snel beslagen door onze geile activiteiten haha! Lekker getongd met haar, wat ik bij de ramen vaak mis. En verder super gepijpt door Robin en ook geil vol kunnen neuken, Robin ging er voor en wat superfit! Ja dit is een dametje om te onthouden!

                      Comment


                      • #12
                        Hoi, heeft iemand misschien meer informatie of dat Robin gestopt is of ergens anders ontvangt?
                        Ik had haar graag nog eens bezocht.

                        Comment


                        • #13
                          Ze is in ieder geval al sinds einde lockdown niet meer gesignaleerd bij La Cloche

                          Comment

                          Working...
                          X